شما با روایتاتون حال کنید .
عزیزم تویی که بد داغ کردیاین سوراخه که پرسپولیس شده . یا پرسپولیسه که سوراخ شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم من نبودم.شما که بودید برامون تعریف کنید اون شب که صفت ششتایی برازنده شما شد چقدر گریه کردید![]()
اوووووووووووووو... خدایی دختر اینقد عاشق فوتبال ندیده بودم... بابا بیخیال، لباس خوشگلاتو بپوش همین روزا عروسیمه![]()
![]()
نه عزیزم آدم با امروزش حال می کنه .
شما برو سراغ گذشته . آخه چیزیم ندارید بگید
البته هر چند گذشته ای هم ندارید
ما مثل بعضی تیمها با ذلت بازی نمیکنیم........70 دقیقه جلو صبا باطری تو قوطی بودین........خود مربیتون خجالت میکشد حرف بزنه بخدااول ملوان 3-2 حالا هم استقلال ... یه فکری به حال خودتون چاره اندیشی بنمایین
آخی چقدر شما امشب بامزه و خنده دار شدید
چند تا کاره که هیچ مردی نباید انجام بده .
1 دونش بحث در مورد فوتبال با یک خانمه .
ما مثل بعضی تیمها با ذلت بازی نمیکنیم........70 دقیقه جلو صبا باطری تو قوطی بودین........خود مربیتون خجالت میکشد حرف بزنه بخدا
روایت که زیاده، امیدوارم تاریخو بیشتر بخونین، گل ثانیه 38، گل دقیقه 93، گل از فاصله 38 متری، اولین برد داربی و...
قشنگ زدی تو پر و بالش............صد البته از این گلا زدن، اون موقع که به سپاهان زدنو قهرمان شدن میگفتن " یه داور داریم شاه نداره ، صورتی داره ماه نداره، به کس کسونش نمیدیم ..."
هیپ هیپ هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااا.......
عذرمیخوام شما تا الان داشتید چیکار میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کم اوردی پسرمممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عذرمیخوام شما تا الان داشتید چیکار میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کم اوردی پسرمممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ما مثل بعضی تیمها با ذلت بازی نمیکنیم........70 دقیقه جلو صبا باطری تو قوطی بودین........خود مربیتون خجالت میکشد حرف بزنه بخدا
الان متوجه شدم که الکی اس اس میکنی...اگه بازی رو دیده بودی متوجه میشدیدیدمتون تو این بازی ... تو اون بازی هم استقلال عالی بود مثل همیشه
ستاله جوونم ولشون کن بزا یه بار 1 گل زدن خوش باشن چوون این آخرین خوشیشونه
یه تشکر طلبت(بیا بگیریا یادم میره)دیدمتون تو این بازی ... تو اون بازی هم استقلال عالی بود مثل همیشه
بر مگس معرکه لعنت.....ههاقا ولش کن اینارو، شما برو شامتو بخور بعدم یه استراحت کوچولو بکن...
اخه چی داری میگی بابا، چه ربطی به صبا داره، اون بازی که از دقیقه 8 ده نفره بودیم...
بازی با ذوب اهن دیگه کرکر خنده این شماها..اوه واه
الان متوجه شدم که الکی اس اس میکنی...اگه بازی رو دیده بودی متوجه میشدی
ما به داوری باختیم.............به اس اس نباختیم ...تازه برین یه فکری به حال سوراخ های وسط پرچم بکنیین
بر مگس معرکه لعنت.....هه![]()
اره عزیزم آتیش شما خیلی داغ تره .
ترسیدم یکم دیگه کل کل کنم بحث به جای باریک بکشه .
فایده ام که نداره . کدوم مردی تونسته حریف زبون خانما بشه . تازه اونم خانما ایرونی
نه ستاره، یکم اذیتمون کن این حس انتقامجوییمون به غلیان بیفتهرها جون فقط به خاطر تو ازشون میگذرم
رها جون فقط به خاطر تو ازشون میگذرم
ناراحتی ....اون دیوار که بت نزدیک تر رو استفاده کن ..یه دور خیز کن برو تو دیواراینم شعوره ناب یه پرسپولیسی