جااااااااان؟ميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه؟
به معماري و كامپيوتر و عمران و آي.تي هم علاقه ندارم
ميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه؟
اين طوريام نيست مثل من كه مكانيكم و خيليم كم هستيم(6نفر)نگران نباش. هر رشته ای بری به اندازه کافی دختر هست توش. سرت بی کلاه نمی مونه
مهندس تو کلاس ما هم حرف آقایون بروتره چون از ما خانوما بیشترنداين طوريام نيست مثل من كه مكانيكم و خيليم كم هستيم(6نفر)و همه ي تصميماتم با اقايونه
![]()
بهتره برید دنبال رشته ای که بیشتر از همه بهش علاقه داریدميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه؟
ببين چه اوضاعي شده معيار براي انتخاب رشته شده دختر. شما اگه دنبال دختري برو...
زود قضاوت نکنید
شاید ایجاد کننده تاپی خودشون دخترن و سختشون هست با پسر همکلاس بشن یا خونوادشون نمی خوان با پسر هم کلاس شه دخترشون
هیچ انتقادیم واردی نیست
عقیده هست دیگه ...
سلام
شما اگه تو لینک امضاشون بری میفهمی که ایشون پسر هستن![]()
نخير من پسر هستم ولي مايل هستم در رشته اي باشم كه توي كلاس دختر زياد باشه . تو دانشكده هاي مهندسي كلاس هاي عمومي كه تشكيل ميشن دخترهاشون چطوره ؟ كمه يا زياد ؟
ما سرمون کلاه رفت. من بدون واحد عملی پاس کردم.بستگی داره
کجا چی بخونی
تنظیم خانواده که جداست
بقیش قاطیه
راستی بچه ها شنیدم از ترم پاییز 89 قراره برای تنظیم خانواده واحد عملی ارائه بشه![]()
راستی بچه ها شنیدم از ترم پاییز 89 قراره برای تنظیم خانواده واحد عملی ارائه بشه![]()
ميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه؟