به جاس دعوا اینجا سر بزنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1562300&posted=1#post1562300
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1562300&posted=1#post1562300
مگه قرار نبود این بحثای چرتو پرت تموم بشه ... بابا ماهایی که تحصیل کرده ایم این حرف رو بزنیم وای به حال آدمای عادی...
اون عرعرم اومد یه بحثی انداخت پاشد رفت... کو خودش....؟
شماها دارید بحث رو بیشترش می کنید... جون حبیب بیخیال![]()
بسه...انقدر در و گوهر سرازیر نکن تو سایت!
می تونم بپرسم از پشت کدوم کوه اومدید با این افکار نورانیتون؟!!!![]()
اخه شما که ادعای برابری انسان ها را دارید حداقل نباید به اسم دیگران توهین کنیداین کارتون پابت میکنه تو بحث اصلی کم اوردید.
خودت بگو چه داري
آخه بحثو رو چیزی می کنن که ارزشه بحث کردن داشته باشه نه رو مزخرفات یه معدوم العقولاخه شما که ادعای برابری انسان ها را دارید حداقل نباید به اسم دیگران توهین کنیداین کارتون پابت میکنه تو بحث اصلی کم اوردید.
نشنیدم
چرا صدای صلوات نمیاد
آيا ميدانيد بهترين صلوات وكاملترين صلوات كه از صلوات بر محمد بالاتر است ....
چيست؟
چون خدا جنس پست مردو می شناخته می دونسته که چه جونورایی هستیدمن كاري به سخن مسئول اين تاپيك ندارم كه درست ميگويد يا اشتباه
اما داري از مرزت جلو مي آيي وبه دين اسلام وپيامبرش سخن ناروا ونيش دار ميزني
سؤال از تو وامثال تو دارم :
كداميك از كارهاي خدا بي حكمت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
جواب معلومست .........هيچكدام
خوب سوال بعدي ؟
خداوند متعال 124000پيامبر ارسال ومبعوث نموده است ..........چرا حتي يكنفر از اين پيامبران خدا ؛ زن نبودند .........چرا؟
اين درست نيست البته فكر نمي كنم دين اسلام به مرد ها بيشتر بها داده باشه!شما خيلي عصباني و عجولانه تاپيك زدي!از كجا دلخوري؟به نظر من خدا بیشتر از همه مخلوفتشو می شناسه به همین دلیل اینهمه در قوانین اسلام بیشتر به مرد بهها داده و اگر یکمی به این زنها بها میداد چه قدر فساد های جامعه بیشتر می شد.واقعا به مرده که رو میدی....
به نظر من خدا بیشتر از همه مخلوفتشو می شناسه به همین دلیل اینهمه در قوانین اسلام بیشتر به مرد بهها داده و اگر یکمی به این زنها بها میداد چه قدر فساد های جامعه بیشتر می شد.واقعا به مرده که رو میدی....
اااااااااا فکر کنید اگه حق طلاف با این موجودات بود با این فکر ناقصشون هرکی میتونست مانتوی شیک تر براشون یخره طلاق میگرفتند و با اون ازدواج میکردند . فکر کنید اینطوری شیرازهی چندتا زنگی از هم پاشیده میشد
حق طلاق زمانی با زنه که موفع عقد با کلی عشوه و جادو جنبل مرده رو خر کنند و مرد اونو تو عقد نامه امضا کنه تازه اگر امضا هم کنه مهریش کمه تازه اگه بخواد از حق طلاق هم استفاده کنه نفثه هم بش تعلق نمیگیره.تازه ما هم از خدا خواسته میریم یه ترگل ورگل ترشو میگیریم
از خواهران عزیز و برادران عزیز می خوام که به این بحث مزخرف خاتمه بدن و دیگه به این تاپیک پست ندن تا دیگه تو چشم نباشه ...
تا کی می خواین به این بحثا ادامه بدین ... تو کشورهای دیگه زن و مرد دارن در کنار هم و با کمک هم موشک و ماهواره می فرستن فضا و به پیشرفت علم کمک می کنن ... حالا ما میام میگیم زنا اینطورین مردا اینطورین ...خدا به داد آیندمون برسه ...![]()
اصلا این قضیه به فمنیسم بودن هم ربط نداره فقط به کمی تا قسمتی عقل انسانی ربط داره ! چون خیلی از افرادی که با فمنسیم هم مخالفند اینطوری صحبت نمی کنن . ایشون فکر و ادبشون رو نمایش دادن !اواااااا خاکه عالم... یه دو روز دیر میام ببین چه چرندیاتی میگن اینجا.... من فمنیستمااااااااا گفته باشم....جمع کنین این تاپیکارو...
دوستي كه تاپيك رو شروع كردي كمي در دين مطالعه كن بعد بيا اسم اسلام رو خراب كن
نظرات احمقانه ات رو به اسم دين به خورد ملت نده![]()
چرا چرند میگی؟مثل اینکه توی باغ نیستیا.فعلا که حق طلاق با خانوماست.فکر کنم شما یا گیجی یا از روزگار کهن با 5 خورشید اومدی.
یه کم روزنامه بخون چون فکر می کنم از اون زمانی که اومدی با روزنامه بیشتر آشنا باشی.آخه اینترنت که نبوده میدونم بلد نیستی که بگم سرچ کن تا اطلاعاتت ارتقا پیدا کنه.هرچند که آدمای اون زمان یه کم هم ناقص العقل بودن![]()
اااااااااا فکر کنید اگه حق طلاف با این موجودات بود با این فکر ناقصشون هرکی میتونست مانتوی شیک تر براشون یخره طلاق میگرفتند و با اون ازدواج میکردند . فکر کنید اینطوری شیرازهی چندتا زنگی از هم پاشیده میشد
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه بار دیگه به 2 صفحه اخیر نگاه کنی.. اینهمه آدم جوابت رو منطقی دادن، اما شما هیچ جوابی ندارید بهشون بدید.. اما اون 2 نفر که از دستت ناراحت شدن و جواب توهین هات رو با توهین دادن رو چسبیدی و میگی همه تو بحث کم آوردن؟هر وقت قافیه به تنگ امد ..... می بینم که تو بحث کم اوردید افتادین تو جفنگیات (توهین به خانواده و اسم و..)
هر وقت قافیه به تنگ امد ..... می بینم که تو بحث کم اوردید افتادین تو جفنگیات (توهین به خانواده و اسم و..)
به نظر شما زیر سوال بردن قران و اسلام یرای اثبات تفکرشان حرف منطقیه؟ بسیاری از قوانین ما از دستورات قران استخراج شده ایا قران تحریف شده؟دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه بار دیگه به 2 صفحه اخیر نگاه کنی.. اینهمه آدم جوابت رو منطقی دادن، اما شما هیچ جوابی ندارید بهشون بدید.. اما اون 2 نفر که از دستت ناراحت شدن و جواب توهین هات رو با توهین دادن رو چسبیدی و میگی همه تو بحث کم آوردن؟
بهتر نیست به جای طفره رفتن بگی که حرفای منطقی دوستان باعث شده که نتونی جوابی بدی؟