nader azimi
عضو جدید
هر کیم بو باشگاه دا آذربایجان اوشاغیدی,
آدین و یاشادغی یرین یازسن

فقط آنا دیلی یازون
آدین و یاشادغی یرین یازسن

فقط آنا دیلی یازون
آخرین ویرایش:
هر کیم بو باشگاه دا آذربایجان اوشاغیدی,
آدین و یاشادغی یرین یازسن![]()
آذربایجانین رنگی نه زاماندان یاشیل اولوب؟هر کیم بو باشگاه دا آذربایجان اوشاغیدی,
آدین و یاشادغی یرین یازسن![]()
نه دن بونلاری تورکی دیلینده یازماموسان؟من ارمین هستم
دانشجو ترم 6 الکترونیک کاردانی
آذر یانی اود (آتش) اودوندا رنگی قرمزه اولار. اونا گوره سوروشدوم.آذربایجانین رنگی همیشه یاشیلدی....
ben senin yerinde olseydim bashka sozo brakip turk dilin konoshmaga chalishardim bela istesen ben gulugunda ola billem arkadashI can say
gejaz kheyr
میدونین من یکی همهی شما رو نفرین میکنم که صاحب 6 قلو شین ؟ :دی
خیلی بدین، بچه 4 ماهتون بلده ترکی صحبت کنه من بلد نیستم اونوخ کلی هم حسودیم میشه
یادش بخیر چقد با سهیل کل مینداختم
واي چقده اينجا غريبممنم ميخوام اينجوري بصحبتم
![]()
ben senin yerinde olseydim bashka sozo brakip turk dilin konoshmaga chalishardim bela istesen ben gulugunda ola billem arkadash
sende bashla oyrahsmak ochun chalish chun ki turk bilemdun yashamak hech bir bashka soz deyil
واي چقده اينجا غريبممنم ميخوام اينجوري بصحبتم
![]()
قحش چیه بابا خدا نکنه گفتم سعی کن یاد بگیری اگه خواستی منم در خدمتت هستمجیگر چی گفتی ؟ فحش که نبود، حالا بود اشکال ندارهولی برام ترجمش کن
![]()
arkadash ben dilimizin detlisiyem buralardan gelende ola bilmez bash chakmamish brakam gedem sizde an guzel danishiyorsuz sagholonبیز اذری دیروخ تورکوخ وطنمیز ده آذربایجان ده .
بهنام چوخ گوزل دانیشیسان چوخ گه بورا
قحش چیه بابا خدا نکنه گفتم سعی کن یاد بگیری اگه خواستی منم در خدمتت هستم
بهترین راه برای یادگیری زبان ترکی , ازدواج با یک ترک هستش . دیگه سراغ نسخه بهتر از این نباشید که کارساز نیست.I can say
gejaz kheyr
میدونین من یکی همهی شما رو نفرین میکنم که صاحب 6 قلو شین ؟ :دی
خیلی بدین، بچه 4 ماهتون بلده ترکی صحبت کنه من بلد نیستم اونوخ کلی هم حسودیم میشه
یادش بخیر چقد با سهیل کل مینداختم
خوب بصحبت اگه بلدی
sende bashla oyrahsmak ochun chalish chun ki turk bilemdun yashamak hech bir bashka soz deyil
bashiva dulanam kardashim azerbaicanin kadennareda kishidi saghol bu ju ju ya ganderen biz bashka dil turkden bilmirik biliyajayik hech zamanda bilmemishikساغول بهنام
کیشی بالاسان
سن بیزیم اوزوموزی آغادوون![]()
ساغول اورگشدون داااااااااااااسلام نجورسن..حالين ياخچيدي؟درست بود؟
بيشتر بلت نيستم
چي؟لواشك دارين؟![]()
همونی که به جو جو گفتم عزیز یاد بگیر منم کمکت میکنمسلام نجورسن..حالين ياخچيدي؟درست بود؟
بيشتر بلت نيستم
چي؟لواشك دارين؟![]()
bashiva dulanam kardashim azerbaicanin kadennareda kishidi saghol bu ju ju ya ganderen biz bashka dil turkden bilmirik biliyajayik hech zamanda bilmemishik
درده بورونموش...bashiva dulanam kardashim azerbaicanin kadennareda kishidi saghol bu ju ju ya ganderen biz bashka dil turkden bilmirik biliyajayik hech zamanda bilmemishik
بهترین راه برای یادگیری زبان ترکی , ازدواج با یک ترک هستش . دیگه سراغ نسخه بهتر از این نباشید که کارساز نیست.
gelende subhi zamani sedasi bulbulumunدرده بورونموش...
سنه چوخ دردلي سؤزوم وار...
سنه ايللر بوْيو قان آغلاماغا بيل كي گؤزوم وار...
داخي دوستاقلي گؤنول ايچره كؤزوم وار...
سن آتامين ديليسن ، هم ده آنامين...
ائليمين ، ميللتيمين ، كيمليييمين...
بايراغي سَنسَه ن...
تؤركلويون شانلي نيشاني...
اُولاماز نازلي ديليم من سني آتام...
اؤزگه لر ديلينه ، ياد ائللرينه من سني ساتام...
سني آلداتماييرام...
سني ايچدن سئويره م...
سن اگر سولغون اولاسان ، سولاسان...
گؤزلريم گؤز ياشيني دالغالارام...
ظولمه قارشي آخارام...
كؤزه ره ن گؤكسوم اوديله ياخارام...
ظولمه سوْن نوقطه سيني قويمالييام...
سنه من آند ايچَه ره م...
آخي تورك'ون توْرونو...
آنا "تومروس " قيزييام...
آي منيم غملي ديليم !...
درده بورونموش...