همیشه برام مجهول بودین، تصور من از شما همیشه یه آدم ترسناک بود که توی یه اتاق نیمه تاریک نشسته و یه کلاه سرشه و با عینک ته استکانی روی همه زوم کره تا مچ بگیره

همیشه برام مجهول بودین، تصور من از شما همیشه یه آدم ترسناک بود که توی یه اتاق نیمه تاریک نشسته و یه کلاه سرشه و با عینک ته استکانی روی همه زوم کره تا مچ بگیره
چرا پیرجو که بچه ی خوبی بود همیشه؟آدمین یه گروه بزن تو تل اعضا رو جمع کن اونجا بشنییم همگی دور هم دیگه درس بخونیم☹
پیرجو رو نیاری![]()
باز تنهایی نرین منو جا بذارینآدمین یه گروه بزن تو تل اعضا رو جمع کن اونجا بشنییم همگی دور هم دیگه درس بخونیم☹
پیرجو رو نیاری![]()
راست میگه پیرجو انسان خوبیه .چرا پیرجو که بچه ی خوبی بود همیشه؟
بله همون ادمین قدیمی هستنآدمین باشگاه، هنوز همون آدمین قدیم هستن؟ آواتارشون که همونه. قدیما یادمه پیرجو هم همکار آدمین بودن، الان به نظر خبری ازشون نیست، اصلا پیداشون نکردم!!!!
اتفاقی افتاده جدیدا که من بیخبرم؟ احساس میکنم یه چیزی این وسط درست نیستراست میگه پیرجو انسان خوبیه .![]()
اتفاقی نیفتاده، چی حدس میزنید؟اتفاقی افتاده جدیدا که من بیخبرم؟ احساس میکنم یه چیزی این وسط درست نیست![]()
نه گلم فقط چون باهاشون حرف زده ام یه انسان به تمام معنا هست.اتفاقی افتاده جدیدا که من بیخبرم؟ احساس میکنم یه چیزی این وسط درست نیست![]()
من حدسی نمیزنم، آخه یکی ازش طرفداری کرد، یکی گفت نیاد، یعنی یه چیزی این وسط هستاتفاقی نیفتاده، چی حدس میزنید؟
از اون جهت که بله، انسان درستی بودننه گلم فقط چون باهاشون حرف زده ام یه انسان به تمام معنا هست.پیروز و سربلند و پایدار باشه .
تا بوده همین بوده، نظر ها یکسان نیستمن حدسی نمیزنم، آخه یکی ازش طرفداری کرد، یکی گفت نیاد، یعنی یه چیزی این وسط هست![]()
همیشه برام مجهول بودین، تصور من از شما همیشه یه آدم ترسناک بود که توی یه اتاق نیمه تاریک نشسته و یه کلاه سرشه و با عینک ته استکانی روی همه زوم کره تا مچ بگیره![]()
منم باهاش حرف زدم پسر خوبی هنه گلم فقط چون باهاشون حرف زده ام یه انسان به تمام معنا هست.پیروز و سربلند و پایدار باشه .
آهاپیرجو رو میگم![]()
در مورد مهندسی شیمی و اینا باهاش صحبت کردمآها
مربوط به قبلاً هست صحبت خاصی نداشتیم ، یکی دوبار بیشتر از قبولی دکترا صحبت کردیم و باشگاه و آخرین بار فقط پرسیدم که چرا منو بُن کردین ؟ جواب ندادن.
فعلا که قدیمیو جدید غایبن همه خخخامشب یاد قدیمها افتادم، شبهای جمعه که فرداش دانشگاه نداشتیم تا صبح توی باشگاه میچرخیدیم، گاهی کامل صبح میشد که میخوابیدیم، اونهمه حرف از کجا میومد آخه که تمومی نداشت؟![]()
خوب دیگه به هر حال اوضاع عوض شده، منکه دیشب زودتر از پسرم خوابم برد صبح هم خودش بیدارم کرد که مامان روز شده دیگه بیدار بشیمفعلا که قدیمیو جدید غایبن همه خخخ
خسته نباشین واقعا خخخخخخوب دیگه به هر حال اوضاع عوض شده، منکه دیشب زودتر از پسرم خوابم برد صبح هم خودش بیدارم کرد که مامان روز شده دیگه بیدار بشیم![]()
شما هم، ممنونهمگی سلامت باشین
هنوز نه، فعلا یه مرتبه کرونا ما رو دستگیر کرده بخداتورو هنوز دستگیر نکردن؟ کی جایزت رو بخوریم؟![]()
پیرجو مهربونه ؟من
در مورد مهندسی شیمی و اینا باهاش صحبت کردم
مهربون ه![]()
دقیقا .
بلی بلیدقیقا .
بچه های باشگاه بیشتریا مهربونن ، مدیر هاشم همینطور ؟
تعریف از خودم نباشه نمونه اش خودم : )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |