قدم به قدم تا مرداد 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samane20

عضو جدید
سلام به همه
بچه ها به احتمال زیاد امروز نمی یاد چون پارسال 7الی 8ساعت قبل از اعلام نتایج حداقلش دفترچه انتخاب رشته رو برا دانلود گذاشته بودن امسال اصلا هیچ خبری نیست:confused::w10:

ناز معمار

عضو جدید
من دیشب همش کتک خوردم
نخوابیدم اصلا
خوابم میاد
اگه هم بخوابم میره تا ساعت 5
ای خداااااااااا

samane20

عضو جدید
البته سازمان سنجش برای کارشناسی ناپیوسته عرقی نمی ریزه واعلام نتایجی رو که به سرنوشت تک تک ما بستگی داررو جز خورده کاریاش می دونه حدود چند هفته پیش که جواب سراسریا اومد از 4 روز قبل دفترچه واصلاحات دفترچه با هم اومد حداقل نامردا دفتر چه انتخاب رشته رو می ذاشتن ببینیم ظرفیتا چه جوریه.:confused:

سلام به همه
بچه ها به احتمال زیاد امروز نمی یاد چون پارسال 7الی 8ساعت قبل از اعلام نتایج حداقلش دفترچه انتخاب رشته رو برا دانلود گذاشته بودن امسال اصلا هیچ خبری نیست:confused::w10:

سلام به دوست عزیز

نتایج امروز حتما میاد ولی زمانش مشخص نیست تا 12 شب وقت هست

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه خودشون گفتن امروز میاد منم که زنگ زدم گفتن 2 به بعد میزاریم رو سایت
سلام به همه

archiciv

عضو جدید
وضعیت مثل ااون موقع هایی هست که پشت در اتاق عمل منتظری ببینی عزیزت سالم از در میاد یا نه!!!!:confused::surprised:

faegheh_ar

عضو جدید
دوباره سلام... من هر چن دقيقه ميام حرفاتونو ميخونم ...اما حوصله حرف زدنم ندارم ديگه....
فرزانه جدي زنگ زدي؟؟ از طرف منم دو تا فحششون ميدادي!!!!!

faegheh_ar

عضو جدید
يادتونه ديشب گفتم يكي از دوستام گفته نتايج ساعت 5 رو سايته؟؟ فك كنم راست گفته!!!!!!!!

faegheh_ar

عضو جدید
حالا شما خودتو ناراحت نكن!!! بهش ميگم ديگه ازين حرفا نزنه!!!!!!!!!!!
ولي فك كنم راست گفتا!!!!

بهونه

عضو جدید
سلام
خوبیدبچه ها؟
من نمیدونم اینا کس و کارخودشون کنکورندادن یذره فقط یذره بچه هارو بدرکن؟؟؟؟؟؟:mad:
چه خوابهایی که ندیدم تو2ساعتی که خوابم برد!!!!:cry:

omid_66_23

عضو جدید
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.