اقا نيما اقا رضا نميدونم والا...این فک کنم مشکل همه باشه منم دفعه پیش ایستاییم منفی بود! همون کتاب سبک شناسی و معماری ایرانی رو

از كي شروع كردي واسه خوندن زبان؟؟
اقا نيما اقا رضا نميدونم والا...این فک کنم مشکل همه باشه منم دفعه پیش ایستاییم منفی بود! همون کتاب سبک شناسی و معماری ایرانی رو
از اول شهریور زبانو شروع کردم کتابا رو هم از اواسط شهریور تو مطالعه هم هر روز اول صبح که شروع میکنم فقط با زبان شروع میکنماقا نيما اقا رضا نميدونم والا...
از كي شروع كردي واسه خوندن زبان؟؟
یکی از سال بالاییام پارسال بین 40 -60 اینا میشد کنکورشو شد 49 فکر میکنم کرج قبول شد یکی هم بین 30-100 میشد کنکورو شد 300 قبولم نشد یکی هم کنکورشو شد 60 اسکیس نمره نگرفت هیچی رفت دانشگاه آزاد
منم رتبم خوب نشد
خیلی متغیره اما سطح بچه های مرکز از موسسات دیگه بالاتره
منریسم توی قسمت رنسانس ریشه ها و مفاهیمهه صفحه 164بچه ها منبع قسمت روکوکو و منریسم که تو زارعی نیست ؟؟
منریسم توی قسمت رنسانس ریشه ها و مفاهیمهه صفحه 164
چند تا سوال:
1.روکوکو رو از چه کتابی میخونین؟
2.شیوه تهرانی(قاجار) رو از چه کتابی میخونین؟
3.تزیینات در معماری ایران رو از چه کتابی میخونین؟
بچه ها من عناصر نخوندم تا جالا بنظرتون تو این فرصت چی بخونم؟
کتاب کزازی خیلی وقتگیره
فقط 50000 هزار تومن ناقابل....!!!!
فقط استاد دوشواریو کم داشتیم تو جمعمون که ایشونم ملحق شدن!دیگه تیممون تکمیل شد!اینم چهره استاد مدعو..استاد دوشواری
![]()
کتاب فناوری های نوینو بخون به جای کزازی پر از دیتیله خیلی هم سریع میتونی 3-4 روزه تمومش کنی سیستم ها و مشخصات و دیتیلاشون مهمه
کلا از 30 تا سوال فن پارسال 20 تاشو گلابچی طرح کرده بود که همه از کتابای خودش بودن سوال عناصرشم ار فناوری های نوین بود
نه به کارگاه تقویت روحیه کنکور دشواری نداره نه به اینکه تاپیک ارشد 93 رو هم راه انداختین![]()
من کتاب فن ساختمان انتشارات مرکز معماری رو گرفتم از نظر جمع بندی کتابای گلابچی محشره
بدیه شهرای دیگه به همین دسترسی نداشتن به انتشاراته
خلاصه کل کتابای گلابچیه؟88717591-88717333-88716082-88724817
شماره سفارشش هست
منم تهرانی نیستم
چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه خو؟؟اون که واسه ما نیس مال نسل های آیندس ما که هممون ایششششششششششششششششالااااااااااا که قبول میشیم(ستاد انرژی مثبت)
ساخت مسجد مدرسه از چه دوره ای رایج شد؟صفوی که متدین اشاره کرده درسته؟؟مدرسه خان که مسجد مدرسه نبوده؟!یه جا گفته اقامتیش زیر زمین بوده !!