سلام نميدونم از كي اينجا تايپيك نزدم چون نمي دونم خونده ميشه يا نه من يه توصيف از عشق مي خوام تا به كسي هديه بدم كسي مي تونه كمكم كنه؟ خودم سه تا كلمه داشتم اما زياد چيزاي جالبي نيست يه جمله مي خوام كه خيلي خوب باشه خيلي كاش ميشد پيداش كرد ...... مچكرم
بیشتر از این خودت رو کوچیک نکن...
اون برنامه ای بود که شما از باشگاه خداحافظی بکنی و من هم از اعتبارخودم اینجا تو اون برنامه مایه گذاشتم...
لحظه به لحظه عاشق شدن اون اسمش عشق نیست...اسمش
هوسه
هوس
به به !!! اعتبارات اسنادی و بودجه های عشقی رد و بدل میشه اینجا
اون برنامه ای بود که شما از باشگاه خداحافظی بکنی و من هم از اعتبارخودم اینجا تو اون برنامه مایه گذاشتم...
هوسه
هوس
اشتباهي تاپيك زدمفاطمه جان اين عكساي پارازيت چي بود الان اين وسط![]()
واي چه قدر هم وحشتناكن![]()
![]()
سلام
خداحافظ
سوژه جدیده ؟![]()
نامزد این دوره کیه ؟
هوسه
هوس
بعد از اون برنامه ی شما خیلیا حرف نزدن. که به شما و دیگران توهین نشه. لطفا شما هم طوری صحبت کنید که ما فکر نکنیم همیشه این ماییم که داریم مسخره میشیم.نامزد جديد اين دوره كسيه كه از دنيا بيشتر دوستش دارم دوستم بعيد ميدونم لازم باشه بيشتر از اين بگم پس هر چيزي را بعد دار نكنيد دوست عزيز
بعد از اون برنامه ی شما خیلیا حرف نزدن. که به شما و دیگران توهین نشه. لطفا شما هم طوری صحبت کنید که ما فکر نکنیم همیشه این ماییم که داریم مسخره میشیم.
اگه منو دوست خودتون بدونید در جواب تاپیکهای قدیم و جدیدتون عرض میکنم که دوست عزیزم اینکه عکس العمل ما در برابر دوست داشتن دیگران چی باید باشه و چی میتونه باشه فقط دست خودمونه. نمیشه از قبل برای عشق تصمیم گرفت. نمیشه همون کاریو کرد که به نظرت منطقی و قشنگه. و اینکه دیگران چه نظری دارن اصلا نباید مهم باشه. در عمل هم نیست چون اگه واقعا کسیو دوست داشته باشی و اگه واقعا تو این مشکلاتی که به صورت تاپیک مطرحشون میکنی قرار گرفته باشی نظر دیگرانو نمیخوای. همون کاریو میکنی که به نظرت درسته.(به نظر عقلت یا دلت فرقی نمیکنه.) البته اگه واقعا در این وضعیت ها بوده باشی. در غیر این صورت که کل قضیه تایکها یه بازیه که همیشه هم توشون بحث هست و موافق و هم مخالف.
موفق باشی.
اون بحث كه گذشت رفت؟ اما من منظور حرفتونا متو جه نشدم؟؟![]()
متاسفانه به تور ما كه مرد نخورد كاش به بقيه بخوره البته تو هين نشه همه را نميگم من كم سعادت بيدمبه اميد روزي كه مردا واقعا مرد باشن بعد ميشه گفت نظر ادما چه جور پسريه
من به جات بودم, فقط سکوت می کردم!
و همه ی حرفا و جملات و عشق و علاقه و دوس داشتنم رو با سکوت می رسوندم!
که شیوا ترین کلامه...!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فقط يه ايراني ميتونه!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
فقط يه ايراني ميتونه... (طنز) | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
يه سوال هر كي ميتونه جواب بده!! | گفتگوی آزاد | 68 | |
![]() |
آيا شيطان ميتونه ... ؟ | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |