vay vay akhareshi من یا آقائه؟:biggrin:
mina jigili کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #31 amir6798 گفت: vay vay akhareshi کلیک کنید تا باز شود... من یا آقائه؟
B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #33 مفهومه داستان چي بود..كه بعضيا گفتن مفهومه زيبايي داشت؟؟
manochehri_s عضو جدید کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #34 b_xxxxxxeman گفت: مفهومه داستان چي بود..كه بعضيا گفتن مفهومه زيبايي داشت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یه کم دقتتو بیشتر کن متوجه میشی..
b_xxxxxxeman گفت: مفهومه داستان چي بود..كه بعضيا گفتن مفهومه زيبايي داشت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یه کم دقتتو بیشتر کن متوجه میشی..
B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #35 manochehri_s گفت: یه کم دقتتو بیشتر کن متوجه میشی.. کلیک کنید تا باز شود... نميشم...هر چي دقت ميكنم نميشم يعني هنورز خوابم؟؟؟ شما بگو...جدا چيه مفهومش؟؟
manochehri_s گفت: یه کم دقتتو بیشتر کن متوجه میشی.. کلیک کنید تا باز شود... نميشم...هر چي دقت ميكنم نميشم يعني هنورز خوابم؟؟؟ شما بگو...جدا چيه مفهومش؟؟
manochehri_s عضو جدید کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #36 b_xxxxxxeman گفت: نميشم...هر چي دقت ميكنم نميشم يعني هنورز خوابم؟؟؟ شما بگو...جدا چيه مفهومش؟؟ کلیک کنید تا باز شود... گرفتی مارو؟
b_xxxxxxeman گفت: نميشم...هر چي دقت ميكنم نميشم يعني هنورز خوابم؟؟؟ شما بگو...جدا چيه مفهومش؟؟ کلیک کنید تا باز شود... گرفتی مارو؟
B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #37 manochehri_s گفت: گرفتی مارو؟ کلیک کنید تا باز شود... ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟
manochehri_s گفت: گرفتی مارو؟ کلیک کنید تا باز شود... ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟
manochehri_s عضو جدید کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #38 b_xxxxxxeman گفت: ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه..خب از اینکه دل یه بچه رو شاد کرد..معصوم و پاک بودن اون دختر..
b_xxxxxxeman گفت: ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه..خب از اینکه دل یه بچه رو شاد کرد..معصوم و پاک بودن اون دختر..
mina jigili کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2012 #39 b_xxxxxxeman گفت: ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بزار من بگم.خوب آقا داستان کوربوده و زیبایی داستان در اینه.
b_xxxxxxeman گفت: ادم قحطه بيام شما را بگيرم؟؟؟ بابا سواله ديگه...ميگم مفهومه اين داستان كه ميگين زيباست چيه؟؟....پرسيدن عيبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بزار من بگم.خوب آقا داستان کوربوده و زیبایی داستان در اینه.
mina jigili کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 3, 2012 #40 Hossein -2002 گفت: عالی بود شبیه داستان قطران و سمک بود کلیک کنید تا باز شود... یادم رفته داستانش چی بود این قطران و سمک؟
Hossein -2002 گفت: عالی بود شبیه داستان قطران و سمک بود کلیک کنید تا باز شود... یادم رفته داستانش چی بود این قطران و سمک؟