فوری : علی کریمی ارسال عدد 8 به 90

mosi159

عضو جدید
1)رنگ و بوی سیاسی داره، یعنی دخیلش می کنن، وقتی میگن این همونه که دست بند سبز بسته بود و الآن به خاطر اون اخراجش کردند، مسلماً بحث سیاسی میشه!
من در مقابل حرکت آجرلو سکوت نکردم:

2):gol::gol:
تقریبا مطمین بودم دلیل این که محافظه کارانه حرف میزدین همین بود به هر حال روش بزرگان دین ما این نیست از دشمنشون هم در مواردی محکم دفاع میکردن!خنده داره!

فک نمیکنم کفایت کنه این اعتراض ملایم!به هر حال نباید این حرکت ها نهادینه بشه!:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقریبا مطمین بودم دلیل این که محافظه کارانه حرف میزدین همین بود به هر حال روش بزرگان دین ما این نیست از دشمنشون هم در مواردی محکم دفاع میکردن!خنده داره!

فک نمیکنم کفایت کنه این اعتراض ملایم!به هر حال نباید این حرکت ها نهادینه بشه!:gol:
گفتم خدمتتون اقا مصطفی (هم اسمم هستیم:gol:)
بنده نه از رفتار علی کریمی (چه الآن سر این اتفاق، چه قبلاً) راضی نیستم که ازش حمایت کنم، از زفتار آجرلو هم دارم میگم راضی نیستم. میشه از هیچ کدوم از طرفین حمایت نکرد.

چون همین رفتار علی کریمی هم چندان مناسب نیست، تا جایی که میدونم بهش گفته اند واسه آب خوردن برید توی رختکن که سر پوشیده است تا مثلاً تماشاچی ها و افرادی که اونجا بودن روزه خواری محسوب نشه، این آقا گفته نه الا وبلا من همینجا آب میخورم و بعد هم صحبت هایی رو کرده! این اصرارش چندان قابل حمایت نیست از نظر من...

اعتراض بنده به این نحوه حمایت خنده دار بود از همون اول، پست های صفحه اول بنده رو بخونید. مشکلم با کارهای خنده دار بود، وگرنه نمیشه جلوی علاقه افراد به بازیکن خاصی رو گرفت، همونجور هم نمیشه جلوی طرفداریشون رو گرفت.

اگر بنده و امثال بنده حمایت کنیم نهادینه میشه، اعتراض های زیادی شد به این حرکت و در تصمیم هیات مدیره استیل آذین هم اخراجش لغو شد و به کمیته انضباطی ارجاع داده شد پرونده....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این رو مشاهده بفرمایید و قضاوت کنید سیاسی کردن قضیه از کدوم سمت شروع شده، در حالی که هیچ قصد سیاسی ای در کار نیست.:
به گزارش رجانيوز، پس از این که سایت‌های حامی جریان {سبز} تلاش کردند ماجرای اخراج کریمی را به نوعی مساله‌ای سیاسی جلوه دهند و با سودجویی مثال زدنی به دنبال مصادره این اتفاق به سود جریان سیاسی خود بودند، شب گذشته فاز جدیدی از تلاش‌های رسانه‌ای این افراد روی آنتن رفت تا شاید پس از ماه‌ها بیکاری آنها از این مساله برای خود خوراکی رسانه‌ای ایجاد کنند. جمعه شب در یکی از برنامه‌های تلویزیونی صداي آمریکا، عوامل این برنامه با استفاده از سخنان مدیرعامل باشگاه استیل آذین در خصوص ماجرای اخراج کریمی مدعی شدند علی کریمی به دلیل مشکلات سیاسی از باشگاه استیل آذین اخراج شده است!
دست اندرکاران این برنامه با پخش سخنان مصطفی آجورلو که دوشنبه هفته گذشته از طریق برنامه تلویزیونی نود روی آنتن رفت به نوعی تلاش کردند واقعیت ماجرا را به کلی تغییر دهند و جریان خبری را به سمتی که دلخواه خود بود پیش ببرند تا شائبه‌های سیاسی اخراج کریمی را این گونه رسمیت ببخشند و نیت سوء خود را به مخاطب القا کنند.
این اتفاق در حالی صورت می‌گیرد که اهالی ورزش ایران به ویژه مسوولان دستگاه ورزش به شدت نوع رفتار مدیریت باشگاه استیل آذین را رد کردند و اعلام کردند چنین مساله‌ای با واقعیت همخوانی ندارد و رسانه‌ای کردن چنین مواردی که با واقعیت همراه نیست به هیچ وجه پسندیده نیست.

http://rajanews.com/Detail.asp?id=59033

mosi159

عضو جدید
این رو مشاهده بفرمایید و قضاوت کنید سیاسی کردن قضیه از کدوم سمت شروع شده، در حالی که هیچ قصد سیاسی ای در کار نیست.:

http://rajanews.com/Detail.asp?id=59033
کامل مطالعه کردم ولی به نظرم خیلی مغرضانه نوشته شده و به جای تقبیح کار آجرلو به دفاع از او پرداخته و همه ی مسایل را سناریوی از پیش تعیین شده خوانده!!!!!
1.من طرفدار voaنیستم و حرفاش به خودش مربوطه!
2.به نظرم کارهای این خبر گزاری ها مثل رجا کمک به آجرلو ونشان دادن مظلومیت از طرف اوست.اگه اون شب صدا و سیمای ما درست عمل میکرد الان رسانه های خارجی خوراک نداشتن
!

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی افراد دیگه هم دست بند سبز بسته بودن من جمله مهدوی کیا، ولی هنوز دوستش دارم و خیلی های دیگه، کریمی حاشیه سازه، هم برای خودش هم فوتبال، یک مصاحبه می کنه جتجالی و بعد میره روزه سکوت میگیره!!!!

امیدوار باشید، من با کریمی قهر نیستم، بارها هم گفتم برای فوتبال ایران رحمت کشیده و من هم دوستش داشتم ولی از خیلی قبل تر ار جنبش سبز و دست بند بازیش افت کرده بود و دیگه تاپ نبود! اون موقع هم کمتر حاشیه ساز بود، نمیدونم چی شد ، غرور گرفتش یا ..... که خیلی بد اخلاق شد....

رضازاده هم ...
تبلیغ تو کانالهای ماهواره ای قبل از رییس فدراسیون شدنش بود و زمانی بود که به شدت اوضاع اقتصادیش تنگ بود، طبیعیه وقتی پیشنهاد بهش میشه قبول میکنه، البته من تایید نمی کنم کارش رو و میگم نباید همچین میکرد ولی خیلی از ورزشکاران همین کار رو کردند حتی بنگاه معاملاتی باز کردند خودشون، مهرداد میناوند و... حالا این واسه شما مشکلی نداره؟
و از رضا زاده چون از رییس جمهور حمایت کرده بد شده؟؟؟

رضا زاده رییس فدراسیون نمی شد پس کی میشد؟ با اون همه افتخارات که آفرید و ... می تونست گزینه خوبی باشه برای ریاست فدراسیون، هرچند خیلی خوب عمل نکرد در فدراسیون و می تونست بهتر عمل کنه.... و شاید چون می خواستن مشکلات مالیش رو رفع کنند (با توجه به پیشنهادهای کشورهای خارجی) این سمت رو بهش دادند، شاید....

رضا زاده در همون زمان از طرف رییس فدراسیون وزنه برداری جهان سفیر فدراسیون در ایران (iwf) شد ، این هم به خاطر حمایتش از رهبری بوده؟:question:
قطعاً این طور نبوده و به خاطر زحماتش بوده....

فرمودید رضا زاده از تیم داری چی میدونه! شاید از کم اطلاعیتون باشه باید بگم رضازاده مدیر تیم های ملی ایران در تمامی مقاطع سنی بوده و از تیم داری سر در میاره!

اگر مسائل سیاسی رو دخیل نکنید محبوبیت داره هنوز;)

در مورد کریمی خوشحالم که شما بخاطر این طرفدارش نیستید چون بد اخلاقه و اهل حاشیه هستش و نه چیز دیگه.

البته اینو بگم در این مورد که شما طرفدارش هستید یا نیستید شما اختیار دارید ولی در پاسخ به این حرفتون که گفته بودید امیدوار باشیم که شخص شما با کریمی قهر نیستید اینو بگم که چه شما از کریمی خوشتون بیاد وچه نیاد باید بدونید که کریمی آنقدر هوادار داره(چه آبی و چه قرمز و چه بقیه تیما) که محتاج به چند نفری که باهاش مخالفند باشه!!!!!

در آخرم بگم که کریمی بهد از اینکه دوباره اومد پرسپولیس دوباره فوتبالش اوج گرفت و اگه تو تیم ملی بود احتمال زیاد ایران یکی از 32 تیم جام جهانی بود.

و اما رضازاده

بنظر من هر کسی مختار تو زندگیش هر کاری بکنه و رضا زاده هم از این امر مستثنی نیست.
ولی قبول کنید که حمایتهای بیدریغ و عجیبش از رهبر ورئیس جمهورتون یک طرف و تبلیغات تو کانالای ماهواره ای هم از طرف دیگه .قبول کنید اینا باهم همخونی ندارند!!!!!
چون از دید نظام شرکت تو برنامه های ماهواره ای خوب نیست و بعد از این قضیه هم تبلیغات تو ماهواره رو ممنوع کردند!!!!
شما میناوند یا حجازیو ببینید .تو تبلیغات ماهواره شرکت میکنن ولی کسی کاری به کاریشون ندارند چون مستقل هستند .مطمئن باشید اگه این دوتاهم کارای رضازاده رو انجام میدادند همه نسبت بهشون این حسی و پیدا میکردند!!!

واما از رییس فدراسیون شدن رضازاده بگم.
اینکه کسی 2 مدال المپیک داشته باشه و چند مدال جهانی دلیل بر این نیست که مدیر خوبی هم باشه!!!!
ما مشکل اصلیمون تو ورزش که همش داریم تو ورزش ریپ میزنیم همینه .مدیرای ما کار بلد نیستند و به معنای بهتر مدیرای ما مدیر نیستند.
تو ورزش حرفه ای مهمترین رکن تو مدیریت یک رشته اینه که طرف مدیریت بلد باشه.
آیا رضازاده مدیریت بلده.اگه بلده کجا یاد گرفته؟؟؟
متاسفانه شما میگید که:
((شاید از کم اطلاعیتون باشه باید بگم رضازاده مدیر تیم های ملی ایران در تمامی مقاطع سنی بوده و از تیم داری سر در میاره!))
من نمیگم که اطلاعاتتون کمه ولی اینطور جواب میدم که ایشون چه دوره ای از مدیریت رو گذرونده بود که مدیر تیمهای ورزشی شده بود؟؟!!!!
چرا نمیخوایم قبول کنیم که مدیریت به این نیست که طرف قهرمان جهان باشه و اونوقته که مدیر خوبیم میتونه باشه!!!!
حالا حساب کنید که ایشون رو تو هیئت مدیره سایپا هم میزارند.
هم ریاست وزنه برداری.سرمربی.هیئت مدیره سایپا و....
من هیچگاه از سرمربی شدن دایی تو تیم ملی حمایت نکردم .چون خیلی براش زود بود.ایشون سیر ترقی تو مریب شدنو برعکس طی کرد .
ویا از هادی ساعی و دبیر .خادم ها بگم.البته بین اینا فکر میکنم دبیر تحصیلات داره ولی بقیه چی .از سیاست چی سر در میارن.!!!!چرا باید بهشون اجازه بدن که این پست مهم و عهده دار بشن در حالی که سررشته ای توش ندارن!!!!
در مورد آرش میر اسماعیلی هم همین صدق میکنه.ایشون تو المپیک آتن به مبارز اسرائیلی خورد و انصراف داد.و بابت همین 100 میلیون و شایدم بیشتر گیرش اومد.بعدشم که رابطشون با رهبر عالی شد!!!هیچ موقع از یادم نمیره که میگفت اگه به اسرائیل نمیخوردم قهرمان المپیک میشدم ولی سال بعدش تو جهانی تو دور اول یا دوم حذف شد و نشون داد که حرف زیاد میزنه و بیکباره سرمربی تیم ملی شد.البته منکر این نمیشم که ایشون چند مدال جهانی داشت ولی چرا بدون اینکه تو دوره مربی گری شرکت کنه مستقیما سرمربی ایران شد؟؟؟!!!!
اینکه رضازاده و میر اسماعیلی راه 100 ساله رو یک شبه طی کردند دلیلش چی میتونه باشه؟؟(در مورد مربی و مدیر شدنشون)

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حاشيه مراسم انتخاب برترين هاي اخلاق ليگ برتر فوتبال
علي كريمي بخشيده شد

خبرگزاري فارس: بازيكن فوتبال تيم استيل آذين از سوي مالك باشگاه بخشيده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان مراسم انتخاب برترين ‌هاي اخلاق ليگ برتر فوتبال كه عصر امروز در هتل المپيك تهران برگزار شد، علي كريمي هافبك ملي پوش تيم فوتبال استيل آذين كه بنا به دلايلي از همراهي اين تيم مرحوم و اخراج شده بود از سوي حسين هدايتي مدير عامل باشگاه استيل آذين بخشيده شد.
وي قرار است از فردا در تمرينات اين تيم ليگ برتر حضور پيدا كرده تا براي ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران خود را آماده كند.
انتهاي پيام/ز

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من وقتی از سوی هدایتی بخشیده شده یعنی به زودی شاهد رفتن اجرلو خواهیم بود