قانون مداری تا چه اندازه؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام دوستان، امیدوارم نماز و روزه همتون قبول درگاه حق قرار گرفته باشه.
یه سوالی برام پیش اومده گفتم نظر شما دوستان رو هم بدونم...
قانون مداری تا چه حدش خوبه؟
یکی از دوستامون چند وقت پیش تومور مغزی داشت که در حین عمل درگذشت، ما که دوستاش بودیم اومدیم یک سری فرم وام مسکن ایشون رو پر کردیم و تاریخش رو قبل از فوتش زدیم و تونستیم براش وام مسکن بگیریم تا زن و بچش بتونن یه خونه ای داشته باشن. کاری که انجام دادیم غیر قانونی بوده.
از این نمونه ها خیلی هست توی جامعه. یا از همین باشگاه بگم یه کاربر تازه وارد میاد یه تخلف میکنه بهش اخطار میدیم بعدش همون تخلف رو یه کاربر فعال و قدیمی انجام میده حالا تکلیف چیه! (چشم پوشی، درج تخلف!!!، هشدار در پیام خصوصی)
خواستم مثال زده باشم، می خوام نظر شما رو درباره قانون مداری بدونم تا چه اندازه؟ وقتی سر دوراهی میمونید!

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همه دربرابر قانون يكسانند!!!!!:D(البته هميشه صحت نداره)

الان هيچكس اينو نميدونست ها كه من گفتم

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا همین هم نباید هر شخصی رو به عنوان قانون گذار نذارن!! و باید کلی اموزش های مربوطه دیده باشه.....
قانون برای همه باید یکسان باشه.....
این دوست شما،امتیاز وام رو داشته و حسابش رو هم داشته!! ولی چوون بخش اسمی سند مشکل داشته،نیاز شده تا شما جعل سند بکنین!! کار بهتر این بود که مشکل رو حل می کردین!!!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوست شما،امتیاز وام رو داشته و حسابش رو هم داشته!! ولی چوون بخش اسمی سند مشکل داشته،نیاز شده تا شما جعل سند بکنین!! کار بهتر این بود که مشکل رو حل می کردین!!!

خب دیگه این دوستان راه حل ایرانی رو انتخاب کردند !! :smile:

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آق مدیرمون وجدان درد گیریفته الانه ؟!!

نظر من اینه که قوانین به مرور زمان کم و کاستی و مشکلاتشون پدیدار میشه !! هیچ وقت نمیشه به قطعیت گفت یک قانون برای تمام حالت ها و در هر زمانی درسته ...

هرچند به طور کلی قوانین ما با تبصره های تو در تو و هفت خانش هم قابل دور زدنه و هم فهمیدنش مشکل

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بستر برای قانون شکنی مهیا نباشه، شکستن قانون با هر هدفی جرم است،ولی اگر مهیا نباشد و قانون شکنی صدمه ای به کسی نزند به نظر من مشکلی ندارد
فرض کنید سریک چهار راه کاملا خلوتی چراغ برای عابر پیاده قرمز است، وقتی میبینید ماشینی نیست و شما براحتی میتونید از 4 راه رد بشید بدون اینکه کوچکترین مشکلی برای بقیه ایجاد کنید ، به نظر من شکتن قانون مشکلی ایجاد نمیکند، این طراحی نامناسب چراغ قرمز است که شما رو مجبور به شکستن قانون میکند

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بستر برای قانون شکنی مهیا نباشه، شکستن قانون با هر هدفی جرم است،ولی اگر مهیا نباشد و قانون شکنی صدمه ای به کسی نزند به نظر من مشکلی ندارد
فرض کنید سریک چهار راه کاملا خلوتی چراغ برای عابر پیاده قرمز است، وقتی میبینید ماشینی نیست و شما براحتی میتونید از 4 راه رد بشید بدون اینکه کوچکترین مشکلی برای بقیه ایجاد کنید ، به نظر من شکتن قانون مشکلی ایجاد نمیکند، این طراحی نامناسب چراغ قرمز است که شما رو مجبور به شکستن قانون میکند

هلاك نظرتم

آفرين

موافقم بدجور

اون آْخرش رو خوب اومدي : این طراحی نامناسب چراغ قرمز است که شما رو مجبور به شکستن قانون میکند

به نظر منم طراحي بد ، برخي قوانين موجب شكسته شدنه اونا ميشه

Avid & Ara

عضو جدید
سلام دوستان، امیدوارم نماز و روزه همتون قبول درگاه حق قرار گرفته باشه.
یه سوالی برام پیش اومده گفتم نظر شما دوستان رو هم بدونم...
قانون مداری تا چه حدش خوبه؟
یکی از دوستامون چند وقت پیش تومور مغزی داشت که در حین عمل درگذشت، ما که دوستاش بودیم اومدیم یک سری فرم وام مسکن ایشون رو پر کردیم و تاریخش رو قبل از فوتش زدیم و تونستیم براش وام مسکن بگیریم تا زن و بچش بتونن یه خونه ای داشته باشن. کاری که انجام دادیم غیر قانونی بوده.
از این نمونه ها خیلی هست توی جامعه. یا از همین باشگاه بگم یه کاربر تازه وارد میاد یه تخلف میکنه بهش اخطار میدیم بعدش همون تخلف رو یه کاربر فعال و قدیمی انجام میده حالا تکلیف چیه! (چشم پوشی، درج تخلف!!!، هشدار در پیام خصوصی)
خواستم مثال زده باشم، می خوام نظر شما رو درباره قانون مداری بدونم تا چه اندازه؟ وقتی سر دوراهی میمونید!
خوب ایران همینجوری دیگه ....
غیر از این نمیشه انتظاری داشت شما اونجا هم عین همینجا عمل کردید.
مثلا بچه های قدیمی میرن تو یه تاپیک 100 تا اسپم میزنن هیچی به هیچی ما یه پست اسپم دادیم اونم نه اسپم جواب رو به شوخی گفتیم اخطار دادید.
البته من خودمم هم همیشه قانون رو رعایت نمیکنم کاری هم که شما کردی در ایران درست و در جایی که قانون مدار باشن غلطه.
این موضوع هم قابل توجه که اگر تو ایران یک روز قانون به صورت کامل پیاده بشه همه از فرط سر گیجه جونشون رو از دست میدن

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنگاه که بر سر دوراهی می مانید به قلبتان رجوع کنید.زمانی که چراغ منطق خاموش می شود دنیای محاسبات فرو می ریزد.عجبا من از ریاضیات عالمی برای خود ساخته ام هم اکنون تصور اینکه دو در دو کمتر از چهار می شود برایم غیر قابل درک است.قانون قانون است برای آنانکه درک می کنند. اما آنانکه نمی فهمند می توانند قانون را زیر پا بگذارند.آنانکه نمی خواهند بفهمند را خود ترغیب به بی قانونی می کنیم.

در باب خرید مسکن
آنچه که کردید نقض قانون نبوده است که قانون شما قانون نبوده است.

Schneider

مدیر بازنشسته
حقیقت اینه که خیییییلی چیزا نسبیه...
از دین بگیر تا قوانین اجتماعی...
اینجا سر ظهر و مغرب مسجد اذان میگه..
توی روستاهای وسط جنگلهای آمازون شاید همون موقه کارای دیگه کنن
همون موقه تو ژاپن و آمریکا بنا به اعتقاداتشون کارای دیگه شاید بکنن!
در مورد قوانین وضعیت وجود اختلاف شدیدتره
دلمون خوشه اینجا قانونن داریم:biggrin:......بگذریم...
"نیچه" اونقدر به این مورد نسبی بودن اعتقاد پیدا میکنه میگه:
There are no facts, only interpretations
یعنی اصلا حقیقتی وجود نداره!!! فقط برداشت ها و تفاصیر از موضوعات مطرحه!
من باورم اینه که انسان با عقل و شعورش میفهمه کی کار زشت و بد انجام میده....حتی اگر دین بش نگه دروغ بده یا در غیاب کسی از ش بد گفتن درست نیست!
کیه که نفهمه اینا رو؟؟؟؟
حتما باید مسجد بری تا زشت و زیبای عمل برات مشخص شه؟؟!؟!؟!!
معلومه که نه
قوانین که وضعش مشخص تره و ثبت شده ی امثال خودمونه
در حالتیکه "مطمئن" باشی به انسان دیگری آسیبی نمیرسونه بنظر من میشه skip کرد

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاجاییکه واقعا به کسی صدمه نخوره باید اصل رو بر رعایت قانون بگذاریم
وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
الان تو ایران هرکس با توجیهات خودش داره قانون شکنی میکنه.
خوب بالاخره همه مون هم دلایلی داریم دیگه که به نظر خودمون معقول و انسانیه.
اما این رویه غلطه
مگر این که یک قانونی منطقش مشکل داشته باشه.

در مورد اولی که مثال زدید ایا هیچ راه دیگری برای کمک وجود نداشت؟
میدونید اخه ما عادتمون شده راحت ترین راه را انتخاب میکنیم.البته من کلی دارم میگم شاید شما واقعا چاره ای نداشتید.
اما این موردی که درباره باشگاه گفتید خوب واقعا بی عدالتیه.یا برای همه اسون بگیرید یا ...

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری نداره که.........الان یادت میدم چه طوری از مخمصه و عذاب وجدان راحت شی......
ابتدا....سر 2 تا انگشت اشاره رو به طرف هم گرفته از هم دور کنید.....دور کردن(بستگی به این داره که چقدر می خوای جواب بگیری...اگه مصری که حتما جوابت در بیاد و باب میلت باشه حسابی از هم دورش کن)...................سپس چشم ها را بسته و با گفتن دکر صلوات و گفتن نیت سر انگشتان را به هم نزدیک کنید....اگه سر انگشتان بر هم منطبق شد که فبها....اگه نه دندش نرم می خواست تخلف نکنه......اخراجش کن....................

راه های سختر هم هست...میتونی رو کاغذ بنویسی و مورچه رو بداری راه بره....البته اندیشمندان برای اطمینان نخی به پای اون حیوون می بستن که فرار نکنه.................مورچه طرف هر کدوم رفت همونه

fatimma

عضو جدید
رسیدی به جایی که حسین پناهی رسید وبه خاطر همین سوالای بی جواب تصمیم گرفت قید روحانیت رو بزنه لباسشو در بیاره و بره پی زندگیش