دوستان دوباره همون پست اول تاپیک نقدی بر تفکر بسیج رو گذاشتم تا این آقایون جواب بدن:
مهندسین عزیز
#AREZOO#, 
abolfazlrastegar, 
a_m68 سبز, 
Belle Fille, 
delsey, 
emi.zx2010, 
essi4300, 
hossein D, 
kishpersian, 
kung, 
lvlaster, 
M a t i n, 
Mehrdad-254, 
minoomy, 
mohammad hoseni, 
mohandes1987, 
moya_memar, 
ooraman, 
RIG, 
sajad_s, 
shahruzs, 
tatu_lover1366, 
tosa@, 
کانادا, 
vleila, 
xfx2010, 
جنگلی
 
در یک روز داغ تابستان 89 آخرین تاپیک از سلسله تاپیک های مهندسان همه چی دان و بی نیاز از تحقیق با عنوان" تجاوز و قتل یک دختر تبریزی توسط نیروهای بسیج" که ساخته و پرداخته ذهن بی تحقیق بود کلید زده شد.
 
من خودم آدمی هستم ( یعنی سعیم بر این اصل هست) که اول هرچی روکه میگن دنبالش بگردم و صحت اون رو تایید بگیرم براساس داشته های قبلی و نتیجه ای که از جستجو می گیرم
 
دیروز kungخان یک تاپیک زد درباره گفتگوی آزاد من هم بعضی وقتها یه سر میزدم و پست هایی اونجا می نوشتم، اما یک موقعی که عجله داشتم بنا به پیش زمینه ذهنی که از kung خان داشتم ( و اکثر اوقات در کپی پیست به سر می برند بدون ذکر منبع) گفتم این آخرین پستی که زده بازم همین حالت رو داره و بدون تحقیق جوابش دادم، ایشون هم که دیگه عصبانی شده بود با خودش گفت این رو که حداقل از خودم نوشتم ، نمیدونم حالا این مرتیکه جوهر چی میگه؛ که جوابم رو داد. من هم وقتی پستش رو خوندم متوجه خبط خودم شدم و سریعا از kungخان عذر خواهی کردم(نه بخاطر اینکه بگم هرچی میگی از این به بعد درسته و قبلا درست بوده و اون پستی که زده بودی و من انتقاد کردم درسته، بلکه بخاطر اینکه زود قضاوت کردم).
 
به هر جهت مراد از زدن این تاپیک این بود که بگم این مهندسان باشگاه و تاجایی که می دونم سبزهای باشگاه بدون کوچکترین تحقیقی دنبال این هستند که یه مسئله انتقادی و تخریبی علیه بسیج، دولت، نظام و شخصیت افراد و هی بیان دربارش بگن دیدین چی گفته شد، دیدین چه جنایتی کردن بی شرفها، دیدین اینم بزارین کنار بقیه، حالا خودتون کلاهتون رو قاضی کنید و ببینید ما راست می گیم.
 
آیا اینها همین که گفتم نیستند؟ یعنی اشتباه می کنم
 
برگردیم سر اصل موضوع" تجاوز و قتل یک دختر تبریزی توسط نیروهای بسیج"
 
البته قبلش چند مورد از آثار عدم تحقیق و قبول کردن هرچی براساس ذهنیات مثبت و منفی رو نشونتون میدم.