قهرمانی پیروزی در جام حذفی یه روحیه خوب هست برای رفتن به سوی امتحانات ترم.
شدیدا باهات موافقم.....قهرمانی پیروزی در جام حذفی یه روحیه خوب هست برای رفتن به سوی امتحانات ترم.
اگه اون خون قرمز که فقط به نظر تو زشته ( طبیعتا خیلی هم قشنگه ) تو رگهات نبود ، نمی تونستی بشینی پای اینترنت و همش ...... بزنی .من دروغ نگفتم هرچی که گفتم حقیقت بود.
حالاتوبگو میدونی چراخداخون رودررگ و آن هم زیرپوست قرارداده؟
چون خدامیخواسته هیچ کس رنگ زشت خون رونبینه!!!
آبیته![]()
تیم برتر آسیاست این تیم
عشق است و صفاست این تیم
بین همه فوتبال دوستان
استقلال محشر کبری است این تیم ...
نه بابا مثل اینکه تراکتورا فراموش کردین جو نگیردتون.........پیشاپیش قهرمانی پرسپولیس را به همه هواداران طوفان سرخ تبریک میگم.
![]()
بابا میگن علی دایی نه برگ کاهو..........قهرمانی پرسپولیس به همه پرسپولیسی ها مبارک![]()
به افتخار هر چی قرمزه...دختر خانوما حالا دستابالا همه آقا پسرا حالا........
راست میگی . تیم بزرگی مثل پرسپولیس اصلا با اس تق لال قابل مقایسه نیست . حالا چرا بهش میگن تیم نمی دونم ؟ واقعا استقلال تو گل خوردن بی همتاست . اینو هستم .استقلا ل بی همتاست. در مورد اون تیم که بهش میگن پرسپولیس ما استقلالی ها اصلا واسمون مهم نیست که پرسپولیس چه نتیجه ای میگره چون اصلا" در حد استقلاب نیستن و اینکه واسه ما یه تفریح هست که پرسپولیس رو به عنوان تیم قبول داریم .
بهتره لحظه شماری رو تموم کنی . چون اگه بخوای تا سوراخ شدن پرسپولیس بشماری تموم عمرت هدر رفته . به همین خیال باشلحظه شماری برای شولاخ شدن پرشپولیش شولاخ