mehrazin_f
عضو جدید
جامعه آماری چطور بود؟چند نفر
راستش هنوز كارنامه نهايي نيومده كه تعداد شركت كننده هارو بگم بتون
جامعه آماری چطور بود؟چند نفر
چقد بدم میاد از این تیپ سوالا ! 2-3 که یکیه!سوال 59ازمون امروز ایوان:
بهترین نوع عایق در بناهای مسکونی مناطق گرم..........
1) یک لایه عایق نزدیک سطح داخلی و یک لایه مصالح سنگین در قسمت خارجی
2)یک لایه عایق نزدیک سطح خارجی و یک لایه مصالح سنگین در قسمت داخلی
3)یک لایه عایق نزدیک سطح خارجی و یک لایه مصالح سنگین در قسمت داخلی
4)یک لایه عایق در قسمت میانی و 2 لایه دیوار با مصالح سنگین در طرفین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون در مورد سوال 105 چیه؟ مناسب ترین اقدام برای هدایت مسیریابی یک نابینا به کدام گزینه نزدیک تر است؟
1)تغییر در کفسازی 2)ایجاد نرده 3)استفاده از علائم راهنمایی قابل لمس با دست 4)استفاده از هشدارهای صوتی
پاسخنامه میگه گزینه 1!! چرا؟؟!!!!
حالا اگه میگفت 3 یه چیزی!!
چقد بدم میاد از این تیپ سوالا ! 2-3 که یکیه!
مشخص نکرده برای اقلیم گرم و خشک یا گرم و مرطوب؟اصلاح کردمش حالا جوابش چی میشه به نظرتون؟
2 درستهمشخص نکرده برای اقلیم گرم و خشک یا گرم و مرطوب؟
بنظرم برای اقلیم گرم و خشک.. یک لایه عایق نزدیک به سطح خارجی و یک لایه مصالح سنگین در قسمت داخلی
و برای گرم و مرطوب گزینه 3
جواب درست کدومه ؟
2 درسته
چرا مصالح سنگین؟ مگه نمیگیم تو گرم وخشک ظرفیت حرارتی باید بالا باشه؟
بنظر من که رو به دریا .. و هرچه به دریا نزدیک تر ابعاد بادگیر بزرگتربادگیر در اقلیم گرم و مرطوب رو به دریاست یا پشت به دریا؟؟تو معماری اسلامی پیرنیا گفته پشت به دریا که رطوبت نیاد و نهایتا مکش باد ایجاد میشه.
تو راهیان نوشته رو به دریا که از نسیم دریا استفاده کنند!!!
برای اقلیم گرم و خشک همونطور که میگی باید ظرفیت حرارتی بالا باشد .. و افزایش ضخامت و افزایش وزن مخصوص ( یعنی هرچه ماده ای سنگین تر تراکم و وزن مخصوص بالاتری داره ) باعث بالا بردن ظرفیت حرارتی میشه ولی در اقلیم گرم و مرطوب چون نمیخواهیم ذخیره حرارت داشته باشیم باید از مصالح سبک استفاده کنیم تا ظرفیت حرارتی کمی داشته باشیم ..
دستش درد نکنه واقعا که انقد به فکر جماعت پشت کنکوری هستو کم نمیزاره واسشون!!!!!!!یکی جلو گلابچیو بگیییرررررررررررررررررررره!!!!!!!!!!اندر کتاب های گلابچییییییییییییییییییییییییی
کتاب "معماری آرکیتایپی" منتشر شد
مقاومت کمتری داره ... یعنی هرچه ماده سنگینتر میشه ظرفیت حرارت افزایش پیدا میکنه ولی مقاومتش کاهش پیدا میکند .. چون رسانش سرعتر اتفاق میافتد و اتلاف حرارت بین ذرات کمترهمگه مصالح سنگین تر عایق بهتری نیستند؟یعنی مقاومت حرارتی بهتری دارند درست میگم؟؟
مقاومت کمتری داره ... یعنی هرچه ماده سنگینتر میشه ظرفیت حرارت افزایش پیدا میکنه ولی مقاومتش کاهش پیدا میکند .. چون رسانش سرعتر اتفاق میافتد و اتلاف حرارت بین ذرات کمتره
وااااااااااااااااااااااااااای مرسی تازه فهمیدم! منو از جهالت دراوردی!!![]()
برای معماری هم هست یا فقط تکنولوژیا بگیرن؟اندر کتاب های گلابچییییییییییییییییییییییییی
کتاب "معماری آرکیتایپی" منتشر شد
![]()
من تازه میخام فردا برم طراحی لرزه ای رو بخرمارکی تایپی رو دیگه چی کنم![]()
بچه ها جواب این سوال چی میشه؟؟
موثر ترین المان فضایی در حوزه بصری چیست؟؟؟ ۱) دیوار ۲)سقف ۳) ستون ۴) کف
من شنیده بودم سقف میشه ولی جواب تست دیوار بود.
بازم ممنون.درسنامه نانو مرکز رو ندیدم!ببخشید کجاست؟؟اتفاقا همین کتابایی که بهت پیشنهاد کردم از متفاوت ترین کتابای گلابچی هستن که خوندم من خودم اصلا کتاب مقاومت و استاتیک و بتنش رو نخریدم چون اکثرا تو دانشگاه یاد گرفتم مطالبشو کتاب نانو هم جدیده ولی نمیرزه هم قیمتش بالاست هم تعداد سوالاتی که ممکنه ازش بیاد نهایتا 1-2 تا هست هم اصلا معماری نیست منو چه به نانو !
من باز اون صفحه رو دقیق تر خوندم درباره شکل الف گفته مسیر انتقال نیروی لرزه ای نباید منقطع باشد گشودگی پیوستگی تار را از بین میبرد وعمل بازشو در این حالت مشابه ایجاد شکاف در دربال بک تیر فولادی Iشکل نشانه ای از برور فاجعه است ! در مورد شکل ج گفته محل بازشو دقیقا منطبق بر محل وقوع بیشینه نیروی برشی است وبرور شکست در این ناحیه تضعیف شده دور از زهن نیست الان بین گزینه 2-4 گزینه 2 رو انتخاب میکنم
همین طراحی لرزه ای رو شروع کن به خوندن نانو رو هم رسیدی اون درسنامه نانو مرکز که گذاشتم بخون
یعنی در اقلیم سرد و گرم و خشک هر دو دیوار ضخیم و سنگین و با تخلخل کم میخواد؟؟؟مقاومت کمتری داره ... یعنی هرچه ماده سنگینتر میشه ظرفیت حرارت افزایش پیدا میکنه ولی مقاومتش کاهش پیدا میکند .. چون رسانش سرعتر اتفاق میافتد و اتلاف حرارت بین ذرات کمتره
چون ماده سنگینتر تخلخل کمتری داره - و هرچه متخلخلتر مقاومت حرارتی بیشتر و ظرفیت حرارتی کمتر ..
بازم ممنون.درسنامه نانو مرکز رو ندیدم!ببخشید کجاست؟؟
اینم منظر هما بهبهانی با لینک مستقیم واسه اونایی که نمیتونن غیر مستقیم دانلود کنن
مشاهده پیوست 126245
میشه گفت ولی .. تخلخل کمتر مقاومت و کاهش میدهد .. و برای اقلیم سرد هر2 پارامتر ( ظرفیت و مقاومت مهمه ) -یعنی در اقلیم سرد و گرم و خشک هر دو دیوار ضخیم و سنگین و با تخلخل کم میخواد؟؟؟
نیاز نیست حتی عکسو نگاه کنی اسم خود بنا گفته saddle dom یعنی زین اسبی رو بلد باشی میشه انحنای مضاعف دیگه