ناز معمار
عضو جدید
21 در شرف 22ناز معمار چند سالته؟
21 در شرف 22ناز معمار چند سالته؟
الان صدیق میادبابا چرا نقش خانم ناظم رو بازی میکنی؟
راستی کنکور 90 چطور بود؟
خوب بید!!21 در شرف 22
سلام به همه
بچه ها به احتمال زیاد امروز نمی یاد چون پارسال 7الی 8ساعت قبل از اعلام نتایج حداقلش دفترچه انتخاب رشته رو برا دانلود گذاشته بودن امسال اصلا هیچ خبری نیست![]()
وای خدای من!!!سلام به همه
بچه ها به احتمال زیاد امروز نمی یاد چون پارسال 7الی 8ساعت قبل از اعلام نتایج حداقلش دفترچه انتخاب رشته رو برا دانلود گذاشته بودن امسال اصلا هیچ خبری نیست![]()
بابا پس خوش به حالت...برو راحت تا 5 بخواب بعد بیا نتیجتو ببینمن دیشب همش کتک خوردم
نخوابیدم اصلا
خوابم میاد
اگه هم بخوابم میره تا ساعت 5
ای خداااااااااا
بخدا اینا دارن روانیمون میکننبابا پس خوش به حالت...برو راحت تا 5 بخواب بعد بیا نتیجتو ببین
سلام به همه
سلام به همه
وضعیت مثل ااون موقع هایی هست که پشت در اتاق عمل منتظری ببینی عزیزت سالم از در میاد یا نه!!!!![]()
archivic چه عکس قشنگیه..هوایی شدم.
يادتونه ديشب گفتم يكي از دوستام گفته نتايج ساعت 5 رو سايته؟؟ فك كنم راست گفته!!!!!!!!
بابا ولش كن!!!چرا خودزني؟؟؟اين سنجشياي.........ارزششو ندارن!!!
واي من دارم سكته مي زنم!!! چرا نمي ياد اين جوابا!!!؟؟؟بابا ولش كن!!!چرا خودزني؟؟؟اين سنجشياي.........ارزششو ندارن!!!
باور کن دیوونه شدم. دیشب تا الان نخوابیدم.بابا ولش كن!!!چرا خودزني؟؟؟اين سنجشياي.........ارزششو ندارن!!!
ناز معمارجان امیدوار نباش.از یک ساعت دیگه به بعد نتیجه ها میاد
قلیم کم مونده از دهنم بیاد بیرون.واي من دارم سكته مي زنم!!! چرا نمي ياد اين جوابا!!!؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |