یعنی پ دعا کنیم کم بمونیم؟الان کم هستید زیاد که بشید دیگه فرصت نمیشه. وگرنه منم دوست دارم با دوستان تعامل داشته باشم.![]()

یعنی پ دعا کنیم کم بمونیم؟الان کم هستید زیاد که بشید دیگه فرصت نمیشه. وگرنه منم دوست دارم با دوستان تعامل داشته باشم.![]()
دقیقا مشکل همینه، پنج بار از اون موقع درد شدید سنگ رو کشیدم و هربار داستان داریمممنونم عجب نمی دونستم که سنگ شکنی نمی کنن خیلی سخته که...سی تی اسکن ریه من گفتن 10درصد ریه درگیره
مصطفیسلام به همه دوستان خیلی خیلی قدیمی
10 سال پیش، چقدر گرد و خاک میکردیم تو این سایت
10 سااااال گذشت
امیدوارم حال همتون خوب باشه و گرد و خاکهای ما رو هم حلال کرده باشین و ازش خاطره مونده باشه فقط![]()
صفحاتی هستند که یا حذف شده اند یا آدرس درستشون تعریف نشده و باید با سرچ پیداشون کنید.اوه! ما به مشکل برخوردیم.
این چی میگههه؟
![]()
![]()
![]()
واقعا؟چقدر دلم اون روزا رو میخاد....
من و حسین اینجا با هم آشنا شدیم...
ازدواج کردیم...
الانم ۲تا بچه داریم...
فقط واسه یه سرچ ساده گذرم خورد به باشگاه دیگه ماندگار شدیم...![]()
مرزهارو کیلومترها جا ب جا کردی آدمین با باشگاهیعنی باشگاه کارکردهایی خارج از تصور داشته![]()
آخه یعنی صفحات یه سری از دوستامونم حذف شده ؟صفحاتی هستند که یا حذف شده اند یا آدرس درستشون تعریف نشده و باید با سرچ پیداشون کنید.
سلام اسکاجییی، دقیقا ؟میگما ادمین قبلنا خیلی گوشه گیر بودی با هیچکس حرف نمیزدی الان ماشالله روابط اجتماعیت زیاد شده![]()
منم تقریبا یه همچین حسی داشتم همیشهاز جدیدا شاید اما از قدیمیا نه
و خیلی زیاااااد از شما میترسیدم
چرا واقعا؟؟؟![]()
اااا آرههههسلام
صدیق کجاس؟؟
همیشه به من اخطار میداد بچه هارو میفرستادم واسطه میشدن خخخخخاخراج اخراج موقت و.... یادش بخیر
نه عقرب خاتون هم خیلی وقته هستن ، ولی من افتخار اشنایی باهاشون رو نداشتممن هم
امروز اسم شمارو دیدم ترسیدم تو تصورم از این خانمهای دوران قاجار خخخخخ
نه صفحات پروفایل کاربران همه سر جاشونه. بعضی مطالب زنگ تفریحی ممکنه حذف شده باشه.آخه یعنی صفحات یه سری از دوستامونم حذف شده ؟
از هر جای باشگاه که دیدن میکنم فقط میگم یادش بخیر
چرا با پیشرفت تکنولوژی،زندگی دلنشین تر نشد؟
من هنوزم دلم اون روزا رو میخواد که با پی سی میومدم باشگاه
دقیقا .برعکس با پیشرفتی که شد فقط گذر کردن زیاد شد....از هر جای باشگاه که دیدن میکنم فقط میگم یادش بخیر
چرا با پیشرفت تکنولوژی،زندگی دلنشین تر نشد؟
من هنوزم دلم اون روزا رو میخواد که با پی سی میومدم باشگاه
هر چقدر فکر میکنم میبینم چقدر ماها خوب بودیم![]()
اینکه چیزی نیست ، تو تاکسی یکی پاش خورد به پام چیزی نگفتم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |