mohammad saman
عضو جدید
سلام منم کلیک کردم
ممنونسلام منم کلیک کردم
انشاالله.خواهش میکنم اتفاقا کار خوبیهامیدوارم کلیکای ما به این بچه های معصوم کمک کنه
با اجازتون من این تاپیکو تو یه سایت میذارم تا تعداد این کلیک ها بیشتر بشه
خواهش میکنمممنون
موفق باشید
سلام
خیلی کار خوبی بود
ممنون از تاپیکت
انشااللهممنون از تایپک خوبت .امیدوارم روزی برسه که هیچ انسانی با این همه نعمت خدا گرسنه نباشه .
کاش این شرکتهای اسپانسر برای تبلیغ این کار را نمی کردند وبه سمتی پیش میرفتند تا فقر را دردنیاریشه کن کنند وگرنه همیشه در جایی انسانی وجوددارد که به نان شبی محتاج است .حتی در همین نزدیکیهای خودمان.
سلام بابت کار خیرتون ممنون![]()
سازمان ملل حرکت جدیدی را برای کمک به کودکان فقیر و گرسنه جهان شروع کرده است که بر اساس آن به ازای هر کلیک روی یک سایت معرفی شده، به یک کودک گرسنه در جهان غذای رایگان میرسد.
در این برنامه ، کاربران با مراجعه به سایت اینترنتی http://thehungersite.com بر روی دکمه زرد رنگ بالای صفحه کلیک کرده و به این ترتیب به ازای هر کلیک، کمپانیهای اسپانسر هزینه یک وعده غذای رایگان را برای کودکان تقبل می کنند.
این سیستم بر اساس اینکه شما مدتی را در سایت آن اسپانسر ها بوده اید و از سایت آنها دیدن کرده اید کار می کند.
در دنیای تکنولوژی و بیرحم امروزی شاید یک کلیک تنها کاریست که ما می توانیم برای کمک به کودکان معصوم و گرسنه سرتاسر دنیا انجام دهیم.
از دوستان تقاضا می شود در این کار خیر سهیم باشند
اگر دوست داشتید به ازاء هر کلیک یک صلوات هم بفرستید
مدیران محترم اگر صلاح دیدند به عنوان یک سیستم صلواتی به تالار اسلام منتقل شود
خواهش میکنمحتي سركاريم باشه من كليك ميكنم...جون اين نيته كه مهمه
مرسي
![]()
سازمان ملل حرکت جدیدی را برای کمک به کودکان فقیر و گرسنه جهان شروع کرده است که بر اساس آن به ازای هر کلیک روی یک سایت معرفی شده، به یک کودک گرسنه در جهان غذای رایگان میرسد.
در این برنامه ، کاربران با مراجعه به سایت اینترنتی http://thehungersite.com بر روی دکمه زرد رنگ بالای صفحه کلیک کرده و به این ترتیب به ازای هر کلیک، کمپانیهای اسپانسر هزینه یک وعده غذای رایگان را برای کودکان تقبل می کنند.
این سیستم بر اساس اینکه شما مدتی را در سایت آن اسپانسر ها بوده اید و از سایت آنها دیدن کرده اید کار می کند.
در دنیای تکنولوژی و بیرحم امروزی شاید یک کلیک تنها کاریست که ما می توانیم برای کمک به کودکان معصوم و گرسنه سرتاسر دنیا انجام دهیم.
از دوستان تقاضا می شود در این کار خیر سهیم باشند
اگر دوست داشتید به ازاء هر کلیک یک صلوات هم بفرستید
مدیران محترم اگر صلاح دیدند به عنوان یک سیستم صلواتی به تالار اسلام منتقل شود
فکر نکنم محدودیت روزانه داشته باشه ولی اگه اینطور باشه احتمالا پیغام میدهمن کلیک کردم میشه چند بار این کارو کنیم؟آخه من به کار خیر خیلی علاقه دارم
فکر نکنم محدودیت روزانه داشته باشه ولی اگه اینطور باشه احتمالا پیغام میده![]()
شما چطور به این موضوع نگاه کردی؟!!!وای .
چیزی نمیتونم بگم.
یعنی دنیا طوری شده که واسه سیر کردن یه فقیر شرط کلیک کردن میزارن.
چقدر دنیا کثیف شده.
![]()
والا من کلیک کردن برام نه هرینه مالی داره نه خستگی!!!این محک خیلی بهتره، حداقل کودکان سرطانی خودمون هستن، ایرانی هستن
اون کلیکیه که نمیدونیم به چه بچه ای میدن؟؟؟؟؟
افغانیه، پاکستانیه، مال میاماره، تو افریقاست. کجایه؟؟؟؟