اگه میدونین تکمیل ظرفیت شناسایی نجف اباد چند نفر گرفته بگین لطفا
کلا تکمیل ظرفیت چه جوریه؟
مهندس جبارزارع مدیر گروه لیسانس هستنبا سلام
من روز 3شنبه رفتم دانشگاه و از آقای مهندس جبارزارع پرسیدم گفتند: "که حتما تکمیل ظرفیت داریم چون لیست را که نگاه کردم ظرفیتها تکمیل نشده اند"
من جوش شرکت کردم ورتبه ام 40شده و 32 نفر پذیرش شده اند
هر وقت تکمیل ظرفیت گرفته ظاهرا به تعداد قبول شدگان مرحله اول گرفته مثلا جوش 32 نفر مرحله اول و 32نفر تکمیل ظرفیت
انشاا...
موفق باشید
مهندس جبارزارع مدیر گروه لیسانس هستن
برای اطمینان از دکتر مناجاتی بپرسین
من امروز از مدیر گروه مواد پرسیدم
متاسفانه به علت زیاد شدن دانشجوهای ارشد دانشگاه نجف اباد برای ترم بهمن (با اینکه بعضی از ظرفیت ها کامل پر نشدن) دانشجوی ارشد نمی گیرد
من امروز از مدیر گروه مواد پرسیدم
متاسفانه به علت زیاد شدن دانشجوهای ارشد دانشگاه نجف اباد برای ترم بهمن (با اینکه بعضی از ظرفیت ها کامل پر نشدن) دانشجوی ارشد نمی گیرد
تبریک هم دانشگاهینتایج تکمیل ظرفیت آزاد اعلام شد
من جوش نجف آباد قبول شدم
موفق باشید
تبریک هم دانشگاهی
منم شناسایی نجف اباد قبول شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
من انتخاب اولم جوش علوم تحقیقات بود.سلام
رتبه ام 40بانمره5501
اما تعجبم چرا شما قبول نشدید چون توی کارنامه من زده رتبه آخرین نفر قبولی 70و نمره آخرين نفر انتخاب اول5193 !!
راستش نمی دونم. فردا 25 مهر می خوام برم مرکز آزمون. اونجا میپرسم میام میگم بهت که چندتا هر دانشگاه گرفته.آقای مسعود ،شما میدونید جوش علوم تحقیقات امسال چند نفر گرفت؟
نتایج تکمیل ظرفیت آزاد اعلام شد
من جوش نجف آباد قبول شدم
موفق باشید
بچه ها امروز من مرکز آزمون آزاد بودم. توی پاسداران. انقدر شلوغ پلوغ و دعوا بود که نگوو. یکی توی رشتش 74 نفر میگرفتن رتبش 60 بود قبول نشده بود.آقای مسعود ،شما میدونید جوش علوم تحقیقات امسال چند نفر گرفت؟
زبان 40اگه فضولی نمیشه،میشه درصد هات بگی مهندس جان؟
تبریم مهندسنتایج تکمیل ظرفیت آزاد اعلام شد
من جوش نجف آباد قبول شدم
موفق باشید
سلام؛بنظرت باچه درصدهاييميشه قبول شد.منتخصصي جوش خراب كردمخوش اومدی هم دانشگاهی
سلامميتوني بگي احتمالانتايج تكميل ظرفيت90روكياعلامميكنن
من درصدام بد شده
زبان20تخصصي جوش33 فيزيكي20 مكانيكي65 رياضي7 ترمو7 استحاله5 بنظرتتكميل ظرفيتقبول ميشم.من سال بعدشما شركت كردم