به بهسلاااااام امیدوارم همه خوب و سلامت باشن خیلی دلم برای دوستام تنگ شده چه روزایی اینجا داشتیم حدود 10 سال پیش فک کنم اینجا عضو شدم یادش بخیر
برای همتون ارزوی شادی سلامت و موفقیت دارم
سلاملیکم
خوش برگشتی
به بهسلاااااام امیدوارم همه خوب و سلامت باشن خیلی دلم برای دوستام تنگ شده چه روزایی اینجا داشتیم حدود 10 سال پیش فک کنم اینجا عضو شدم یادش بخیر
سلام عزیز :خوش برگشتیسلاااااام امیدوارم همه خوب و سلامت باشن خیلی دلم برای دوستام تنگ شده چه روزایی اینجا داشتیم حدود 10 سال پیش فک کنم اینجا عضو شدم یادش بخیر
سلام سونیا جونمسلاااااام امیدوارم همه خوب و سلامت باشن خیلی دلم برای دوستام تنگ شده چه روزایی اینجا داشتیم حدود 10 سال پیش فک کنم اینجا عضو شدم یادش بخیر
ببین کی اینجاست آجی سونیاا..... خوشحال شدم از دیدنت امیدوارم که زندگی سراسر شاد و سلامتی داشته باشی و در کنار خانواده بهترین ها رو تجربه کنیسلاااااام امیدوارم همه خوب و سلامت باشن خیلی دلم برای دوستام تنگ شده چه روزایی اینجا داشتیم حدود 10 سال پیش فک کنم اینجا عضو شدم یادش بخیر
ن انگار داره رستاخیز میشه و اعضای قدیمی برمیگردن
انگار همه از حال خسته شدن و دلشون میخواد کمی یاد ایام قدیم کنندن انگار داره رستاخیز میشه و اعضای قدیمی برمیگردن![]()
خوش بحال مان انگار داره رستاخیز میشه و اعضای قدیمی برمیگردن![]()
فک کنم دیگ حس ارواح سرگردان نداشته باشیمخوش بحال ما![]()
حالا الانم فک کنم ارواح زیاد شده هیچکی نیست ولی همه هستند
من عضو این تایپیک نبودم ولی خاطرم هستلایک بابت این تاپیک
10سال
من تاپیک کلوپ آبیدلان رو زده بودم چقدر شلوغ بود
من یادم نمیاد این تاپیک رو، مگه بحث سر همین نبود؟ سر چی بود پس؟من عضو این تایپیک نبودم ولی خاطرم هست
همیشه هم فکر میکردم جر و بحث استقلال و پرسپولیس:|
این تاپیک مختص استقلالی ها بودمن عضو این تایپیک نبودم ولی خاطرم هست
همیشه هم فکر میکردم جر و بحث استقلال و پرسپولیس:|
فوتبال ایرانینمیدونم من یادم نمیاد بازش کرده باشم
لطفا صاحب تایپیک پاسخگو باشن:دی
اما جثه کوچک ممکنه به اشتباه بیندازه هر کسی رو !!ادمهای کوچک(جثه) می تونن تغییرات بزرگی رو حادث کنن
سلام بخودت !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |