قرآنی که تو به آن معتقدی ....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متن قرآن یکنوع فرمول برای شناخت راههای خداپرستی است. اما آنها که دم از خلوت با قرآن میزنند آنچنان که باید عملکردشان بر پایه دستورات قرآن نیست و مصلحتی عمل میکنند. برای همین هم هست که اقبال عمومی به فهم این فرمول آسمانی کم هست.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من میگم ترجمه هایی که براش وجود داره جملاتش گنگه..............لااقل هرچی من تا به حال دیدم اینطوری بوده
قرآن ترجمه آیت الله مکارم شیرازی رو بخونید، خیلی عالی ترجمه کرده به نظر من. بهترین ترجمه ای بوده که دیدم...

میتونید از لینک زیر ترجمه های مختلف و من جمله ترجمه آیت الله مکارم رو ببینید:
http://tanzil.net/

دانیال پارسی

عضو جدید
عه تو دیدی که صدام و القائده و...خوندنش؟کدوماشون ادعا کردن دارن به قران عمل میکنن؟

ببین من در پست های قبلی دلیل خودم را گفتم.
این اصلا نظر خودم نیست و خیلی از اخوند ها معتقد هستند نخونند بهتر هست .چون ممکن هست گمراه بشند.
خب مگه تو ادعای اینکه همه چیزو با عقلت قبول میکنی نمیکنی؟پس چه جوری حرف یه آخوند روت انقد تاثیر گذاشته؟اگه راست میگی چرا ازش نپرسیدی چرا این حرفو میزنه؟نکنه اون آخونده من دراوردی خودت بودی؟؟؟؟آخه هیچ کدوم از ماها این حرفو تا حالا نشنیدیم!

دلیل خود من این بود که کلا با خوندن کتابی که اینجوری باشه مخالفم.
چقد غیر منطقی !!!!!!!!!

تو با این عقل کاملت آخه چه جوری ازش نپرسیدی چرا این حرفو میزنه؟چرا نگفتی دلیل منطقی بیاره.حداقل بهش میگفتی آیات برده داری رو معرفی کنه.

کاملا موافقم

من شک دارم .....حرفاتو بچین کنار هم ببین چی از توش در میاد
لااقل 2تا حرف منطقی میزدی ما هم قبول کنیم.2تا حرف با مدرک میزدی!

ولی به نظر من برای این زمان هم خوبه حداقل برای منی که از کم شروع کردم به خوندنش و تاثیرشو دارم میبینم خوب بوده اینم توی این قرن.خیلی از نیازهامم برطرف کرده.
میشه دلیلتو بگی که چرا فقط برای اون منطقه و اون زمان و اون فرهنگ مناسب بوده؟؟چه جوری به این نتیجه رسیدی؟
میشه بیشتر توضیح بدیییییییییی؟؟؟؟؟؟

1:هم صدام و هم ال قائده وهم طالبان ادعا میکنند که در راه خدا عمل میکنند و دارند از دستورات قران پیروی میکنند.
یک دختر و پسر فرار کردن از یک روستا تا ازدواج کنند.
بهشون گفتند برگردید کارتون نداریم.
بعد هر 2 تاشون را سنگسار کردند و کشتند .حی دختره نمرد.تیر خلاص زدند.
خود یارو مصاحبه کرد که چرا اینکار را کردی.
اون هم گفت من به قران عمل کردم و دستور قران هست.پیامبر هم سنگسار میکرد.هر کی میگه بد هست.
داره به پیامبر توهین میکنه

2:من هرگز نگفتم که قبول کردم حرف اون اخوند را.این 100 بار
گفتم این اخوند این حرف را زده.
همیشه هم توصیه میشه قران را به عربی بخونید.
میدونی که تو ماه رمضون ها قران را بعضی ها تا اخرش میخونند.
کسی در تلویزیون سوال پرسیده بود که ایا به فارسی بخونیم اشکال داره.
گفتند به عربی اگر نخونید ختم قران حساب نمیشه و اون ثوابش را به طور کامل نمیبرید
باز هم میگم من نگفتم به این دلیل با خوندن فارسی قران مخالفم.

3:ببین شما میگید بنده دروغ میگم .من الان چطوری بهت ثابت کنم که نگفتم.
بگم بر پدر ومادر دروغگو لعنت راضی میشی؟؟؟
در ضمن فکر کنم در همون کتاب قران تهمت زدن گناهی بزرگ هست
وحتی خیلی از علمای دینی گفتند که اگر به یک مساله 90 درصد هم اطمینان داری.باز
هم تا 100 درصد نشده بیانش نکن چون این یک تهمت هست
4:در ضمن نمیتونستم تو هیت جلوی 1000 نفر بلند بشم و ازش بپرسم.

5:در مورد اینکه برای این زمان خوبه.خوب خیلی چیز هایش هست که خوبه
مثل توصیه های دروغ نگفتند و خیلی از چیز های دیگه.
ولی من کلش را گفتم.
ولی خیلی ها از ایه های دیگه به نظرم نه تنها برای الان مناسب نیست بلکه اصلا هم خوب نیست.
البته این نظر من هست و فکر کنم نظر هر کسی محترم باشه

6:در مورد اون قسمت اخر هم که اون پستم در جواب یک کاربر بود و شما تو جریان نیستید و اون یک مثال بود برای جواب دادن به اون کاربر.

Sarp

مدیر بازنشسته

1:هم صدام و هم ال قائده وهم طالبان ادعا میکنند که در راه خدا عمل میکنند و دارند از دستورات قران پیروی میکنند.
اون هم گفت من به قران عمل کردم و دستور قران هست.پیامبر هم سنگسار میکرد.هر کی میگه بد هست.
کجای قرآن اینا رو گفته ؟
اونا گیرم که یه چیزی گفتند (که مطمئن نیستم ، اون هم بدون منبع) حالا قراره حرف اونا حجت باشه ؟
تو که به خدا هم اعتقاد نداری لعنتت واسه چیه ؟
یا فیلم بازی میکنی؟

دانیال پارسی

عضو جدید
کجای قرآن اینا رو گفته ؟
اونا گیرم که یه چیزی گفتند (که مطمئن نیستم ، اون هم بدون منبع) حالا قراره حرف اونا حجت باشه ؟

تو که به خدا هم اعتقاد نداری لعنتت واسه چیه ؟
یا فیلم بازی میکنی؟
ای بابا
من مگه اصلا بحث کردم که در جای قران امده یا نه.
شما برو از همون رئیس قبیله اون روستا که عضو طالبان هست بپرس کجای قران این اومده.
بالاخره یک دلیلی برای خودش داره.
درست یا غلط برداشت های درست یا غلطی از قران میشه.
این را قبول نداری؟

خوب الان من چیکار کنم که باور کنید.
شما بگو من چطوری بیان کنم که باور کنید.؟
اقا اصلا قبول.من دروغگو .اصلا با این دروغم میخواستم بر دین اسلام ضربه وارد کنم.
این را بگم راحت میشی؟د.اصلا مشکل داری بگیرید وفکر میکنید دروغ میگم تمام پست هایم را تاپیک پاک کنید.
خیالتون راحت بشه دیگه.

Sarp

مدیر بازنشسته
ای بابا
من مگه اصلا بحث کردم که در جای قران امده یا نه.
شما برو از همون رئیس قبیله اون روستا که عضو طالبان هست بپرس کجای قران این اومده.
بالاخره یک دلیلی برای خودش داره.
درست یا غلط برداشت های درست یا غلطی از قران میشه.
این را قبول نداری؟
من هم میگم چیزی که اونا میگن ملاک نیست
بالاخره باید یه آیه ای رو اشتباه برداشت کرده باشن که به این نتیجه رسیده باشن یا نه ؟
خوب کو این آیه

حالا تو چرا به خودت میگیری ؟ :D

خوب الان من چیکار کنم که باور کنید.
شما بگو من چطوری بیان کنم که باور کنید.؟
اقا اصلا قبول.من دروغگو .اصلا با این دروغم میخواستم بر دین اسلام ضربه وارد کنم.
این را بگم راحت میشی؟د.اصلا مشکل داری بگیرید وفکر میکنید دروغ میگم تمام پست هایم را تاپیک پاک کنید.
خیالتون راحت بشه دیگه.
قاط زد

میگم وقتی خدای ما رو قبول نداری پس چرا ازش مایه میذاری؟

حرف من ربطی به دروغ یا راست بودن حرفات نداره !

حالا بیخیال
بحث این تایپیک این نیست

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا موضع میگیرین؟!بابک جان شما چه جوری فهمیدین این مهندس به خدا هم اعتقاد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا داری خوب بحث میکنی ما هم چیز یاد میگیریم ادامه بده جا نزن بابا!

دانیال پارسی

عضو جدید
من هم میگم چیزی که اونا میگن ملاک نیست
بالاخره باید یه آیه ای رو اشتباه برداشت کرده باشن که به این نتیجه رسیده باشن یا نه ؟
خوب کو این آیه

حالا تو چرا به خودت میگیری ؟ :D

قاط زد

میگم وقتی خدای ما رو قبول نداری پس چرا ازش مایه میذاری؟

حرف من ربطی به دروغ یا راست بودن حرفات نداره !

حالا بیخیال
بحث این تایپیک این نیست

اوکی
فقط من نگفتم لعنت خدا
مثلا من الان میگم اگر من دروغ میگم لعنت بابک بر من .

tifoid

عضو جدید
مرسی از متن مفیدتون. سعی میکنم بخونم و دارم خودمو می کشم که حفظش کنم

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
و بگویید قران تنها کتابیست که تحریف نشده در ان بنگرین شاید که پند گیریند (سوره ی بقره)

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
و انگاه که انها میپرسند پس چرا خدا ایاتی را بر خود ما نازل نمیکند بگویید مگر مردم در زمان امامان و پیامبران با وجود نازل کردن ایات برای انها پند گرفتن؟خدا هرکسی را بخواهد رستگار میکند(سورهی بقره)

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدانم شما تاپیک شهادت اب رو دیدید یا نه؟
ایا اینکه اون کلمات مقدس یا کلمات منفی روی مولکولهای اب اثر میگذاشتند به فهم اون مولکولها ربط داشت؟
نه! اثرش را میگذاره چه بفهمیم چه نفهمیم .

اما وقتی نفهمی اثرش خیلی محدود و کمه.
راستی بخش اعظم جسم ما هم از اب تشکیل شده.

تاپیکشو برام بزار.
با این که من هم این موضوع رو شنیدم. ولی منبع علمی درستی براش ندیدم. بغیر از محافل حوضوی.
نمیخوام این موضوع رو نفی کنم ولی خیلی شده برای اثبات دلایل دینی از آزمایشات علمی نام بردن که اصلا انجتم نشده. نمونه اش رو زیاد دیدم وشنیدم. اون هم از روهتنیانی که از حوزه به مدارس ودانشگاهها جهت ارشاد اعزام میشوند.یه نمونه اش نام حسین ونام یزید واثر ان بر گوشت تازه است. نمونهئ های دیگر هم دارم.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا موضع میگیرین؟!بابک جان شما چه جوری فهمیدین این مهندس به خدا هم اعتقاد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب شما نمیشناسیشون اما ماها میشناسیمشون
کلا خدا رو قبول نداره.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیکشو برام بزار.
با این که من هم این موضوع رو شنیدم. ولی منبع علمی درستی براش ندیدم. بغیر از محافل حوضوی.
نمیخوام این موضوع رو نفی کنم ولی خیلی شده برای اثبات دلایل دینی از آزمایشات علمی نام بردن که اصلا انجتم نشده. نمونه اش رو زیاد دیدم وشنیدم. اون هم از روهتنیانی که از حوزه به مدارس ودانشگاهها جهت ارشاد اعزام میشوند.یه نمونه اش نام حسین ونام یزید واثر ان بر گوشت تازه است. نمونهئ های دیگر هم دارم.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/252940-شهادت-آب?highlight=
این لینکشه.
این دانشمند ژاپنی بوده و اصلا هم حرف عجیبی نمیزنه.مسلمون هم نیست .
ازمایشش یک ازمایش کلی بوده نه برای اثبات مسائل اسلامی که بخواهیم موضع بگیریم.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

1- این مقایسه ای که میکنی اصلا جالب نیست........خودتم قطعا میدونی چرا.......محمدرضا(شاه) هم مثلا مسلمون بود و ادعای دینداریش میشد ولی من و تو از روی کاراش میتونستیم بفهمیم راست میگه یا نه...دلیل نمیشه هرکی گفت من دارم براساس قران عمل میکنم ما قبول کنیم...خدا به ما عقل داده برای تشخیص....ولی اینا دلیل نمیشه ما خوندن قران رو مشکل دار بدونیم!!!!!!!!!

2:من هرگز نگفتم که قبول کردم حرف اون اخوند را.این 100 بار
گفتم این اخوند این حرف را زده.
همیشه هم توصیه میشه قران را به عربی بخونید.
میدونی که تو ماه رمضون ها قران را بعضی ها تا اخرش میخونند.
کسی در تلویزیون سوال پرسیده بود که ایا به فارسی بخونیم اشکال داره.
گفتند به عربی اگر نخونید ختم قران حساب نمیشه و اون ثوابش را به طور کامل نمیبرید
باز هم میگم من نگفتم به این دلیل با خوندن فارسی قران مخالفم.
بله عربی خوندنش ثواب داره ولی ماهایی که زبونمون عربی نیست اگه واقعا میخوایم درکش کنیم و به معنای واقعی تو زندگیمون پیادش کنیم میتونیم هر آیه رو که خوندیم معنی فارسیشم بخونیم!بعدم به تمام زبانهای دنیا داره ترجمه میشه و شده پس صرفا نباید عربی خونده بشه!من آخرشم متوجه نشدم تو از چه جهت با خوندن فارسی قران مخالفی؟خطرش کجا بود؟

من کی گفتم دروغگویی؟تهمت هم نزدم فقط گفتم به نقل قولات نمیبره که مال به قول خودت یه آخوند کلفت شهرتون باشه!!!!!!

4:در ضمن نمیتونستم تو هیت جلوی 1000 نفر بلند بشم و ازش بپرسم.
خب اگه روتم نمیشده وقتی تموم شد میرفتی باهاش صحبت میکردی و ازش میپرسیدی!
یا اگه فاصلت زیاد بوده میرفتی بعدا پیداش میکردی ازش میپرسیدی این جوری که توگفتی حتما آدم سرشناسی بوده پس پیدا کردنش مشکل نبوده!

5:در مورد اینکه برای این زمان خوبه.خوب خیلی چیز هایش هست که خوبه
مثل توصیه های دروغ نگفتند و خیلی از چیز های دیگه.
ولی من کلش را گفتم.
ولی خیلی ها از ایه های دیگه به نظرم نه تنها برای الان مناسب نیست بلکه اصلا هم خوب نیست.
البته این نظر من هست و فکر کنم نظر هر کسی محترم باشه
اونی رو که قرمز کردم میشه مثال بزنی؟آخه تو اولین نفری هستی که اینا رو میگی!بگو ما هم روشن بشیم!
کاملا درسته نظر همه محترمه:gol:

6:در مورد اون قسمت اخر هم که اون پستم در جواب یک کاربر بود و شما تو جریان نیستید و اون یک مثال بود برای جواب دادن به اون کاربر.
[/QUOTE]
آخه من جواباتونم خوندم در جریان هستم ولی متوجه نشدم!!!!!!:surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
چون دنی زیر دست خودمون بزرگ شده
میخواد تو باشگاه آن شه میدونم میخواد تو کدوم تایپیک چی بگه :D
اوکی
فقط من نگفتم لعنت خدا
مثلا من الان میگم اگر من دروغ میگم لعنت بابک بر من .
از من مایه نذار :cool:

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
قران نخوندمون ما نه تقصیر اخونده نه تقصیر زبون قران نه هیچ چیز دیگه فقط تنبلیه خودمون
من خودم تا حالا همشو نخوندم ( و از این بابت شرمناکم خجالت داره ادم هزاران کتاب مختلف موافق و مخالف خودش رو بخونه و بعضا چندبار هم بخونه ولی کتاب دین خودش رو تا حالا کامل نخونده باشه )
ولی اون جاهاییکه میخوندم فارسیشو میخوندم و کاملا روان بود اگه جایی شک میکردم میرفتم عربیشو رو میخوندم اگه باز هم موفق نمیشدم از یه حافظ و مفسر قران که قبولش دارم و میدونم هیچ جهت گیری نداره و شر و ور تحویلم نمیده میپرسیدم

Saman_88

عضو جدید
قران نخوندمون ما نه تقصیر اخونده نه تقصیر زبون قران نه هیچ چیز دیگه فقط تنبلیه خودمون
من خودم تا حالا همشو نخوندم ( و از این بابت شرمناکم خجالت داره ادم هزاران کتاب مختلف موافق و مخالف خودش رو بخونه و بعضا چندبار هم بخونه ولی کتاب دین خودش رو تا حالا کامل نخونده باشه )
ولی اون جاهاییکه میخوندم فارسیشو میخوندم و کاملا روان بود اگه جایی شک میکردم میرفتم عربیشو رو میخوندم اگه باز هم موفق نمیشدم از یه حافظ و مفسر قران که قبولش دارم و میدونم هیچ جهت گیری نداره و شر و ور تحویلم نمیده میپرسیدم
خداوند تو قران میگه :
ما قران را به زبان عربی نازل کردیم ، شاید در آن تعقل کنید
پس دلیل اینکه ما به سمت قرآن کشش نداریم چیزی فراتر از لغات عربیه !!!

YAALIASGHAR

عضو جدید
سلام
دوستان من همه پستارو نخوندم ولی میگم شاید خیلیام گفتن: قرآنی که تو طاقچه خونه ی ماهاست و خاک میخوره و مهجوره توبعضی کشورای خارجی تو موزه هاست و هرروز با خوندن یک آیه ازش ابواب علم در همه زمینه ها باز میکنن مثل کشف دارویی برای پیشگیری از آب مروارید چشم و درمانش با استناد و استفاده از برخی آیات سوره یوسف....اونا خارجین و نامسلمون و ما مسلمانزاده ...باید بدونیم که اگر ما نمیتونیم بفهمیم بر نفهمیدن خودمون در پوش نامفهوم بودن چیزی را نذاریم
قرآن رو نمیشه یه کتاب عادی نگاهش کرد چرا بعضیا میگن مال قدیمه ؟
اینم تو پرانتز بگم حتی وجود نازنین حضرت علی اصغر هم در قرآن سوره و ایاتی داره که در شان فضیلت ایشون نازل شده.اگر چیزی نمیدونین تحقیق کنین گردن کتاب عظیمی مثل قرآن با هزاران هزار باب علم و ابعاد مادی و معنوی نندازین
ممنونم
یاعلی مدد