قابل توجه شما که نمی خواین با خانومها دست بدین.

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حاجی
حاله شما ؟شب بخیر
من که بینمون آتش بس دادم
بازم شروع کنیم؟
:gol:

اتش بس دادی هر سه روز یه بار میای و یه گلوله در میکنی ومیری:D

علیک سلام آبجی
شب شمام بخیر و شادی
خوبیم...شما خوبی؟
التماس دعا:gol:

آخرین ویرایش:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتش بس دادی هر سه روز یه باز میای و یه گگوله در میکنی ومیری:D

علیک سلام آبجی
شب شمام بخیر و شادی
خوبیم...شما خوبی؟
التماس دعا:gol:
ببخشید نمیتونم ساکت بشینم
اینم یه دسته گل واسه آقا مرتضی خوش اخلاق:w23:

Excalibur

عضو جدید
حاجی کارش درسته بابا:w24:

من یه کمی(نه زیادا) با نسیم جان موافقم البته نمیگم که افکاراتو پرورش بدینو... اما میگم میشه این قضیه رو انقدر حاد باهاش برخورد نکرد:whistle:
اول بذارین جواب دوستمون رو بدم که مسئله خواهر و مادر رو پیش کشیدن...اصولا انسان آزاد آفریده شده و هرکس عقل و شعور و اختیار داره اگر هم ما به خواهرامون حرفی میزنیم از روی دلسوزی و... و الا اونم میتونه خودش تصمیم بگیره که چی درسته چی غلط! من فکر کنم اگر ما دید رو به اطرافیانمون بدیم و بذاریم اونا خودشون تصمیم بگیرن بهتره!
زیاد حاشیه رفتم میخواستم بعد اون مقدمه به ظاهر نا مربوط بگم من شخصا با توجه به شناختم از خانمم سعی کردم این قضیه رو به خودش بسپرم...حالا خواهر و مادر هم که دیگه از این شخص حساس تر نیستن!
در درجه دوم دوست عزیزی که زمینۀ تحریکات دختر و پسر را بترتیب بصری و لمسی عنوان کردن باید کمی بیشتر مطالعه کنند...این صحبت ایشون درسته اما از دیدگاه برخی نظریات من خودم این نظریات رو قبول دارم اما نه بطور 100%
در کنار این حقایق این نکته وجود داره که شرایطی که فرد در اون بزرگ شده و شرایط فعلی که اقدام به دست دادن میکنه و طرفین بسیار در وجود یا عدم وجود احساس خاص موثر هستش...حتی وقتی افکار درسته این امکان هست که پسر تحریک بشه و از طرفی ممکنه یه دختر هرگز تحریک نشه(خلاف نظر دوستمون که میگفتن بارهای اول امکانش هست) اما در یه برخورد حتی با تفکر صحیح این اتفاق بیفته
ریسک انجام یا عدم انجام این عمل به خود فرد بر میگرده!
اما فکر کنم اگر این عمل بصورت یکباره رخ بده مث وقتیکه یه نفر دستشو جلو شما دراز کرده و شما از روی عادت دست میدین هیچ مشکلی به وجود نیاد...این عکس العمل نا خوداگاه هم بر میگرده به عادت شخصی و شخصیت فرد!
سرتونو درد آوردم...خب اصلا چیکار به اعتقادات هم دارین؟؟؟؟؟؟؟:w12:
منو تو یه قبر میزارن شما رو تو یکی دیگه....:w15:

القا واغوا

عضو جدید
تمام مراجع تقليد بدون اسثناء اين فتوا را ميدهند "
دست دادن مرد وزن نامحرم ، جايز نيست

اين كار حرام است اگرچه يك روحاني انجام دهد

در عوض اين كار درست وپسنديده است

نور كجا نار كجا​

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه حل امام موسي صدر جهت دست دادن با خانومها
روزي امام صدر در يک کليسا (يا دانشگاه) سخنراني بسيار موثر و جذابي ايراد کرد و همه را مجذوب نمود. اواخر سخنراني يک خانم جوان و زيبا که از اين توفيق يک عالم مسلمان بسيار دلخور بود به دوستانش گفت: من مي دانم چه طور حالش را بگيرم و ضايعش کنم!
و بلا فاصله پس از پايان سخنراني در حاليکه همه را متوجه خود کرده بود جلورفت و دستش را به طرف ايشان دراز کرد. ايشان طبق عادت دستشان را روي سينه گذاشتند. او هم که منتظر همين بود پرسيد: مي خواهيد نجس نشويد؟ (و به همان موضوعي اشاره کرد که مشکل سو تفاهم خانم هاست و شبهه دون پايه بودن زنان در ديدگاه اسلام و نجس بودن غير مسلمانان و…) ايشان با زيرکي بلافاصله پاسخ دادند: بل لاحافظ علي طهارتک! فرمودند بلکه بر عکس تو آنقدر با ارزش و پاک هستي که چنين تماس هايي حريم قدسي و زنانه تو را مي آلايد… اين جواب حکيمانه و عارفانه و عميق و هوشمندانه نه تنها توطئه او را خنثي کرد بلکه کار بر عکس شد و جمعيت مسيحي حاضر بيشتر به وجد آمده و به ايشان ارادت بيشتري پيدا کردند.
واینم سفیر ایرانه

چرت ترین چیزی بود که تاحالا خونده بودم. اون جناب صدر از کجا میدونسته که اون دختر پاک و قدسی و ملکوتیه؟! :D شاید اصلاً فاحشه بوده .. مطمعن باش اگه خود طرف نیت خرابی نداشت همچین فکری نمیکرد که اگه باهاش دست بده پاکی اون دختر رو زیر سوال میبره!
آره پاکیش زیر سوال میره چون توی عوضی وقتی میخوای باهاش دست بدی فکرت توی فضا سیر میکنه :razz:
تو این مملکت انقدر مرد و زن رو از هم جدا کردن که وقتی به هم میرسن فقط از لحاظ جنسی همدیگرو ارزیابی میکنن! نتیجش هم همین میشه که دوستمون میاد میگه وقتی با زن دست میدی احساساتت بر انگیخته میشه و این مزخرفات خدا به دادمون برسه با این مملکت که حاکمانش و بیشتر مردمش اینه طرز فکرشون
کم کم داره حالم از ایرانی بودنم به هم میخوره ...

jaky

عضو جدید
چرت ترین چیزی بود که تاحالا خونده بودم. اون جناب صدر از کجا میدونسته که اون دختر پاک و قدسی و ملکوتیه؟! :D شاید اصلاً فاحشه بوده .. مطمعن باش اگه خود طرف نیت خرابی نداشت همچین فکری نمیکرد که اگه باهاش دست بده پاکی اون دختر رو زیر سوال میبره!
آره پاکیش زیر سوال میره چون توی عوضی وقتی میخوای باهاش دست بدی فکرت توی فضا سیر میکنه :razz:
تو این مملکت انقدر مرد و زن رو از هم جدا کردن که وقتی به هم میرسن فقط از لحاظ جنسی همدیگرو ارزیابی میکنن! نتیجش هم همین میشه که دوستمون میاد میگه وقتی با زن دست میدی احساساتت بر انگیخته میشه و این مزخرفات خدا به دادمون برسه با این مملکت که حاکمانش و بیشتر مردمش اینه طرز فکرشون
کم کم داره حالم از ایرانی بودنم به هم میخوره ...
تا جایی که ما میبینیم تو کشوری مثل آمریکا اونقدز سطح مردم بالا رفته که اگه کسی فقط با یک نفر تو زندگیش *** کرده باشه همه مسخرش میکنن( اگه بفهمن).
اگه شما از این جور زندگی خوشت میاد برو خوش باش. تو این تاپیکم دیگه نیا.

ولی درمورد اون دوست گلمون که درمورد تحریک احساسات بحث کرد. این غریضه انسان هست که پسرا از دیدن لذت بیشتری میبرند و دختر ها از لمس کردن. حالا شما میتونی قبول نکنی.
درمورد محل زندگی هم بگم.
ببینید همه آدما بچه کوچیکو ماچ میکنن. ولی نه بچه هوسی میشه نه کسی که ماچش کرده. ولی وقتی بچه به سن خاصی برسه اونوقت قضیه فرق میکنه و طرف باید تازه عادت کنه و اونموقع هست که باید با این مساله کنار بیاد.
آخه تا وقتی این اتفاق نیفته براش نمیتونی براش توضیح بدی یا اینکه اگه رفتار خانواده رو ببینه چیزی درک نمیکنه. ممکنه وقتی کسی دستشو دراز کرد طبق روال خانواده دست بده ولی وقتی دست داد تازه میفهمه باید چطور حسشو پرورش بده.
آخه بچه تا کلمه ها رو یاد نگیره نمیتونه جمله بسازه.
دیگه همین دیگه سرتون رو درد نیارم.
فعلا بای

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا جایی که ما میبینیم تو کشوری مثل آمریکا اونقدز سطح مردم بالا رفته که اگه کسی فقط با یک نفر تو زندگیش *** کرده باشه همه مسخرش میکنن( اگه بفهمن).

ولی درمورد اون دوست گلمون که درمورد تحریک احساسات بحث کرد. این غریضه انسان هست که پسرا از دیدن لذت بیشتری میبرند و دختر ها از لمس کردن. حالا شما میتونی قبول نکنی.
درمورد محل زندگی هم بگم.
ببینید همه آدما بچه کوچیکو ماچ میکنن. ولی نه بچه هوسی میشه نه کسی که ماچش کرده. ولی وقتی بچه به سن خاصی برسه اونوقت قضیه فرق میکنه و طرف باید تازه عادت کنه و اونموقع هست که باید با این مساله کنار بیاد.
آخه تا وقتی این اتفاق نیفته براش نمیتونی براش توضیح بدی یا اینکه اگه رفتار خانواده رو ببینه چیزی درک نمیکنه. ممکنه وقتی کسی دستشو دراز کرد طبق روال خانواده دست بده ولی وقتی دست داد تازه میفهمه باید چطور حسشو پرورش بده.
آخه بچه تا کلمه ها رو یاد نگیره نمیتونه جمله بسازه.
دیگه همین دیگه سرتون رو درد نیارم.
فعلا بای
خواستم مفصل جواب پستت رو بدم ولی فکر کردم دیدم وقتی اعتقادت اینه، وقتی توی محیط بسته بزرگمون کردن که از دست جنس مخالفمون هم احساساتمون برانگیخته میشه چی میشه گفت؟! حق داری.
ولی درباره اینکه گفتی من اون جور زندگی بی بند و باری رو دوست دارم اصلا همچین چیزی نیست مشکل اینجاست که شما دست دادن رو خیلی عجیب غریب میدونی و دربارش غیرتی میشی دلیلش هم اول پستم گفتم ،حالا من بنا به همون دلایلی که ذکر کردم نمیخوام وارد جزعیات بشم ولی انصافا اگه اینا مارو ساده تر از اینی که هستیم گیر میاوردن دست زدن به بچه نا محرم هم حرام میکردن و مطمعنم اگه از این کار هم منعتون میکردن نسبت بهش ... بگزریم بد اوضاعی شده :(

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش از این که وسط حرفاتون میپرم.
دست دادن دختر با پسر بیشتر به دلیل دختر ها حرام شده.
حقیقت اینه که به صورت عادی( یعنی اگه کسی ذهنش خراب نباشه) پسرا با از راه بصری تحریک پذیرند و دختر ها از راه تماس.
خوب حالا اگه دختری با پسری دست بده پسره نباید بگه( مثل بسیاری از دوستان که در پست های قبل دیدیم) من هیچ حسی بدی ندارم؛ البته این سلامت افکار فرد رو میرسونه ولی مساله اینه که دختره تحریک میشه. البته بگم که خیلی ها خودشون رو کنترل میکنن و یا به این قضیه عادت میکنن ولی دفعه ی اول هیچ دختری نمیتونه بگه که در هنگام دست دادن با یک پسر نامحرم، احساسی بهش دست نداده( البته آزاده که دروغ بگه، که اون دیگه با اون دنیاش کار داره). پس این قضیه حرام شده چون حتی اگه فرض کنیم کسی پس از مدتی کاملا عادت کرده باشه( یا بقول دوستان محیطی که درش بزرگ شده اینطور بارش آورده)،
و اگه فرض بر این باشه که اگه عادی شد دیگه کناه حساب نشه،چند بار اول که حس خاصشو داشته به کنترل در میاورده گناه کرده.
پس قضیه منتفی میشه.
اگه بحثی هست درخدمتیم.
با تشکر
بای
چقدر خنده دار
من همین جا به عنوانه یه دختر بهتون میگم که کاملا در اشتباهین و این پستتون دروغی بیش نیست و کاملا خیالاته
من پسر نیستم که حرفاتون ور رد کنم به عنوانه یه دختر میگم سخت در اشتباهین

jaky

عضو جدید
چقدر خنده دار
من همین جا به عنوانه یه دختر بهتون میگم که کاملا در اشتباهین و این پستتون دروغی بیش نیست و کاملا خیالاته
من پسر نیستم که حرفاتون ور رد کنم به عنوانه یه دختر میگم سخت در اشتباهین
شما رو ارجا میدم به پزشک.( نه برای درمان، برای سوال در مورد صحت مطالبی که گفتم)
اگه بخواهید آناتومی بدن خانما رو تشریح کنم و بگم چرا...
اگخ خواستید برید تو گوگل هم سرچ کنید حتما چیزی پیدا میکنید.
ولی این که قبول ندارید، تو همون پست گفتم پای خودتون.
نوکریم.
بای

jaky

عضو جدید
خواستم مفصل جواب پستت رو بدم ولی فکر کردم دیدم وقتی اعتقادت اینه، وقتی توی محیط بسته بزرگمون کردن که از دست جنس مخالفمون هم احساساتمون برانگیخته میشه چی میشه گفت؟! حق داری.
ولی درباره اینکه گفتی من اون جور زندگی بی بند و باری رو دوست دارم اصلا همچین چیزی نیست مشکل اینجاست که شما دست دادن رو خیلی عجیب غریب میدونی و دربارش غیرتی میشی دلیلش هم اول پستم گفتم ،حالا من بنا به همون دلایلی که ذکر کردم نمیخوام وارد جزعیات بشم ولی انصافا اگه اینا مارو ساده تر از اینی که هستیم گیر میاوردن دست زدن به بچه نا محرم هم حرام میکردن و مطمعنم اگه از این کار هم منعتون میکردن نسبت بهش ... بگزریم بد اوضاعی شده :(
سلام.
ببخشید رک میخوام بگم.
اگه این محیط بسته ای که میگی شامل کشور های اوکراین، اندولزی و آمریکا میشه، آره من تو محیط بسته بودم.
خوش باشین
بای

archi-tecture

عضو جدید
آخه عزیز من دست دادن رو چرا یهو بردید تو اون قسمت!! تو همون کشور خیلی از مذهبیا مسیحی و معتقدین هم با نامحرم دست میدن! هیچ کس بی بندباریه اون هارو تایید نمی کنه بحث ما درمورد دست دادنه ok؟
ولی درمورد اون دوست گلمون که درمورد تحریک احساسات بحث کرد. این غریضه انسان هست که پسرا از دیدن لذت بیشتری میبرند و دختر ها از لمس کردن.
ببین دوست عزیز بحث شما حتی اگه درست باشه حرف ما یه چیز دیگس! ما داریم میگیم بعضی ها هستن که انقدر کنار هم بزرگ شدن که بعد هم که بزرگ میشن دست دادن و معاشرتشون نمی تونه رنگ هوس بگیره...با این استدلالی که کردی یک پسری که خاله هم سن خودش داره وقتی با خالش دست مید خاله ببخشیدا لذت میبره!!! یا مثلا یک پسری که عمه همسن خودش داره چون حجاب براشون معنی نداره از دیدن عمش لذت می بره!!!

آخه این استدلال کردی پس اینطور که باید محرمیت خاله و عمه و مادر زن برای داماد و پدر شوهر برای عروس زیر سوال بره...تاحالا توجه کردی چرا وقتی دختر ازدواج می کنی پدر شوهرش محرمش میشه؟؟؟؟ اینکه تا یک ساعت پیش نامحرم بود نبود؟؟ همین قانونی که شما میگید به زن هایی که دیگه امید ازدواج ندارن میگه اگه ترسی از فساد نیشت می تونین حجابتون رو بردارین...نمیگه؟ به این عکسی که القا و اغوا گذاشته توجه کن:

این پیرزنه به نظرت امید ازدواج داره که دست دادن باهاش فساد ایجاد کنه؟؟؟
قرآن حکم کلی داده ولی یه اشاره ای هم کرده (در مورد اینکه به شریاط یا رابطه دو طرف هم بستگی داره)
خلاصه اینکه طبق احکام هم برام سواله...نمونه همون عروس یا دامادی که گفتم که بخاطر ک کلمه محرم میشن!! خب وقتی یکی مطمئنه که وقتی با فلانی دست میده حسی منتقل نمیشه(هم از خودش مطمئنه هم از طرف مقابلش) میشه گفت این فعل حرامه؟؟ مثالی که درمورد زن هایی که در قرآن هم حکمشون گفته شده و حجاب رو براشون واجب نمی دونه همین رو می خواد بگه...دیگه تو پیرزن خیلی بعیده که دست دادن یا دیدن موش آدم رو تحریک کنه!!
میگم من خودم دست ندادم تاحالا چون تو محیطیم که چنین چیزی پیش نیومده ولی اگه پیش بیاد به طرف نگاه می کنم اگه از اون دختر دختریاس دست نمیدم ولی اگه سرو سنگین باشه و دستش رو دراز کنه دست میدم...

آخرین ویرایش:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما رو ارجا میدم به پزشک.( نه برای درمان، برای سوال در مورد صحت مطالبی که گفتم)
اگه بخواهید آناتومی بدن خانما رو تشریح کنم و بگم چرا...
اگخ خواستید برید تو گوگل هم سرچ کنید حتما چیزی پیدا میکنید.
ولی این که قبول ندارید، تو همون پست گفتم پای خودتون.
نوکریم.
بای
من خودم یه دخترم پس لازم نیست که کسی بهم آنتومیه بدنم رو توضیح بده
من به عنوانه یه دختر میگم اصلا اینطور نیست
آخه چرا باید دروغ بگم که شما میگی بعضی ها هم هستن که دروغ میگن
به هر حال هر طور که دلتون میخواد فکر کنین
زیادم تو گوگل سرچ نکنین بهتره.......;)
موفق باشید:gol:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من میخوام این عکس رو نقد کنم کسایی هم که میگن خدا گفته فلان کارو بکن منم چشمم رو میبندم میگم چشم بیان جواب بدن;):gol:
مگه خداتون نگفته که دیدن موی نامحرم حرامه؟ پس چرا این آقا که داره احکام اسلام رو به این شدت اجرا میکنه که حتی دست طرف رو برای دست دادن رد میکنه این حکم خدا که از مهمترین احکام هست رو نادیده گرفته دست دادن رو چسبیده؟؟؟؟!
خارجیا نامحرم نیستن؟ پس چرا زن هاشون رو بدون حجاب توی تلوزیون میبینین، اگه محرمن پس چرا باهاشون دست نمیدین؟ !
شما که میگین آدم با دیدن مو و دست و ... تحریک میشه، دوستمون توی همین پست قبل به شکل کاملا مسخره و تحقیر کننده گفت مردها از دیدن تحریک میشند، چطور وقتی خارجیا رو میبینین تحریک نمیشین هم وطن هاتون رو میبینید تحریک میشید؟!:razz:
شاید صلاح این بوده که جناب ا.ن میره اونجا بی حجاب ها رو ببینه و توی مملکتش به خاطر 4 سانت کوتاه بلندی مانتو دختر مردم رو ببرن ارشاد کنن!
والا من تا جایی که یادمه از بچه گی بهمون میگفتن حکمی که خدا گفته بدون چون چرا باید قبول کرد چون اون عالمه! این که الان ما داریم میبینیم شد صلاح و مصلحت!!
والا ما آخر سر از کار این آخوندا در نیاوردیم تا مارو روانه تیمارستان نکنن دست از سر کچل ما بر نمیدارن..

آخرین ویرایش:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
ببخشید رک میخوام بگم.
اگه این محیط بسته ای که میگی شامل کشور های اوکراین، اندولزی و آمریکا میشه، آره من تو محیط بسته بودم.
خوش باشین
بای
بسته تر از محیط اجتماعی ایران جایی رو سراغ داری؟! اگه داری بگو جمع رو خوشحال کن;)

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol::gol:
بحث داغی شده و من توش دخالتی ندارم و به نظرات همه احترام میگذارم:redface:

اما به نظر من »:
1- آدما باید دیدشون رو اصلاح کنند
2-ببینند برای چی حروم اعلام شده این امر ( و با اصل موضوع اینکه چیزی رو حروم یا حلال اعلام کردند آشنا بشند ،مثل اینکه میگن سر پا ادرار کنی مکروهه،،، این کراهت به دلیل مسائل پزشکی هستش چون به خاطر این امر مشکلاتی برای بدن ایجاد میشه که اینجا مکان مناسبی برای ادامش نیست، چون اون زمونا نمیتونستند این مطالب رو حالی کنند ، گفتند که مکروهه}
3-توانشون رو توو فهم این مطلب بالا ببرند
4-نیتشون از دست دادن رو مشخص کنند
5-با یک تماس آنی و به دور از هواهای نفسانی و از روی احترام هیچ چیزی از آدم کم نمیشه
6-و خدا به انسان اختیار داده و راه رو هم نشون داده ، با امر ونهی این نعمت الهی از بین میره و این درست نیست
7-من فقط یه راه رو برای فرار از دست دادن نشون دادم و نه این کار رو رد کردم و نه قبول
8-ماها عادت داریم اصول رو رها کنیم و فروع رو بچسبیم
9-موفق باشید دوستان;)

jaky

عضو جدید
من خودم یه دخترم پس لازم نیست که کسی بهم آنتومیه بدنم رو توضیح بده
من به عنوانه یه دختر میگم اصلا اینطور نیست
آخه چرا باید دروغ بگم که شما میگی بعضی ها هم هستن که دروغ میگن
به هر حال هر طور که دلتون میخواد فکر کنین
زیادم تو گوگل سرچ نکنین بهتره.......;)
موفق باشید:gol:
بیخیال;)

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یکی رو هم رفتم
عربستان:biggrin:

کاملا اشتباه....

شما مکه و مدینه اش رو رفتی......(همین دوتان فقط)

جده و ریاض و.....اینارو ندیدی؟؟؟؟آنتالیا رو گفتن زکی!!!!!:D

بسته ترین محیط اجتماعی افغانستانه.....

jaky

عضو جدید
کاملا اشتباه....

شما مکه و مدینه اش رو رفتی......(همین دوتان فقط)

جده و ریاض و.....اینارو ندیدی؟؟؟؟آنتالیا رو گفتن زکی!!!!!:D

بسته ترین محیط اجتماعی افغانستانه.....
شما چند بار رفتی؟
مهم نیست ولی من 5 بار رفتم.
ریاض و جده هم رفتم.
عربستان برا نژاد سامی مثل بهشته، که البته تعدادشون معدوده. برا اروپایی هام آزاده( مخصوصا جده) ولی برا بقیه...
ولی قبول دارم افقانستان.
تو عربستان هیچ شیعه ای نمیتونه پست بگیره، مگه نفهما.
محیط بسطه رو فقط حجاب تفسیر نکن، فکر کار، آزادی بیان و این چیزام باش.
تو همون مکه مدینه ببین میشه در مورد موضوع دینی بحث کرد؟
ولی اینجا در مورد مسائل دینی بحث میکنیم بدون ترس. تازه بعضی اوقات یه چیزایی رو رد میکنیم:biggrin:
برا همین گفتم از ایران بسته تره چون کلا حساب کردم.
فعلا

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چند بار رفتی؟
مهم نیست ولی من 5 بار رفتم.
ریاض و جده هم رفتم.
عربستان برا نژاد سامی مثل بهشته، که البته تعدادشون معدوده. برا اروپایی هام آزاده( مخصوصا جده) ولی برا بقیه...
ولی قبول دارم افقانستان.
تو عربستان هیچ شیعه ای نمیتونه پست بگیره، مگه نفهما.
محیط بسطه رو فقط حجاب تفسیر نکن، فکر کار، آزادی بیان و این چیزام باش.
تو همون مکه مدینه ببین میشه در مورد موضوع دینی بحث کرد؟
ولی اینجا در مورد مسائل دینی بحث میکنیم بدون ترس. تازه بعضی اوقات یه چیزایی رو رد میکنیم:biggrin:
برا همین گفتم از ایران بسته تره چون کلا حساب کردم.
فعلا

آره درسته اگر از نظر فکر کار، آزادی بیان و ... نگاه کنیم جامعه بسته ایه.....

من منظورم حجاب بود با توجه به موضوع تاپیک:smile::gol::gol::gol::gol:

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچنان حاجی رو میبینیم که خستگی ناپذیر این تاپیک رو بالا نگه داشته .

anahita.m

عضو جدید
احکام دین هم متغیر و متناسب با زمانه فرق میکنه...ما چسبیدیم به 4تا حکم حلال و حرام و جایز است و نیست و.....هیچ کار خدا بی حکمت نیست وقتی گفته دست ندین به خاطر تحریک شدن و لذت بردن بوده و چون اون موقع به مردم نمی تونسته با اطلاعات در مورد سیستم بدن زن و مرد و هورمون ها و تحریک شدن و .... اگاهی بده گفته اقا جون اصلا من میگم دست نده ....حرامه .گناهه و ....ولی علت داشته ....
ولی اگه این علت تغیر کنه معلول هم تغیر میکنه....اگه طرفت یه پیرزن بود که هیچ لذتی رو به ادم نمی داد خب مهم نیست (در مورد این پیر زنه که احکام حجاب رو هم بخونید حکمش ،حکم بچه ی نا بالغ رو داره) یا اگه طرف برات واقعا مثل خواهر میمونه ...مثلا من و پسر عموم از نوزادی با هم تو یه خونه بزرگ شدیم ....مامانامون شاغل بودن و ما همیشه خونه ی مامان بزرگم بودیم ....ادم با برادرش هم همینطوری زندگی میکنه حالا این چون اسمش شد پسر عمو دست دادن باهاش لذت ایجاد میکنه؟ وقتی نمی کنه پس اشکالی نداره....بر عکسشم صادقه ...اگه با دست دادن به خواهر یا برادر واقعیت هم خدایی نکرده حس خاصی بهت دست بده اونم گناهه دیگه نباید به اونم دست بدی...ببینید علت چیه؟معلول مشخص میشه

archi-tecture

عضو جدید
احکام دین هم متغیر و متناسب با زمانه فرق میکنه...ما چسبیدیم به 4تا حکم حلال و حرام و جایز است و نیست و.....هیچ کار خدا بی حکمت نیست وقتی گفته دست ندین به خاطر تحریک شدن و لذت بردن بوده و چون اون موقع به مردم نمی تونسته با اطلاعات در مورد سیستم بدن زن و مرد و هورمون ها و تحریک شدن و .... اگاهی بده گفته اقا جون اصلا من میگم دست نده ....حرامه .گناهه و ....ولی علت داشته ....
ولی اگه این علت تغیر کنه معلول هم تغیر میکنه....اگه طرفت یه پیرزن بود که هیچ لذتی رو به ادم نمی داد خب مهم نیست (در مورد این پیر زنه که احکام حجاب رو هم بخونید حکمش ،حکم بچه ی نا بالغ رو داره) یا اگه طرف برات واقعا مثل خواهر میمونه ...مثلا من و پسر عموم از نوزادی با هم تو یه خونه بزرگ شدیم ....مامانامون شاغل بودن و ما همیشه خونه ی مامان بزرگم بودیم ....ادم با برادرش هم همینطوری زندگی میکنه حالا این چون اسمش شد پسر عمو دست دادن باهاش لذت ایجاد میکنه؟ وقتی نمی کنه پس اشکالی نداره....بر عکسشم صادقه ...اگه با دست دادن به خواهر یا برادر واقعیت هم خدایی نکرده حس خاصی بهت دست بده اونم گناهه دیگه نباید به اونم دست بدی...ببینید علت چیه؟معلول مشخص میشه

;) ایول بازم یه پست خوب...بیشتر بچه ها همین رو میگن

yuza

اخراجی موقت
حاجی خدا گفته به نامحرم به هیچ وجه دست نزنید ؟

بالا