كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

mohammadjavaad

عضو جدید
ابی

ابی

سلام.
وقتی ادعاهای همیشگی پرسپولیسی ها رو میبینم یاد پارسال افتادم که تو دربی هی ادعاشون میشد که میخوایم ...
گفتم شاید این شعار واسشون اشنا باشه که همون پارسال ورزشگاه رو میلرزوند!
تیمههو تیمهو تیمهو تیمت
این بود تیمت
...
ببخشید که اخرش رو سانسور کردم! ;)

ashima

عضو جدید
باز من نبودم این اس تق لالیا دور برداشتن . تیمی که تا دیروز رده 17 بود الانم رده 8 باز کل کل داره . خب اجازه بده تیمت بیاد بالا بعد . چقدر شما اس تق لالیا رو دارین بابا اما ...... این دربی که 6 تا خوردین مثل سال 52 دیگه از رو میرین
اینم یه عکس زیبا از جادوگر فوتبال ایران

ashima

عضو جدید
غصه نخور ژنرال تو بازی دربی گل میزنی
به این اس تق لال سوراخ راحت میشه گل زد فدات شم

کربلایی

مدیر بازنشسته
نه بابا، شما قویترین!!!
ما کی باشیم که جلوی اس تق لال ادعایی داشته باشیم!
اصلا ما رو چه با بچه جماعت کل کل کردن!
همون بهتر که بریم با این سپاهانی ها کل کل کنیم! لا اقل اونا همتراز ما هستند به هر حال از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز باز!!!
این اس تق لال که من دیدم همون بهتر که بره با پگاه و صنعت نفت و کوثر تهران و ... کل کل بزاره!!!(شکلت خنده در حالی که بستی چوبی میخوره)

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم با کمک داور استقلال برد اونم بایک گل اختلاف ، بازی هم که همش دست راه آهن بود ، اگه کمک داور هم اشتباه نمی کرد و گل آفساید برهانی رو قبول نمی کرد الان دیگه قیافه قلعه مرغی دیدن داشت .;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داور اشتباه کرد ؟
بابا خریت کرد
یه کودک 6 ساله میزاشتی جای این داوره میفهمید که آفساید بوده یا نه
داوریها خیلی داره نامردی میکنه

الان استقلالیا میگن نبوده

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هيچ جوابي به اين مهملات نميدم فقط ميدونم استقلال با اين برد طعم شيرين برد بر پيروزي رو زير زبون طرفداراش ايجاد كرد از هم اكنون تبريك ميگم:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:

Morteza_Civil

عضو جدید
من هيچ جوابي به اين مهملات نميدم فقط ميدونم استقلال با اين برد طعم شيرين برد بر پيروزي رو زير زبون طرفداراش ايجاد كرد از هم اكنون تبريك ميگم:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:
Valkano جان طعم رو ایجاد نمی کنن طعم رو یا می چشن یا احساس می کنن
:w25::w25::w25:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه بدونید استقلال یه بار رفته دسته ی سوم کشور:w33:
زنده باد پرسپولیس:w11: زنده باد ارتش سرخ :w11:زنده باد امپراطور

ashima

عضو جدید
دوستان عزیز درسته که اس تق لال سوراخه و پرسپولیس سرور اس تق لاله اما خواهش میشه یه جوری کل کل کنید که ناراحتی و دلخوری پیش نیاد دوستیا بیشتر از هر چیزی ارزش داره حتی بیشتر پرسپولیس و استقلال . والکانوی عزیز با این که استقلالی هستی ولی من خیلی دوست دارم . اما این دلیل نمیشه که نگم پرسپولیس سرور اس تق لال ;)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما این جا اومدیم برای کل کل اگه قراره با هر حرفی که می زنیم اون یکی ناراحت بشه من که دیگه نیستم :redface::redface:
جناب مهندس عمراني من از هركي از اين لنگيا دلخور بشم از يه هم رشته اييم كه نميشم چه سري جو گير شديا:w11::w11:
لنگ فقط پرسپوليس:thumbsup2::thumbsup2:

farzane_f

عضو جدید
هیچ جوابی ندارین بدین...استقلالیا منتظر باشین یه باره دیگه 6تایی میشین
پرسپولیس سرور استقلاله

بالا