اوه، عب نداره، ما كه از اين رتبه ها نمي ياريم!!! شما رشتت چي بود؟؟؟متاسفانه اینطور نیست
من هم در کنکور کاردانی و هم در کارشناسی رتبه 1 شدم اما این قانون در سال 84 برداشتند
اوه، عب نداره، ما كه از اين رتبه ها نمي ياريم!!! شما رشتت چي بود؟؟؟متاسفانه اینطور نیست
من هم در کنکور کاردانی و هم در کارشناسی رتبه 1 شدم اما این قانون در سال 84 برداشتند
متاسفانه اینطور نیست
دادآفريد جان، تو ، تو اين زمينه ها خيلي اطلاعات داري!!! چطوري اينهمه اخبار و قانونا رو مي دوني؟؟؟اگر منظورت قانون سهمیه هست هنوز 1 سال نشده که تمام شرکت کننده های کنکور رفتن در سازمان سنجش اعتراض حتی بحث به مجلس کشید .............!!!!!
آره راست مي گي!!! من خودم قبلا سر اين احتمالات خيلي ضربه خوردم!!! كاملا حرفتو قبول دارم!!!ما کوچیک شماییم..... یه کم مطالعه با یکم کنجکاوی همه چیز حله... 90 % این فروم گفتن نتیجه امروز میاد . یکی گفت زنگ زدم یکی گفت با دوستم زنگ زدم..... بابا مثلا ما دانشجوییم باید هر حرفمون سند باشه
آره راست مي گي!!! من خودم قبلا سر اين احتمالات خيلي ضربه خوردم!!! كاملا حرفتو قبول دارم!!!
تو قبلا رشته ي ديگه اي ام خوندي؟؟؟قربون آدم چیز فهمحالا باید بزاریم بقیه بچه ها بیان ببینیم چی میگن!؟!؟!؟!؟!؟!؟
دمت گرم، انسان محترم و فهيمي هستي!!! عمرانم رشته ي جذابي هستش!!! اميدوارم موفق باشي.باورت نمیشه 69 هستم فقط عمران
دمت گرم، انسان محترم و فهيمي هستي!!! عمرانم رشته ي جذابي هستش!!! اميدوارم موفق باشي.
بحث کنکور کاملا جداس .دوره ی دانشجویی فرق میکنه .آدم تو خوابگاه با دوستاش هم فکری کنه همکاری کنه به نظر من نتیجه ی بهتری میدهسرگرمي رو زيبا اومدي!!! تا حدودي باهات موافقم!!! ولي اگه بخواي 100% كاري رو انجام بدي بايد يكم از سرگرمي هات بزني. ما پسرا مگه آدم نيستيم!!! ما هم اينايي كه تو مي گي رو دوس داريم، ولي آدم گاهي بايد ازشون بگذره. من خودم بخاطر كنكور از خيلي چيزا خيلي بالا تر از سرگرمي گذشتم!!!
بحث کنکور کاملا جداس .دوره ی دانشجویی فرق میکنه .آدم تو خوابگاه با دوستاش هم فکری کنه همکاری کنه به نظر من نتیجه ی بهتری میده
منظورمم از این که شما پسرین و ممکنه زیاد براتون فرقی نداشته باشه اینه که مثلا وقتی میرین مهمونی لازم نیس از 3روز قبل حاضر شین.دقیقه ی 90هم پاشین برین آماده این
قطعا كار گروهي بهتر از انفرادي هستش!!! ولي چه خوبه اين كار گروهي تو شهر آدم باشه!!! معلومه آدمه شادي هستي!!! شادي بهترين چيز تو دنياست!!!بحث کنکور کاملا جداس .دوره ی دانشجویی فرق میکنه .آدم تو خوابگاه با دوستاش هم فکری کنه همکاری کنه به نظر من نتیجه ی بهتری میده
منظورمم از این که شما پسرین و ممکنه زیاد براتون فرقی نداشته باشه اینه که مثلا وقتی میرین مهمونی لازم نیس از 3روز قبل حاضر شین.دقیقه ی 90هم پاشین برین آماده این
نه عزيز دعوايي نبود!!!دعوای نژاد پرستانه نکنید
منظور منم همین بود درسته کارای زیادی باید انجام بدی(خرید.غذا درس کردنو...)ولی وقتی آدم با دوستاش مشورت میکنه و به یه نتیجه ی بهتر میرسه عوض همه ی اون وقت تلف کنیا در میادبه نظر منم تو یه شهر دیگه بودن بهتره.آدم خیلی راحتر درس میخونه/تو محیط خوابگاه با هم هم فکری میکنی در مورد پروزه ها و..........
نظر شخصی من اینه که اکه محل زندگی آدم دانشگاهی باشه لزومی نداره بره شهر دیگه. چون از زمانش خیلی بهتر میتونه استفاده کنه مثلا بدترین شرایط رفت و آمدهای مکرر که خودش به نوبه خود خطراتی دارهمنظور منم همین بود درسته کارای زیادی باید انجام بدی(خرید.غذا درس کردنو...)ولی وقتی آدم با دوستاش مشورت میکنه و به یه نتیجه ی بهتر میرسه عوض همه ی اون وقت تلف کنیا در میاد
زیر نویس شبکه خبر: نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی روز شنبه 5 شهریور اعلام میشود
عمران[/Q
جناب دادآفرید لیسانس عمران داری یا فوق دیپلم
انقد منو دوستام امروز به سنجش زنگ زدیم فک کنم سنجش مجبور شد یه اطلاعیه بدهزیر نویس شبکه خبر: نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی روز شنبه 5 شهریور اعلام میشود
انقد منو دوستام امروز به سنجش زنگ زدیم فک کنم سنجش مجبور شد یه اطلاعیه بده![]()
سالار مگه غیب گویی!!!!!؟؟؟؟؟دیدید من همون اول گفتم پنجم میادا![]()
آره تو پیش بینی ت درسته انگار.ایول.حالا باید تا شنبه صبر کرددیدید من همون اول گفتم پنجم میادا![]()
آخرین بار به من گفتن تا 5 نتایجو میزاریم تو سایتحالا جالب اینه جوابا با اطلاعیه تناقض داره!!!
سالار مگه غیب گویی!!!!!؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |