amir6969
عضو جدید
منم شبام دیر میخوابم.ولی میام میبینم اینجا کسی نیست میرم.پش شیفت شبم راه اندازی کنیم
راه اندازی کنید... منم هستم، بقیه هم اگه میان اعلام آمادگی کنن

آخرین ویرایش:
منم شبام دیر میخوابم.ولی میام میبینم اینجا کسی نیست میرم.پش شیفت شبم راه اندازی کنیم
فیفا نگیر خیلی بیخوده.
اگه میخوای فوتبال بازی کنی 2011 pes بگیر.
اره بچه ها خیلی خوبه، موافقم.منم شبام دیر میخوابم.ولی میام میبینم اینجا کسی نیست میرم.پش شیفت شبم راه اندازی کنیم
منم خود امير حسينم!!!سلام بچه ها خوش بحالتون من نه می تونم بازی کنم نه آهنگ گوش کنم نه کاره دیگه انگاری زندگی نباتی دارم مثل اون دختره تو فیلم امیرحسین.
حوصله فامیلارم ندارم که برم مهمونی.![]()
ههههبچه ها من بحث هاتون رو دنبال می کنم.
ایشالله همه همون جایی که دوست دارین قبول شین.برای منم دعا کنید.
این یه بازی فلش فکری کم حجمه که ضمیمه ش کردم.پیشنهاد می کنم دانلودش کنیدو بازیش کنید.
من که خیلی دوستش دارم.
راه اندازی کنید... منم هستم، بقیه هم اگه میان اعلام آمادگی کنن![]()
مازیار جلو چشم من آفتابی نشومنم خود امير حسينم!!!![]()
بچه ها موافقین به صورت حدسی نفرات(بچه های این تاپیک) رو رتبه بندی کنیم؟؟؟
نفر اول هم (مازیار) باید شیرینی بده!!
قبول؟؟
منو باش دارم خدا خدا می کنم رتبه م زیر 5000 بشهبعد خوش به حال شماها که روی رتبه زیر 60 نظر دارین...
ایشالله همه به خواست شون برسن، خدا کنه منم رتبه زیر 5000 بشه
ایشالله دعای همه مستجاب بشه.برای منم دعا کنید
به به!!! چقد دوستاي مهربون از خودشون لطف در وكنن!!! ولي خب اگه تو منو بكشي خودم خودمو شهيد محسوب مي كنم!!!مازیار جلو چشم من آفتابی نشو
میمیری هااا
معلومه که باید شیرینی بدی!!!
بچه ها اينقد لفظ اول اينا نرين!!!!! باور كنين من كنكور رو خراب كردم!!! حالا رتبم مياد همگي باهم به رتبم مي خنديم!!! اينطوري ميگين، من احساس پليدي بهم دست ميده!!!بچه ها موافقین به صورت حدسی نفرات(بچه های این تاپیک) رو رتبه بندی کنیم؟؟؟
نفر اول هم (مازیار) باید شیرینی بده!!
قبول؟؟
امين جان، امضات خيلي قشنگه!!! واقعا تشبيه جالبي بود!!!منو باش دارم خدا خدا می کنم رتبه م زیر 5000 بشهبعد خوش به حال شماها که روی رتبه زیر 60 نظر دارین...
ایشالله همه به خواست شون برسن، خدا کنه منم رتبه زیر 5000 بشه
ایشالله دعای همه مستجاب بشه.برای منم دعا کنید
شايد، حتما همينطوريه ديگه!!!!یعنی جواب فردا ساعت 12 شب میاد..درسته؟![]()
سلام امین جان، بازیت خیلی باحال بود،دمت گرم.بچه ها من بحث هاتون رو دنبال می کنم.
ایشالله همه همون جایی که دوست دارین قبول شین.برای منم دعا کنید.
این یه بازی فلش فکری کم حجمه که ضمیمه ش کردم.پیشنهاد می کنم دانلودش کنیدو بازیش کنید.
من که خیلی دوستش دارم.
salam chetori?chi shode nabinam geyre koni asisam?ashkato pak kon zod!!!شايد، حتما همينطوريه ديگه!!!!![]()
هي واي من!!!!!!!!!!!!!!!!salam chetori?chi shode nabinam geyre koni asisam?ashkato pak kon zod!!!
بابا امیرحسین، راستی راز زنده موندنت چیه؟منم خود امير حسينم!!!![]()
منم هستم.منم موافقم.منم رتبه زیر 150 حساب کنین والبته شاید بعید باشه.نفر بعد کیه بیاد بگه.
راستی اعضای شیفت شب یکیش منم.okami amir دیگه کیا هستن؟
خوردن 3 ليوان شير در روز!!!! البته قبل از اينكه به كما برم!!!بابا امیرحسین، راستی راز زنده موندنت چیه؟
طرف تو آی سی یو با تمام دستگاهها میمیره اونموقع تو...
خوردن 3 ليوان شير در روز!!!! البته قبل از اينكه به كما برم!!!
دوستان بهتر است به موضوع تاپيك پرداخته، و از بحث هاي جانبي جدا پرهيز نماييد!!!
کلک آدم خوبی بودی 1 دخترو باهات همراه کردنا.![]()
یعنی جواب فردا ساعت 12 شب میاد..درسته؟![]()
باشه.دوستان بهتر است به موضوع تاپيك پرداخته، و از بحث هاي جانبي جدا پرهيز نماييد!!!...n
redface
![]()
بچه ها امیر راس میگه ها به حرفش گوش کنین.اصلا رو 12 شبو اینا حساب نکنید... به نظر من 9 صبح به بعد! تا 2 بعد از ظهر جا داره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |