قوانین سپرده در بانک

deremel400

عضو جدید
جای بهتری برا سوالم پیدا نکردم اینجا می پرسم
من یه سپرده6ماه تو بانک اقتصاد نوین داشتم که سودش تو هر 6ماه پرداخت میشد یعنی از اسفند 86 تا حالا3بار سودش پرداخت شد اما حالا که رفتم بانک میگه سپرده ی شما را بانک تبدیل کرده به یک ساله و قبلا که سودش 17.5بودحالا شده14.5کسی اطلاع نداره که بقیه بانکها هم همینجوری شده یا فقط بانک اقتصاد این کار را کرده.آیا این کار از نظر قانونی درسته؟به نظر من یه کلاهبرداری بی صدا است:cry::mad:

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز بعد از کم کردن مرحله ای سود سپرده ها بانک ها مجبور شدند بعضی از حسابهایی که سود بیشتر میدند رو ببندند. احتمالا این بانک شما هم همینطور. پس حساب شما رو بسته و یک حساب دیگه براتون باز کردند.نگران نباشید کسی که سر شما کلاه گذاشته بانک نیست.
بگم کی اینکارو کرده ؟ بگم ؟ میگما!!!

آذرتاش

عضو جدید
داداش خوب من اگه بهت بگم بیکاری , بیراه نگفته ام. امثال شما ها هستند که با گذاشتن پولشان در بانک اقتصاد مریض این مملکت را فلج کرده اند. بانکها اگر شما را نداشتند چه میکردند؟
برو پولت را از بانک بگیر و طلا ی بدون اجرت بخر . ضرر که نمیکنی , سود بیشتری هم عایدت میشود.
ربا خواری و مضاربه و سود بانکی همه اش به یک معناست و این هم از کلاه برداری های بانکهاست که ربا را قانونی کرده اند. ابزارشان هم شما ها هستید.

deremel400

عضو جدید
یعنی طلا خریدن و تو خونه گذاشتن به اقتصاد کمک می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!