این فیلم تنها یکبار از صدا و سیما پخش شد و در بخش های خبری بعدی از وجود بخش افشا کننده آن با اطلاع میشوند و آن را حذف میکنند. داستان از این قرار است که یکی از به اصطلاح خبرنگاران سوالی میپرسد ولی پس از آن میکروفن وی قطع نمیگردد و گفتگوی وی با همکارش ضبط میگردد و در نهایت به دلیل کم بودن حجم صدای آن از دست ویرایش کننده آن در میرود و بروی آنتن میرود. این فیلم نشان میدهد که آقایان سوال کننده چطور قبلا از پاسخ ها با اطلاع بوده اند! طی گفتگوی دو فرد سوال کننده که بحث میکنند کدام سوال را بپرسند یکی از آنها طبق یادداشتش میگوید:{ با بالاییه یکی نیست،مکانیکی نیست... فعلا حرفای واسه همه! این طرفیه تکراریه دیگه...} چند لحظه بعد از زبان عطریانفر مشخص میشود که داستان{مکانیکی} چیست!
حتما ببینید :
لینک یوتیوب
بچه ها متاسفانه من این کامپیوترم خرابه و موفق به دانلود و قرار دادن لینکی خارج از *****ینگ نشدم، امیدوارم یکی از بچه ها لطفی بکنه و این زحمت رو بکشه
البته سایت هایی مانند picfa.ir
و
youtubeto3gp.com
هم برای دانلود میتونن مفید باشن(بخصوص پیکفا اگر فعال باشه کمک خوبی خواهد بود، میانه های صفحه سمت راست جایی برای وارد کردن لینک داره و ...)
بچه ها خواهش می کنم ببینید و در رابطه با لینک نیز پیشاپیش ممنونم
موفق باشیم
حتما ببینید :
لینک یوتیوب
بچه ها متاسفانه من این کامپیوترم خرابه و موفق به دانلود و قرار دادن لینکی خارج از *****ینگ نشدم، امیدوارم یکی از بچه ها لطفی بکنه و این زحمت رو بکشه
البته سایت هایی مانند picfa.ir
و
youtubeto3gp.com
هم برای دانلود میتونن مفید باشن(بخصوص پیکفا اگر فعال باشه کمک خوبی خواهد بود، میانه های صفحه سمت راست جایی برای وارد کردن لینک داره و ...)
بچه ها خواهش می کنم ببینید و در رابطه با لینک نیز پیشاپیش ممنونم
موفق باشیم