بچه ها مقالات مجله باغ نظر و مجله منظر خیلی مهمه برای درک منظر. لطفا هر کی داره یا بهش دسترسی داره بذاره که همه استفاده کنیم. بهتره که مقالات این اواخر باشه مثلا از 2 یا 3 سال پیش به اینطرف.
یعنی سالهای پیش ازش سوال اومده؟
بچه ها مقالات مجله باغ نظر و مجله منظر خیلی مهمه برای درک منظر. لطفا هر کی داره یا بهش دسترسی داره بذاره که همه استفاده کنیم. بهتره که مقالات این اواخر باشه مثلا از 2 یا 3 سال پیش به اینطرف.
تنظیم شرایط قیابکلو چاپش تموم شده یکی از بچه های دانشگاهمون سفارش گرفته بود به یه جایی زنگ زد چاپ جدیدشو برامون آوردن دانشگاه
شمارشو میگیرم ازش فردا میذارم اینجا که اگر کسی عجله داره زنگ بزنه براش بیارن
یعنی سالهای پیش ازش سوال اومده؟
همیشه مقالات رو میگفتن . اما اینو یکی از طراحان منظر واسه امسال گفته . مهمه
من این آدرسوپیدا کردم مجله ای باغ نظر ازسال 85 تا 91 میشه به صورت pdf مقالاتودانلود کرد جالا نمیدونم منظورتون همین بوده یا نه...بچه ها مقالات مجله باغ نظر و مجله منظر خیلی مهمه برای درک منظر. لطفا هر کی داره یا بهش دسترسی داره بذاره که همه استفاده کنیم. بهتره که مقالات این اواخر باشه مثلا از 2 یا 3 سال پیش به اینطرف.
استادیوم المپیک مونیخ سازه ی کابلی با کابل مضاعفه یا انحنای مضاعف یا هر دو؟؟صفحه150 درک رفتار سازه ها.
bacheha silabese markaz vase memari moaser kodom faslaye ketabe az zaman va memarie mazini mishe?
اوه پس حتما اگه پیدا کردین اینجا بزارین
نمیدونین به جز کتاب شاهچراغی و نعیما .کدوم کتاب واسه منظر بهتره؟
بچه هایی که آزمون مرکز معماری شرکت می کنن....چه وری میزنین؟من هر دفعه بدتر میشم بعد آزمون یکی دو روز نمیتونم درس بهونم اینقد که بد تست میزنم
اینم آدرس مجله ای علمی منظرقبل دانلودمقالات عضوسایت بشین...من این آدرسوپیدا کردم مجله ای باغ نظر ازسال 85 تا 91 میشه به صورت pdf مقالاتودانلود کرد جالا نمیدونم منظورتون همین بوده یا نه...
http://www.sid.ir/fa/JournalList.asp?ID=2879&Name=%D8%A8%D8%A7%D8%BA%20%D9%86%D8%B8%D8%B1&SAN=6
برو مرکز سوالاش خوبه غلطاش کمتره جامع آماریشم بالاترهسلام
کسی از دوستان آزمون های آکادمی معماری شرکت می کنه ؟ مرکز معماری بهتره یا آکادمی ؟ مشهد آکادمی آزمون حضوری ندارهتورو خدا یکی کمکم کنه
مرسی عزیزم. با سیلابهاش هماهنگه یا نه ؟
اینم آدرس مجله ای علمی منظرقبل دانلودمقالات عضوسایت بشین...
http://www.manzar-sj.com/
دوستان میشه لطفا یه توضیح راجع به تفاوت سازه کابلی با انحنای مضاعف و کابل مضاعف بدید؟
با برنامه زمانبندی که میده هماهنگه یا نه همیشه کل مباحث رو آزمون میگیره (مثل ماهان)
متشکرم بسیار.یعنی کابل های سازه با کابل مضاعف اگه تو یه صفحه(زیر هم)نباشند میشه سازه کابلی با انحنای مضاعف؟توی سازه کابلی، کابلا باهم یا موازین یا متقاطع. کابل های موازی باید به یه روشی در مقابل نیروی بالابرنده ی باد پایدار بشن. حالا اگه برای این پایدار سازی از یه سری کابل با انحنای برعکس یعنی با تقعر رو به پایین(کابل تثبیت کننده) استفاده بشه، بهش میگن کابل مضاعف که معمولاً پایین کابل اصلی استفاده میشن. این کابل ها اگه با کابل اصلی موازی نباشن، تشکیل یه شبکه کابلی رو میدن که انحنای دوگانه داره ( منحنی آنتی کلاستیک) . این میشه شبکه ی کابلی با کابل مضاعف! یعنی مثل همون سقف استادیوم المپیک مونیخ.. شبکه کابلی ها اگه انحنای دوگانه نداشته باشن بازده سازه ای ندارن به خاطر همین هرجا بگن شبکه کابلی، مفهوم کابل مضاعف رو هم در خودش داره. ظاهرشون شبیه سازه های چادریه با این تفاوت که برخلاف چادر، پوشش شبکه های کابلی باربر نیست. خلاصه ی جوابت میشه این که کابل های مضاعف می تونن باهم موازی باشن. توی مقطع عرضی مقعر و توی مقطع طولی به شکل خط مستقیم دیده می شن. ولی سازه کابلی با انحنای مضاعف، یک شبکه هست که اگه دوتا برش عمود برهم ازش داشته باشی تقعر یکی روبه بالا ویکی روبه پایینه.
صفحاتطوسیش رو که حتما بخونبچه ها کتاب مقاومت مصالح گلابچی رو که نخوندید احیانا؟؟از این محاسبات زیاد که نمیاد؟!!!