ayda_63
عضو جدید
اینقدر خودمو مشغول 1نفر کردم که اگه کسی هم خواستگاری کرد نشنیدم
اما افسوس که همه چیز به اون سادگی که من فکر میکردم نبود...
اون فقط 1دروغگو بود
آخي نازي
اینقدر خودمو مشغول 1نفر کردم که اگه کسی هم خواستگاری کرد نشنیدم
اما افسوس که همه چیز به اون سادگی که من فکر میکردم نبود...
اون فقط 1دروغگو بود
من از وقتي درسم تموم شده دائم برام خواستگار مياد ولي تا حالا از هيچكدومشون خوشم نيومده فقط از يكي خوشم اومده منتها ديپلمه هست ولي از همه لحاظ به بقيه سرتره
حالا نميدونم چي جواب بدم شك درم
ولي از نظر همه تاييد شدست
شماها راهنماييم كنيد چكار كنم؟
تو خاندان ما و اطرافیانمون که صدق میکنهمطمئنید؟![]()
دخترم.ولی همچین اتفاقی تا حالا نیافتاده امیدوارم هرگر نیوفته!تو خاندان ما و اطرافیانمون که صدق میکنه
اگه دختر هستی از مامانت بپرس اولین خواستگارت کی بوده
میفهمی که مال خیلی وقت پیشاست![]()
باز یادش انداختی؟پس شما كلا با دخترا مشكل داري همينه كه هي ميگي بايد دانشگاها تفكيك شه
چرا ميخواي نظرتو به ديگران تحميل كني؟؟
چشم دادا شهرام حرفت یادمون میمونه...چه تاپیک خوبی میان اینجا پز خواستگاراشونو میدن
شرمنده ها ول بعضی خانوما یکم توهم می زنن اگه یکی میاد بهشونم پیشنهاد دوستی میده فکر می کنن تریپ ازدواجه
گول نخورید یه بار از ما گفتن بود
ببین دوسته گلم، یه فرد به نظر من تحصیل میکنه که
1:شعور بیشتر شه و درکش متناسب با زمانه باشه 2-بتونه با استفاده از مدرکش کار کنه و منبع درآمد داشته باشه
حالا اگه خواستگارت با شعوره و درآمدش خوبه
بیخیال سطح درسیش شو و رو ویژگی های دیگش زوم کن
![]()
به همین زودی پرسیدی؟دخترم.ولی همچین اتفاقی تا حالا نیافتاده امیدوارم هرگر نیوفته!![]()
نپرسیدم.من برم از مامان بپرسم یا خدا !!!!!خوب خجالت می کشم.به همین زودی پرسیدی؟
چه اشتیاقی واسه کشف موضوع داشتیااااا![]()
میخوای من بیام بپرسم؟؟؟؟نپرسیدم.من برم از مامان بپرسم یا خدا !!!!!خوب خجالت می کشم.
اگه دختري چندبار ازت خواستگاري شده چي جواب دادي؟؟/؟؟
جون مامانم چون اكثرابه مامانم يا عموم ميگن درست نميدونم چدتان اما همشونا گفتم الان زوده بذترين بعد درسم.از دوستان و فاميل زياد بودن.از امسال 9 تا بودن
خيلي ميگن اما بي فايدست.
ميگم واقعا شما همه تو ايران زندگي ميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه تا جايي كه من خبر دارم همه دخترا از بي خواستگار بودنشون شاكي هستن ولي الان همه ميگن اينقد خواستگار دارن كه آمارشون از دستشون خارج شده.........
آخه چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز یادش انداختی؟
الان میاد تو این تاپیک هم یهو میگه چرا دخترا اینقدر خواستگار دارنو باید دانشگاه ها تفکیک شن
تو زندگيم ياد گرفتم هيچ زماني هيچ دليلي برا دروغ گفتن نيست حتي تو دنياي مجازيمگه هركي خواستگاري كرد بايد قبول كرد ؟
بعضياشون اصلا ارزش اينو ندارن كه بهشون بگي خواستگار
شايدمنظور از اينكه ميگن خواستگار نيست اينه كه خواستگار درست حسابي پيدا نميشه نه اينكه اصلا نيست
تو زندگيم ياد گرفتم هيچ زماني هيچ دليلي برا دروغ گفتن نيست حتي تو دنياي مجازي
مثلا من بيام تو اين تايپيك دروغ بگم كه چي بشه؟
يكي گفته بود همه دخترا از خاستگار نداشتن شاكي هستن اما پاي حرف كه ميشه ميگن ما صد تاخاستگار داريم و ......... اصلا خوشم نيومد از حرفشونعزيزم قرار نيست اينجا دروغ بگي قراره هركي روراسته بياد و جواب بده
يكي گفته بود همه دخترا از خاستگار نداشتن شاكي هستن اما پاي حرف كه ميشه ميگن ما صد تاخاستگار داريم و ......... اصلا خوشم نيومد از حرفشون
يكي گفته بود همه دخترا از خاستگار نداشتن شاكي هستن اما پاي حرف كه ميشه ميگن ما صد تاخاستگار داريم و ......... اصلا خوشم نيومد از حرفشون
عزيزم منظورم اين نبود كه شما دارين دروغ ميگين .منظورم اينه كه شايد خود دخترا هم مقصرن كه سن ازدواج بالا رفته چون با وجود خواستگاراي زياد ازدواج نميكنن.متن رو دقيق بخوني متوجه ميشي
کافررررهمه رو جواب رد دادم
نشمردم تا حالا...
چی چرا؟ببخشید چرا؟!!!
100 درصد...........یعنی داداش تا اخر عمر می خوای مجرد بمونی؟![]()
20............ چطور؟شما چند سالتونه؟