yalda65
عضو جدید
احتمالا مهر انتخاب دانشگاه.سلام یلدا جان لطف میکنید جواب من رو بدید؟ من رتبم تو دامغان 72 شده به نظر شما تو تکمیل ظرفیت مهر قبول میشم یا بهمن؟
احتمالا مهر انتخاب دانشگاه.سلام یلدا جان لطف میکنید جواب من رو بدید؟ من رتبم تو دامغان 72 شده به نظر شما تو تکمیل ظرفیت مهر قبول میشم یا بهمن؟
عجب بحثی شده این تکمیل ظرفیت
جسارتا دوستان عزیز چند تا نکته هم من عرض میکنم
اولا تکمیل ظرفیت هیچ قاعده قانون یا اجباری نداره یعنی هر دانشگاهی با توجه به شرایط اعلام میکنه حتی حتی ممکنه اصلا یک دانشگاه امسال هیچ تکمیل ظرفیتی رو اعلام نکنه چون مسوولین دانشگاه در این امر مختارن
دوما عموما هر دانشگاه تعدادی نزدیک به 2برابر اعلام اولیه دانشجو میگیره یعنی مثلا وقتی زده آخرین فرد قبول 31 احتمالا 50-60نفری رو میگیره که البته در این امر هم کاملا میتونن سلیقه ای عمل کنن
سوما به این تعداد احتمالی اضافه کنید نفراتی رو که علاوه بر ازاد سراسری هم قبول شدن و چون اغلب سراسری رو میرن یا به هر دلیلی نمان ازاد جاشون توی ازاد خالی میشه و افراد ذخیره میتونن جاشون رو پر کنن
ببخشید که صریح میگم اما واقعیت از دیدگاه من هستش که امیدوارم غلط باشه اما افرادی که رتبشون بیشتر از 2یا 3 برابر اخرین فرد قبول هست عملا شانسی ندارن مثلا رتبه های 200-300خیلی خیلی بعیده برا تهران چون انصرافی کمی هم داره یا جایی که اخرین فرد 20-30 هستش افراد با رتبه ی بالای 100 خیلی خیلی کم شانس هستن
کسی از دانشجوهای نور اینجا نبود؟
همیشه مهر اعلام میشه...چطور؟تغییر کرده؟من با دانشگاه دامغان تماس گرفتم..گفت که نتایج تکمیل ظرفیت اواخر شهریور اعلام میشه....و کسایی که تکمیل قبول میشن مهر ماه شروع کلاس هاست...!!!
چرا هیشکی به من محل نمیذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جوابمو ندادین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یعنی اینقدر رتبه ام افتضاحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
زبان 6.7
اطلاعات عمومی تاریخ و معماری 26.7
مبانی نظری معماری 48.9
دانش فنی معماری 20
اسکیس 70
رتبه 71
تراز 5620
نمره آخرین نفر 5984
واحد انتخابی شوشتر
به نظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال که 22 مهر اعلام شد تقریبا میشه اواخر مهر ماه...اما دانشگاه گفت اواخر شهریور...فقط نقل قول کردم از طرف مسئولش...همیشه مهر اعلام میشه...چطور؟تغییر کرده؟
توی سایت میزنن؟پارسال که 22 مهر اعلام شد تقریبا میشه اواخر مهر ماه...اما دانشگاه گفت اواخر شهریور...فقط نقل قول کردم از طرف مسئولش...
اره ...سایت www.azmoon.com میزنن دیگه...مثل جواب اولیه اش....توی سایت میزنن؟
اگه اینجور که دوستان میگن رتبه ی اخرین فرد قبول شوشتر 54 باشه صد البته که شانس داری احتمالش زیاده که قبول بشیچرا هیشکی به من محل نمیذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زبان 6.7
مبانی نظری معماری 48.9
دانش فنی معماری 20
اسکیس 70
رتبه 71
تراز 5620
نمره آخرین نفر 5984
واحد انتخابی شوشتر
دوست عزیز اینجا تالار مهندسی معماری هستش نه نرم افزارسلام من نفر 41 رشته نرم افزار دانشگاه آزاد اراک شدم آخرین نفر قبولی 24 بود احتمال قبولی در تکمیل ظرفیت هست؟
زبان 6.7
مبانی نظری معماری 48.9
دانش فنی معماری 20
اسکیس 70
رتبه 71
تراز 5620
نمره آخرین نفر 5984
واحد انتخابی شوشتر
اخرین رتبه قبولی تو شوشتر بدون سهمیه 24 هست . من سهمیه بسیجی داشتم که اخرین سهمیه پذیرش 54 بود.سلام شىوا جان
به نظرم از الان اكه اهل شوشتر نيستي برو دنبال بليط. تا تاريخ ثبت نام معطل نشي.
قبولي بابا
زبان 6.7
مبانی نظری معماری 48.9
دانش فنی معماری 20
اسکیس 70
رتبه 71
تراز 5620
نمره آخرین نفر 5984
واحد انتخابی شوشتر
اخرین رتبه قبولی تو شوشتر بدون سهمیه 24 هست . من سهمیه بسیجی داشتم که اخرین سهمیه پذیرش 54 بود.
دوستان یکی به من کمک کنه لطفن... من غیرانتفاعی نوشهر قبول شدم... آزادم تو تکمیل ظرفیت به احتمال زیاد تهران قبول میشم..!! به نظرتون چیکار کنم؟ برم نوشهر واسه ثبت نام؟ اگه شد می تونم بعدم واحدایی که تو نوشهر پاس کردم به آزاد انتقال بدم؟
یعنی چی؟نه....واقعا.....؟بچه ها من امروز زنگ زدم دانشگاه شوشتر.
می گفت سال پیش 80 نفر دانشجو گرفتن هرچی می پرسیدم تا رتبه 80 میگفت 80 نفر.
فک کنم منظورمون یکی بوده با بیانهای متفاوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته به گفته ایشون امسال ظرفیتا رو کمتر کردن حالا نمی دونم و نگفت چقدر....
خدا بزرگه..
یعنی اینکه ممکنه نفر 1تا 10 علاوه بر ازاد سراسری هم قبول شده باشن و رفتن سراسری پس 80 نفر میشه رتبه ی10تا 90یعنی چی؟نه....واقعا.....؟
میگه کم میشه .........یعنی ممکنه 60 تا بشه............معلوم نیس.......یعنی اینکه ممکنه نفر 1تا 10 علاوه بر ازاد سراسری هم قبول شده باشن و رفتن سراسری پس 80 نفر میشه رتبه ی10تا 90
من با دانشگاه دامغان تماس گرفتم..گفت که نتایج تکمیل ظرفیت اواخر شهریور اعلام میشه....و کسایی که تکمیل قبول میشن مهر ماه شروع کلاس هاست...!!!
من قبلا هم در پستهای قبل عرض کردم خدمتتون چون تکمیل ظرفیت هیچ قانونی نداره هیچ چیزی رو نمیشه باقاطعیت گفت که کم میشه یا زیا یا اصلا اعلام میشه یا نه ایشالا که امسال بیشتر بشهمیگه کم میشه .........یعنی ممکنه 60 تا بشه............معلوم نیس.......
آخه دانشگاهها نمی دونن این چیزارو............امیدوارم همینی که میگی بشه...........راست میگی؟چه خوش خبری