منم دیم یه روز بعد تو به دنیا اومدم...سلام به همه
منم دي ماهيم
21 دي ماه... دي ماهيا يه چيز ديگن![]()
سلام من متولد ماه دی نیستم ولی خیلی از دور و بری هام دی ماهی بودن. بنظر من توی بد ذات بودن اول هستن.
یک ساعت خیلی گرون یا یک ادکلون فوق العاده و(گرووووووووون)استثنایی های گل من !![]()
یه جا یه مطلب در مورد هدایای مناسب واسه متولدین دی خوندم واقعا مزخرف بود..
حالا می خوام نظر شما ها رو بدونم ...
هر کدوم دلتون می خواد چه هدیه ای بگیرین ؟!![]()
![]()
![]()
![]()
اونوقت خودت حاظری همچین ساعتی هدیه بدی؟یک ساعت خیلی گرون یا یک ادکلون فوق العاده و(گرووووووووون)![]()
اونوقت خودت حاظری همچین ساعتی هدیه بدی؟
پس خوش به حالش
منظورم کسی که ساعتو بهش میدی
مبارکش باشه
ما که ساعت داریم "
فقط لنگ یه لب تاپ هستم![]()
من بهمني ام
تو دي به دنيا اومدم ولي شناسنامم بهمنه
از یک مهندس آی تی چنین حرف زدن بعیدهسلام من متولد ماه دی نیستم ولی خیلی از دور و بری هام دی ماهی بودن. بنظر من توی بد ذات بودن اول هستن.
من هم کمی تا قسمتی ابری شبیه شما هستم . یا هیچ یا تمامشبله با کمال میل.
من ی چیزی میدونم نمیدونم در مورد همه دی ماهیا صادقه یا نه ولی من خودم هر چیزی اصلشو میخوام.در غیر این صورت ترجیح میدم اصلا نباشه.این هر چیز شامل همه چیز میشه نه فقط مسائل مادی.
من هم کمی تا قسمتی ابری شبیه شما هستم . یا هیچ یا تمامش![]()
تو جمعتون دوم دی نداشتی ... که اونم اومد منم دومین روز از اولین فصل زمستانم
بله با کمال میل.
من ی چیزی میدونم نمیدونم در مورد همه دی ماهیا صادقه یا نه ولی من خودم هر چیزی اصلشو میخوام.در غیر این صورت ترجیح میدم اصلا نباشه.این هر چیز شامل همه چیز میشه نه فقط مسائل مادی.
عزیزم فقط باید مراقب باشی که این که چی هستم لطمه ایی به اینکه چی می خوام بشم نزنهعزیزم خوشحالم این به خاطر متفاوت بودنمونه،خیلی دوسدارم بقیه بچه های دی ماهی هم نظرشونو بگن،فکر میکنم همه دی ماهیا این خصوصیت رو داشته باشن.
ما بی نظیریم.
به همین دلیل ی نوشابه برای خودمون وا میکنم![]()
ای بابا دست به دلم نگذار که خون هههههخوش به حالت که مایه داری میتونی هر چیزیو اصلشو بخری ستاره خانوم![]()
شک نکن پسرماین قضیه واقعا هست یا دارییم سر خودمون شیره میمالیم؟
من 1 دی بدنیا اومدم
ساعت گرون رو هستم ... واسه عشق زندگیمیک ساعت خیلی گرون یا یک ادکلون فوق العاده و(گرووووووووون)![]()
اگه خیلی خاصی،فوق العاده ای،و با همه ماه های دیگه سال فرق داری توام دی ماهی هستی.آخه میدونی که دی ماهیا لنگه ندارن اونم از خوبی
خوش اومدی![]()
دم هر چي بچه دي ماهيه گرم
خيلي باحالن![]()
نازن
تكن
نفسن
دوست داشتني
مثل من 7 دي هم كه باشن ديگه حرف ندارن
عاشقتونم![]()
بچه ها شما تا حالا احساس کردین چقدر واسه دیگران درکتون سخته ؟؟؟!!!
و فقط یه دی ماهی می تونه تا ته اعماق یه دی ماهی دیگه رو به راحتی بفهمه ؟!