Elaheh.1
عضو جدید
عروس ۱۶ سال به اتهام قتل شوهرش با دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران بازداشت شد.
تحقیقات جنایی درباره كشف ابهامهای این پرونده از اردیبهشت امسال در پی مرگ مشكوك مرد ۲۳ ساله ای در بیمارستان لقمان تهران در دستور كار كارآگاهان قرار گرفت.
با توجه به این كه مسئولان بیمارستان علت مرگ مرد جوان را مسمومیت شدید دارویی اعلام كرده اند، «روشن» بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تحقیق از زن و مرد جوانی كه او را به بیمارستان منتقل كرده بودند را صادر كرد.
درحالی كه زن ۱۶ ساله خود را همسر قربانی حادثه معرفی می كرد، مدعی شد شوهرش پس از دیدن فیلمی كه یكی از بستگانش در اختیارش گذاشته بود، به شدت افسرده شده و در غیاب وی خودكشی كرده است. عروس ۱۶ ساله درباره موضوع فیلم گفت: این فیلم مربوط به رابطه پنهانی دختر و پسری است كه بستگان شوهرم به او گفته بودند این فیلم مربوط به من است.
بنابراین با دلایل و مدارك مختلف شوهرم را متقاعد كردم كه فیلم مورد نظر ارتباطی به من ندارد، اما او از رفتارها و برخوردهای غیر منطقی خانواده اش به شدت ناراحت بود. به همین دلیل فكر می كنم او برای رهایی از زخم زبان ها و طعنه های خانواده اش خودكشی كرده است.
● شكایت علیه عروس
با مرگ اسرارآمیز داماد جوان، خانواده او با مراجعه به دادسرای جنایی، ضمن تسلیم شكایتی ادعا كردند عروس جوان به دلیل اختلافاتی كه با شوهرش داشت، نقشه قتل او را طراحی و اجرا كرده است. با طرح این شكایت، عروس ۱۶ ساله برای بازجویی های تكمیلی بازداشت و به دادسرای جنایی تهران منتقل شد.
بازداشت عروس ۱۶ ساله
عروس جوان وقتی در برابر بازپرس «روشن» قرار گرفت، در این باره گفت: من با شوهرم مشكلی نداشتم. من و او همدیگر را دوست داشتیم. روز حادثه ناهار درست كرده بود و به من تلفن زد تا با هم ناهار بخوریم. من هم پس از ناهار به محل كارم در غرب تهران برگشتم تا این كه ساعت ۵ بعد از ظهر او زنگ زد و گفت حالت تهوع دارد و حالش بد است. من هم به سرعت به خانه برگشتم و به اتفاق پسرعموی شوهرم او را به بیمارستان بردیم.
● اعتراف های جدید
به دستور بازپرس پرونده، پرینت مكالمات تلفن همراه متهم بررسی و مشخص شد كه وی در این مدت با افراد مختلفی مكالمه داشته كه بسیاری از آنان ناشناس هستند.
بدین ترتیب عروس جوان در اعتراف های جدیدی گفت: من در مانتوفروشی كار می كنم و گاهی اوقات بعضی از مشتریان شماره تلفن خود را به ما می دهند. ما هم برای شوخی و تفریح با آنها تماس می گرفتیم تا این كه مدتی قبل پسر جوانی تماس گرفت و ادعا كرد قصد ازدواج با مرا دارد. من هم دوستم را به جای خودم به او معرفی كردم، ولی بعد از یك جلسه آشنایی، دوستم از ازدواج با او منصرف شد، اما پسر ناشناس همچنان اصرار به ادامه ارتباط داشت. با بررسی میزان و زمان مكالمه این زن با پسر جوان به دستور بازپرس روشن وی بازداشت و تحت تحقیق قرار گرفت.
● بازداشت توزیع كننده فیلم
درحالی كه عروس ۱۶ ساله به عنوان مظنون شماره یك پرونده قتل شوهرش در بازداشت است، پسر جوانی كه سی دی فیلم را در اختیار قربانی حادثه قرار داده بود نیز از سوی پلیس ردیابی و بازداشت شد.
وی صبح دیروز در شعبه سوم بازپرسی تحت بازجویی قرار گرفت. او درباره چگونگی تهیه فیلم گفت: بعد از پایان تعطیلات عید یك روز در رستوران نشسته بودم تا عصرانه بخورم كه به طور اتفاقی بلوتوث تلفن همراهم روشن شده و فیلم كوتاهی برایم فرستاده شد. خوب كه به فیلم نگاه كردم، صحنه رابطه پنهانی دختر و پسر جوانی را دیدم، اما دختر جوان شباهت عجیبی به همسر یكی از بستگانم داشت، بنابراین فیلم را به او دادم.
با توجه به اطلاعات به دست آمده، بازپرس پرونده دستور بازداشت متهمان تا انجام تحقیقات تكمیلی را صادر كرد