بازهم داوری حق رو از پرسپولیس گرفت
من میگم تو برنامه نودگفت 6 دقیقه + 1 دقیقه این میگه عادل جوابه ارشو دادظاهرا شما هم یادت رفته که عادل جواب برهانی رو چی داد ...... آر یو آندر استند ؟
بازی شیشتایی رو یادته . دی
ببخشیدا اون موقع فقط کارشناس نود اینو گفت بقیه همه طرف ما بودن ....... گل سوم استقلالم احیانا یادتون نرفته در چه دقیقه ای زده شد ........
من هم این برد رو بهتون تبریک میگیم و البته لقب جدیدتونو . دی
بحرینیا
برومند ... ؟؟ توو فوتبال 9 نفره؟؟؟ اونجا طباطبایی توو دروازه بود ....نه برومندعجب !!!!!!! اون فوتبال نه نفرهه یادتون رفته برومند رو ........ نوازیو .......... یه طرفه قضاوت میکنیا
هیچ کی نمیتونه انگ وقت تلف کردن به عابدزاده بزنه .......... همه میدونن که هیچ دروازه بانی تو تاریخ ایران مثل عابدزاده پیدا نشده
........ اگه به چشم خود باشه که به نظر من امیرآبادیم باید اخراج میشد چون فقط کاراته کار کرد دیروز !!!!!
بعدشم اول مثالی که عمران زاده رضایی رو حول داد تعادلش از دس رفت محمدی هم شاهکارشو نشون داد . دی
بازی رفت اونطور یه گل سالم قشنگ رو نگرفتن حالا پنالتی
حق کشی و ناداوری تا چه اندازه
داوری رفت و برگشت
مطمئنی دیشب نود دیدیمن میگم تو برنامه نودگفت 6 دقیقه + 1 دقیقه این میگه عادل جوابه ارشو داد
اخرش نگفتی نیم ساعت چن دقیقه ست؟
شیشتاییا رو یادم نمیاد تو یادت میاد؟
ولی عجیب سوختیناایشالله جام حذفیم میخوریم به هم... شما 10 تا موقعیت گل خلق میکنین از 3 قدمی میزنین ساعته ورزشگارو ما دقیقه 93 یه موقعیت گل بدست میاریم همونو گل میکنیم با کلی وقت تلف کردنه اضافه... تو برنامه نودم اشک طرفداراتونم نشون میده...بیچاره ها از شهرستون این همه راهو کوبونده بودن اومده بودن ازادی دست از پا درازتر برگشتن
لنگیا
برومند ... ؟؟ توو فوتبال 9 نفره؟؟؟ اونجا طباطبایی توو دروازه بود ....نه برومند
چرا نمیشه؟؟ خوب داشت خودش رو مینداخت رو زمین دیگه ..... یا اون فوتبال رو دیدی یه نه ....
گفتی یکی بیاد بگه ...ما هم گفتیم ....اما قبول نمیکنی ...
محممد آقا .. قبلنا منصف تر بودی....
عابدزاده دروازه بان بزرگی بود ... اما چه ربطی داره؟؟؟؟
نه بابا ...رفیقمون را افتادمطمئنی دیشب نود دیدی
نود چه شبکه ای بود
جام حذفی که بخوریم به هم اگه عمو فتح الله اجازه بدن .......... اونجا میبینین
اونجا دیگه خیلیها نمیتونن تو داوریا دخالت کنن
راستی عمو فتح الله از جیب خودش پول پاداش میده![]()
من فعلا برم ناهار
داور رفت و برگشت
طرف ما؟ببخشیدا اون موقع فقط کارشناس نود اینو گفت بقیه همه طرف ما بودن ....... گل سوم استقلالم احیانا یادتون نرفته در چه دقیقه ای زده شد ........
من هم این برد رو بهتون تبریک میگیم و البته لقب جدیدتونو . دی
بحرینیا
من گفتم....دوستان استقلالي يه چيزي رو بگم در جواب همه حرفاي اين دوستمون(البته همونطور كه تو پروفايلم گفتم من به همه هواداران متعصب پرسپوليس احترام ميذارم و ديشب هم تو برنامه نود ديديم كه تماشاگران جز يه نفر كسي از داوري حرفي نزد!!!) اما لازمه اينجا هم بگم بعد از خوندن مطالب اين تاپيك دقيقا ياد دوران كودكي و كل كل هاي اون چهارسالي كه دبستان مي رفتيم افتادم بازنده فرقي نمي كرد كدوموري ميومد مي گفت دارو اينكارو كرد فلاني فلان كارو كرد پنالتي بود ما مي برديم وسط بازي اگه يه خطا مي گرفت ما مي برديم
من يه سوالي از اين دوستمون تو پروفايلم پرسيدم كه جواب ندادن از بقيه پرسپوليسي ها هم مي پرسم
دوستان عزيز سال 66 بازي برگشت دربي تو همين روزها برگزار شد كي يادشه اون بازي كدوم تيم بهتر بود؟؟؟كي يادشه اون بازي داوري چطور بود؟؟؟اصلا كي يادشه اون بازي چند چند شد؟؟؟هيچ كدوم اينا يادمون نيست ولي آخري رو مي تونيم بايه سرچ بفهميم و بقيه رو چي؟؟؟تو تاريخ اشتباهات داوري ثبت نميشه چيزي كه ثبت ميشه چيز ديگس تو تاريخ موقعيت گل ثبت نميشه چيزي كه ثبت ميشه گل هست
دوستان من شما باختين ناراحتين ناراحتيتون كاملا بجا ولي توهين چرا ؟؟؟اين دوستمون استقلال رو تو پروفايل من تيم تاج و شاه و غير مردمي خطاب مي كنن آرش برهاني رو مسخره مي كنن دوست من آرش برهاني اگه واقعا مسخرس كه باعث خيلي تاسفه كه همين آقاي از نظر شما مسخره داره به بهترين گلزن ليگ تبديل ميشه(خيلي خنده داره بهترين گلزناي ليگ آرش و رضا هستن كه هر دو مورد تمسخر شما هستن شما مسخره كنيد ما افتخار آفريني)
من از افتخارات و آمار حرف ميزنم شما از كشكي بودنش ميگي متاسفم فقط همين
شما قلب شير شما بهترين تيم اصلا كولينا و ايرماتوف و مظفري زاده و كلا همه و همه مخالف شما دست به يكي كردن شما نتيجه نيگيريد ولي اين چيزا تو تاريخ ثبت نميشه دوستان من سال 83 كه استقلال با اون گل دقيقه نود پيروز قرباني بازي رو برد يادتونه تو اون بازي دقيقا يادمه كه هر دو گلي كه زدين اشتباه داوري بود؟؟؟كسي چيزي گفت؟؟؟اون سالي كه روبرتو روزتي داور بازي بود و بازي يك بر صفر برده رو دقايق پاياني با پنالتي اشتباهي كه اعلام كرد مساوي كرديد يادتونه؟؟؟كسي چيزي گفت؟؟؟نه دوستان اين چيزا تو تاريخ ثبت نميشه اون دربي رو شما مساوي كرديد الان هم همه ميگن بازي مساوي شد كسي نميگه كه اشتباه داوري چي بود موقعيت گل چي بود و ...
سپهر حيدري حتي يك بار يادم نمياد بگه كه من اشتباه كردم ما اشتباه كرديم همواره حرفشون اين بوده كه ما بهتر بوديم اونا يه موقعيت گل هم نداشتن نه تنها در دربي بلكه در ساير بازي ها هم همين ادعا رو دارن اگه به حرف و بازي هجومي باشه كه الان پرسپوليس بايد صدر جدول باشه آدم وقتي مي تونه حرف يه امثال حيدري و دايي رو باور كنه كه يه بار حداقل بگن ما بد بوديم و باختيم اينا هميشه خوب بودن ولي نمي دونم چرا باختن!!!
منصف هستم و بودمبرومند ... ؟؟ توو فوتبال 9 نفره؟؟؟ اونجا طباطبایی توو دروازه بود ....نه برومند
چرا نمیشه؟؟ خوب داشت خودش رو مینداخت رو زمین دیگه ..... یا اون فوتبال رو دیدی یه نه ....
گفتی یکی بیاد بگه ...ما هم گفتیم ....اما قبول نمیکنی ...
محممد آقا .. قبلنا منصف تر بودی....
عابدزاده دروازه بان بزرگی بود ... اما چه ربطی داره؟؟؟؟
میخوای چند نمونه از این ناداوریهایی که به ضرر استقلال بوده رو هم بگم؟؟ تو همین داربی های گذشته ....
زمان کخ تیمتون بهتر بود تا حالاعزیز جان وقتی میگم باخت فشار اورده هی بگین نه... اینا الان چیزی یادشون نمیاد که... چرا خودتو خسته میکنی...
چن دقیقه دیگه بگذره میگن کوپکه هم تو پرسپولیس بازی میکرد![]()
انگلیسی نوشتن خلاف قوانین باشگاهستakhey cheghade tavahomiannnnnnnnnnnn![]()
ba in vaze bazi e ma o in hame avanci ke dadim betun bazam natunestin hatta ye tirak o neshune begirin
![]()
بازي بهتر چه معني ميده؟؟؟واقعا معني ميده اين مسئله كه مثلا فلان تيم بهتر بازي كرد ولي باخت!!! بازي خوب يعني چي؟؟؟مگه غير اينه كه يه بازي خوب تو فوتبال شامل دفاع خوب،خلق موقعيت،تبديل موقعيت به گل ميشه هر تيمي كه موفق بشه اين روند رو كامل اجرا كنه اونوقت يعني بازي خوب انجام داده
حالا يه تيم يه بار اين كار رو كامل انجام ميده ولي پرسپوليس هفت بار نه اصلا 100 بار اينكارو انجام ميده ولي مرحله آخر مي مونه اين يعني خوب؟؟؟
بازي آرژانتين با آلمان در جام جهاني 2006 رو نمي دونم كسي خاطرش هست يا خير اما تو اون بازي آرژانتين به قدري آلمان رو تحت كنترل خودش داشت كه پايان بازي درصد مالكيت توپ 70 به 30 بود شايدم بيشتر اما در پايان اين آلمان بود كه برنده بازي بود اونجا كسي نگفت آلمان ضد فوتباله و آلمان فلانه و آلمان بهمانه!!!
ديروز وقتي به اين دوستمون تو تاپيك سينماييش داشتم در مورد برداشت هاي غلطش از سينما و سيما و ... توضيح ميدادم در كمال ناباوري سعي داشت كه بحث رو به بازي ربط بده من به ايشون گفتم چيزي كه اينجا مشخصه و اشتباه كردي نميشه بهت ثابت كرد پس بحث در مورد بازي بي فايدس ترجيح ميدم كه بازي انجام بشه وقتي حرفمون رو تو بازي زديم اينجا بيايم بحث كنيم كاملا واسم قابل پيش بيني بود كه حتي در صورت باخت ايشون زير بار نخواهند رفت
موجه بودن به اين معني نيست كه بري تاپيك هاي مختلف و بگي از مديريت خواهش مي كنم اين تاپيك رو قفل كنند اينجا شده زنگ تفريح اينجا شده غير علمي شما غير علمي صحبت كن ولي درست صحبت كن
ضمنا من علاقه اي به كل كل با شما نداشتم من اومدم سايت يه سري بزنم ديدم خوتون اومدين دارين راجع به بازي تو پروفايلم حرف ميزنيد
در پايان فقط يه كلمه جمله
دوستان فوتبال فهم و پرسپوليسي بد نيست واقعا بد نيست اصلا بد نيست گاهي آدم سكوت كنه نه تنها بد نيست خيلي مواقع خيلي هم خوبه كه آدم بجاي اينكه حرفهاي خنده دار بزنه سكوت كنه ...
آقای افشین خان شما که کاملا از نام کاربریت معلومه چندین بارم باهات صحبت کردم ..... روالت معلومه ........... هنوز برو تعریف بازی بد رو بخون ........ ماشااللهطرف ما؟
نه اتفاقا یادم نرفته دقایق آخر بود،ولی وقت اضافه اش مثل بازی پرسپولیس سپاهان زیاد گرفته نشد
ممنون و ممنون
البته باید به شما مدال شجاعت داد که که بعد از باخت تیمتون جلوی همه وایسادین،چه درست بگین چه از روی ناراحتی.
به شما هم عرض کردم دقیقه نود نبود ........ اگه اشتباه نکنم نود و دو و خورده ای بودمن گفتم....
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ل-به-کمک-داوری-از-پرسپولیس-امتیاز-بگیرد/page4
پست 39....
حاجی واقعا فکر می کنین اگه تیم شما جلو بود بحرینی گری نمی کرد؟عربستان میشد....از بحرین بدتر....منصف هستم و بودم
بحث سر دو چیزه دوست عزیز
یکی مثلا باخت که تقصیر تیم داوری و بحرین گری بازیکنای شما بود
یکی برد .......... که بر میگرده به بی عرضگی بازیکنای پرسپولیس
وگرنه حداقل سه چهارتا خورده بودین
منصف هستم و بودم
بحث سر دو چیزه دوست عزیز
یکی مثلا باخت که تقصیر تیم داوری و بحرین گری بازیکنای شما بود
یکی برد .......... که بر میگرده به بی عرضگی بازیکنای پرسپولیس
وگرنه حداقل سه چهارتا خورده بودین
حاجی بازی شما،همونی که باهاش قهرمان شدین .... دقیقه نود بود....معمولا میگن دقیقه نود....نمی گن دقیقه نود و خورده ای....آقای افشین خان شما که کاملا از نام کاربریت معلومه چندین بارم باهات صحبت کردم ..... روالت معلومه ........... هنوز برو تعریف بازی بد رو بخون ........ ماشاالله
به شما هم عرض کردم دقیقه نود نبود ........ اگه اشتباه نکنم نود و دو و خورده ای بود
که اون خورده خیلی بحث برانگیز بود
بعدشم کارشناس نود فقط دو گل پرسپولیس رو اگه اشتباه نکنم آفساید گرفت یکیشم کرنر نشده بود ....... درست یادم نیست چون همه چیزش جلو چشم نیست
لینکی در این باره دارید ممنون میشم
بقیه کارشناسا رو یکی از گلا صحه گذاشته بودن .......... الآن اینجا همه کارشناسا پنالتی رو حق پرسپولیس دونستن و یکیشونم گفته محمدی باید اخراج میشده
حالا هی من بگم هی شما بگو
آقای افشین خان شما که کاملا از نام کاربریت معلومه چندین بارم باهات صحبت کردم ..... روالت معلومه ........... هنوز برو تعریف بازی بد رو بخون ........ ماشاالله
به شما هم عرض کردم دقیقه نود نبود ........ اگه اشتباه نکنم نود و دو و خورده ای بود
که اون خورده خیلی بحث برانگیز بود
بعدشم کارشناس نود فقط دو گل پرسپولیس رو اگه اشتباه نکنم آفساید گرفت یکیشم کرنر نشده بود ....... درست یادم نیست چون همه چیزش جلو چشم نیست
لینکی در این باره دارید ممنون میشم
بقیه کارشناسا رو یکی از گلا صحه گذاشته بودن .......... الآن اینجا همه کارشناسا پنالتی رو حق پرسپولیس دونستن و یکیشونم گفته محمدی باید اخراج میشده
حالا هی من بگم هی شما بگو
فقط به خاطر علي آقا!12- شانزدهم شهريور سال 1352
پرسپوليس 6 - استقلال صفر
گلها: همايون بهزادي (50 و 86 و 90)، ايرج سليماني (45 و 56) و حسين کلاني (32)
اگه تونستین همچین نتیجه ای پیدا کنین![]()
به این می گن معرفت....فقط به خاطر علي آقا!
روزي كه آبي ها 6 -0 را تلافي نكردند
محمود خردبين و علي پروين در سالهاي جواني![]()
اگر از شاهرخ بياني سوال كنيد كه يك طرفه ترين داربي تاريخ البته به سود استقلال كدام است؟ از مسابقه اي حرف مي زند كه در زمستان سال 69 برگزار شد و با گل رضا عابديان به سود پرسپوليس به پايان رسيد. شاهرخ البته بيراه نمي گويد.
آبي ها در آن بازي بيش از 8 فرصت مسلم گل را از دست دادند تا بازي در نهايت با برتري تيم علي پروين به اتمام برسد. با اين حال، در ذهن علاقه مندان به فوتبال، يك طرفه ترين داربي به سود استقلال زماني رقم خورد كه نوجوان ها و جوان ها خود را آماده چهارشنبه سوري سال 1370 مي كردند. روزي كه استقلال پرستاره مقابل پرسپوليسي قرار گرفت كه در غياب چند بازيكن اصلي يك تيم كاملامعمولي به نظر مي رسيد.
يكه تازي علي پروين
آن روزها، روزهاي يكه تازي علي پروين در فوتبال ايران بود. او بعد از موفقيت باشگاهي با پرسپوليس و كسب 5 قهرماني پياپي در مسابقات باشگاه هاي تهران، هدايت تيم ملي را هم در دست گرفت و در اولين گام با قهرماني در مسابقات بازي هاي آسيايي پكن 1990، كارنامه موفقي از خود به جاي گذاشت. پروين در پرسپوليس يك سلطان واقعي بود و چنان محبوبيتي داشت كه طرفداران اين تيم بعد از اخراج او از باشگاه در سال 1367 (به دليل اختلاف پروين با مسوولان بنياد مستضعفان كه تيم به آنها تحويل شده بود) ، در بازي پرسپوليس – بانك ملي در اولين مسابقه اين فصل 90 دقيقه عليه پرسپوليس شعار دادند و با آتش زدن صندلي ها، نسبت به اين تصميم واكنش نشان دادند. پرسپوليس كه عازم جام باشگاه هاي آسيا بود، با باخت مشكوك مقابل محمدان بنگلادش، دوباره زمينه بازگشت پروين را به تيم فراهم كرد و او هفته بعد با گل و التماس به پرسپوليس بازگشت. پروين اما هر چه كه گذشت، مربي محتاط تري شد و در نهايت در سال ششم، قهرماني را به استقلال واگذار كرد. آنها كه نسبت به استقلال بنيه ضعيف تري داشتند، بعد از تساوي بدون گل در مسابقه اي كه پروين نمي خواست بازنده آن باشد، جام باشگاه هاي تهران را به حريف دادند. اين تساوي مقدمه اي بر سقوط پرسپوليس بعد از سال ها قهرماني بود. آنها كه مسابقات باشگاه هاي تهران را با مقام دوم تمام كرده بودند، در بعد از ظهر رخوتناك اسفند به مصاف استقلال رفتند. پرسپوليس در روز چهارم بهمن همان سال بعد از تساوي با استقلال جام تهران را به اين تيم داده بود و در حالي كه كمترين اميدي به پيروزي نداشت يك و نيم ماه بعد، در چارچوب ليگ آزادگان، دومين داربي سال را در دور رفت اين مسابقات با استقلال آغاز كرد.
شروع توفاني استقلال
در آن بازي تيم به شدت پرستاره تري بود. آنها با ملي پوش هايي مثل مهدي فنوني زاده، صمد مرفاوي، شاهرخ بياني، احمدرضا عابدزاده، شاهين بياني، عباس سرخاب، جواد زرينچه و... مقابل پرسپوليسي قرار گرفتند كه بهترين بازيكنش مجتبي محرمي بود. پروين كه در يارگيري خوب عمل نكرده بود، اين بار با مصدوميت چند بازيكن روبه رو بود و مشخصا تيمش با كمترين اعتماد به نفس به ميدان آمد. نتيجه عجيب بود. استقلالي ها در دقيقه 7 توسط مرفاوي به گل رسيدند و صادق ورمزيار كه هميشه مقابل پرسپوليس خوب بازي مي كرد، نتيجه را هشت دقيقه بعد دو برابر كرد. در پرسپوليس كه نقطه قوت آن مجتبي محرمي و حركات محمدحسن انصاري فرد بود، هيچ حركت خاصي ديده نمي شد و رضا حسن زاده مدافع استقلال هم همه توپ ها را جلوتر از همه دفع مي كرد. در اين شرايط، طرفداران پرسپوليس كه هميشه بازي را با شور و هيجان آغاز مي كردند از ترس شكستي سنگين، سكوت پيشه كرده بودند؛ البته اين بازي در يك روز نه چندان مناسب برگزار مي شد و بنابراين نزديك به شصت هزار نفر به تماشاي آن آمده بودند. در اين لحظات، ناگهان اتفاقي افتاد و يكي از بازيكنان با سابقه استقلال، بغل گوش بقيه، پچ پچ كرد كه ... فكر مي كنيد چي؟
به خاطر علي آقا
علي پروين در آن روزها سرمربي تيم ملي بود و احترامش واجب. او در عين حال آدمي غيرقابل پيش بيني بود كه مثلاممكن بود واكنش هاي تندي عليه برخي بازيكنان نشان بدهد. آن بازيكن با سابقه در جملات آرامش يك پيغام داشت. اينكه استقلالي ها احترام پروين را حفظ كنند كه البته در اين جمله نكات احتياطي نيز نهفته بود؛ بنابراين تيم منصور پورحيدري كه با ضرباتي سهمگين حريف را عقب رانده بود به آرام كردن بازي پرداخت و پرسپوليس هم از خدا خواسته با نمايشي ضعيف، بازي را همان طور كه بود با چنگ و دندان به پايان رساند. شاهرخ بياني كاپيتان استقلال بعدها در گفت وگويي تكذيب كرد كه تيم را به خاطر روابط استاد و شاگردي با علي پروين عقب كشيده است؛ اما حقيقت ماجرا اين بود كه استقلالي ها بهترين فرصت براي جبران باخت 6-0 را از دست دادند تا كري تاريخي قرمزها همچنان با آنها باقي بماند. بازيكنان استقلال در آن روز پيش خودشان فكر مي كردند كه پيروزي را به دست آورده اند و بهتر است باعث تحقير علي پروين در ورزشگاه آزادي نشوند.
بازي پخش نشد
نكته جالب اين بازي، عدم پخش تلويزيوني آن بود. آن روزها تلويزيون با تبليغات روي سينه و تبليغات حاشيه بازي مشكل داشت و دو تيم با اسپانسر «مسابقه بزرگ فرهنگي ورزشي» به ميدان آمده بودند. شايد باور نكنيد اما اين مسابقه هرگز برگزار نشد! عجيب اينكه استقلال در بازي برگشت هم با گل مرفاوي پرسپوليس را شكست داد؛ اما آن بازي هم به دليل حضور يك تابلوي تبليغاتي در ورزشگاه آزادي فيلم برداري نشد و تماشاگران سه اتفاق جالب را از دست دادند كه يكي از آنها گل مرفاوي بود و ديگري مشتي كه مرتضي فنوني زاده بر چانه عباس سرخاب فرود آورد. آن دوران، روزهاي طلايي هفته نامه ها در ايران بود و هنوز روزنامه ورزشي اي منتشر نمي شد. با توجه به اينكه هفته نامه ها ويژه نامه عيد درمي آوردند، اين بازي در نهايت سكوت برگزار شد و كيهان ورزشي، معتبرترين هفته نامه آن روزها، فقط دو صفحه گزارش اين بازي را منتشر كرد و دنياي ورزش نيز به جز چاپ پوستر دو تيم كه البته يك آگهي براي همان مسابقه كذايي فرهنگي ورزشي بود، كار خاصي نكرد. بنابراين اين بازي هم مثل مسابقه شش تايي ها چندان آثاري از خود به جاي نگذاشته است.
واسه پرسپولیس متاسفم که این همه دیروز اس اسو تحقیر کرد ولی نتونست گلی بزنه که حالا شما شانستقلالیا بیاید اینجا کر یبخونید..دیروز قیافه همتون دیدنی بود تو استادیوم که ارزو میکردید داور سوتو بزنه و یه برد تخمی دیگه بدست بیارید..............اگه بابا بزرگ من که 90 سالشه به جای اون رضایی و نوروزی دیوس تو زمین بود حالال سوراخ لالو 4 بر 1ترکونده بودیم....صد حیف و امان از شانس امان از داوری امان از بازکن ضعیف
حاجی واقعا فکر می کنین اگه تیم شما جلو بود بحرینی گری نمی کرد؟عربستان میشد....از بحرین بدتر....
بحث در مورد داوری رو که جواب دادیم ....
مثال زیاد هست که تو داربی به ضرر استقلال قضاوت شده ....
گل مهدی پاشازاده تو سال 74 به عابدزاده ... که داور بی جهت آفساید گرفت ....
اخراج بی مورد علی موسوی تو بازیه سال 77 ....
حتی گلی که پرسپولیس سال 75 به استقلال زد و برد ... رو بزیک پنالتی شد .. حسن زاده پنالتی کرد .. یکی از روزنامه ها ( یا ابرار یا خبر) تیتر زد که فرار بزرگ بزیک آفساید بود ....
اخراج بی مورد ستار همدانی .... تو همون بازی که مارکوس مرک داور بود و ستار همدانی رو به خاطر یه تکل دقیقا کنار خط نیمه زمین.... نزدیک خط اوت..... اخراج کرد ...... که پایان رافت تو موقعیت تک به تک بوده .....
پنالتی حسن خانمحمدی رو واحدی نیکبخت تو همون بازی که 1-1 شد (مربیتون بگوویچ بود) .. داور ترکیه ای تو 90 اعتراف کرد که میتونست پنالتی باشه ....
از اینا زیاده .. چند تا رو هم بقیه گفتن ....
در مورد بی عرضگی بازیکنهای پرسپولیس هم که دیگه خودتون میدونید .....
استقلال با ضعیف ترین بازیش تو داربی سالهای اخیر تونست پرسپولیس رو ببره .... این خودش حاکی از ضعف پرسپولیسه ... اگه استقلال خوب بازی میکرد .. چی میشد؟؟؟
حاجی بازی شما،همونی که باهاش قهرمان شدین .... دقیقه نود بود....معمولا میگن دقیقه نود....نمی گن دقیقه نود و خورده ای....
...
پیشنهاد می کنم اینو بخونین
دیروز معرفت رو از تماشاچیاتون و سرمبریتون یاد گرفتیمبه این می گن معرفت....
جالبهكاش مي فهميدي كه چي ميگي و ضمنا محمد جان بخاطر يه بازي اينقد خودت رو كوچيك نكن پستها رو بخون بعد زيرشون تشكر بزن