SHILAPILAA
عضو جدید
کسی میدونه دانشگاه سوره رتبه ی چند میگیره؟

اینو بهتره از اوکامی بپرسی،شیفت شب بیای فکر کنم باشه.کسی میدونه دانشگاه سوره رتبه ی چند میگیره؟![]()
کسی میدونه دانشگاه سوره رتبه ی چند میگیره؟![]()
بچه ها امیر راس میگه ها به حرفش گوش کنین.
اوكامي امسال فك كنم بچه هاي اردبيل خوب رتبه بيارن!!! تو سراسري اردبيل مي خوندي؟؟؟شک نکنین که سوره بهترین دانشگاه معماریه کارشناسی ناپیوستس . سال پیش رتبه 2 رفته بود سوره . ولی شنیدم شهریش بالاس . ولی کلاسهاش و اساتیدش عالیه .
کاملا قبول دارم.از دست این سنجشیا.مرسی مرسی... از بس این سنجشی ها ما رو اذیت کردن دیگه میشناسمشون![]()
اوكامي امسال فك كنم بچه هاي اردبيل خوب رتبه بيارن!!! تو سراسري اردبيل مي خوندي؟؟؟
اکامی میشه درصداتو تقریبی بگی؟
آره اسماشون هميشه تو 3 نفر اول بود!!! امسال هم فك كنم رتبه هاي برتر از شهر شما باشن!!! يه سوال من دارم محقق تا چند مي گيره؟؟؟نه من غیرانتفاعی درس می خوندم . آره من که می رفتم کتابخونه آدمای زیادی با انگیزه درس میخوندن . مخصوصا بچه های محقق که رتبه های تک رقمی مدرسان میاوردن .
واسه ثبت نام همین کنکور توی اسفند ماه اطلاعیه دادن صبح فلان روز ثبت نامه(روزشو دقسق یامم نیست) من 9 صبح! رفتم دیدم نوشته ثبت نام کارشناسی ناپیوسته تا ظهر روی سایت قرار میگیره... همینجور منتظر مونددددددم تا آخر بعدازظهر و اینا اومد دفترچه راهنماش روی سایت! همین صبحشم نتایج رو بدن هنر کردن! این اطلاعیشم تحت تاثیر تلفن هایی بود که به سازمان سنجش کردن.. ولی خداییش هر چی زودتر بدن ما خوشحال تر میشیم
مرسیمعارف 70 ادبیات 60 زبان 20 ریاضی 4 فن 30 مبانی 60 . البته با دید کاملا مثبت . شاید این درصدا نباشه ولی خب می خوام امیدوار باشم![]()
آره اسماشون هميشه تو 3 نفر اول بود!!! امسال هم فك كنم رتبه هاي برتر از شهر شما باشن!!! يه سوال من دارم محقق تا چند مي گيره؟؟؟
امیر جان غصه نخور متاسفانه همینی هست که هست.باید بسوزیمو بسازیم.واسه ثبت نام همین کنکور توی اسفند ماه اطلاعیه دادن صبح فلان روز ثبت نامه(روزشو دقسق یامم نیست) من 9 صبح! رفتم دیدم نوشته ثبت نام کارشناسی ناپیوسته تا ظهر روی سایت قرار میگیره... همینجور منتظر مونددددددم تا آخر بعدازظهر و اینا اومد دفترچه راهنماش روی سایت! همین صبحشم نتایج رو بدن هنر کردن! این اطلاعیشم تحت تاثیر تلفن هایی بود که به سازمان سنجش کردن.. من از خدامه نتایج زودتر بیاد![]()
مرسی
اگه درصدای منم اینجور باشه فقط زبانم 10 باشه ریاضیمم15 باشه فنم 40 باشه رتبم میشه بگی؟
آره تو راست می گی . ولی بیا ما به خودمون حال بدیم :دی ضرر نداره که![]()
آره CD شو دارم!!! ببين درصد هاي من در بد بينانه ترين حالت!!!تا 150 میشه امیدوار بود واسه روزانه . ولی امسال قراره شبانه هم بیاره . شاید رفت تا 200 شبانش . رتبه های برتر هرسال از آکادمی معماریه همیشه . خیلی کارشون درسته . سال قبل 4 نفر اول از آکادمی بود . 88 هم 6 نفر از تک رقمی ها !
آره CD شو دارم!!! ببين درصد هاي من در بد بينانه ترين حالت!!!
انديشه:50% ادبيات:40% زبان:60% رياضي:51% فن:30% مباني 50% ميشه رتبه ي منم تخمين بزني مهندس؟؟؟
آره CD شو دارم!!! ببين درصد هاي من در بد بينانه ترين حالت!!!
انديشه:50% ادبيات:40% زبان:60% رياضي:51% فن:30% مباني 50% ميشه رتبه ي منم تخمين بزني مهندس؟؟؟
آخه ميشه مگه؟؟؟ جدي مي گم!!!آقا اجازه هست من بزنم؟ من میگم از 1 تا 3 ! باور کن (انشاالله)
راستش مطمئن نیستم خدا کنه همینجور باشه.اکامی دی که تو اول کلماتت میگی یعنی چی؟ترکیه؟من خودمم ترکم ولی معنیشو نمی دونم.سال قبل با این درصدا زیر 60 . ولی امسال معلوم نیست . اگه اینطوری زدی خیلی خوبه بهت تبریک می گم![]()
سال قبل رياضيش سخت بود!!! امسال همه زدن!!! ولي اگه بيارم، فك كنم از شادي بميرم!!!در بدبینانه ترین حالتت سال قبل رتبت تک رقمی میشد .این ریاضی که 50 زدی فرشته نجات توئه
راستش مطمئن نیستم خدا کنه همینجور باشه.اکامی دی که تو اول کلماتت میگی یعنی چی؟ترکیه؟من خودمم ترکم ولی معنیشو نمی دونم.
راستی ممنون ازت. ایشالله توام رتبه خوبی میاری.
من دوساله که درصدها رو با رتبشون زیر نظر دارم.... با نجربه های که دارم اگه درصدات همینی باشه که میگی رتبت بین 1 تا 3 میشهآخه ميشه مگه؟؟؟ جدي مي گم!!!
سال قبل رياضيش سخت بود!!! امسال همه زدن!!! ولي اگه بيارم، فك كنم از شادي بميرم!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |