سلام سوفیا جونخب عمه جون یه کاری کن این تاپیک رونق بگیره دیگه...
من نمیدونم یعنی تو این باشگاه غیر از من و تو کس دیگه ای نمی خواد کنکور بده![]()
من یه سوال داشتم؟البته با عرض معذرت
میخواستم بپرسم شما میدونین دانشگاه دولتی تا چه رتبه ای می گیره؟
مرسی
سلامامروز یه خبری رو خبرگذاریها اومد مبنی بر اینکه در مورد ظرفیت پذیرش کنکور کاردانی به کارشناسی بازنگری اساسی خواهد شد.
حالا ما هم امیدواریم که این بازنگری مثبت باشه.
سلام به همه ي دوستاي گلم.
من دانشجوي دانشگاه غير انتفاعي ام مي خوام خواهرانه بهتون پيشنهاد كنم اگه مي خوايد غير انتفاعي بخونيد يه شهر ديگه ،بهتر آزاد شهر خودتون رو بخونيد چون هزينش دقيقا يكسانه تازه خيلي از دانشگاهاي آزاد از لحاظ سطح دانشگاهي بالاترن.
موفق باشيد.
من می خوام ماهان شرکت کنم ولی نمیدونم به درد میخوره یا نه؟کسی امسال آزمون آزمایشی شرکت کرده؟؟؟؟
سلام چقدر بي سر صداست اينجا ؟؟؟يوهووووووو كسي كنكور نداره؟؟
من می خوام ماهان شرکت کنم ولی نمیدونم به درد میخوره یا نه؟
واقعا ممنونم که سریع جواب دادین ...........ماهان از پارسه بهتره. این رو مطمئنم وگرنه اظهار نظر نمیکردم.
سلام. دوست عزیز.
اصلا نگران نباش منم سال پیش این موقع هنوز شروع نکرده بودم.اواخر فروردین شروع کردم.اما زیاد هم خوشحال نشو چون باید بیشتر تلاش کنی.
مفید خوندن یه راز بزرگ موفقیته.همه ما تا الان خودمونو شناختیم و روش مطالعه مفید برای خودمون رو میدونیم.اگه من بگم چطور بخون واسه تو تاثیر نداره چون من روش خودمو می گم.اما از من به همه نصیحت نکته بردازی یادتون نره.لااقل واسه درسایی که سخت ترن.تست زیاد بزن البته توضیات تست رو هم مث کتاب کاملا یاد بگیر.قید درسایی که تا حالا کار نکردی رو اگه توش آشنا نیستی مث ریاضی(!)بزن چون فقط استرست رو زیاد می کنن.
حفظ کردن ممنوع چون قرار نیست تشریحی جواب بدین. هر مبحث رو بخون چون می خوای یاد بگیری اونوقت می شه ملکه ذهنت.
کنکور از خوش گذرونی زدن نیست اما بهتره خوشگذرونیتو مدیریت کنی تا هر دوش رو داشته باشی.
در مورد کار اینکه اگه به فکر دولتی هستی نمی تونم بگم تو این مئت کم و با شرایط کار کردن میشه یا نه؛اما به نظرم غیر انتفاعی رو اگه خوب تلاش کنی یه جای خوب میاری البته اگه مث سال پیش باشه و سهمیه پسرا بیشتر می تونی به دولتی هم فک کنی.
چقد حرف زدما!ببخشیددددددددددددددددددد.
موفق باشید
یه چیز دیگه با بچه های این تاپیک قرار بذارین که هر روز یا هر دو روز یه بار هم که میاین تقریبا یه زمان بیاین که چند تا هم زبون با درد مشترک لااقل یه ساعت با هم باشن.![]()
سلام
رتبه شما چند شد؟
کجا قبول شدی؟
سلام
شما تازه امسال رفتین اشرفی؟
آخه من کاردانی اشرفی بودم
نمی دونم الان از اینکه تو اشرفی هستیچه حالی داری؟آره الان ترم 2 هستم.
کاردانییم دولتی بودم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 90 | کاردانی به کارشناسی | 4145 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |