فقد برای خودمه.............

nasa-agency

عضو جدید
خاسدم روحيه بگيري خودتو نزني خو :d
و گرن منكه هميشه با بيسدام پز ميدم :| خودتم شاهدي:d

مقسي 2 تابده به من ، يكيشم مال خودت:)

م خر هوشم ...دي دسد خودمم نيس:cool:

مشدی اونموقه که به اقیانوس میگفدی آقا یونس من داشدم تخصصیامو با 15 16 17 پاس میکردم

حالا یه ترم سه تا 9 گرفتماااااااااااا:razz:ببین چیکار میکنی:cry:

اون نه ها واسه این بود که شبو روز تو مغازه بودم..الانم تو مغازم اتفاقا:surprised:

خرگوشم نیسدی چه برسه خرهوش:D

nasa-agency

عضو جدید
به جااااااااااان خودم یارو اس ام اس داده

"هرکی یارانه خودرا نگیرد بهشت براو واجب میشود"
عربیم داشت

نمیدونم چی چی فی الدولت الحسن روحانی:biggrin:

به مولا ملت روانین

ینی بع بعییو فامیل دور اگه زمامدار مملکت بودن وضمون بهتر میبود

nasa-agency

عضو جدید
تولید مواد غذایی تازه در ایستگاه فضایی بین المللی
//

در این شکل رشد کاهوی قرمز رو میبینید که درون محفظه ویژه در ایستگاه فضایی بین المللی انجام میشه

nasa-agency

عضو جدید
مهندسان آماده تست مخزن سوخت Cryotank
//

در این تصویر مهندسان ناسا و بویینگ در حال انجام تست برروی مخزن سوخت کامپوزیتی هستند.ویژگی کامپوزیت اینه که وزن سازه رو تا 30 درصد و هزینه های ساخت رو تا 25 درصد کاهش میده.cryotank با 5.5 متر قطر قابلیت استفاده در تمام موشک های فعلی رو داره.

nasa-agency

عضو جدید
یه چیز جالبو بهش توجه کردی؟
.
.
موقه انتخابات میشه رادیو تلوزیون میگن اووووووووووووووووووووووووووووووووووه ملت ریختن تو خیابون شلوغه پوز آمریکارو زدیم
.

.
موقه ثبت نام یارانه میشه میگن هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 12 ساعت نشستیم 5 نفر بیشدر نیومدن
.
.
.
منکه خندم گرفته از کاراشون:d

nasa-agency

عضو جدید
گاه آن آمد که با مردان سوی میدان شویم / یک ره از ایوان برون آییم و بر کیوان شویم

راه بگذاریم و قصد حضرت عالی کنیم / خانه پردازیم و سوی خانه ی یزدان شویم . . .

حاجیه خانوم زیارتت قبول:gol:

nasa-agency

عضو جدید
کاوشگر فرصت سال 2005 روی سطح مریخ فرود اومد.مولد نیروی الکتریکی این کاوشگر پنلهای خورشیدیی بود که تو عکس میبینید.خوب طرز کار این پنلهارو هم میدونید دیگه!ایروهم میدونید که ضعف اونها زمانی شروع میشه که روی پنلهارو گردو خاک بگیره...تصویر سمت چپ گردوغبار زیادی رو رو سلولهای خورشیدی فرصت نشون میده و تصویر سمت راست که مربوط به چند روز پیشه نشون داده که طوفانهای مریخی چطور روی پنل رو تمیز کرده...

تصویر پایین سیاره Kepler-186f رو که اولین سیاره مشابه زمین به لحاظ ابعادیه نشون میده.با استفاده از تلسکوپ فضایی کپلر دانشمندان موفق به کشف سیاره ای شدن که فاصلش از ستاره میزبان طوریه که میتونه آب رو بصورت مایع در خودش داشته باشه،درصورتی که سایر سیارات کشف شده که مدار مناسبی داشتند 40% بزرگتر از زمین هستن که این امر در تشخیص ساختار اونها یک چالش بزرگ ایجاد میکنه.پائول هرتز مدیر بخش اخترفیزیک ناسا در واشنگتن میگه درآینده میشه با استفاده از "ماهواره های بررسی ترانزیت سیاره ای" و "تلسکوپ فضایی جیمزوب" ساختار جوی نزدیکترین سیارات سنگی کشف شده رو تعیین کرد.

تصویر زیر هم مقایسه ای بین سیارات منظومه خورشیدی ما و سیاره Kepler-186 که تو فاصله 500 سال نوری از ماست

شاهکار مهندسی فضایی ایالات متحده...51 سال پیش سفر به کره ماه با سفینه Surveyor 3

اینم بخونین
http://www.4shared.com/folder/9TxL9t-V/kepler.html

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من يكيششششو ميخرم:surprised: آرههههههههههههههههههههههه:D:D:D:D:D:D:D:D:D

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عههههههههههههههههههههه به من رسید ته گونیو بهم میدی؟

منم آچار چرخ لامبورو باسد میخرم:cry:

خوووووووووووووو؟
نه خو تو كوشولويي ديگه من مجوورم باااااااست يه كوچولوشو بخرم:(

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه اینو واسم بخری اون چیزی که خواسدی رو برات میفرستم پوریا:D