فواید گریه کودک از دیدگاه امام صادق (ع) - خیلی جالبه

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان، به طور خیلی اتفاقی به این مطلب بر خوردم، به نظرم جالب اومد، این قطره ای از دریای بی کران علم امام معصوم هست عزیزان:gol:

فواید گریه كودكان

ای مفضل! از منافع گریه كودكان نیز آگاه باش. بدان كه در مغز كودكان رطوبتی است كه ‏اگر در آن بماند بیماریها و نارساییهای سخت و ناگوار به او رساند؛ مانند نابینایی و جز آن. ‏گریه آن رطوبت را از سر كودكان سرازیر و بیرون می‌كند و بدین وسیله سلامتی تن و ‏درستی دیده ایشان را فراهم می‌آورد. پدر و مادر از این راز آگاه نیستند و مانع آن ‏می‌شوند كه كودك از گریه‌اش سود ببرد. اینان همواره در سختی می‌افتند و می‌كوشند ‏كه او را ساكت كنند و با فراهم كردن خواسته‌هایش از گریه بازش دارند، ولی نمی‌دانند ‏كه گریه كردن به سود اوست و سرانجام نیكی پیدا می‌كند.

►♀☼♀◄

عضو جدید
من که فیض بردم با این دانش عظیم امام صادق!(یعنی به قول این بابی چارلتون شاخ دراوردم!)
رطوبت در مغز! و راه خروجش از چشم!
قبلا هم از این چشمه های امام صادق خوانده بودم..
البته میگفت آب بینی آلودگی های مغز هست..(تو این مایه ها)..
خلاصه به قول بعضیا...
احسنت!احسنت!طیب الله انفاسکم..

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون جالب بود. نمیدانم اینرا از منبع اصلیش خوانده اید یا به صورت جداگانه دیده اید.
اصل مطلب را میتونید توی کتاب توحید مفضل ببینید.
انجا مطالب خیلی جالب دیگری مشابه این مطلب را میتونید بخونید و لذت ببرید.:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باره ي كوتاهي مو و كوتاهي ناخنم دليل خيلي قشنگي اوردن

اينم از متاب توحيد مفضله خيلي كتاب جالبيه

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون جالب بود. نمیدانم اینرا از منبع اصلیش خوانده اید یا به صورت جداگانه دیده اید.
اصل مطلب را میتونید توی کتاب توحید مفضل ببینید.
انجا مطالب خیلی جالب دیگری مشابه این مطلب را میتونید بخونید و لذت ببرید.:gol:
ممنون
حتما اگر پیداش کنم مطالعه می کنم

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون اقا شهریار خیلی عالی بود:gol:
البته فکرنمی کنم منظوراامام صادق این باشه هروفت بچه گریه کرد به دلیل گریه کودک بی توچهی بشه ..احتمالا منظورشون گریه های بیخودی کودک هست نه هرنوع گریه ای

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فیض بردم با این دانش عظیم امام صادق!(یعنی به قول این بابی چارلتون شاخ دراوردم!)
رطوبت در مغز! و راه خروجش از چشم!
قبلا هم از این چشمه های امام صادق خوانده بودم..
البته میگفت آب بینی آلودگی های مغز هست..(تو این مایه ها)..
خلاصه به قول بعضیا...
احسنت!احسنت!طیب الله انفاسکم..
باز این فراماسون اومد حرف زد
وقتی میبینی از یه مطلب خوشت نمیاد موظف نیستی توهین کنیفنه شرمنده شما موظفی توهین کنی
تاپیک به این قشنگیو خراب میکنی که چی بشه؟

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز این فراماسون اومد حرف زد
وقتی میبینی از یه مطلب خوشت نمیاد موظف نیستی توهین کنیفنه شرمنده شما موظفی توهین کنی
تاپیک به این قشنگیو خراب میکنی که چی بشه؟
نه بابک جان ایشون توقع داشتن امام صادق از الفاظ روز پزشکی استفاده میکردن(که میتونستن) اما باید در حد مردم زمانش میگفتن