با سلام خدمت دوستان عزیز
احتیاج فوری به یه پروژه مراحل ساخت ساختمان با ( زمانبندی ) دارم.برای msp لازمش دارم. خیلی سریع میخوامش
باید از فارسی ساز استفاده کنید: پارمیدا هزینه خریدشم حدودا 100000 تومان میشهاولین مشکل من تقویم میلادی برنامه است چه جوری بایدبه شمسی تبدیل کنم تاازمعرفی تقویم وآیتمهای کارشروع کنیم
سلامسلام الان چندوقته هرچی گشتم آموزش کاملی ازmspپیدانکردم تعدادی هم زحمت کشیدن ومن از مطالبشون خیلی استفاده کردم اما متاسفانه هیچ کدام تاآخرادامه ندادن حال من خودم پروژه 4بلوک ساختمان 6طبقه بتنی رودردست اجرادارم وبه شدت نیازبه برنامه زمانبندی دارم وباتوجه به نکات زیر میخوام باکمک دوستان این زمانبندی روباهم انجام بدیم
1- من خودم واردنیستم ودیشب فقط اصول کاررا مطالعه کردم
2-سرم خیلی شلوغه واسه همین هرباراومدم توسایت میخوام بیشترکارهاروهمانموقع انجام بدیم
3- ویندوزم سون است وازmsp2010استفاده میکنم
اگه افرادخیرخواه وحرفه ای مثل rasool.civil واسه کمک هستن okروبدن که انشالله شروع کنم آخه من یکی خیلی مدیون راهنماییهای ایشان هستم
سلام الان چندوقته هرچی گشتم آموزش کاملی ازmspپیدانکردم تعدادی هم زحمت کشیدن ومن از مطالبشون خیلی استفاده کردم اما متاسفانه هیچ کدام تاآخرادامه ندادن حال من خودم پروژه 4بلوک ساختمان 6طبقه بتنی رودردست اجرادارم وبه شدت نیازبه برنامه زمانبندی دارم وباتوجه به نکات زیر میخوام باکمک دوستان این زمانبندی روباهم انجام بدیم
1- من خودم واردنیستم ودیشب فقط اصول کاررا مطالعه کردم
2-سرم خیلی شلوغه واسه همین هرباراومدم توسایت میخوام بیشترکارهاروهمانموقع انجام بدیم
3- ویندوزم سون است وازmsp2010استفاده میکنم
اگه افرادخیرخواه وحرفه ای مثل rasool.civil واسه کمک هستن okروبدن که انشالله شروع کنم آخه من یکی خیلی مدیون راهنماییهای ایشان هستم