سلام بچه ها ميدونم كه همگي سخت دارين درس ميخونين.مطمئنم كه هگي به با تلاشمون به هدفمون ميرسيم.همگي ازجاهاي خوبي قبول ميشيم.من كه خودم از فردا ميخوام با يه برنامه منسجم بيشتر درس بخونم اميدوارم همگي موفق باشين. .من تلاشمو میکنم چون می دونم جواب میده.خیلی هم سخت نیست....... شما هم هر چی دارین رو کنید،میتونید
شرایط بومی بودن یا نبودنو نمیدونمسلام به همه بچه های درس خون ودرس نخون. عید همگی مبارک![]()
من هنوز شروع نکردم به درس خوندنیه سوال اگه بومی تهران نباشی باید رتبه زیر چند بیاریم تا بتونیم دولتی روزانه یا شبانه تهران قبول بشیم؟؟ اصلا میشه ؟؟؟سه چیز مهم همیشه تو زندگیتون داشته باشید توکل- توسل- اعتماد به نفس
هیچ آرزوئی برای شما خلق نمی شود مگر اینکه قدرت تحقق آن نیز داده شود. البته برای رسیدن به آن باید تلاش کنید.
ریچارد باخ
آره من موافقمکاش میشد یه روزو مشخص میکردیم تا همه با هم آنلاین شیم![]()
موافقم
بچه هایی که زیر 200 میخوان بیان بالا
من زیر 200 میخوام
تا الانم حدودا یک سوم کتابامو خوندم
استرس دارم افتضاح
و اینکه چون ریاضیم خوب نیس فقط میخوام یه بخش از ریاضی رو بخونم
نظرتون چیه؟
شما هم بیاید بگید
فکر نمیکنم تو این تاپیک هنرستانی داشته باشیمبهتره هر کی هنرستانی بوده هندسه رو بیخیال شه.
فکر نمیکنم تو این تاپیک هنرستانی داشته باشیم
شما هنرستانی بودی؟؟؟![]()
بله عزیزم اینجا همه اکثرا رشتمون ریاضی بوده
اما نگران نباش هیچکدوم(مخصوصا مخصوصا من) ریاضیمون خوب نیس![]()
نه دیگه وقتی نداریم که بشین بخون دختر من برم دیگه بای بای
موافقم
بچه هایی که زیر 200 میخوان بیان بالا
من زیر 200 میخوام
تا الانم حدودا یک سوم کتابامو خوندم
استرس دارم افتضاح
و اینکه چون ریاضیم خوب نیس فقط میخوام یه بخش از ریاضی رو بخونم
نظرتون چیه؟
شما هم بیاید بگید
خوش اومدی موفق باشیسلام به همه ی برو بچ.... حالتون چطوره؟ من تا حالا توی این سایت پست نزدم، به نوعی تازه وارد محسوب میشم ، منم رشتم معماریه و امسال کنکور دارمهنرستانی بودم
امیدوارم همه با هم در کنکور موفق بشیم...
انشاالله..
به نظرتون واسه ریاضی چه مبحثی از همه مهمتره؟؟؟حتما روی ریاضی کار کن چون استاد ما می گفت که ریاضی نقش مهمی تو رتبه داره گفت اگه بتونید 45% اختصاصی 35% عمومی و 5% ریاضی بزنید رتبه زیر 500 میشه و به طبع اگه در صد ریاضی بالا بره حتما زیر 200 میارید اصلا استرس نداشته باش چون من خودم پارسال ترم 3 بودم هیچی نخونده بودم تو کنکور شرکت کردم و شانسی تستارو زدم رتبم شد 3000دوستم فقط خلاصه کنکور معماری یگانه خوند شد 1000 سخت نیست فقط یه کم تلاش میخواد بازم خوش بحال شما یک سوم کتابارو خوندید من که هنوز جدی شروع نکردم ولی انگیزه بالایی دارم اگر خدا خواست بازم میگم اگر خدا خواست با تلاش همه همون جایی که میخوایم قبولیم فقط توکل کن
![]()
من که تازه گیا میرم کتابخونه ولی چون با صبح زود بیدار شدنم مشکل دارم فعلا از 12 تا5:30 عصر میرم انشاا... اگه خودم خودمو چشم نزنم از فردا صبح زود بیدار میشم چون تایم صبحام داره هدر میره ولی خدایی خیلی سخت بود وقتی اومدم خونه جنازه بودم تا10 شب خوابیدم من بهمن فارغ التحصیل شدم کلاس ریاضی و ایستایی رو با مهندس هنر پروران گرفتم میخوام ساعت مطالعه ام رو درهفته های آتی از5 ساعت به 10 ساعت برسونم آخه من خیلی عقبم جز اندکی درس مبانی طراحی و ریاضی چیز دیگه ای نخوندم و همینالان من یک هفته س دارم سعی میکنم ساعت 8 بیدار شم
اما نمیشه
آخرشم همون 10 یا 11 بیدار میشم
راستی بچه ها کیا کتابخونه میرن؟؟؟
کیا تو خونه میخونن؟؟؟
همه ترم سه ای هستین؟؟؟
سلام عزیزم چه خبرا خوبی ناز معمار جانبچه ها کم لطفی نکنید دیگه
بیاید بگید اوضاع درسیتون چه طوره؟
کجای کارید؟
روزی چند ساعت میخونید؟
کدوم موسسه ثبت نام کردین؟
چیا رو میخونید؟؟
واسه چه رتبه ای میخونیین؟
کجا دوس دارین قبول شین؟؟
و ...
خوش اومدی موفق باشی
به نظرتون واسه ریاضی چه مبحثی از همه مهمتره؟؟؟
استادتون نگفته روزی چند ساعت باید درس خوند؟؟؟
من روزی 6 ساعت میخونم
دور صبحا هم به کل خط کشیدم چون اصلا نمیتونم بیدار شم
اگه صبحا زودتر بیدار شم که نمیشم تا روزی 10 ساعت میتونم بخونم
خیلی نگرانم میترسم انقدی که میخونم نتونم رتبه ی خوبی بیارم
اون موقع دیگه بدبخت میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |