باور كن بعد از كنكور 50% خوابام كه كلا دري وري و نا مفهومه!!!زودتر از 2وم هیچ خبری نمیاد باید این چند شبو هم این خواب شیرینو ببینیم![]()

باور كن بعد از كنكور 50% خوابام كه كلا دري وري و نا مفهومه!!!زودتر از 2وم هیچ خبری نمیاد باید این چند شبو هم این خواب شیرینو ببینیم![]()
باور كن بعد از كنكور 50% خوابام كه كلا دري وري و نا مفهومه!!!بقيش درباره كنكوره!!! حسرت يه خواب قشنگ تو دلم مونده!!!!
![]()
آقاي مازيار، ظاهرا شما اطلاعات بيشتري داريد،ممكنه راهنماييم كنيد؟؟؟
من واسه يه رتبه خوب درس خوندم، همه تلاشمم كردم..حالا با اين درصدا (البته تقريبي) ميتونم اميدوار باشم؟؟؟؟؟
معارف:65
ادبيات:41
رياضي:45
فن:30
تاريخ و مباني:54
(راستي زبانمم سفيد گذاشتم)
من نمي دونم دانشگاه ها تا چه رتبه اي رو مي گيرن! فقط مي دونم جابربن حيان رشت تا 3000 ميگيره. اميدوارم قبول شي.اقا مازیار سبلان غیرانافی اردبیل با درصدهای که دیروز گفتم نضرت جیه ؟
بابا ایول معارف 65 درصد؟!!!!!!!
بقیه ی درصدات هم خوبن انشاالله هر جا میخوای قبولی
ریاضی خوب بود.با روش های تستی(ماشین حساب )میشد درصد خوبی زد.
قطعا همينطوره!!!مرسی از لطفتون . من همیشه تو آزمونای پارسه رتبه های خیلی خوب می آوردم!!! اما اصلا روی اونا حساب نمیکنم.. چون جامعه آماریشون خیلی کمه...
اااا......... خواسم نبود پاسخ با نقل قول بزنم!!! ممنون
مي خواستم اينو بگم كه شما گفتيد (خصوصا سوال هاي خطي سازي كه حل اونا با ماشين حساب يك ريسك بزرگه. چون اونا توام با خطان)من خودم با ماشین حساب چیزی رو نزدم ام بچه هایی که زده بودن میگفتن،خیلی نمیشد بهش اعتماد کرد!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا جواب میدهمن خودم با ماشین حساب چیزی رو نزدم ام بچه هایی که زده بودن میگفتن،خیلی نمیشد بهش اعتماد کرد!!!!!!!!!!!!!!!
یه مدت تب کار با ماشین حساب تو آموزشگاهم خیلی داغ بود!!!!!!!!!!!! حتی یه آقایی اومد و کلاس کار با ماشین حساب گذاشت واسه بچه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!مي خواستم اينو بگم كه شما گفتيد (خصوصا سوال هاي خطي سازي كه حل اونا با ماشين حساب يك ريسك بزرگه. چون اونا توام با خطان)
من ترجیخ میدم از اطلاعات خودم استفاده کنم و ریسک نکنم!!!! نمی ارزه!!!تو کنکور باید محتاط عمل کرد..دقیقا جواب میده
البته استفاده ي بجا از ماشين حسابم خوبه!!!یه مدت تب کار با ماشین حساب تو آموزشگاهم خیلی داغ بود!!!!!!!!!!!! حتی یه آقایی اومد و کلاس کار با ماشین حساب گذاشت واسه بچه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله صد در صد!!!!!! اما اینکه مثلا کل یه حد و بدی ماشین حساب خل کنه یه کم نا معقوله!!البته استفاده ي بجا از ماشين حسابم خوبه!!!
ميشه مگه!!! ماشيم حساب هايي هستن كه اونا رو حل كنه!!! اما بردنشون سر جلسه ممنوع بود!!!بله صد در صد!!!!!! اما اینکه مثلا کل یه حد و بدی ماشین حساب خل کنه یه کم نا معقوله!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته هر چي بوده تموم شده!!!!!!!!!! اميدوارم هر چي كه زديم درست باشن!!! چون اگه يه چيز خونده باشي و از سر بي دقتي سوتي بدي، خيلي حال گيريه!!!!ميشه مگه!!! ماشيم حساب هايي هستن كه اونا رو حل كنه!!! اما بردنشون سر جلسه ممنوع بود!!!
بله بدتر از اون اینه که بلد باشی و وقت کم بیاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته هر چي بوده تموم شده!!!!!!!!!! اميدوارم هر چي كه زديم درست باشن!!! چون اگه يه چيز خونده باشي و از سر بي دقتي سوتي بدي، خيلي حال گيريه!!!!
واي داغ دله منو تازه نكنيد، من تو رياضي تمام مباحث رو خونده بودم!!! (حتي آناليز تركيبي!!!) اما چون فك مي كردم 220 min وقت داريم (البته سر جلسه فهميدم از اين خبرا نيست و كلي استرسي شدم!!!)، اداشتم رياضي حل مي كردم،يهو ديدم بقيه رو نزدم، وقتم داره تموم ميشه!!! ديگه بي خيال رياضي شدم، رفتم سر بقيه........ البته اشتباه كردم سر عمومي ها 1 ساعت وقت گذاشتم!!! كاش يه مشاور قبل كنكور منو راهنمايي مي كرد!!! روزاي قبل امتحان چندين بار به مدرسان تهران و رشت زنگ زدم، تهران كه خانومه انگار باهام دعوا داشت، رشتم تو باغ نبودن!!!!!!!!!! حيف شد......................بله بدتر از اون اینه که بلد باشی و وقت کم بیاری!!!
قصه نخور....... اميدوارم هر جا مي خواي قبول شي، رفتي دانشگاه به محض ورودت واسه ارشد برنامه ريزي كن.کمبود وقت که واسه من فاجعه بود چون ریاضی رو واسه 90 درصد خوندم ولی فقط وقت کردم 3تا بزنم.
من که نا امید شدم.
من بیشتر وقتم رو سر سوالات مزخرف معارف گذاشتم!!!!! که فقط بفهممشون!!!! یه سری از سوالای فنو اصلا نرسیدم نگا کنم!!!!واي داغ دله منو تازه نكنيد، من تو رياضي تمام مباحث رو خونده بودم!!! (حتي آناليز تركيبي!!!) اما چون فك مي كردم 220 min وقت داريم (البته سر جلسه فهميدم از اين خبرا نيست و كلي استرسي شدم!!!)، اداشتم رياضي حل مي كردم،يهو ديدم بقيه رو نزدم، وقتم داره تموم ميشه!!! ديگه بي خيال رياضي شدم، رفتم سر بقيه........ البته اشتباه كردم سر عمومي ها 1 ساعت وقت گذاشتم!!! كاش يه مشاور قبل كنكور منو راهنمايي مي كرد!!! روزاي قبل امتحان چندين بار به مدرسان تهران و رشت زنگ زدم، تهران كه خانومه انگار باهام دعوا داشت، رشتم تو باغ نبودن!!!!!!!!!! حيف شد......................
انشاالله،مرسی از این که به همه بچه ها امید میدین.قصه نخور....... اميدوارم هر جا مي خواي قبول شي، رفتي دانشگاه به محض ورودت واسه ارشد برنامه ريزي كن.
اینو بدجوری موافقم..... یه برنامه ریزی اساسی واسه ارشدقصه نخور....... اميدوارم هر جا مي خواي قبول شي، رفتي دانشگاه به محض ورودت واسه ارشد برنامه ريزي كن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |