اسم حمید هست این نشون میده چقدر این بشر فسیله

میگم ادمین بیا همین تم رو مجدد اجرا کن
اسم حمید هست این نشون میده چقدر این بشر فسیله
اینقدر ایدی داشتم الان حضور ذهن ندارم اوووهنام کاربری قبلیت چی بود؟ حتما میدونی استفاده از دو نام کاربری خلاف مقررات سایته؟![]()
اون تم موبایل فرندلی نبود. از وقتی موبایل های هوشمند اومد گوگل رفاقتش با باشگاه رو کنسل کرد و فقط ترافیک از طرف یوزرهای کامپیوتر داشتیم. تا امروز که دیگه اکثرا با موبایل اینترنت گردی می کننداسم حمید هست این نشون میده چقدر این بشر فسیله
میگم ادمین بیا همین تم رو مجدد اجرا کن
میخوای ادغامت کنم تعداد پست هات بره بالا؟اینقدر ایدی داشتم الان حضور ذهن ندارم اوووه
اولین ایدیم yousef بود دومی ali99na
اون موقه چون بلد نبودم پسورد ریکاوری کنم هی ایدی میساختم بعد به مدت یکی دیگه می ساختم![]()
من همیشه گوشه سمت راست بالا بودم ، از همون ابتدا هم فرق میزاشتی بین مون آدمین![]()
مثل اینکه شما هم خیلی قدیمی هستیدحالا چه فرقی میذاشتم؟!
خب شما زیاد صحبت نمیکردی ، همه هم ازت میترسیدن . ولی فرق گذاشتن از نگات معلوم بود و صفحه های ک بازدید میزدی . رنگتم ک خوشگل . کاملا باعث افتخار میشد .و سایر !
درسته 2009، اشتباه نوشتم، توی صفحه 39 یه جا نوشتم 2009 یه جا نوشتم 2008، ای خدا!!!! کاربر ممتاز بودم، مثل برق و باد گذشت. چه دوران قشنگی بود، ولی قشنگ تر اینه که حسرت گذشته رو نخوریم هر چند اجتناب ناپذیره
آقا چرا اسم من نیست بین اونا ؟؟
شما اواخر 2009 عضو شدید این تصویر برای اوائل 2009 هستآقا چرا اسم من نیست بین اونا ؟؟
البته کاربریم رو درخواست داده بودم تغییر دادین ولی قبلیش هم نیست اینجا
اخه من صفحه ی بعضی از بچه هارو که باز میکنم میگه : اوه ...نه صفحات پروفایل کاربران همه سر جاشونه. بعضی مطالب زنگ تفریحی ممکنه حذف شده باشه.
نه احتمالا پروفایل شون رو بسته انداخه من صفحه ی بعضی از بچه هارو که باز میکنم میگه : اوه ...
یعنی ممکنه خودشون صفحشون رو پرایوت کرده باشن ؟
ادمین جان چن روز بود باشگاه باز نمیشدانه احتمالا پروفایل شون رو بسته اند
سلام به شماسلام به قدیمیها.
البته من زیاد قدیمی نیستم![]()
سلامسلام به قدیمیها.
البته من زیاد قدیمی نیستم![]()
فعلا خودت این پایینی و بقیه رو افقی میفرستی بالاما ز بالاییم و بالا می رویم
ما ز دریاییم و دریا می رویم
چای تش داریم اگه مشکلت حل میکنه در خدمتیم❤اینجا قهوه پیدا میشه؟
سرم درد میکنه![]()
عزیزی داداشچای تش داریم اگه مشکلت حل میکنه در خدمتیم❤
خیلی عزیزی داداش ؛بهترینی ❤❤❤عزیزی داداش
تو چایی سرد و تلخم بدی واسه من گواراس❤
اگه مث من بشناسیش مطمئن میشی که ارزشش داره که قربون صدقه اش بریاین دوتا چه هندونه ای رد و بدل میکنن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |