قدم به قدم تا ارشد 92 قدم قدم پیش به سوی رتبه برتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا نيما اقا رضا نميدونم والا...:D
از كي شروع كردي واسه خوندن زبان؟؟
از اول شهریور زبانو شروع کردم کتابا رو هم از اواسط شهریور تو مطالعه هم هر روز اول صبح که شروع میکنم فقط با زبان شروع میکنم
همون نیما صدا کنین :D

النازا

عضو جدید
یکی از سال بالاییام پارسال بین 40 -60 اینا میشد کنکورشو شد 49 فکر میکنم کرج قبول شد یکی هم بین 30-100 میشد کنکورو شد 300 قبولم نشد یکی هم کنکورشو شد 60 اسکیس نمره نگرفت هیچی رفت دانشگاه آزاد

دقیقا من میترسم سوالای کنکور با مرکز فرق داشته باشه یا تعداد بچه ها تو جابه جایی رتبه ها زیاداثر بزاره. درهرحال موفق باشید

nimaart

کاربر بیش فعال
من امروز مرکز معماری بودم. کزازی برای فناوری های نوین ساختمان و طراحی لرزه ای جزوه داده بود. خیلی تر تمیز و تایپی هم بود، منتها چون از کسی نشنیده بودم شک کردم بگیرم! کسی خبر داره چطور جزوه ایه؟

النازا

عضو جدید
بچه ها برا ازمون این سری باید کدوم فصلای طراحی لرزه ای رو خوندوکدوم صفحات جزوه 2 متدین میشه؟کاشکی مرکز درسنامه معاصروطراحی لرزه ای هم میداد

erisss

عضو جدید
چند تا سوال:
1.روکوکو رو از چه کتابی میخونین؟
2.شیوه تهرانی(قاجار) رو از چه کتابی میخونین؟
3.تزیینات در معماری ایران رو از چه کتابی میخونین؟

mahsa_archi_arch

عضو جدید
چند تا سوال:
1.روکوکو رو از چه کتابی میخونین؟
2.شیوه تهرانی(قاجار) رو از چه کتابی میخونین؟
3.تزیینات در معماری ایران رو از چه کتابی میخونین؟

قاجار و بصورت خلاصه تو راهیان ارشد میتونین ببینین ولی خلاصه است ..

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من عناصر نخوندم تا جالا بنظرتون تو این فرصت چی بخونم؟

کتاب کزازی خیلی وقتگیره

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من عناصر نخوندم تا جالا بنظرتون تو این فرصت چی بخونم؟

کتاب کزازی خیلی وقتگیره

کتاب فناوری های نوینو بخون به جای کزازی پر از دیتیله خیلی هم سریع میتونی 3-4 روزه تمومش کنی سیستم ها و مشخصات و دیتیلاشون مهمه
کلا از 30 تا سوال فن پارسال 20 تاشو گلابچی طرح کرده بود که همه از کتابای خودش بودن سوال عناصرشم ار فناوری های نوین بود

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم چهره استاد مدعو..استاد دوشواری

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب فناوری های نوینو بخون به جای کزازی پر از دیتیله خیلی هم سریع میتونی 3-4 روزه تمومش کنی سیستم ها و مشخصات و دیتیلاشون مهمه
کلا از 30 تا سوال فن پارسال 20 تاشو گلابچی طرح کرده بود که همه از کتابای خودش بودن سوال عناصرشم ار فناوری های نوین بود

مرسی ممنون از راهنماییتون

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من کتاب فن ساختمان انتشارات مرکز معماری رو گرفتم از نظر جمع بندی کتابای گلابچی محشره

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه خو؟؟اون که واسه ما نیس مال نسل های آیندس ما که هممون ایششششششششششششششششالااااااااااا که قبول میشیم(ستاد انرژی مثبت):w11:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان از نکته و تست ایوان خبر دارید کیه تاریخش؟

samra8631

عضو جدید
ساخت مسجد مدرسه از چه دوره ای رایج شد؟صفوی که متدین اشاره کرده درسته؟؟مدرسه خان که مسجد مدرسه نبوده؟!یه جا گفته اقامتیش زیر زمین بوده !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.