کدوم ؟این نیز بگذرد
درود برشماHello everybody
دروددرود برشما
زندگی با تموم ادی و غمشکدوم ؟
ان شاالله که قسمت خوب و شادش بیشتر باشه و دیر بگذرهزندگی با تموم ادی و غمش
یادش بخیر..دقیقا منم همون حس و حال رو دارم..ده دوازده سال از ایامی که شبانه روز میومدیم اینجا اشکها و لبخندها کمک کردنا.کلی دوست که فقط یه نام کاربری ازشون میدونستیمسلام
بعد از مدتي اومدم اينجا ولي دلم گرفت
يادش بخير جوون كه بوديم اين سايت چقد شلوغ بود .. ميومديم نگاه ميكرديم رو تعداد كاربراي آنلاين .. انقد زياد بودن مگه ميشد اسم همه رو خوند؟ مثل الان نبود كه هر دفعه فقط ٧،٨ نفر آنلاين باشن و همشونم ناآشنا
يادش بخير چقد معتاد بوديم اون موقع معتاد شدن حرمت داشت همينكه روزي ٥،٦ ساعت آنلاين ميشديم از خودمون خجالت ميكشيديم :دي يه وقتايي هم دوستامون بهمون كمك ميكردن مصرفمونو كم كنيم ولي الان چي؟ ملت ٢٤ ساعت سرشون تو گوشيه ولي اسم كسي معتاد نيست :|
هيييي روزگار
من موقعي كه اينجا عضو شدم ١٩ سالم بود .. الان ٢٥ سال ..... عمري گذشت هاااااا
فك كن دنيايي بود برا خودش :دي
هر روز ميومدي يه داستان جديدي بود .. يه تاپيك جديد .. يه بحث جديد .. دوستاي جديد .. يادش بخير اسپم پارتي با بچه ها قرار ميزاشتيم حمله كنيم پروفايل فلاني : )) تو نيم ساعت شايد ٢٠٠ تا پيام جديد تو پروفايلش مينوشتيم همش هم شكلك و اسمايلي و اين چيزا
كجايين رفيقانم
هر وقت اومدين حتي اگه ٦ ماه ديگه، يه پستي اينجا بفرستيد و يه خاطره ي قشنگي رو زنده كنيد
عاشقتونم به خدا
بفرمااینجا کسی از اندیکاتور سر در میاره؟
بلهبفرما
برای ترید؟
چه اندیکاتوری؟
میام حرف میزنیمچه اندیکاتوری؟
یعنی چقدر قدیمی؟سلام من اینقد قدیمیام که شماها رو نمیشناسم .کسی هس منو یادش باشه؟؟
حتما زمان دایناسورها. منظورشونهیعنی چقدر قدیمی؟
نه من نمیشناسم شما رو
چهارده سال قبل.کارت میخریدیم با دیالاپ میومدیم اینترنت.اینجا بحثای سیاسی داغ بودیعنی چقدر قدیمی؟
نه من نمیشناسم شما رو
منم شمارو نمیشناسم به هر حال خوش اومدیسلام من اینقد قدیمیام که شماها رو نمیشناسم .کسی هس منو یادش باشه؟؟
سلام منم خیلی قدیمیم، ولی شما رو نمیشناسم، خوش اومدینسلام من اینقد قدیمیام که شماها رو نمیشناسم .کسی هس منو یادش باشه؟؟
با چهارده سال قبلی که گفته پس من برای دوره ماقبل دایناسورها هستمحتما زمان دایناسورها. منظورشونه
واقعا یاد دایال آپ بخیرچهارده سال قبل.کارت میخریدیم با دیالاپ میومدیم اینترنت.اینجا بحثای سیاسی داغ بود
تا حالا دقت نکرده بودم که اکثرا خانومیمواقعا یاد دایال آپ بخیر
مخصوصا وقتی یکی زنگ میزد اینترنت قطع میشد
به هر حال اخوی به دبیرستان دخترونه باشگاه مهندسان خوش اومدی
شما مگه شهید نشدی؟سلام من اینقد قدیمیام که شماها رو نمیشناسم .کسی هس منو یادش باشه؟؟
برام یه سوال پیش اومد، شما چند سالته؟شما مگه شهید نشدی؟
بلهبرام یه سوال پیش اومد، شما چند سالته؟
1988 یعنی متولد 67 هستین؟
چطور مگه؟؟شما مگه شهید نشدی؟
دیدم لباس رزمنده تنته گفتم شاید شهید شده باشیچطور مگه؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | ||
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | ||
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | ||
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | ||
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |