جدا حالم داره بد ميشه!!!قلیم کم مونده از دهنم بیاد بیرون.![]()
جدا حالم داره بد ميشه!!!قلیم کم مونده از دهنم بیاد بیرون.![]()
نمیشهقلیم کم مونده از دهنم بیاد بیرون.![]()
وای توهم دل پیچه داری؟لعنت به این بی برنامه گی هاشون
از صبح از دل پیچه و .... دارم میمیرم
![]()
بابا تو ديگه چرا سكته بزني؟؟؟واي من دارم سكته مي زنم!!! چرا نمي ياد اين جوابا!!!؟؟؟
ادامشو من میرم:خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من پيچه دل دارم!!!!!!!!!!!!!!وای توهم دل پیچه داری؟
منم از استرس دل پیچه گرفتم
خدا خیرتون بدهسلام به همگیهمگیتون خسته نباشینتا چند لحظه دیگه که نتایج میاد امیدوارم همتون خوشحال و راضی باشینصفحه اخر حرفاتونوخوندم یاد حرفای خودمون چند سال پیش افتادم ...یادش بخیرموفق باشین
همه دل پیچه گرفتن...من پيچه دل دارم!!!!!!!!!!!!!!
كاشكي كيلد ها رو اولش مي دادن لااقل چك مي كرديم چي كار كرديم!!! ولي جدا من به تو خيلي اميدوارم. اميدوارم هر 2 تامون رجايي قبول شيم.بابا تو ديگه چرا سكته بزني؟؟؟
من پريشب خواب ديدم رجايي قبول شدي!!!! تنازگييا خوابام همش تعبير ميشه ها!!!!!
جالبه كه بعدش خواب ديدم رتبه خودم شده سي هزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فك كن!!!!!!سي هزااااااااااااااار....
آره زنگ زدم.طرف کم مونده بود منو بزنه.گفت 2 به بعد میزاریم رو سایتدوباره سلام... من هر چن دقيقه ميام حرفاتونو ميخونم ...اما حوصله حرف زدنم ندارم ديگه....
فرزانه جدي زنگ زدي؟؟ از طرف منم دو تا فحششون ميدادي!!!!!
نه عزیزمنمیشه
55 دقیقه دیگه به بعد جوابا میاد
من الان بالاي طناب دارم!!! صندلي رو بندازم پريدم!!!مازیار بیا منو بکش
وای توهم دل پیچه داری؟
منم از استرس دل پیچه گرفتم
من فك كردم فقط مشكل خودمه صداشو در نياوردم!!!همه دل پیچه گرفتن...
يه قرص بزن بخواب!!! شما دخترا كه عادت دارين!!!من دل پیچم خیلی شدیده.نمی دونم خودمو چطور مشغول کنم
داری منو میکشی یا خودتو؟من الان بالاي طناب دارم!!! صندلي رو بندازم پريدم!!!
خدایی همه دل پیچه دارین یا دل آشوبی؟؟؟من دل پیچم خیلی شدیده.نمی دونم خودمو چطور مشغول کنم
انقد این صفحه سنجشو رفرش کردم خسته شدمآره زنگ زدم.طرف کم مونده بود منو بزنه.گفت 2 به بعد میزاریم رو سایت
خودمو ديگه!!!داری منو میکشی یا خودتو؟
خدایی همه دل پیچه دارین یا دل آشوبی؟؟؟
قرص خواب جواب نمیده.يه قرص بزن بخواب!!! شما دخترا كه عادت دارين!!!
يه قرص بزن بخواب!!! شما دخترا كه عادت دارين!!!
آخ گفتیكاشكي كيلد ها رو اولش مي دادن لااقل چك مي كرديم چي كار كرديم!!! ولي جدا من به تو خيلي اميدوارم. اميدوارم هر 2 تامون رجايي قبول شيم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |