قلم یک الگوی ایرانی معاصر، مطهری

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حماسه ی حسنی 1 ص 402

حماسه ی حسنی 1 ص 402

3. زن، شخص گرانبها و دارای نقش
شکل سومی هم وجود دارد و آن این است که زن به صورت یک شخص گرانبها در بیاید، هم شخص باشد و هم گرانبها. ... یعنی آن محدودیت نباشد، آن اختلاط هم نباشد؛ نه محدودیت و نه اختلاط بلکه حریم .حریم مساله ایست بین محدودیت زن و اختلاط زن و مرد .

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال: نظر اسلام چیست؟ کدام بهتر است؟
وقتی ما به متن اسلام مراجعه می کنیم می بینیم نتیجه ی آنچه که اسلام در مورد زن می خواهد "شخص بودن و گرانبها بودن" است...
گرانبها بودن زن به این است که بین او و مرد در حدودی که اسلام مشخص کرده، حریم باشد؛( حریم مساله ایست بین محدودیت زن و اختلاط زن و مرد) ...
یعنی اسلام اجازه نمی دهد که جز کانون خانوادگی، یعنی صحنه ی اجتماع، صحنه ی بهره برداری و التذاذ جنسی مرد از زن باشد ... ولی اگر بگوییم علم، اختیار و اراده، ایمان و عبادت و هنر و خلاقیت چطور؟ می گوید بسیار خوب، مثل مرد.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال های من با پاسخ استاد مطهری و خود من! : سیاه ها پاسخ استاد و سبز ها منطق شخص بنده است؛ یعنی از خودم نوشتم!
سوال: مرد چه می خواهد؟
- آنچه برای مرد در رابطه ی جنسی ملحوظ است، در اختیار داشتن زن به عنوان یک موجود گرانبهاست ...
سوال : برای اینکه مردان را کاملا ارضا کنیم تا از بابت خیانت نکردنشان خیالمان راحت باشد، باید چه کنیم؟
طبق جمله ی بالا باید
1.موجود باشیم نه شئ. (این به این معناست که باید شخصیت خود را بالا ببریم. به گقته ی ایشان در پاورقی کتاب، از جمله موارد مربوط به شخصیت زن عبارت است از: علم و آگاهی، ارداه داشتن، اراده ی قوی داشتن، شجاع و دلیر بودن، خلاق بودن، پرستنده ی خدا وند بودن و ...)
2. باید گرانبها باشیم.
سوال: زن چه می خواهد؟
-از طرف دیگر زن نمی تواند زن نباشد. جز طبیعت زن این است که برای مرد گرانبها باشد و اگر این را از زن بگیرید تمام روحیه ی او متلاشی می شود.
سوال: زن چگونه می تواند به این ارضاء برسد؟ به عبارتی زنانی که از بی توجهی شوهرانشان به خود، رنج می برند، باید چه کنند؟
طبق مطالب قبلی و بعدی :
باید جذابیت های زنان دیگر را از چشم آنها دور نگاه دارند. باید اهنگ صدا و عطر وجود زنان نامحرم را از آنان دور نگاه داشت.
سوال: چه گونه می توانیم شوهرانمان را از زنان نامحرم دور نگاه داریم؟
1.باید از هنر های زنانه یمان سود بریم و با اهنگی جذاب و زنانه از شوهرمان سوال کنیم که آیا من تو را آنچنان ارضا می کنم که به زن دیگری چشم ندوزی؟ و بعد باید منتظر تاثیر این سوال شد!!
2.باید زنان نامحرمی که شوهرمان با آنها در ازتباط است، یا می تواند آنها را ببیند و یا لمس کند را شناسایی کنیم و از آن زنان محکم بخواهیم که در مقابل شوهر ما از پوشش و پیرایشی غیر تحریک کننده استفاده کنند.
سوال: شوهران ما در معرض ارتباط ، دیدار و لمس چه زنانی هستند؟
ارتباط: همکاران، هم دانشگاهی ها، فامیل، همسایه، آشنایان.
دیدار: همکاران، هم دانشگاهی ها، فامیل، همسایه، آشنایان،رهگذران خیابان ها،بازیگران تلویزیونی و ماهواره ای.
لمس: همکاران، فامیل، آشنایان.

البته به نظرم بهتر است موقع انتخاب انسان کسی را انتخاب کند که از پاکدامنیش اطمینان دارد. بعد دیگر نیازی نیست که بنشیند و فکر کند که چه کار کنم همسرم به دیگری توجه نداشته باشد و ...
اگر یک اقا چشمش را بتواند حفظ کند کار تمام است . دیگر نیازی نیست خانمش دور بیفتد و از زنان دیگر بخواهد که لطفا پیش همسر من خودتان را بپوشانید.(راستش یه کم به نظرت خنده دار نیست. یعنی فرض کن یک خانمی بیاد پیش خودت و این حرف را بزند درباره او چه فکری میکنی؟)
پس از اول کسی را انتخاب کنید که چشمش پاک باشد. تشخیصش هم سخت نیست. از روی گفته های فرد در شرایط متفاوت میتوان حدس زد که او توجه ای به نامحرم داشته یا نه ؟ یا اصولا توجه اش به چه چیزی جلب میشود . به شخصیت طرف مقابل توجه دارد یا ظاهر او . همین خودش بیانگر خیلی چیزهاست.
این که شما میفرمایید" باید جذابیت های زنان دیگر را از چشم آنها دور نگاه دارند. باید اهنگ صدا و عطر وجود زنان نامحرم را از آنان دور نگاه داشت. در جامعه فعلی غیر ممکن است .مگر همسر را میخواهید زندانی کنید:D چطور چنین چیزی ممکن است؟؟؟

باید فرد به ان درجه از خود کنترلی برسد که خودش اینکار را نکند. از من به شما نصیحت ابجی اقیانوس کسی را انتخاب کن که اگر در خیابانهای پاریس هم قدم زد و تو همراهش نبودی خیالت تخت باشد که او چیزی نخواهد دید. یعنی توجه نخواهد کرد:w16::w16::w16:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته به نظرم بهتر است موقع انتخاب انسان کسی را انتخاب کند که از پاکدامنیش اطمینان دارد. بعد دیگر نیازی نیست که بنشیند و فکر کند که چه کار کنم همسرم به دیگری توجه نداشته باشد و ...
اگر یک اقا چشمش را بتواند حفظ کند کار تمام است . دیگر نیازی نیست خانمش دور بیفتد و از زنان دیگر بخواهد که لطفا پیش همسر من خودتان را بپوشانید.(راستش یه کم به نظرت خنده دار نیست. یعنی فرض کن یک خانمی بیاد پیش خودت و این حرف را بزند درباره او چه فکری میکنی؟)
پس از اول کسی را انتخاب کنید که چشمش پاک باشد. تشخیصش هم سخت نیست. از روی گفته های فرد در شرایط متفاوت میتوان حدس زد که او توجه ای به نامحرم داشته یا نه ؟ یا اصولا توجه اش به چه چیزی جلب میشود . به شخصیت طرف مقابل توجه دارد یا ظاهر او . همین خودش بیانگر خیلی چیزهاست.
این که شما میفرمایید" باید جذابیت های زنان دیگر را از چشم آنها دور نگاه دارند. باید اهنگ صدا و عطر وجود زنان نامحرم را از آنان دور نگاه داشت. در جامعه فعلی غیر ممکن است .مگر همسر را میخواهید زندانی کنید:D چطور چنین چیزی ممکن است؟؟؟

باید فرد به ان درجه از خود کنترلی برسد که خودش اینکار را نکند. از من به شما نصیحت ابجی اقیانوس کسی را انتخاب کن که اگر در خیابانهای پاریس هم قدم زد و تو همراهش نبودی خیالت تخت باشد که او چیزی نخواهد دید. یعنی توجه نخواهد کرد:w16::w16::w16:

:D ممنونم از نظرت. بله اگه از دیدگاه شما به قضیه نگاه کنیم موضوع خنده دار می شه اما ... حالا صبر کنن ببینیم نظر بقیه چیه اون وقت پاسخم رو بهتون خواهم داد :w16::gol::gol::gol:

ali135ugd

عضو جدید

سوال: زن چگونه می تواند به این ارضاء برسد؟ به عبارتی زنانی که از بی توجهی شوهرانشان به خود، رنج می برند، باید چه کنند؟
طبق مطالب قبلی و بعدی :
باید جذابیت های زنان دیگر را از چشم آنها دور نگاه دارند. باید اهنگ صدا و عطر وجود زنان نامحرم را از آنان دور نگاه داشت.
1.باید از هنر های زنانه یمان سود بریم و با اهنگی جذاب و زنانه از شوهرمان سوال کنیم که آیا من تو را آنچنان ارضا می کنم که به زن دیگری چشم ندوزی؟ و بعد باید منتظر تاثیر این سوال شد!!
2.باید زنان نامحرمی که شوهرمان با آنها در ازتباط است، یا می تواند آنها را ببیند و یا لمس کند را شناسایی کنیم و از آن زنان محکم بخواهیم که در مقابل شوهر ما از پوشش و پیرایشی غیر تحریک کننده استفاده کنند.
دیدار: همکاران، هم دانشگاهی ها، فامیل، همسایه، آشنایان،رهگذران خیابان ها،بازیگران تلویزیونی و ماهواره ای.
ببینم اقیانوس جان متاهلی یا مجرد!:surprised: :eek::confused:
راسی در مورد سوالی که از شوهرت میپرسی میشه بیشتر توضیح بدین بعد باید منتظر چه تاثیری باشیم!!!!!!!:surprised::eek::mad::mad::mad:
:D ممنونم از نظرت. بله اگه از دیدگاه شما به قضیه نگاه کنیم موضوع خنده دار می شه اما ... حالا صبر کنن ببینیم نظر بقیه چیه اون وقت پاسخم رو بهتون خواهم داد :w16::gol::gol::gol:
:gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینم اقیانوس جان متاهلی یا مجرد!:surprised: :eek::confused:
راسی در مورد سوالی که از شوهرت میپرسی میشه بیشتر توضیح بدین بعد باید منتظر چه تاثیری باشیم!!!!!!!:surprised::eek::mad::mad::mad:

در مورد هر دو سوالتون، نمی گم تا بمونی تو خماری !!!! :thumbsup2::w11::w31:

ممنون از پی گیری ای که نسبت به این تاپیک دارین :redface::gol:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اخرین پستی که در این تاپیک دادم چند نکته را گفتم که نقدی بود برنظر شهید مطهری. حال قسمت اصلی بحث را پی میگیریم که مربوط است به منطق نظرات ایشان درباره اداب و رسوم نیاکانمان.

نکته 3: اساس بحث استاد براین مبناست که ایشان معتقدند لزومی ندارد ما سنتهای نا معقول پیشینیان را به صرف اینکه این کاری بوده که گذشتگان انجام میدادند انجام دهیم. بلکه باید دید ان رسم و آیین بر چه مبنایی است؟ آیا کار معقولی است؟
اشکال این حرف چیست. من فکر نمیکنم دوستان با این صحبت مشکلی داشته باشند.
این حرف استاد کاملا معقول است. مثلا ایشان در سخنرانیشان درباره سیزده بدر انتقاد دارند به رسم سبزه گره زدن یا بیرون انداختن سبزه برای ازبین بردن نحسی. خوب 2 سوال مطرح است

اول چرا اصولا روز 13 فروردین نحس است؟

دوم چرا ما فکر میکنیم دور ریختن سبزه ها یا بیرون رفتن از خانه این نحسی را از بین میبرد؟

ایا به نظر شما این حرفها غیر منطقی است؟

جناب کونگ شما در صحبتتان گفته اید رسم چهار شنبه سوری رسمی است که نمادی از شادی مردم است و به کسی صدمه نمیزند. راستش این حرف شما نیز برای من تعجب اور بود . واقعا با این صدماتی که به مردم در این روز میرسد ارزش دارد که باز هم این رسم اتش بازی ادامه پیدا کند؟
یعنی شما این همه سال شاهد صدماتی که مردم بواسطه این رسم متحمل شده اند نبوده اید؟ ما که جرات نداریم در این روز از خانه مان خارج شویم و قدم به خیابان بگذاریم. چون معلوم نیست سالم و زنده به خانه برسیم. در تهران که اینطوراست.
چرا؟ چون یک عده میخواهند شاد باشند. شادی که با این همه صدمه و خسارت همراه باشد به چه دردی میخورد؟ طبق امارها بیشترین صدمات را کودکان زیر 5 سال و بزرگسالان بالای 55 سال متحمل میشوند.
http://www.shahr.ir/ViewNews.aspx?IDNews=10885

گناه ان کودک 5 ساله که دچار سوختگی یا قطع عضو میشود چیست؟
چه کسی پاسخگوست؟ واقعا ارزشش را دارد؟

نکته 4: ان قسمت از سخنرانی استاد که درباره نو گرایی بود حرف استاد در فایل صوتی شما قطع شده بود. اما ایشان در جمله انتهایی داشتند منظورشان را از درست نبودن نوگرایی توضیح میدادند. به هر حال ایشان نظرشان این نیست که نوگرایی کلا محکوم است.بلکه افراط در این امر را محکوم میکنند (این را من با توجه به اشناییم از تفکرات ایشان نقل میکنم.) ایشان به کرات در سخنرانیهایشان درباره این صحبت میکنند که اسلام دینی است که به مقتضیات زمان توجه دارد.ایشان کتابی دارند تحت عنوان اسلام و مقتضیا ت زمان که در ان کتاب مفصل درباره این مساله صحبت کرده اند . از جمله گفته اند که با چه نوع نو گرایی موافق نیستند. من بخشی از سخنانشان را در اینجا نقل میکنم تا حقیقت روشن شود:

"اينجا سؤالى پيش مى‏ آيد: آيا هر چه در قرن‏جديد پيش مى‏آيد خوب است و در جهت صلاح و سعادت‏ بشريت است؟ يعنى آيا بشريت اين جور ساخته شده كه هر چيز نوى كه پيدامى‏شود، آن چيز حتما در جهت صلاح و پيشرفت اوست؟ آيا جامعه‏انحراف پيدا نمى‏كند و امكان ندارد يك چيز تازه در قرن پديد بيايد كه‏ انحراف و در جهت‏سقوط باشد؟ بلكه امكان دارد، پديده‏هاى هر زمانى‏ممكن است در جهت صلاح بشريت باشد و ممكن است در جهت فسادباشد. دليلش اينست كه ما مصلح داريم، به قول اينها مرتجع داريم . مصلح‏ عليه زمان قيام مى‏كند، مرتجع هم عليه زمان قيام مى‏كند با اين تفاوت كه‏ مرتجع به كسى مى‏گويند كه عليه پيشرفت زمان قيام مى‏كند و مصلح به كسى‏ مى‏گويند كه عليه فساد و انحراف زمان قيام مى‏ كند. "

http://www.hawzah.net/Per/K/Islam/Index.htm

ان نو گرایی که از دید ما محکوم است این نو گرایی است که انسانها را دچار انحراف کند.

پیشنهاد میکنم دوستان سایر مطالب کتاب را هم مطالعه نمایند من لینک انرا اینجا قرار میدهم تا دوستان مطالعه نمایند.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اخرین پستی که در این تاپیک دادم چند نکته را گفتم که نقدی بود برنظر شهید مطهری. حال قسمت اصلی بحث را پی میگیریم که مربوط است به منطق نظرات ایشان درباره اداب و رسوم نیاکانمان.

نکته 3: اساس بحث استاد براین مبناست که ایشان معتقدند لزومی ندارد ما سنتهای نا معقول پیشینیان را به صرف اینکه این کاری بوده که گذشتگان انجام میدادند انجام دهیم. بلکه باید دید ان رسم و آیین بر چه مبنایی است؟ آیا کار معقولی است؟
این حرف استاد کاملا معقول است. مثلا ایشان در سخنرانیشان درباره سیزده بدر انتقاد دارند به رسم سبزه گره زدن یا بیرون انداختن سبزه برای ازبین بردن نحسی. خوب 2 سوال مطرح است

دوم چرا ما فکر میکنیم دور ریختن سبزه ها یا بیرون رفتن از خانه این نحسی را از بین میبرد؟

جناب کونگ شما در صحبتتان گفته اید رسم چهار شنبه سوری رسمی است که نمادی از شادی مردم است و به کسی صدمه نمیزند. راستش این حرف شما نیز برای من تعجب اور بود . واقعا با این صدماتی که به مردم در این روز میرسد ارزش دارد که باز هم این رسم اتش بازی ادامه پیدا کند؟
یعنی شما این همه سال شاهد صدماتی که مردم بواسطه این رسم متحمل شده اند نبوده اید؟ ما که جرات نداریم در این روز از خانه مان خارج شویم و قدم به خیابان بگذاریم. چون معلوم نیست سالم و زنده به خانه برسیم. در تهران که اینطوراست.
چرا؟ چون یک عده میخواهند شاد باشند. شادی که با این همه صدمه و خسارت همراه باشد به چه دردی میخورد؟ طبق امارها بیشترین صدمات را کودکان زیر 5 سال و بزرگسالان بالای 55 سال متحمل میشوند.

نکته 4: ان قسمت از سخنرانی استاد که درباره نو گرایی بود حرف استاد در فایل صوتی شما قطع شده بود. اما ایشان در جمله انتهایی داشتند منظورشان را از درست نبودن نوگرایی توضیح میدادند. به هر حال ایشان نظرشان این نیست که نوگرایی کلا محکوم است.بلکه افراط در این امر را محکوم میکنند (این را من با توجه به اشناییم از تفکرات ایشان نقل میکنم.) ایشان به کرات در سخنرانیهایشان درباره این صحبت میکنند که اسلام دینی است که به مقتضیات زمان توجه دارد.ایشان کتابی دارند تحت عنوان اسلام و مقتضیا ت زمان که در ان کتاب مفصل درباره این مساله صحبت کرده اند . از جمله گفته اند که با چه نوع نو گرایی موافق نیستند. من بخشی از سخنانشان را در اینجا نقل میکنم تا حقیقت روشن شود:

"اينجا سؤالى پيش مى‏ آيد: آيا هر چه در قرن‏جديد پيش مى‏آيد خوب است و در جهت صلاح و سعادت‏ بشريت است؟ يعنى آيا بشريت اين جور ساخته شده كه هر چيز نوى كه پيدامى‏شود، آن چيز حتما در جهت صلاح و پيشرفت اوست؟ آيا جامعه‏انحراف پيدا نمى‏كند و امكان ندارد يك چيز تازه در قرن پديد بيايد كه‏ انحراف و در جهت‏سقوط باشد؟ بلكه امكان دارد، پديده‏هاى هر زمانى‏ممكن است در جهت صلاح بشريت باشد و ممكن است در جهت فسادباشد. دليلش اينست كه ما مصلح داريم، به قول اينها مرتجع داريم . مصلح‏ عليه زمان قيام مى‏كند، مرتجع هم عليه زمان قيام مى‏كند با اين تفاوت كه‏ مرتجع به كسى مى‏گويند كه عليه پيشرفت زمان قيام مى‏كند و مصلح به كسى‏ مى‏گويند كه عليه فساد و انحراف زمان قيام مى‏ كند. "

ان نو گرایی که از دید ما محکوم است این نو گرایی است که انسانها را دچار انحراف کند.

پیشنهاد میکنم دوستان سایر مطالب کتاب را هم مطالعه نمایند من لینک انرا اینجا قرار میدهم تا دوستان مطالعه نمایند.

خیلی ممنونم. :gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب بزار بگم اون چیزی که نگفته موند. نوشتن اون متن برای من خیلی سخت بود. راستش دلم می خواست برم و بگم لطف برادر ها نخونن!! :D اما نمی شد خوب!
راستش من بین بد و بدتر انتخاب کردم و اون مطالب رو نوشتم. می دونی چرا؟ چون می خواستم بگم اگر من زن + زن دیگر+ دیگری+ دیگری+ ... چنین کنیم این تبدیل به قانون می شه. یعنی همون قانونی که امروزه در قانون اساسی ما نوشته شده.
این روز ها همش می گن چرا حجاب زن، چرا حجاب مرد. من تونستم از جنبه ی جدیدی درباره ی چرایی اجباری بودن حجاب از نظر اسلام فکر کنم. اما نوشتنش شجاعت می خواست. منظورم همون دید منفی ای که ممکن بود بعضی از آقایون بهم پیدا کنن هست. بین بد و بدتر انتخاب کردم. از یه طرف نگرانی از، از دست دادم وجهم تو باشگاه و از طرفی این که نمی خواستم این نگرش رو با خودم به گور ببرم.

به هر حال اصل ماجرا توجیه چرایی اجباری بودن حجاب در جامعه بود. همین. :redface::gol:

kung

اخراجی موقت

اول آنکه اساس بحث استاد توهین به پدران ما و نیاکان ما می باشد
این شخص بی ادب 9 بار پدران ما را احمق و خر نام می دهند در صورتی اگر به خریت باشد زنجیر زدن و پا زدن تو سر زدن سینه زدن خاک رو سر ریختن در روز عاشورا اینها بسیار خریت بیشتری هست . در ضمن ایشان حق ندارند به خاظر یک اعتقاد به یک رسم که در تمامی قومیتها وجود دارد خلق خدا اشرف مخلوقات را حیوان کند.

همانطور که گفتم در تمامی ملتها رسم و رسوماتی می باشد که شاید درست هم نباشند یک روشنفکرمی تواند ایرادات آن رسم را بیان کند نه آنکه با توهین بوگید چیزی که من می گویم درست است !
اگر ایراداتی که وارد می کند صحیح باشد مورد قبول ملت قرار می گیرد اگر نه می ماند تا تاریخ قضاوت کند
روز 13 در فروردین روز طبیعت نام گذاری شده است . پس نحس نیست روزی که شما از طبیعت لذت می برید خود عدد 13 را میگویند نحس هست که مربوط به رموز اعداد می باشد ارتباطی با بحث ما ندارد چرا که عدد 13 در تمامی ماههای سال وجود دارد
اما سئوالات دیگری پاسخ شما می باشد
چرا مردم مرده پرستی می کنند و همانند پت پرستان دست و صورت خود را بر سر قبر مرده های عرب می مالند !! عربهای وحشی که به ایران حمله کردند کشته شدند جنازه های آنان کنون امام زاده و بت خانه شده است این رسم بیشتر ایراد دارد و نشان خریت است یا چهارشنبه سوری؟!
به نظر شما این رسوم منطقی هست رسم چهارشنبه سوری منطقی نیست؟
به نظر من خیلی از رسوم منطقی نیستند ولی با آگاه سازی مردم می شود خیلی مسائل را حل کرد ولی با توهین خیر. چهارشنبه سوری یک روز شادی و جشن هست همین .

رسم چهارشنبه سوری آنچه که ما در تاریخمان داشتیم هیچ آسیبی به مردم نمی زد ولی بعد از انقلاب آقایانی همچون مطهری که استادتان می دانیدش تصمیم به تخریب این رسم کردند با ورود هزاران وسیله خطرناک به ایران سعی بر تغییر رسم اصلی کردند و آنرا تبدیل به یک میدان جنگ در صورتی که رسم چهارشنبه سوری چیز دیگری بوده است و ایشان هم همان رسم را زیر سئوال برده اند نه میدان جنگ را . نادانی انسانها ربطی به رسم چهارشنبه سوری که در آن خانواده ها دور یک آتیش جمع می شدند و با مو سیقی می رقصیدند و شادی می کردند ارتباطی به این مسائلی که بوجود آمده ندارد

در مورد نوگرایی که کسی نمی تواند درصورتی که ان خوب باشد آنرا نفی کند نکته ای که هست آن است که سئوالات من بی پاسخ ماند.
علت تحمیل عقاید برای چیست؟

انسانهایی که تایید می کنید بی عیب نیستند و معصوم نیز ، بر سرنوشتها یک ملت و انسانها تصمیم می گیرند و اگر کسی پیدا نشود که ایرادات آنها را نشان دهد همچنان ادامه می دهند تا زمانی که یک جامعه را به نابودی بکشند.

آخرین ویرایش:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
علت تحمیل عقاید برای چیست ؟!
اگه تحکیل عقیده بده ، پس شما انجامش نده !!!

:gol: هر انسانی نکات مثبتی می تواند داشته باشد حتی اگر دشمنمان باشد ، اگر همه چون شما تفکر کنند مشکلی وجود نخواهد داشت مشکل آنجا پیدا می شود که اشخاصی می آیند و همین مطهری را بت می کنندو شروع می کنند به پرستش و حرف او را حرف خدا می دانند ؟!!! اگر او چیزی را تایید کند اونهاهم باید تایید کنند و اگر او چیزی را رد کند اونهاهم باید رد کنند . اعتقادات خودشان مربوط به خودشان بد تر از همه زمانی است که انتظار دارند همه نیز مثل آنها فکر کنند:surprised:
می تونم بپرسم شما حرفای چه کسی رو تعریف و تایید می کنید ؟
مطمئن باشید که شما هم از یک الگو پیروی می کنید . هیچ دقت کرده اید که همه گفته های اون الگو رو بدون فکر و یا تغییر بیان می کنید

موفق باشید
نکته: اگه اینو نگم نمیشه !!!!
در حرفهای شما نکات مثبت و قابل تامل هم وجود داره! ولی اونقدر افراطی هستید(بدتر از اونایی که نفی شون می کنید ) که من اصلاً دوست ندارم و نمی خوام که اون نکات مثبت رو ببینم(مثل همه ایرانیها و خود شما) :razz::razz:

kung

اخراجی موقت
در حرفهای شما نکات مثبت و قابل تامل هم وجود داره! ولی اونقدر افراطی هستید(بدتر از اونایی که نفی شون می کنید ) که من اصلاً دوست ندارم و نمی خوام که اون نکات مثبت رو ببینم(مثل همه ایرانیها و خود شما) :razz::razz:

اولا صحبت از تحمیل عقاید در آن است که در کشور ما به زور است نه با اختیار خانوم!

دوما من نظر یک نفر رو برای خودم بت نمی کنم من مجموعه نظرات اندیشمندان را در آن تفکر می کنم و آنچه درست هست را قبول می کنم حالا بفرمایید که حرفهای کدام الگو را بدون تغییر بیان می کنم! تا ما هم بدانیم. آنکس که حرفهای یک الگو را بدون فکر و دانستن حقیقت آن ، بیان کند همچون گوسفندی بیش نیست همانند ملتی می مانند که فقط سر تکان می دهند بدون آنکه بدانند که چه چیزی را تایید می کنند.
سوما جمله آخرتان نشان از نوع زندگیتان دارد که شما همیشه سعی بر آن دارید تا یک فرد را برای خود بت کنید و سپس بپرستیدش . تفکر بر آنچه که میخوانید و می شنوید مهم است نه آنکه چی کسی آنرا گفته است
.
شما همان نکات منفی را که در ذهنت وجود دارد و ذکر نکرده ای را ببین امید آنکه موفق شوی;)

آخرین ویرایش:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی باحالیها جناب کونگ. ما در نکات 1و 2 بحث توهین را مطرح کردیم و جوابش را هم گفتیم. چرا بحث را مجددا به عقب بر میگردانید؟

گفتم قرار نیست ما از چیزهای غلط و بدون پایه منطقی دفاع کنیم. شما میگویید هدف شهید مطهری این بوده که به مردم توهین کند .در حالی که هدف این بوده که با خرافات مبارزه شود. اصل سخنرانی هم درباره این بوده . منتها اگر سبک دیگری گفته میشد تاثیرش هم بیشتر بود.

خرافات و کارهای من در اوردی کلا غلط هستند چه مذهبی باشد چه غیر مذهبی.

یادتان می اید . چند وقت پیش که با هم بحث داشتیم شما ما را جاهل و خرافه پرست و... خطاب کردید. من همان موقع هم گفتم که این صحبتهای شما توهین است اما شما گفتید اینها حقیقت است .حالا چطورشد وقتی شهید مطهری به این خرافات حمله میکنند شما بدتان می اید؟
نکند واقعا فکر میکنید سیزده عدد نحسی است و بیرون انداختن سبزه ها یا خارج شدن از خانه این نحسی را از بین میبرد؟
شما فکر میکنید رسم چهارشنبه سوری برای شادی و دور هم جمع شدن بوده درحالیکه اگر تحقیق کنید میبینید که مبنای ان این اعتقادات است:

سال ایرانیان 360 روز بوده است و 5 روز اضافه سال را آتش می افروختند تا ارواح نیاکان را به سوی منزل هدایت کنند.
دکتر روح الامینی می گوید : ایرنیان معتقد بودند خاکستر چهارشنبه سوري، نحس است، زيرا مردم هنگام پريدن از روي آن، زردي و یيماري خود را، از راه جادوي سرايتي، به آتش مي دهند و در عوض سرخي و شادابي آتش را به خود منتقل مي کنند. پير و جوان و كوچك و بزرگ از روي آتش مي پرند و براي دفع شر و زيان ، اين شعر را مي خوانند :
زردي ما از تو ، سر خي تو از ما
آلا به در ، بلا به در دزد و حيز از دِها به در
با خواندن اين ترانه ها و پريدن از روي آتش آل ها و دزد ها و زيانكاران را از روستا و خانه هاي خود مي رانند
ايرانيان عقيده دارند كه با افروختن آتش و سوزاندن بوته و خار فضاي خانه را از موجودات زيانكار مي پالايند و ديو پليدي و ناپاكي را از محيط زيست دور و پاك مي سازند. براي اين كه آتش آلوده نشود خاكستر آن را در سر چهارراه يا در آب روان مي ريزند تا باد يا آب آن را با خود ببرد.

صریح بگویید ایا به نظر شما این عقاید درستند یا نه؟ ایا پریدن از روی اتش باعث دفع بیماری و ضرر و زیان از ما میشود؟ ایا روشن کردن اتش باعث امدن ارواح به خانه های ما میشود.

البته من از عقاید زرتشتیان اطلاعی ندارم . اگر ریشه این ایین در دین زرتشت باشد یعنی دستور دینی انها باشد کاملا به عقیده انها احترام میگذارم. اما اگر یک کار من در اوردی باشد دلیلی ندارد که ادامه پیدا کند.
بخصوص با این هم ضرر و زیانی که به مردم میزند . درضمن این هم که میگویید اینها بعد از انقلاب به این شکل در امده و... اینها ادعا های شماست . تمام تلاش پلیس و نیروی انتظامی این بوده که جلوی صدمات را بگیرند . من خیلی خوب یادم هست که در دوران کودکیم که این مراسم سالم بود پلیس کاری به مردم نداشت . اما الان به خاطر مزاحمتی که برای همه ایجاد شده طبیعتا باید برخورد شود و این برای حفظ امنیت و سلامت خودمان است.

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا صحبت از تحمیل عقاید در آن است که در کشور ما به زور است نه با اختیار خانوم!
جداً؟؟!!!!
تحمیل عقیده!!! از صحبتهای شما کاملاً هویداست که چقدر به شما تحمیل شده :biggrin::biggrin::biggrin:

دوما من نظر یک نفر رو برای خودم بت نمی کنم من مجموعه نظرات اندیشمندان را در آن تفکر می کنم و آنچه درست هست را قبول می کنم حالا بفرمایید که حرفهای کدام الگو را بدون تغییر بیان می کنم! تا ما هم بدانیم. آنکس که حرفهای یک الگو را بدون فکر و دانستن حقیقت آن ، بیان کند همچون گوسفندی بیش نیست همانند ملتی می مانند که فقط سر تکان می دهند بدون آنکه بدانند که چه چیزی را تایید می کنند.
اندیشمندان؟؟؟!!!
فکر نمی کنی به دیگران لقب گوس .. دادن دور از ادب و فکر اندیشمندان باشه (میگی خر واحمق بده اونوقت ....)
این مرام حرف زدنت هست که نمی ذاره که حتی یه آدم بی طرف هم بهت حق بده :razz::razz::razz:
شما از اون دسته آدمهایی هستی که میگن مرگ فقط واسه همسایست !!!!
حرف بد به نظر همه بده . فرق نمی کنه که کی اون رو بگه !!!
سوما جمله آخرتان نشان از نوع زندگیتان دارد که شما همیشه سعی بر آن دارید تا یک فرد را برای خود بت کنید و سپس بپرستیدش . تفکر بر آنچه که میخوانید و می شنوید مهم است نه آنکه چی کسی آنرا گفته است. شما همان نکات منفی را که در ذهنت وجود دارد و ذکر نکرده ای را ببین امید آنکه موفق شوی;)
بهتره اکه کسی رو نمی شناسیش اینقدر راحت در موردش اظهار نظر نکنی !!!
خوبه که همه دارن میگن که هیچ کس معصوم نیست !!!!!
یه کم روی این جمله حداقل فکر کن !!!!!!

kung

اخراجی موقت
خیلی باحالیها جناب کونگ. ما در نکات 1و 2 بحث توهین را مطرح کردیم و جوابش را هم گفتیم. چرا بحث را مجددا به عقب بر میگردانید؟

ما که نتیجه گیری نکردیم در مقابل توهینات آقای مطهری که همه را خر و احمق می داند سئوالاتی مطرح شد که شما ازش فرار کردی و هنوز جوابی ندیدیم.

گفتم قرار نیست ما از چیزهای غلط و بدون پایه منطقی دفاع کنیم. شما میگویید هدف شهید مطهری این بوده که به مردم توهین کند .در حالی که هدف این بوده که با خرافات مبارزه شود. اصل سخنرانی هم درباره این بوده . منتها اگر سبک دیگری گفته میشد تاثیرش هم بیشتر بود.

یادتان می اید . چند وقت پیش که با هم بحث داشتیم شما ما را جاهل و خرافه پرست و... خطاب کردید. من همان موقع هم گفتم که این صحبتهای شما توهین است اما شما گفتید اینها حقیقت است .حالا چطورشد وقتی شهید مطهری به این خرافات حمله میکنند شما بدتان می اید؟

اولا صحبت در نوع گویش ایشان بوده که مقدار سوادشان را مشخص می کند و کسی که ادبش در همین حد است ارزش شنیدن سخنش زیر سئوال است.
دوما مطلب آن بوده که اگر ایشان چهارشنبه سوری را خریت می داند بسیاری از چیزهای دیگر که ایشان در موردش هیچ گونه انتقادی نکرده از خریت بدتر است که نمونه هایش را نام بردم
جاهل بودن توهین نیست مگر اینکه شما به این اعتقاد نداشته باشید که همه ما در علم عظیم خلقت جاهل هستیم ولی به نظر شما خر خطاب کردن و احمق گفتن توهین نیست؟!! آیا همه ما خر هستیم ؟!!
در ضمن هنوز منتظر پاسخ شما در مورد گفتگوی قبلی هستم که برایتان ارسال داشتم

نکند واقعا فکر میکنید سیزده عدد نحسی است و بیرون انداختن سبزه ها یا خارج شدن از خانه این نحسی را از بین میبرد؟
شما فکر میکنید رسم چهارشنبه سوری برای شادی و دور هم جمع شدن بوده درحالیکه اگر تحقیق کنید میبینید که مبنای ان این اعتقادات است:

سال ایرانیان 360 روز بوده است و 5 روز اضافه سال را آتش می افروختند تا ارواح نیاکان را به سوی منزل هدایت کنند.
دکتر روح الامینی می گوید : ایرنیان معتقد بودند خاکستر چهارشنبه سوري، نحس است، زيرا مردم هنگام پريدن از روي آن، زردي و یيماري خود را، از راه جادوي سرايتي، به آتش مي دهند و در عوض سرخي و شادابي آتش را به خود منتقل مي کنند. پير و جوان و كوچك و بزرگ از روي آتش مي پرند و براي دفع شر و زيان ، اين شعر را مي خوانند :
با خواندن اين ترانه ها و پريدن از روي آتش آل ها و دزد ها و زيانكاران را از روستا و خانه هاي خود مي رانند
ايرانيان عقيده دارند كه با افروختن آتش و سوزاندن بوته و خار فضاي خانه را از موجودات زيانكار مي پالايند و ديو پليدي و ناپاكي را از محيط زيست دور و پاك مي سازند. براي اين كه آتش آلوده نشود خاكستر آن را در سر چهارراه يا در آب روان مي ريزند تا باد يا آب آن را با خود ببرد.

شما بفرمایید در مورد رموز اعداد آیا چیزی می دانید؟ تاثیر آنرا در خلقت می دانید ؟ اعتقاد من این نیست که 13 نحس است ولی اگر لازم باشد در مورد رموز اعداد به گفتگو خواهم نشست که ببینم که شما در مورد خاصیت اعداد سخن می گویید آیا علمی از آن دارید یا خیر.
نکته بعد آنکه عقایدی که ایرانیان داشتند درست یا نادرست بودنش همانند سر مالیدن بر روی قبر امامان شیعیان برای شفا پیدا کردن است اگر این بد هست آن هم بد هست اگر کسی نمی توند درستی آنرا ثابت کند درستی این راهم نمی تواند . چنین صحبتی که آقای مطهری پیش می کشید مبارزه با ادیان است که اعتقادات و رسومی دارند که مربوطه به جهل بشر هست و اگر بخواهیم با دین و اعتقادات مبارزه کنیم آن وقت دین خود آقای مطهری زیر سئوال است در نتیجه تمامی گفته های او زیر سئوال است اگر او اعتقادات در ادیان دیگر رازیر سئوال می برد حق ندارد دین خودش که هزاران جهل در آن نهفته است را بزرگ نماید اون هم باتوهین مستقیم و خر دانستن دیگران!!!

صریح بگویید ایا به نظر شما این عقاید درستند یا نه؟ ایا پریدن از روی اتش باعث دفع بیماری و ضرر و زیان از ما میشود؟ ایا روشن کردن اتش باعث امدن ارواح به خانه های ما میشود.

ارواح و ارتباط با آن فعلا از درک علم خارج است البته تا حدودی. پس نظر دادن در مورد آنها بیهوده است چرا که اثبات برخی از مسائل خارج از توان علم امروزی بشر است. البته برخی از مسائل
روشهای گوناگونی توسط بشر برای ارتباط با ارواح در نظر گرفته شده است که یک نمونه آن هم این مورد است . آیا شما فیلم سفر به آن سوی ماورا را مشاهده کرده اید . فیلمی مستند از چنین قدرتهایی که توسط دانشمندان تهیه شده است.

بله در برخی موارد باعث دفع بیماری می شود . آیا شما در مورد طب سوزنی چیز می دانید . آیا شما مراسم مداوا توسط مرتازهای و جادوگران را دیده اید . چرا سرخ پوستها برای دفع بیماری آتش روشن می کردند. ابتدا اینکه خود دود که از آتش حاصل می شود باعث کشته شدن بسیاری از میکروبها می شود . دو آنکه جرقه های آتش که بر بدن افراد می خورد تاثیراتی در چاکراها و نقاط تلاقی انرژی در بدن دارد که اینها می تواند باعث بهبود بیماری شود و ..

البته من از عقاید زرتشتیان اطلاعی ندارم . اگر ریشه این ایین در دین زرتشت باشد یعنی دستور دینی انها باشد کاملا به عقیده انها احترام میگذارم. اما اگر یک کار من در اوردی باشد دلیلی ندارد که ادامه پیدا کند.
بخصوص با این هم ضرر و زیانی که به مردم میزند . درضمن این هم که میگویید اینها بعد از انقلاب به این شکل در امده و... اینها ادعا های شماست . تمام تلاش پلیس و نیروی انتظامی این بوده که جلوی صدمات را بگیرند . من خیلی خوب یادم هست که در دوران کودکیم که این مراسم سالم بود پلیس کاری به مردم نداشت . اما الان به خاطر مزاحمتی که برای همه ایجاد شده طبیعتا باید برخورد شود و این برای حفظ امنیت و سلامت خودمان است.

کاش انطور بود که شما می گفتید . اگر چنین بود مواد آتش زا در بقالی سر کوچتون به راحتی قابل خرید نبود . فعالیتهای پلیس و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی جز نمایش و فریب افکار چیز دیگری نیست . در عمل ما شاهد هستیم خرید چنین موادی از خرید سبزی خوردن هم آسان تراست پس حرف من نمی تواند درست نباشد نکته بعد آنکه هر خرافاتی چه گفته دین باشد چه مربوط به رسوم باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی با آن مبارزه کرد نه با زور که آقایان چنین می کنند بگذارید خود مردم تصمیم بگیرند

بهتره اکه کسی رو نمی شناسیش اینقدر راحت در موردش اظهار نظر نکنی !!!
خوبه که همه دارن میگن که هیچ کس معصوم نیست !!!!!
یه کم روی این جمله حداقل فکر کن !!!!!!

شکی نیست که هیچ کس معصوم نیست البته به غیر از ...... ؟!!!
مطلب بعد آنکه من گفته های خودتان را به خودتان برگرداندم و نتیجه ای که ازگفته های شما می شد گرفت را بازگو کردم . ولی آیا شما قضاوت نکردید؟!!

آخرین ویرایش:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
"آنکس که حرفهای یک الگو را بدون فکر و دانستن حقیقت آن ، بیان کند همچون گوسفندی بیش نیست همانند ملتی می مانند که فقط سر تکان می دهند بدون آنکه بدانند که چه چیزی را تایید می کنند."

اینها جملات شماست جناب کونگ.شمایی که به شهید مطهری ایراد میگرفتید که چرا به همه توهین کرده . فکر میکنم تاهمین جا دوستان خودشان بتوانند خیلی خوب قضاوت و نتیجه گیری کنند. اگر کسی میخواهد یک شرایط نادرست را اصلاح کند و دیگران را ادب کند اول باید خودش را درست کند.

سیر، یک روز طعنه زد به پیاز
که تو مسکین چقدر بد بوئی

گفت، از عیب خویش بی‌خبری

زان ره از خلق، عیب میجوئی

گفتن از زشتروئی دگران

نشود باعث نکوروئی

تو گمان میکنی که شاخ گلی

بصف سرو و لاله میروئی

یا که همبوی مشک تاتاری

یا ز ازهار باغ مینوئی

خویشتن، بی سبب بزرگ مکن

تو هم از ساکنان این کوئی

ره ما، گر کج است و ناهموار

تو خود، این ره چگونه میپوئی

در خود، آن به که نیکتر نگری

اول، آن به که عیب خود گوئی

ما زبونیم و شوخ جامه و پست

تو چرا شوخ تن نمیشوئی

خدا رحمت کنه پروین اعتصامی را .:gol::gol::gol:
حرف دل ما رو زده.

"کسی که ادبش در همین حد است ارزش شنیدن سخنش زیر سئوال است. "

من هم به این اعتقاد شما احترام میگذارم و از ادامه این بحث بیهوده صرف نظر میکنم.قبلا هم بهتون گفتم امیدوارم در نحوه صحبت کردنتان تجدید نظر کنید.

آخرین ویرایش:

kung

اخراجی موقت
"آنکس که حرفهای یک الگو را بدون فکر و دانستن حقیقت آن ، بیان کند همچون گوسفندی بیش نیست همانند ملتی می مانند که فقط سر تکان می دهند بدون آنکه بدانند که چه چیزی را تایید می کنند."

اینها جملات شماست جناب کونگ.شمایی که به شهید مطهری ایراد میگرفتید که چرا به همه توهین کرده . فکر میکنم تاهمین جا دوستان خودشان بتوانند خیلی خوب قضاوت و نتیجه گیری کنند. اگر کسی میخواهد یک شرایط نادرست را اصلاح کند و دیگران را ادب کند اول باید خودش را درست کند.

"کسی که ادبش در همین حد است ارزش شنیدن سخنش زیر سئوال است. "

من هم به این اعتقاد شما احترام میگذارم و از ادامه این بحث بیهوده صرف نظر میکنم.قبلا هم بهتون گفتم امیدوارم در نحوه صحبت کردنتان تجدید نظر کنید.

:surprised:
یک - جمله اول خطاب به ابلهان است و خطاب به شخصی نیست پس توهین به اشخاص نیست و صفت ابلهان گفته شده است. جمله بیان کننده یکی از صفات حیوانی است که می تواند در ابلهان وجود داشته باشد. حالا بگو کجا من به همه توهین کردم !!!!!!!!!!! بی شک اگر من چنین رفتاری داشته باشم خود نیز شامل این صفت خواهم بود. در صورتی آقای مطهری استاد شما به پدران تمامی فرزندان ایران ما مستقیم توهین می کنندو آنان را خر و احمق می نامد آن هم به خاطر اجرای یک رسم ملی!! و شما گفته ایشان را توجیح می کنید و او را استاد خود می دانید بی شک چنین اشخاصی چنین نتیجه گیری هایی هم خواهند کرد.

امید است چشمان خواب آلود خود را با آب تمیز بشویید و بر روی حقایق باز کنید. و گوشهایتان را بر آنچه حق گفته می شود نگیرید ( همانند دوستتان که میگوید من چشمهایم را بر روی نکات مثبت می بندم ! و شما با تشکر تایید می کنید این گفته را ) در گفتگویی که نمی خواهید حق را بپزیرید و به دنبال کشف حقیقت در آن نیستید و سعی شما در پوشاندن حقیقت و توجیح کردن ادبیات استادتان هست . دیگر نپردازید;):gol:.

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول آنکه اساس بحث استاد توهین به پدران ما و نیاکان ما می باشد
مخالفم. ایشان نیامدند پای میکرفون که فحش بدند و بروند! ایشان آمدند تا مردم را آگاه کنند.
اساس همان است که سالیزادرینی فرمودند.
این شخص بی ادب 9 بار پدران ما را احمق و خر نام می دهند در صورتی اگر به خریت باشد زنجیر زدن و پا زدن تو سر زدن سینه زدن خاک رو سر ریختن در روز عاشورا اینها بسیار خریت بیشتری هست . در ضمن ایشان حق ندارند به خاظر یک اعتقاد به یک رسم که در تمامی قومیتها وجود دارد خلق خدا اشرف مخلوقات را حیوان کند.
نشد دیگه! داشتیم؟ !! :surprised: قراره شما خودتون تبدیل بشین به یه الگوی بهتر از استاد برای ما! درسته؟ :w12::w16::gol: باور کنین کاری نداره که به این مقام برسین هاااااااااااا! منم تا رسیدتون به این جایگاه براتون هورا می کشم :w17:
همانطور که گفتم در تمامی ملتها رسم و رسوماتی می باشد که شاید درست هم نباشند یک روشنفکرمی تواند ایرادات آن رسم را بیان کند نه آنکه با توهین بوگید چیزی که من می گویم درست است !
اگر ایراداتی که وارد می کند صحیح باشد مورد قبول ملت قرار می گیرد اگر نه می ماند تا تاریخ قضاوت کند

این شد اون کلامی که در شان یه انسان اندیشمند مثل شما هست :gol:

روز 13 در فروردین روز طبیعت نام گذاری شده است . پس نحس نیست روزی که شما از طبیعت لذت می برید خود عدد 13 را میگویند نحس هست که مربوط به رموز اعداد می باشد ارتباطی با بحث ما ندارد چرا که عدد 13 در تمامی ماههای سال وجود دارد

سوتی می گیری؟ :lol:

اما سئوالات دیگری پاسخ شما می باشد
چرا مردم مرده پرستی می کنند و همانند پت پرستان دست و صورت خود را بر سر قبر مرده های عرب می مالند !!
عربهای وحشی که به ایران حمله کردند کشته شدند جنازه های آنان کنون امام زاده و بت خانه شده است این رسم بیشتر ایراد دارد و نشان خریت است یا چهارشنبه سوری؟!

به نظر شما این رسوم منطقی هست رسم چهارشنبه سوری منطقی نیست؟
واژه ی پرستیدن رو قبول ندارم. نمی دونم تا حالا رفتین به مرقد امام رضا(ع) کسی که خود ما ایرانی ها کشتیمش و باعث شدیم که به دور از هموطناش دفن بشه و سالهای پس از زندگی جسمش در خاک قاتلینش باشه و بااین حال ایشون هیچ زائر ایرانی رو دست خالی رونه نمی کنه. بگذریم، عرضم پرستیدن بود!

تا حالا دیدی مردم با چه حرکات دور از شان انسانی ای تلاش میکنن که خودشون رو به ضریح برسونن؟ اگر یه بیننده ی غیر مسلمون اون صحنه رو ببینه گمان می کنه که این افراد اون شخص( امام رضا (ع) ) رو معبود خودشون می دونن!

حالا وقتی اذان می زنه چی؟ همون ببیننده می بینه که همون مردم می رن و پشتشون رو می کنن به ضریح و در خلاف جهت ضریح شروع به تعظیم و سجود می کنن!
چه حالی می شه اون غیر مسلمونی که برای اولین باره این مسئله رو می بینه؟
همون جا متوجه می شه که اون فرد تنها یه فرد محبوب برای مردم هست ولی این حب شدید !!!!! باعث نمیشه که از معبودشون قافل بشن.

به نظر من خیلی از رسوم منطقی نیستند ولی با آگاه سازی مردم می شود خیلی مسائل را حل کرد ولی با توهین خیر. چهارشنبه سوری یک روز شادی و جشن هست همین .

البته بود! :crying2:

رسم چهارشنبه سوری آنچه که ما در تاریخمان داشتیم هیچ آسیبی به مردم نمی زد ولی بعد از انقلاب آقایانی همچون مطهری که استادتان می دانیدش تصمیم به تخریب این رسم کردند با ورود هزاران وسیله خطرناک به ایران سعی بر تغییر رسم اصلی کردند و آنرا تبدیل به یک میدان جنگ در صورتی که رسم چهارشنبه سوری چیز دیگری بوده است و ایشان هم همان رسم را زیر سئوال برده اند نه میدان جنگ را . نادانی انسانها ربطی به رسم چهارشنبه سوری که در آن خانواده ها دور یک آتیش جمع می شدند و با مو سیقی می رقصیدند و شادی می کردند ارتباطی به این مسائلی که بوجود آمده ندارد
پس آقای مطهری این وسائل رو وارد کردن؟ :w20:

در مورد نوگرایی که کسی نمی تواند درصورتی که ان خوب باشد آنرا نفی کند نکته ای که هست آن است که سئوالات من بی پاسخ ماند.
علت تحمیل عقاید برای چیست؟
انسانهایی که تایید می کنید بی عیب نیستند و معصوم نیز ، بر سرنوشتها یک ملت و انسانها تصمیم می گیرند و اگر کسی پیدا نشود که ایرادات آنها را نشان دهد همچنان ادامه می دهند تا زمانی که یک جامعه را به نابودی بکشند.

جیزه! اه! دست نزن! دهه! بیا کنار بچه!!!
قضیه همینه! به همین راحتی!
من یه خواهش دارم ازتون کتاب 110 سوال ایشون رو بخونین! اون وقت از عمری که بدون خوندن اون سپری کردین، شرم می کنین. من یه ماه نیست که این کتاب رو خوندم.

ایشون یک اندیشمند بودند. کتاب هایی رو از بر بودن که بنده اسمشون رو هم نشندیده بودم.
اگر فقط این یه کتاب رو بخونین اون وقت دلیل این تحمیل عقاید رو متوجه می شین.
بنده هم دارم سعی می کنم تا فراز هایی از این کتاب رو تو این تاپیک بیارم تا دوستان مثل من به خودشون فحش ندن که چرا زود تر این مطالب رو نخوندن! :w05:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا قسمت نشده کتابی از شهید مطهری بخونم ...:cry:

سلام عزیز دلم. خیلی وقته نمی بینمت. خوش اومدی:gol:
می دونی که خیلی دوست دارم اما بزار بگم اون حرفی که به خودم زدم.

تو تا به حال زندگی کم ارزشی داشتی!! :w05:

ببخش ها! این حرف رو چند هفته پیش به خودم زده بودم. :w05:
ینی این قدر این کتاب ها بی نظیره. خصوصا کتاب صد و ده سوال از استاد مطهری/ مجید باقری رو حتما بخون. :gol:

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای بابا!! :redface:
خوش اومدین :gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

به این میگن راه اسلام. راه علی.
:w17::w14::w17::w14::w17::w14:

:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاملا بر اساس منطق بود :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:...

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حماسه ی حسینی

حماسه ی حسینی

خوب دوستان تا اینجا متوجه شدیم که کتاب حماسه ی حسینی که دو جلد است، شامل مطالبی است که از تنوع جالبی بر خوردارند. منظورم این است که تنها بخشی از این کتاب به عاشورا و امام حسین(ع) مربوط می شود.

برای نمونه چند عنوان از عنوان های بسیار زیاد این کتاب را می نویسم که شاید برایتان جالب باشد:

- کار شهید
-کلید شخصیت افراد
-کلید شخثیت امام حسین(ع)
-حسن و عیب ما مردم ایران
-زینب (س) واحساس شخصیت
-تحریفات در واقعه ی تاریخی کربلا
-شخصیتهای بزرگ در زمان های بعد بهتر شناخته می شوند.
- روش رهبری یا سیره
-شرایط امر به معروف و نهی از منکر
- مراحل و اقسام امر به معروف و نهی از منکر
-معنی تبلیغ
-روش تبلیغ
-نقش زن در تاریخ
-فکر غلط مسیحی درباره ی زن
- شرایط پیام رسان( مبلغ)

...

kung

اخراجی موقت
مخالفم. ایشان نیامدند پای میکرفون که فحش بدند و بروند! ایشان آمدند تا مردم را آگاه کنند.
اساس همان است که سالیزادرینی فرمودند.بنده هم دارم سعی می کنم تا فراز هایی از این کتاب رو تو این تاپیک بیارم تا دوستان مثل من به خودشون فحش ندن که چرا زود تر این مطالب رو نخوندن! :w05:

عجب پس با خر نامیدن پدران فرزندان ایران مردم را آگاه می سازد :surprised:

نشد دیگه! داشتیم؟ !! :surprised: قراره شما خودتون تبدیل بشین به یه الگوی بهتر از استاد برای ما! درسته؟ :w12::w16::gol: باور کنین کاری نداره که به این مقام برسین هاااااااااااا! منم تا رسیدتون به این جایگاه براتون هورا می کشم :w17:بنده هم دارم سعی می کنم تا فراز هایی از این کتاب رو تو این تاپیک بیارم تا دوستان مثل من به خودشون فحش ندن که چرا زود تر این مطالب رو نخوندن! :w05:

من جمله خودشان را به خودشان برگرداندم و صفتی را که ایشان به کار بردن گفتم اگر برای این رسوم بکار برده شود شایسته تر است درست است؟ نه آنکه خود از قبل آنرا گفته باشم . ما همچون استاد شما نیاز به هورا نداریم و هیچ وقت فرد را قهرمان نمی دانیم بلکه یک ملت است که باید قهرمان باشد نه فرد متاسفانه این در فرهنگ ایرانیان جا افتاده که آدم پرست بشوند و افراد را برای خود بت کنند . در صورتی که یک ملت هستند که باید مورد ستایش قرار گیرند

این شد اون کلامی که در شان یه انسان اندیشمند مثل شما هست :gol:

سوتی می گیری؟ :lol:

:surprised:سوتی چیرو گرفتی !

واژه ی پرستیدن رو قبول ندارم. نمی دونم تا حالا رفتین به مرقد امام رضا(ع) کسی که خود ما ایرانی ها کشتیمش و باعث شدیم که به دور از هموطناش دفن بشه و سالهای پس از زندگی جسمش در خاک قاتلینش باشه و بااین حال ایشون هیچ زائر ایرانی رو دست خالی رونه نمی کنه. بگذریم، عرضم پرستیدن بود!

تا حالا دیدی مردم با چه حرکات دور از شان انسانی ای تلاش میکنن که خودشون رو به ضریح برسونن؟ اگر یه بیننده ی غیر مسلمون اون صحنه رو ببینه گمان می کنه که این افراد اون شخص( امام رضا (ع) ) رو معبود خودشون می دونن!

حالا وقتی اذان می زنه چی؟ همون ببیننده می بینه که همون مردم می رن و پشتشون رو می کنن به ضریح و در خلاف جهت ضریح شروع به تعظیم و سجود می کنن!
چه حالی می شه اون غیر مسلمونی که برای اولین باره این مسئله رو می بینه؟
همون جا متوجه می شه که اون فرد تنها یه فرد محبوب برای مردم هست ولی این حب شدید !!!!! باعث نمیشه که از معبودشون قافل بشن.

نکته اول : آیا شما تاریخ را خوانده اید . آیا می دانستید اعراب قبل از اسلام به خدایی بر تر از خدایی که در بت خانه ها وجود داشت اعتقاد داشتند ! در واقع آنان اعتقاد به خدایان داشتند . و چندین خدا برای خود خلق کرده بودند همانطور که در حال حاضر چنین گشته است .

اون غیر مسلمان حالی نمی شه . ملتی را می بیند چندین خدا برای خود خلق کرده اند و افسوس که سعادت خود را در مرده ها می بینند . آنها به این فکر می کنند که امام رضا نتواسنت جان خودش را نجات دهد و مسموم شد و مرد . حضرت ابوالفضل نتواست جره ای آب بیاواد و دستانش بریده شد و خود به شهادت رسید. چطور می تواند مرده آن تورا نجات دهد !!!!
خرافات و این گونه بدبختی ها توسط سیاستهای انگلیس و ملایان در کشور ما نهادینه شده است. نگاه کنید بعد از انقلاب 57 چند صد امام زاده خلق شد!! اینها نتیجه پیروی از استادی هست که حد ادبش در آن اندازه هست که من آشکار کردم. کسانی که از دین نام می خورند و منبع درآمدشان هست. چه منبع در آمدی بهتر از امام زاده !
شما نگاهی به رفتار همان بزرگانتان که امام خود می دانید بیاندازید ( امام اول تا 11) . ایا آنان هرگز قبول میکردند چهره ای از ایشان کشیده شود ! آنان بت شکن بودند و نمی خواستند که خود بت شوند. . کنون چنین شده است.
یاد سخن حضرت علی افتادم که می گوید.
آنان که از دین نان می خورند . سهمشان از دین همان چیزی است که می خورند.

البته بود! :crying2:

پس آقای مطهری این وسائل رو وارد کردن؟ :w20:
:surprised: در تعجبم . شما فکر می کنید یک رهبر خودش کاری را انجام می دهد! خیر او دستور را می نویسد و زیر دستیانش آنرا انجام می دهند در این مورد کاملا توضیح دادم بهتر است چشمتان را بروی حقایق نبندید

جیزه! اه! دست نزن! دهه! بیا کنار بچه!!!
قضیه همینه! به همین راحتی!

عجب ادبی و عجب پاسخی !

من یه خواهش دارم ازتون کتاب 110 سوال ایشون رو بخونین! اون وقت از عمری که بدون خوندن اون سپری کردین، شرم می کنین. من یه ماه نیست که این کتاب رو خوندم.

ایشون یک اندیشمند بودند. کتاب هایی رو از بر بودن که بنده اسمشون رو هم نشندیده بودم.
اگر فقط این یه کتاب رو بخونین اون وقت دلیل این تحمیل عقاید رو متوجه می شین.
بنده هم دارم سعی می کنم تا فراز هایی از این کتاب رو تو این تاپیک بیارم تا دوستان مثل من به خودشون فحش ندن که چرا زود تر این مطالب رو نخوندن! :w05:

عجب دلیل قانع کننده ای !!!! من می گویم علت تحمیل عقاید برای چیست؟! شما می گویید دلایل عقاید فلانی رو بخوان می فهمی :biggrin: عاقل من میگم برای چی باید همون اعتقادی رو که استادت در همون کتابی که ذکر کرده بیاد به زور تحمیل شود ! به دلیل اینکه یک سری فکر می کنند حرفهای اون درسته! اصلا کسی که پدران فرزندان ایران و زرتشت را خر می نامد ارزش خواندن کتابش هست ؟! چه برسه که بخواهد زور کند آنرا. عقدتتان برای خودتان محترم . تحمیلش برای چیست؟

اون مطلبی رو هم که گفتی کاملا بر اساس منطق بود صفحه قبل توضیح کامل دادم و منطقش را رد کردم .

آخرین ویرایش:

kung

اخراجی موقت
یک سوال .دین شما چیست جناب کونگ؟
جواب این سوال به روشن شدن بحثها کمک شایانی میکند.

:surprised: چه کمکی می کند؟

دین من انسانیت . دین من تمامی ادیان الهی . تمامی ادیان که از طرف خدا آمده است .

عزیز . راه در دنیا یکی است و آن راه راستی است . همینو بس ;)

ستاره سهیل

عضو جدید
سوال های من با پاسخ استاد مطهری و خود من! : سیاه ها پاسخ استاد و سبز ها منطق شخص بنده است؛ یعنی از خودم نوشتم!
سوال: مرد چه می خواهد؟
- آنچه برای مرد در رابطه ی جنسی ملحوظ است، در اختیار داشتن زن به عنوان یک موجود گرانبهاست ...
سوال : برای اینکه مردان را کاملا ارضا کنیم تا از بابت خیانت نکردنشان خیالمان راحت باشد، باید چه کنیم؟
طبق جمله ی بالا باید
1.موجود باشیم نه شئ. (این به این معناست که باید شخصیت خود را بالا ببریم. به گقته ی ایشان در پاورقی کتاب، از جمله موارد مربوط به شخصیت زن عبارت است از: علم و آگاهی، ارداه داشتن، اراده ی قوی داشتن، شجاع و دلیر بودن، خلاق بودن، پرستنده ی خدا وند بودن و ...)
2. باید گرانبها باشیم.
سوال: زن چه می خواهد؟
-از طرف دیگر زن نمی تواند زن نباشد. جز طبیعت زن این است که برای مرد گرانبها باشد و اگر این را از زن بگیرید تمام روحیه ی او متلاشی می شود.
طبق مطالب قبلی و بعدی :

به نظر منم باید هم زنها و هم مردها پاکدامنی خودشون را حفظ کنند:smile:

اما زنها یه کم بیشتر:gol:

یادمه یه کتاب روانشناسی که نویسنده اون یه روانشناس معروف غربی هستش راجع به چشم چرونی مردها نوشته بود،خیلی راحت این مسئله رو توجیح میکرد:surprised:
به زنها میگفت اگه توی یه رستوران هستید و در حالیکه همسر شما در کنار شماست ناگهان توجهش به یه خانم زیبا جلب میشه اصلا ناراحت نشید این طبیعت مردهاست...:confused:

kung

اخراجی موقت
مغلطه نکن کامل ترین دین اسلامه
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
1-پس دینهای دیگر خدا ناقص بوده :biggrin: یعنی خدای شما بر این باور هست که در اون زمان به تکامل نرسیده بوده:surprised:
2- جمله ای که نوشتم توسط یکی از پیامبران خداوند گفته شده به نام زرتشت حالا حتما تو از پیامبر هم بیشتر می دنی:surprised:
3- ماست بند هیچ وقت نمی گه ماست من ترشه . تو هم می گی دین من از همه کاملتره و اونیکی ها ناقص هستند:)

آخرین ویرایش: