[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

  • درخشان

    رای: 0 0.0%
  • خوب

    رای: 4 44.4%
  • متوسط

    رای: 5 55.6%
  • ضعیف

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
سخنی با اولین بانوی المپیکی تنیس روی میز ایران



اولین بانوی المپیکی تنیس روی میز ایران در فاصله کمتر از ۲۰ روز تا المپیک آخرین تمرینات فشرده خود را در اردوی تیم ملی و حریفان تمرینی مجارستانی ادامه می‌دهد و امیدوار است در اولین حضور بانوان ایران در بزرگترین رویداد ورزشی جهان،‌ عملکردی قابل قبول داشته و نماینده شایسته‌ای برای کشورش باشد.
ندا شهسواری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به روند آمادگی خود از اردوی تمرینی‌اش اظهار رضایت کرده و گفت: «یک مقدار فشار تمرینی‌ ما زیاد است اما در اواخر هفته آینده تمرینات‌مان کمتر خواهد شد. من آمادگی خوبی دارم اما برای حضور در المپیک کمی دچار استرس هستم چون این رقابت‌ها بسیار مهم است و هرچهار سال یک بار تکرار می‌شود.»
وی درباره تمرین با بانوان تنیس روی میز مجارستان هم گفت: «تیم مجارستان در رده هفتم جهان است و بازیکنان این تیم یار تمرینی بسیار خوبی برای من محسوب می‌شوند. برگزاری این اردو با حضور آن‌ها فرصت بسیار مناسبی برایم بود البته انتظار داشتم که این اردوی تمرینی مدت بیشتری داشته باشد و من بتوانم حدود دو سه ماه با مجاری‌ها تمرین کنم که این موضوع اتفاق نیفتاد.»
شهسواری درباره حضورش در المپیک هم گفت: «برخی از مردم انتظار مدال‌آوری را در المپیک دارند اما قشر دیگری هم که می‌دانند کسب سهمیه در بخش پینگ پنگ بانوان چقدر دشوار است انتظار ندارند که در المپیک مدال‌آوری کنیم. هر چقدر آمار موفقیت‌های یک ورزشکار افزایش یابد انتظار از او هم بالاتر می‌رود که این موضوع مسئولیت سنگین یک ورزشکار را نشان می‌دهد.»
این بانوی المپیکی تنیس روی میز ایران خاطرنشان کرد: «امیدوارم بازی خوبی را در رقابت‌های لندن داشته باشم و اگر مسابقه خود را واگذار کردم این اتفاق با یک بازی خوب همراه باشد.»
شهسواری در پاسخ به این که آیا فکر می کردید به عنوان اولین بانوی المپیکی به لندن اعزام شوید گفت: «تا حدودی مطمئن شده بودم که می‌توانم سهمیه المپیک لندن را به دست آورم و حتی در المپیک قبلی هم شانس کسب سهمیه را داشتم و چهارم شدم اما تنها یک سهمیه در آن مسابقه داده می شد. در حال حاضر هم هدفم اصلی‌ام این است که رنکینگ خودم را ارتقا دهم چون برای المپیک بعدی مسابقه‌ای در جهت کسب ورودی المپیک برگزار نخواهد شد و کسانی که امتیازاتشان زیر صد باشد به المپیک می‌روند. هدفم این است که رنکینگ خود را در جهان بهبود دهم.»
وی که رتبه ۴۹۰ جهان را به خود اختصاص داده درباره چگونگی ورودش به این رشته ورزشی گفت: «از سن ۱۰ سالگی وارد رشته تنیس روی میز شدم چون خانواده من یک خانواده پینگ پنگی هستند و به غیر از من خواهر ،‌برادر و والدینم پینگ پنگ بازی می کنند در اصل آن ها مشوق‌هایم در این مسیر بودند.»

وی ادامه داد: «در آغاز تمریناتم من بر روی دیوار یا زمین پینگ پنگ بازی می کردم اما زمانی که پدرم ومادرم متوجه علاقه من به این رشته شدند یک میز پینگ پنگ برایم خریدند و خواهرم و برادرم هم حریف تمرینی‌ام شدند. حتی در سال‌های بعد بخشی از حیات خانه به شکل یک سالن پینگ پنگ شد که این سالن استاندارد است.»

شهسواری درباره مسابقات اخیرش گفت: «در مسابقات مراکش توانستم به یک هشتم نهایی صعود کنم و فکر می‌کنم عملکرد خوبی دراین رقابت‌ها داشتم اما مسابقات اوپن که در کشورهای مختلف برگزار شد از سطح بسیار بالایی برخوردار بود. سیستم بازی تیم‌های آسیای شرقی سرعتی است اما اروپایی‌ها به صورت قدرتی بازی می‌کنند که شیوه بازی ما هم به آن‌ها نزدیک‌تر است.»
وی درباره کناره‌گیری زنان ورزشکار پس از تجربه میادین بزرگ گفت: «فکر می‌کنم ورزشکاران زن درگیر مسائل زندگی می‌شوند و زنانی که ازدواج می‌کنند مسئولیت های جدیدی را پیش رو دارند که این موضوع آن را از دنیای قهرمانی و ورزش حرفه‌ای دور می‌کند.»
شهسواری اصلی‌ترین مشکل خود را مسائل مالی بانوان تنیس روی میز عنوان کرد و گفت: «در کشورهایی مانند چین ورزش به عنوان یک شغل محسوب می‌شود و آن‌ها بیمه هستند. اما در ایران این گونه نیست و ورزشکاران مجبورند در کنار رشته خود درس و شغل دیگری را هم داشته باشند که این موضوع خوب نیست. فکر می‌کنم این احساس وجود دارد که بانوان از نظر کیفی نسبت به مردان پایین‌تر هستند در حالی که اگر از بانوان حمایت بیشتری شود، عملکرد ما هم بهتر خواهد شد.»
وی با بیان این‌که در لیگ اسپانسرها به حوزه ورزش بانوان توجه خاصی ندارند افزود: «دو سال پیش که عضو تیم پتروشیمی بودم قرارداد من ۱۲ میلیون تومان بود اما در سال ۸۹ به دلیل آن‌که لیگ به صورت رفت و برگشت برگزار نشد مبلغ قراردادم برای یک فصل دو میلیون تومان بود که با تیم مس کرمان بسته بودم. البته این مبلغ بالاترین مبلغ بانوان پینگ پنگ در سال گذشته محسوب می‌شد. این در شرایطی است که پینگ پنگ یک رشته هزینه‌بر محسوب می‌شود و ما برای خریدن راکت و توپ پنگ پنگ با مشکلات مالی روبرو هستیم.»
بانوی المپیکی تنیس روی میز ایران اضافه کرد:‌ «دلیل آن که اسپانسرها برای بانوان هزینه نمی‌کنند شاید این باشد که باور نمی‌کنند خانم‌ها پیشرفت کرده‌اند و می‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند. اگر مسئولان بهای بیشتری به بخش بانوان بدهند بدون شک شاهد پیشرفت چشمگیری خواهیم بود.»






 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/21 19:35


[h=1]بررسي تاريخچه رقابتهاي فوتبال المپيک[/h]
[h=2]مجارستان و انگليس با 3 بار قهرماني رکورددار کسب مدال طلاي فوتبال المپيک هستند[/h]


با توجه به اينکه در آستانه رقابتهاي المپيک 2012 لندن قرار داريم و بسياري از تيم هاي مطرح فوتبال با نيروهاي جوان و اميد، خود را آماده قهرماني در اين رقابتها مي کنند. قصد داريم به طور اجمالي به بررسي 4 تيم اول هر دوره از سال 1900 و مدال هاي طلا، نقره و برنز را معرفي کنيم.

با وجود اينکه تيم هاي بزرگسالان برزيل، آرژانتين و آلمان و ايتاليا از مدعيان قهرماني در تورنمنت هاي مهمي مانند جام جهاني هستند، اما مجارستان و انگليس با 3 بار قهرماني رکورددار کسب مدال طلاي فوتبال المپيک هستند و در2 دوره المپيک 1900 پاريس فرانسه و 1904 سنت لوئيس آمريکا تنها 3 کشور نمايندگان دانشجويي يا آکادمي هاي فوتبال خود را معرفي کردند.

1-در المپيک 1904 پاريس تيم دانشجويي آپتون پارک انگليس مدال طلا، تيم باشگاهي آکادمي پرورش دانشجويان فوتبال اف اس آي فرانسه مدال نقره و تيم دانشگاهي يورنيسداد بروکسل بلژيک مدال برنز را کسب کردند.

2-در المپيک 1904 سنت لوئيس تيم آکادمي فوتبال گالت مدال طلا، تيم کالج برادران کريستين آمريکا مدال نقره و تيم سنت روزه پاريس مدال برنز را کسب کردند.

3-در المپيک 1908 لندن براي اولين بار کشورها در سطح ملي در اين رقابتها شرکت کردند و تيم ملي فوتبال انگليس مدال طلا را با پيروزي 2 بر صفر در فينال برابر دانمارک کسب کرد تا مدال نقره نصيب اين تيم شود.

همچنين تيم هلند با پيروزي 2 بر صفر در رده بندي در سوئد مدال برنز را کسب کرد.

4-در المپيک 1912 استکهلم سوئد تيم ملي انگليس با پيروزي 4 بر 2 برابر دانمارک بازهم مدال طلا را از آن خود نمود و دانمارکي ها دومين نقره را کسب کردنند، در ديدار رده بندي هنلد 9 بر صفر فنلاند را برد تا مدال برنز را کسب کند.

5- در رقابتهاي المپيک 1930 آنتورپ بلژيک اتفاقات عجيبي افتاد و با وجودي که چک اسلواکي 2 بر صفر از بلژيک تا دقيقه 40 بازي فينال پيش بود به دليل تصميمات ناجوانمردانه داوران، از دور بازيها خارج و به بلژيک مدال طلا، اسپانيا مدال نقره و هلند مدال برنز تعلق گرفت.

6-در رقابتهاي المپيک 1924 پاريس، اروگوئه با پيروزي 3 بر صفر برابر سوئيس مدال طلا و سوئيسي ها مدال نقره را کسب کردند.

سوئد و هلند در بازي رده بندي به تساوي 1_1 رسيدند، اما به دليل آنکه در آن زمان بازيها وقت اضافه نداشت و بازي تکرار شد، اين بار سوئد، با پيروزي 3 بر يک برابر هلند، مدال برنز را کسب کردند.

7-در المپيک 1928 آمستردام، اروگوئه و آرژانتين در فينال به تساوي 1_1 رسيدند، اما بازي تکرار شد و اروگوئه 2 بر 1 آرژانتين را برد تا به مدال طلا برسد و در ديدار رده بندي، ايتاليا با پيروزي 11 بر 3 برابر مصر به مدال برنز رسيد.

8-در المپيک 1932 لس آنجلس، رقابتهاي فوتبال تعطيل بود.

9-در المپيک 1936 برلين، ايتاليا با نتيجه 2 بر 1 از سد اتريش در وقت اضافه گذشت تا به مدال طلا برسد و نقره به اتريشي ها اختصاص يابد.

همچنين نروژ در ديدار رده بندي با پيروزي 3 بر 2 برابر لهستان مدال برنز را کسب کرد.

10- در المپيک 1948 لندن، سوئد با پيروزي 3 بر 1 برابر يوگسلاوي در فينال به مدال طلا رسيد تا يوگسلاوها به مدال نقره دست يابند. دانمارک هم با پيروزي 5 بر 3 برابر انگليس به مدال برنز دست يافت.

11-در المپيک 1952 هلسينکي فنلاند، تيم مجارستان با پيروزي 2 بر صفر برابر يوگسلاوي در سال به مدال طلا و يوگسلاوها به مدال نقره دست يافتند، سوئد هم در ديدار رده بندي 2 بر صفر آلمان غربي را از پيش رو برداشت تا به مدال برنز دست يابد.

12- در المپيک 1956 ملبورن استراليا، شوروي سابق با پيروزي 1 بر صفر برابر يوگسلاوي به مدال طلا و بازهم يوگسلاوها براي سومين بار به مدال نقره دست يافتند، در ديدار رده بندي بلغارستان 3 بر صفر تيم شگفتي ساز هند را از پيش رو برداشت تا به مدال برنز دست يابد.

13-در المپيک 1960 رم تيم يوگسلاوي با پيروزي 3 بر 1 برابر دانمارک در فينال به مدال طلا رسيد و دانمارکي ها مدال نقره را از آن خود کردند، همچنين در ديدار رده بندي، مجارستان با پيروزي2 بر 1 برابر ايتاليا به مدال برنز دست يافت.

14-در المپيک 1964 توکيو، مجارستان با پيروزي 1 بر 1 برابر چک اسلواکي به مدال طلا رسيد و آلمان شرقي با پيروزي 3 بر 1 برابر امارات متحده عربي به مدال برنز رسيد.

15-در المپيک 1968 مکزيکوسيتي، مجارستان با پيروزي 4 بر 1 برابر بلغارستان در فينال به مدال طلا رسيد و ژاپن با پيروزي 2 بر صفر برابر مکزيک به مدال برنز رسيد.

16-در المپيک 1972 مونيخ که تيم ملي کشورمان نيز حضور داشت، لهستان با پيروزي 2 بر 1 برابر مجارستان در فينال مدال طلا و شوروي سابق با تساوي 2_2 در برابر آلمان شرقي و پيروزي در ضربات پنالتي، به مدال برنز رسيد.

17- در المپيک 1976 مونترال کانادا که تيم ملي کشورمان بازهم حضور داشت، آلمان شرقي با نتيجه 3 بر 1 لهستان را از پيش رو برد و شوروي سابق با پيروزي2 بر صفر برابر يوگسلاوي، مدال برنز را کسب کرد.

18- در المپيک 1980 مسکو، چک اسلواکي با پيروزي 1 بر صفر آلمان شرقي را در فينال برد تا چک ها به مدال طلا و آلمان شرقي مدال نقره را بدست آورد. همچنين شوروي سابق با پيروزي 2 بر صفر برابر يوگسلاوي در ديدار رده بندي مدال برنز را کسب کرد.

19-در المپيک 1984 لس آنجلس آمريکا فرانسه با پيروزي 2 بر صفر برابر برزيل در ديدار فينال به مدال طلا رسيد و يوگسلاوي سابق در ديدار رده بندي با پيروزي 2 بر 1 برابر ايتاليا مدال برنز را کسب کرد.

20-در المپيک 1988 سئول، شوروي سابق در وقتهاي اضافه با پيروزي 2 بر 1 برابر برزيل به مدال طلا رسيد و آلمان غربي با پيروزي 3 بر صفر برابر ايتاليا به مدال برنز دست يافت.

21-در المپيک 1992 بارسلونا، اسپانيا با پيروزي 3 بر 2 برابر لهستان به مدال طلا رسيد و غنا با پيروزي 1 بر صفر برابر استراليا در ديدار رده بندي به مدال برنز دست يافت.

22-در المپيک 1996 آتلانتا آمريکا، تيم فوتبال نيجريه با پيروزي 3 بر 2 برابر آرژانتين قهرمان و مدال طلا را کسب نمود و در ديدار رده بندي، برزيل با پيروزي 5 بر صفر برابر پرتغال، مدال برنز را کسب نمود.

23- در المپيک 2000 سيدني تيم فوتبال کامرون با اسپانيا در ديدار فينال به تساوي 2_2 رسيدند، اما تيم هاي رام نشدني در ضربات پنالتي با پيروزي 5 بر 3، مدال طلا را از آن خود نمودند.

همچنين در ديدار رده بندي شيلي با پيروزي 2 بر صفر برابر آمريکا به مدال برنز دست يافت.

24- در المپيک 2004 آتن، تيم فوتبال آرژانتين با پيروزي 1 بر صفر برابر پاراگوئه به مدال طلا دست يافت و ايتاليا در ديدار رده بندي با پيروزي 1 بر صفر برابر عراق، مدال برنز را کسب نمود.

25-در المپيک 2008 پکن، آرژانتين با پيروزي 1 بر صفر برابر نيجريه به مدال طلا و برزيل با پيروزي 3 بر صفر برابر بلژيک به مدال برنز دست يافت.

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
به دليل همزماني المپيک 2012 لندن با ماه مبارک رمضان، کميته برگزاري اين بازيها اعلام کرد،خدمات ويژه اي همچون افطاري و برپايي نمازخانه در ورزشگاه ها و هتل ها براي مسلمانان در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا،این کمیته افزود:این امکانات برای حدود 17 هزار ورزشکار و مسوول، 200 هزار کارمند و 20 هزار خبرنگار ارائه خواهد شد.
برای تماشاگرانی نیز که به منظورمشاهده بازی ها حضور می یابند ،مکان هایی برای نماز و توزیع وعده های افطار در محل مسابقات در نظر گرفته شده است.
 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : جمعه 1391/04/23 09:29


[h=1]طلاي المپيک، مسئله مرگ و زندگي برزيلي‌ها[/h]
[h=2]مسئله تيم فوتبال المپيک برزيل در بازي‌هاي 2012 لندن بيش از هر زمان ديگري، مسئله مرگ و زندگي است.[/h]


فوتباليست‌هاي برزيلي تحت فشار زيادي هستند تا براي اولين بار در تاريخ کشورشان مدال طلاي المپيک را کسب کنند. قهرماني در المپيک تنها افتخاري است که قهرمان پنج دوره جام جهاني در تاريخ خود کسب نکرده است.

برزيل يکي از معدود تيم‌هاي فوتبال است که قصد دارد بسياري از بازيکنان سرشناس خود را به المپيک اعزام کند. ناکامي در المپيک احتمالا باعث خواهد شد که مانو منزس پيش از جام جهاني 2014 که به ميزباني برزيل برگزار مي‌شود، از کار خود برکنار شود.

همه برزيلي‌ها از جمله هواداران، رسانه‌هاي محلي و مقامات فوتبال انتظارات زيادي از تيم فوتبالشان در المپيک دارند. فدراسيون فوتبال برزيل اعلام کرده که اولويت اصلي‌اش در سال جاري کسب مدال طلاي المپيک است و همچنين تاکيد کرده که ناکامي در اين رقابت‌ها باعث ايجاد تغييراتي خواهد شد زيرا برزيل وارد فاز نهايي آماده‌سازي خود براي جام جهاني 2014 مي‌شود.

بسياري از بازيکنان تيم المپيک 2012 برزيل شانس زيادي براي حضور در جام جهاني 2014 دارند و رقابت‌هاي لندن فرصت بسيار مناسبي براي جوانان برزيلي است تا شايستگي‌هاي خود را به اثبات برسانند.

منزس سرمربي برزيل پس از انتشار فهرست نهايي تيم المپيک گفت: مي‌دانيم که ارزيابي نهايي ما پيش از جام جهاني مربوط به جام کنفدراسيون‌هاي سال آينده مي‌شود چون در آن رقابت‌ها با تيمي به ميدان مي‌رويم که محدوديت سني ندارد اما بديهي است که بايد در المپيک هم عملکرد خوبي داشته باشيم تا بتوانيم اعتماد به تيم را مجددا احيا کنيم.

تيم‌هاي معدودي هستند که مي‌توانند تعداد زيادي از بازيکنان سرشناس خود را به المپيک بفرستند چون در اين رقابت‌ها تيم‌ها بايد با بازيکنان زير 23 سال حاضر شوند و هر تيم تنها سه سهميه بالاي 23 سال دارد اما در ترکيب جوان برزيل بازيکناني همچون نيمار، لوکاس، الکساندر پاتو، پائولو هنريکه گانسو، اوسکار و لئوناردو داميائو حضور دارند.

منزس گفت: ما تيم خوبي داريم و از بازيکناني بهره مي‌بريم که در ترکيب اصلي باشگاه‌هاي بزرگ حضور دارند. تعداد زيادي از بازيکنان جوان اين فرصت را خواهند داشت که جاي خود را در ترکيب برزيل پيدا کنند. آن‌‌ها مي‌توانند در المپيک به جايگاهي برسند که پيش از اين برايشان ممکن نبود.

سه بازيکن بالاي 23 سال برزيل در المپيک لندن عبارت‌اند از تياگو سيلوا مدافع ميلان، مارسلو مدافع رئال مادريد و هالک مهاجم پورتو. در برزيل، بسياري منزس را به دليل انتخاب اين بازيکنان ستودند ولي انتقادهايي هم وجود دارد.

روماريو مهاجم سابق تيم ملي برزيل گفت: من با بازيکناني که او انتخاب کرده موافق نيستم. منزس بايد بازيکناني را انتخاب مي‌کرد که در خارج از کشور شهرت و اعتبار بيشتري دارند. تعداد زيادي بازيکن 23 سال ديگر وجود داشتند که مي‌توانستند انتخاب شوند.

از بين بازيکنان حاضر در اين فهرست، نيمار بازيکني است که هيچ کس اعتراضي درباره انتخاب او ندارد. بسياري اين بازيکن جوان را آينده فوتبال برزيل مي‌دانند و معتقدند که مي‌تواند در جام جهاني 2014، باعث موفقيت تيمش شود. المپيک فرصت مناسبي براي نيمار است تا ثابت کند که مي‌تواند اميدهاي کشورش براي آينده را بر دوش بکشد. وي پس از انتشار فهرست نهايي تيم المپيک در توييتر خود نوشت: از اينکه مي‌توانم به همراه برزيل در المپيک حضور داشته باشم احساس افتخار مي‌کنم.

نيمار پيش از اين اعلام کرده بود که اگر بتواند به برزيل در کسب طلاي المپيک کمک کند، رويايش به حقيقت خواهد پيوست. نيمار 20 ساله که نامش در فهرست 23 نامزد کسب عنوان بهترين بازيکن سال 2011 به چشم مي‌خورد، همراه با رايان گيگز هافبک بريتانيا، يکي از جاذبه‌هاي اصلي فوتبال المپيک خواهد بود.

يکي از مسائلي که باعث افزايش فشار روي برزيلي‌ها در آستانه بازي‌هاي لندن شده اين است که اين تيم در جديدترين رده‌بندي فيفا در جايگاه يازدهم قرار گرفته که بدترين رده تاريخ اين کشور است. منزس درباره فشارهاي وارد تيمش گفت: فشار هميشه وجود دارد و ما بايد با آن کنار بياييم اما فکر نمي‌کنم که اين موضوع لزوما بد باشد. مي‌توانيم از اين فشارها به نفع خودمان استفاده کنيم.

برزيل در حالي راهي لندن مي‌شود که چهار ديدار دوستانه براي آماده‌سازي خود برگزار کرده است. اين تيم در اين رقابت‌ها دانمارک و آمريکا را شکست داد و مقابل مکزيک و آرژانتين شکست خورد. برزيل در سال‌هاي 1984 و 1988 به نقره المپيک رسيده و در 1996 و 2008 نيز به رده سوم و مدال برنز دست يافته است. آرژانتين همراه با ليونل مسي در المپيک 2008 پکن، پس از اينکه برزيل را همراه با رونالدينيو شکست داد، طلاي المپيک را از آن خود کرد.

برزيل همراه با بريتانيا ميزبان المپيک و اسپانيا قهرمان زير 21 سال اروپا از جمله مدعيان اصلي کسب عنوان قهرماني در المپيک 2012 لندن است. منزس نيز نام مکزيک را به عنوان يکي از مدعيان اضافه کرد و گفت: اسپانيا به طور سنتي عملکرد خوبي در آماده‌سازي يک تيم جوان کنار تيم اصلي خود دارد. تعدادي از بازيکنان تيم المپيک اسپانيا در تيمي که چندي قبل قهرمان يورو 2012 شد حضور داشتند.

به استثناي اين کشورها، ساير قدرت‌هاي سنتي فوتبال در انگليس غايب خواهند بود. از بين 16 تيم حاضر در رقابت‌هاي فوتبال مردان المپيک، چهار تيم (سنگال، گابن، بلاروس و امارات) براي نخستين بار در اين بازي‌ها حاضر مي‌شوند و تنها سه تيم سابقه قهرماني در المپيک دارند (بريتانيا 1908 و 1912، اروگوئه 1924 و 1928 و اسپانيا 1992).

برزيل همراه با مصر، بلاروس و نيوزلند در گروه C رقابت‌ها قرار گرفته. اين تيم روز 26 جولاي (5 مرداد) در ورزشگاه ميلنيوم کارديف ولز به مصاف مصر مي‌رود. سپس، در روز 29 جولاي (8 مرداد) در اولدترافورد مقابل بلاروس بازي مي‌کند و در آخرين ديدار مرحله گروهي روز اول اگوست (11 مرداد) در نيوکاسل با نيوزلند پيکار مي‌کند.

منزس پيش از اين اعلام کرده بود که مصر احتمالا يکي از سرسخت‌ترين حريفان برزيل خواهد بود، مخصوصا به اين دليل که برزيل بايد در نخستين ديدار خود به مصاف اين تيم برود. با اين حال، سرمربي برزيل به خوبي آگاه است که آنچه براي تيمش اهميت دارد و باعث کسب مدال طلا مي‌شود اين است که در بازي فينال به پيروزي برسد.

منزس اطمينان دارد که تيمش مي‌تواند از عهده اين کار برآيد. وي گفت: مطمئنيم که بازيکناني در اختيار داريم که مي‌توانند در پايان، برزيل را به مدال برسانند.

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : جمعه 1391/04/23 09:47

استفاده از تي‌شرت چه‌گوارا، بطري‌ آب، دوربين و وووزلا ممنوع!
[h=1]هشدار کميته برگزاري المپيک لندن به تماشاگران[/h]
[h=2]کميته برگزاري مسابقات المپيک لندن فهرستي از وسايلي که ورود آنها به محل انجام مسابقات ممنوع است، را منتشر کرد.[/h]


به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، در شرايطي که پيکارهاي المپيک لندن 2012 از تاريخ 27 جولاي (6 مرداد 91 ) آغاز خواهد شد، کميته برگزاري اين مسابقات فهرست مواردي را منتشر کرد که تماشاگران و هواداران رشته‌هاي ورزشي اجازه ندارند به محل مسابقات بياورند.

در اين فهرست وسايلي همچون دوربين‌هاي لنز بلند، تي‌شرت منقوش به تصوير چه‌گورا(آزادي خواه آرژانتيني سهيم در جنبش 26 ژوئيه فيدل کاسترو )، خوراکي‌‌هاي محرک، بطري هاي بزرگ آب، توپ‌هاي ورزشي، شيپورهاي گوش خراش همچون وووزلا و ... ذکر شده است.

انتشار اين فهرست باعث تعجب بسياري از هواداران و تماشاگران شده زيرا براين اساس و با ممنوعيت ورود وسايلي مانند دوربين، آنها تنها اجازه دارند وسايلي بسيار ساده را در اماکن ورزشي مخصوص المپيک به همراه داشته باشند.

در مقابل مسئولان برگزاري گمان مي‌کنند با ايجاد چنين ممنوعيت‌هايي باعث افزايش امور امنيتي اين مسابقات خواهند شد.

 

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
استفاده از تی شرت چه گوارا، بطری آب، دوربین و وووزلا ممنوع ... !!!

استفاده از تی شرت چه گوارا، بطری آب، دوربین و وووزلا ممنوع ... !!!


.
.
.







کمیته برگزاری مسابقات المپیک لندن فهرستی از وسایلی که ورود آنها به محل انجام مسابقات ممنوع است، را منتشر کرد‌ :

در شرایطی که پیکارهای المپیک لندن ۲۰۱۲ از تاریخ ۲۷ جولای (۶ مرداد ۹۱ ) آغاز خواهد شد ، کمیته برگزاری این مسابقات فهرست مواردی را منتشر کرد که تماشاگران و هواداران رشته های ورزشی اجازه ندارند به محل مسابقات بیاورند!!

در این فهرست وسایلی همچون :

دوربین های لنز بلند

تی شرت منقوش به تصویر چه گورا (آزادی خواه آرژانتینی سهیم در جنبش ۲۶ ژوئیه فیدل کاسترو )

خوراکی های محرک

بطری های بزرگ آب

توپ های ورزشی

شیپورهای گوش خراش همچون وووزلا

و ... ذکر شده است!!:warn:

انتشار این فهرست باعث تعجب بسیاری از هواداران و تماشاگران شده زیرا براین اساس و با ممنوعیت ورود وسایلی مانند دوربین، آنها تنها اجازه دارند وسایلی بسیار ساده را در اماکن ورزشی مخصوص المپیک به همراه داشته باشند!!

در مقابل مسئولان برگزاری گمان می کنند با ایجاد چنین ممنوعیت هایی باعث افزایش امور امنیتی این مسابقات خواهند شد!!:cool:
 

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست ورزشکاران المپیکی ایران و رشته های آنها برای حضور در سی امین دوره بازی های المپیک تابستانی به شرح زیراست:
ردیف نام رشته ورزشکار
1 تیراندازی الهه احمدی - تفنگ بادی 10 متر بانوان
2 تیراندازی مه لقا جام بزرگ - تفنگ بادی 10 متر بانوان
3 تیراندازی ابراهیم برخوداری - تپانچه بادی 10 متر
4 تکواندو محمد باقری معتمد - وزن 68- کیلوگرم
5 تکواندو یوسف کرمی - وزن 80- کیلوگرم
6 تکواندو سوسن حاجی پور - وزن 67- کیلوگرم
7 دوچرخه سواری علیرضا حقی - تایم تریل
8 دوچرخه سواری مهدی سهرابی - استقامت جاده
9 دوچرخه سواری امیر زرگری - استقامت جاده
10 دوومیدانی کاوه موسوی - پرتاب چکش (B)
11 دوومیدانی امین نیک فر - پرتاب وزنه (B)
12 دوومیدانی احسان حدادی - پرتاب دیسک (A)
13 دوومیدانی سجاد مرادی - دوی 800 متر (B)
14 دوومیدانی سجاد هاشمی آهنگری - دوی 400 متر (B)
15 دوومیدانی لیلا رجبی - پرتاب وزنه (B)
16 دوومیدانی ابراهیم رحیمیان - پیاده روی 20 کیلومتر
17 دوومیدانی رضا قاسمی - دوی 100 متر
18 دوومیدانی روح الله عسگری - دوی 100 متر با مانع
19 دوومیدانی محمد ارزنده - پرش طول
20 کشتی فرنگی سعید عبدولی - وزن 66 کیلوگرم
21 کشتی فرنگی امید نوروزی - وزن 60 کیلوگرم
22 کشتی فرنگی بشیر باباجان زاده - وزن 120 کیلوگرم
23 کشتی فرنگی حمید سوریان - وزن 55 کیلوگرم
24 کشتی فرنگی قاسم رضایی - وزن 96 کیلوگرم
25 کشتی فرنگی حبیب الله اخلاقی - وزن 84 کیلوگرم
26 کشتی آزاد حسن رحیمی - وزن 55 کیلوگرم
27 کشتی آزاد رضا یزدانی - وزن 96 کیلوگرم
28 کشتی آزاد مهدی تقوی - وزن 66 کیلوگرم
29 کشتی آزاد صادق گودرزی - وزن 74 کیلوگرم
30 کشتی آزاد مسعود اسماعیل پور - وزن 60 کیلوگرم
31 کشتی آزاد احسان لشگری - وزن 84 کیلوگرم
32 کشتی آزاد کمیل قاسمی - وزن 120 کیلوگرم
33 بوکس احسان روزبهانی - وزن 81- کیلوگرم
34 بوکس مهدی طلوتی - وزن 64- کیلوگرم
35 بوکس علی مظاهری - وزن 91- کیلوگرم
36 بوکس امین قاسمی پور - وزن 69- کیلوگرم
37 قایقرانی احمدرضا طالبیان - کایاک یک نفره 1000 متر
38 قایقرانی آرزو حکیمی - کایاک یک نقره 200 متر
39 قایقرانی
محسن شادی - روئینگ ماده تک نفره سنگین وزن​
40 قایقرانی سولمازعباسی - روئینگ ماده تک نفره سنگین وزن
41 تیزاندازی‌باکمان نادرمنوچهری مقدم- ریکرو (جایگزین میلاد وزیری )
42 تیراندازی‌باکمان ساره اسدی - ریکرو (جایگزین زهرا دهقان )
43 وزنه برداری سعید محمدپور - وزن 94 کیلوگرم
44 وزنه برداری نواب نصیرشلال - وزن 120 کیلوگرم
45 وزنه برداری بهداد سلیمی - وزن 105+ کیلوگرم
46 وزنه برداری سجاد انوشیروانی - وزن 105+ کیلوگرم
47 وزنه برداری سهراب مرادی - وزن 85 کیلوگرم
48 وزنه برداری کیانوش رستمی - وزن 85 کیلوگرم
49 تنیس روی میز نوشاد عالمیان
50 تنیس روی میز ندا شهسواری
51 جودو محمدرضا رودکی - وزن 100+ کیلوگرم
52 جودو جواد محجوب - وزن 100- کیلوگرم
53 شنا علیرضا بیداریان - 100 متر آزاد (وایلد کارت)
54 شمشیربازی مجتبی عابدینی - اسلحه سابر
 

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام زمان برگزاری مسابقات نمایندگان ایران در المپیک 2012
روز اول : 27 جولای (6 مرداد)
تیروکمان - انفرادی مردان میلاد وزیری - ساعت 9
تیرو کمان - انفرادی زنان زهرا دهقان - ساعت 13
روز دوم : 28 جولای
تیراندازی - تفنگ 10 متر زنان الهه احمدی - ساعت 8:15
تیراندازی - تفنگ 10 متر زنان مه لقاء جام بزرگ - ساعت 8:15
تیراندازی – تپانچه 10 متر مردان ابراهیم برخورداری - ساعت 12
تنیس روی میز - نوشاد عالمیان - ساعت 9:45
تنیس روی میز - ندا شهسواری - ساعت 9:45
دوچرخه سواری - علیرضا حقی - ساعت 10
دوچرخه سواری - مهدی سهرابی - ساعت 10
دوچرخه سواری - امیر زرگری - ساعت 10
روئینگ – ماده تکنفره مردان محسن شادی - ساعت 12:30
روئینگ – ماده تکنفره بانوان سولماز عباسی، ساعت 13:30
روز سوم : 29 جولای
شمشیر بازی – اسلحه سابر – انفرادی مردان مجتبی عابدینی - ساعت 10:30
بوکس 69 کیلو - امین قاسمی پور
روز چهارم : 30 جولای
بوکس - 64- کیلو مهدی طلوتی - ساعت 14:45
بوکس81 کیلو احسان روزبهانی - ساعت 14:45
روز پنجم : 31 جولای
شنا – 100 متر آزاد مردان محمد بیداریان - ساعت 10
روز ششم : 1 آگوست
دوچرخه سواری – تایم تریل علیرضا حقی - ساعت 14:15
دوچرخه سواری – تایم تریل مهدی سهرابی - ساعت 14:45
دوچرخه سواری – تایم تریل امیر زرگری - ساعت 14:45
بوکس 91- کیلو علی مظاهری - ساعت 14:45
روز هفتم : 2 آگوست
جودو – 100 کیلو - جواد محجوب - ساعت 9:30
روز هشتم : 3 آگوست
دوومیدانی- پرتاب وزنه - امین نیکفر - ساعت 10
دوومیدانی - پرتاب چکش - کاوه موسوی - ساعت 11:20
وزنه برداری - 85 کیلو - کیانوش رستمی - ساعت 19
وزنه برداری - 85 کیلو - سهراب مرادی -ساعت 19
جودو - 100+ کیلو - محمدرضا رودکی -ساعت 9:30
روز نهم : 4 آگوست
دوومیدانی - 400 متر مردان - سجاد هاشمی - ساعت 10:35
دوومیدانی - 100 متر مردان - رضا قاسمی - ساعت 10
وزنه برداری - 94 کیلو - سعید محمدپور -ساعت 19
وزنه برداری - 105 کیلو - نواب نصیر شلال - ساعت 19
دوومیدانی - پیاده روی 20 کیلومتر - ابراهیم رحیمیان - ساعت 17
روز دهم : 5 آگوست
کشتی فرنگی - 55 کیلو - حمید سوریان - ساعت 13
روز یازدهم : 6 آگوست
قایقرانی - کایاک یکنفره 100 متر مردان - احمدرضا طالبیان - 9:30
دوومیدانی - پرتاب دیسک - احسان حدادی - ساعت 10
دوومیدانی - پرتاب وزنه - لیلا رجبی - ساعت 10:45
دوومیدانی - 800 متر مردان - سجاد مرادی - ساعت 10:45
کشتی فرنگی - 60 کیلو مردان - امید نوروزی - ساعت 13
کشتی فرنگی - 84 کیلو مردان - حبیب اله اخلاقی - ساعت 13
کشتی فرنگی - 120 کیلو مردان - بشیر باباجان زاده - ساعت 13
روز دوازدهم : 7 آگوست
کشتی فرنگی - 66 کیلو مردان - سعید عبدولی - ساعت 13
کشتی فرنگی - 96 کیلو مردان - قاسم رضایی - ساعت 13
وزنه برداری - 105+ کیلو - بهداد سلیمی - ساعت 19
وزنه برداری - 105+ کیلو - سجاد انوشیروانی - ساعت 19
روز سیزدهم : 8 آگوست
دوومیدانی - 110 متر با مانع - روح اله عسگری - ساعت 19:15
روز چهاردهم : 9 اگوست
تکواندو - محمد باقری معتمد - ساعت 9:15
تکواندو - یوسف کرمی - ساعت 9:15
روز پانزدهم : 10 آگوست
تکواندو - بانوان 67- کیلو - سوسن حاجی پور - ساعت 9
کایاک یکنفره - 200 متر بانوان - آرزو حکیمی - ساعت 10:12
کشتی آزاد - 55 کیلو مردان - حسن رحیمی - ساعت 13
کشتی آزاد - 74 کیلو مردان - صادق گودرزی - ساعت 13
روز شانزدهم :11 آگوست
کشتی آزاد - 60 کیلو مردان - مسعود اسماعیل پور - ساعت 13
کشتی آزاد - 84 کیلو مردان - احسان لشگری - ساعت 13
کشتی آزاد - 120 کیلو مردان - کمیل قاسمی - ساعت 13
روز هفدهم : 12 آگوست
کشتی آزاد - 66 کیلو مردان - مهدی تقوی - ساعت 13
کشتی آزاد - 96 کیلو مردان - رضا یزدانی - ساعت 13
 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
ثمربخشی حضور در اردوهای مشترک ایتالیا



با حضور در اردوهای مشترک در ایتالیا
طلوتی: تمرین با قهرمانان جهان ما را به خودباوری رساند


بوکسور المپیکی تیم ملی گفت: «در اردوی مشترک ایتالیا تمرین با قهرمانان جهان باعث شد تا همه ما به خودباوری برسیم.»

مهدی طلوتی اظهار داشت: «در اردوی مشترکی که طی دو هفته به میزبانی ایتالیا برگزار شد، تجربیات جدیدی کسب کردیم. با قهرمانان جهان تمرین کردیم که این موضوع باعث شد همه ما به خودباوری برسیم.»

وی افزود: «تیم ملی ایتالیا با نفرات اصلی خود در اردوی مشترک حضور داشت و تیم ملی اوکراین نیز با بهترین بوکسورهای خود در این رقابت‌ها شرکت کرده بود.»

بوکسور المپیکی تیم ملی گفت: «در هفته‌های آخر تمرینات خوبی با بوکسورهای آذربایجان داشتیم. آنها نیز با نفرات اصلی خود در این اردوها شرکت کرده بودند البته تیم ملی آذربایجان با تاخیر در این اردوها حضور پیدا کرد. آنها طوری برنامه‌ریزی پیدا کرده بودند که پس از پایان اردوها مستقیم از ایتالیا راهی لندن شوند.»

طلوتی در ادامه اظهار داشت:‌ «تیم ملی ایتالیا با ۷ وزن در المپیک لندن شرکت خواهد کرد که همه این نفرات در اردوهای مشترک حضور داشتند. در این اردوها حریف المپیکی من نیز حضور داشت و تمرینات خوبی را با هم پیگیری کردیم و همچون مبارزات دوستانه‌ای نیز با هم داشتیم. در این مبارزات چیزی از وی کم نداشتم.»

طلوتی در مورد ابراز رضایت سرمربی تیم ملی ایتالیا از شرایط فنی ملی‌پوشان ایرانی خبر داد و اظهار داشت: «‌فرانچسکو سرمربی تیم ملی ایتالیا زمانی که اردوها به پایان رسید با ما صحبت کرد و از شرایط فنی هر ۴ نفر ما ابراز رضایت کرد.»

بوکسور المپیکی تیم ملی در مورد پرچم‌داری علی مظاهری در المپیک لندن عنوان کرد: «خوشحالم از اینکه مسئولیت حق پرچم در المپیک لندن به مظاهری سپرده شد. به هرحال افتخار بزرگی است که نصیب خانواده بزرگ بوکس شده است. در حضور سرمربی تیم ملی به مظاهری گفتم که این افتخار بزرگی است که سالیان سال برای تو ماندنی می‌شود.»

وی در پایان اظهار داشت: «حضور رئیس و دبیر فدراسیون در اردوهای مشترک باعث بالا رفتن انگیزه همه ملی‌پوشان شد. من از این بابت خوشحالم که کسب نتیجه برای همه خانواده بوکس مهم است.»






 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
آمادگی ۹۰ درصدی نواب نصیرشلال



نواب نصیرشلال: برای المپیک ۹۰ درصد آماده‌ام

ملی‌پوش خوزستانی و دارنده مدال طلای وزنه‌برداری آسیا با بیان این‌که کسب مدال در بالاترین سطح جهان قابل پیش‌بینی نیست، گفت: «اگرچه سطح مسابقات المپیک بسیار بالاست، ولی تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین نتیجه را کسب کنم.»

نواب نصیرشلال اظهار کرد: «شرایط خوبی در تیم‌ملی وجود دارد و همه وزنه‌برداران خوب تمرین می‌کنند. اکنون که به مسابقات المپیک نزدیک‌تر شده‌ایم، نوع و شرایط تمرینی‌مان نیز متفاوت شده است.»

وی ادامه‌داد: «بیش از شش ماه است که به صورت شبانه‌روزی در اردو هستیم و این اردوها تا یک ماه دیگر نیز ادامه خواهد داشت. تیم‌ملی در این مدت در مسابقات بزرگسالان آسیا که در کره‌جنوبی بود، شرکت کرد؛ من در این رقابت‌ها در یک ضرب با ثبت رکورد ۱۸۷ کیلوگرم صاحب مدال طلا شدم.»

دارنده مدال برنز رقابت‌های جهانی ۲۰۰۷ جوانان در چک، با بیان این‌که اکنون به بیش از ۹۰ درصد آمادگی رسیده‌ام، گفت: «یک آسیب دیدگی جزئی برایم به وجود آمد که مشکل خاصی نبود ولی چند روزی را به این دلیل از تمریناتم عقب افتادم.»



وی افزود: «با توجه به این‌که ۲۴ روز دیگر تا مسابقاتمان در المپیک فرصت باقی مانده است، فکر می‌کنم این مدت زمان برایم فرصت مناسب و خوبی باشد تا بتوانم به شرایط بدنی مطلوبی که مد نظرم است، دست پیدا کنم.»

نصیرشلال با بیان این‌که در تمرینات خود در یک ضرب ۱۹۱ و در ۲ ضرب ۲۳۶ کیلوگرم را بالای سر بردم، تصریح کرد: «امیدوارم رکوردی که در المپیک ثبت می‌کنم بهتر از رکوردی باشد که در تمریناتم ثبت کردم.»



وی درباره حریفانش در المپیک عنوان کرد: «۲ وزنه‌بردار از کشور روس که قهرمان جهان و المپیک هستند،‌ یک بلاروس که طلای المپیک را دارد و یک ورزشکار لهستانی که عنوان جهانی دارد، از حریفان اصلی من در این مسابقات به شمار می‌روند.»

دارنده مدال برنز مسابقات جهانی ۲۰۰۸ در دسته ۱۰۵ کیلوگرم جوانان با بیان این‌که هیچ حریفی را دست کم نمی‌گیرم، خاطرنشان کرد: «جدا از این حریفان که بهترین‌های این وزن هستند، فکر می‌کنم هر ورزشکاری که در المپیک شرکت می‌کند برای کسب مدال انگیزه‌ی بالایی دارد.»

نصیرشلال در ادامه با بیان این‌که مدیران ورزشی استان‌مان وعده‌هایی درباره کسب سهمیه المپیک داده بودند ولی به آن عمل نکردند، گفت: «من از آن‌ها گله‌مندم؛ زیرا شرایط ورزشکاران به‌صورتی است که زندگی‌شان از راه ورزش تامین می‌شود.»

این ورزشکار خوزستانی با بیان این‌که مدیران ورزشی استان باید پیش از المپیک به وعده‌‌هایشان عمل می‌کردند، گفت: «اگر وعده مدیران عملی می‌شد، ورزشکاران با روحیه مضاعفی وارد این رقابت‌ها می‌شدند ولی با این‌که خوزستان قطب وزنه‌برداری کشور است، سایر استان‌ها بیشتر از خوزستان برای ورزشکارانشان ارزش قائلند.»



وی در پایان گفت: «سایر استان‌ها مانند اردبیل، اصفهان، شیراز و شهرهای شمالی برخوردشان با ورزشکاران‌شان بسیار متفاوت است ولی خوزستان با این همه سرمایه از بسیاری از استان‌ها در این خصوص عقب‌تر است.»






 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
برنامه‌ریزی سلیمی برای طلا



سلیمی: برنامه‌ریزی‌ام برای طلا است نه رکوردشکنی/ مصدومیتم بلوف نبود!
وزنه‌بردار فوق سنگین کشورمان تاکید کرد هدفش در رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن کسب مدال طلا است و رکوردشکنی اولویتش نیست.

بهداد سلیمی در خصوص اردوی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: «تمرینات به نسبت خوب پیش می‌رود. آسیب‌دیدگی‌ام کمی من را نسبت به سایرین عقب انداخت اما در مجموع شرایط خوب است و امیدوارم روند رو به رشد ملی‌پوشان همچنان ادامه پیدا کند.»


*رقیب هر وزنه‌برداری خودش و وزنه است!

وی در خصوص رقیبانش در المپیک گفت: «از نظر من مهم‌ترین رقیب هر وزنه‌بردار، خود وزنه‌بردار و وزنه‌ای است که می‌زند. هر وزنه‌برداری که بتواند از ۶ حرکتی که دارد نهایت استفاده را ببرد، قطعا موفق‌تر خواهد بود.»

سلیمی در پاسخ به این سؤال که آیا برای حضور موفق در المپیک، رقیبانش را آنالیز کرده و از شرایط رکوردی آنها مطلع است، یادآور شد: «وزنه‌برداری مانند کشتی نیست که با شناخت حریف، بخواهیم روی نقطه ضعفش کار کنیم. خیلی به رکورد حریفانم توجهی ندارم، چراکه از نظر من هرکس بتواند کار خودش را به نحو احسن پیش و از حرکاتش نهایت استفاده را ببرد، موفق‌تر خواهد بود.»


*از تجربیات رضازاده استفاده می‌کنم

وزنه‌بردار فوق سنگین کشورمان در مورد اینکه آیا برای حضور در المپیک از تجربیات حسین رضازاده، رئیس فعلی فدراسیون و قهرمان سابق سنگین وزن جهان بهره می‌گیرد، به فارس گفت: «صددرصد این کار را می‌کنم. وی همیشه تجربیاتش از مسابقات جهانی و المپیک را در اختیار من و سایر ملی‌پوشان قرار می‌دهد و نقش مؤثری در موفقیت‌های کسب شده داشته‌ است.»

سلیمی در خصوص آسیب‌دیدگی‌اش گفت: «تقریبا با رفع مصدومیتم از شرایط خوبی برخوردار هستم. هنوز به مرز آمادگی صدرصد نرسیده‌ام و حدود ۹۰ درصد آماده‌ام. با این حال بیشتر اردونشینان در حالی که روزهای زیادی به رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن باقی نمانده از آمادگی صد در صدی برخوردار هستند.»


*هنوز دوره درمان را طی می‌کنم

قوی‌ترین مرد جهان در پاسخ به این سؤال که پس از مشخص شدن پاداش رقابت‌‌های المپیک، از مطرح کردن مصدومیتش و ابهام در اعزام به المپیک‌ منظور دیگری نداشته است،‌ گفت: «شاید افرادی که این حرف‌ها را زده‌اند، دلایل خودشان را داشته باشند، اما من واقعیت را اعلام کردم و در حال حاضر نیز هنوز، دوره درمانم را طی می‌کنم و بهبود کامل حاصل نشده است. خبر انتشار مصدومیتیم اغراق نبود و هیچ بلوفی نزدم.»


*به دو دلیل رکوردهایم افت کردند

سلیمی در خصوص افت رکوردهایش به فارس گفت: «در رکوردگیری اردوی بجنورد نیازی به رکورد زدن نداشتم اما به دو دلیل رکوردهایم افت داشت. اول آسیب‌دیدگی‌ زانویم بود که اجازه نداد خیلی خوب کار کنم و دوم اینکه رکوردگیری بجنورد برای من و کیانوش رستمی و برخی دیگر فرمالیته بود و برای انتخابی المپیک نقشی نداشت و خود کوروش باقری هم این موضوع را تأیید کرده بود.»


*توانم بیشتر از رکوردهای بجنورد بود

سلیمی تصریح کرد: «با این حال از وزنه‌هایی که زدم راضی نیستم و توانم بیشتر از رکوردهایی بود که به ثبت رساندم. با این وجود نسبت به شرایطی که داشتم، رکوردهای بدی نبود، ضمن اینکه یک هفته قبل از رکوردگیری بجنورد، رکورد مجموع ۴۷۰ کیلوگرم را به ثبت رساندم، اما شرایط روز رکوردگیری به گونه‌ای بود که وزنه‌های سنگین‌تری را بلند نکنم.»


*برنامه‌ریزی برای کسب طلای المپیک است، نه رکوردزنی

وی در مورد اینکه در المپیک چه عملکردی را از خود به جای خواهد گذاشت، گفت: «در لندن تمام تلاشم برای کسب مدال طلا است. بیشتر برای کسب مدال طلا برنامه‌ریزی کرده‌ام تا رکوردشکنی. البته همه چیز به شرایط روز مسابقه بستگی دارد و امکان رقم خوردن هر اتفاقی وجود دارد.»



*من باید عدالت را رعایت کنم یا شما؟!

سلیمی در خصوص قراردادهای میلیاردی بازیکنان فوتبال و اینکه آیا این پرداخت‌ها در بین ورزشکاران عدالت است، گفت: «در این خصوص حرفی ندارم. عدالت را من می‌توانم برقرار کنم یا شما؟ وقتی این همه صحبت دراین مورد انجام شده و نتیجه‌ای در پی نداشته است، دیگر در این مورد حرف زدن فایده‌ای ندارد.»

قهرمان وزنه‌برداری جهان و بخت اول کسب مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن در پایان عنوان کرد: «دیگر جای مطرح کردن این مسائل و موارد حاشیه‌ای قبل از المپیک نیست و تنها باید روی این موفقیت در لندن تمرکز کرد.»






 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
مصاحبه با حمید سوریان



حمید سوریان: دیگر آن جوان ۴ سال قبل نیستم
اگر به کشتی برگشتم برای مدال المپیک بوده است


حمید سوریان معتقد است که المپیک لندن برای او تفاوت بسیار زیادی با پکن دارد و دیگر آن جوان ۴ سال قبل نیست.
دارنده ۵ مدال طلای کشتی فرنگی جهان و یکی از پرافتخارترین کشتی‌گیران تاریخ ایران، مدال المپیک را در کلکسیون مدال‌هایش خالی می‌بیند به همین خاطر قصد دارد در لندن کلکسیونش را تکمیل کند.

در ادامه گفت و گوی ایسنا با حمید سوریان ملی پوش وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی فرنگی را می‌خوانید.

- المپیک لندن برای تو چه تفاوتی با پکن دارد؟

از آن المپیک تا این المپیک تفاوت زیادی وجود دارد. تجربه‌ام بیشتر شده و دیگر جوان چهار سال قبل نیستم. فضای المپیک را بهتر لمس می‌کنم به همین خاطر با انگیزه و امید بیشتری تمرین می‌کنم تا نتیجه خوبی بگیرم. چند ماه است که سفت و سخت به کشتی چسبیده‌ام که تقریبا از آبان ماه سال گذشته بوده است. مربیان هم برایم خیلی زحمت کشیده‌‌اند. نسبت به یکی دوسال اخیر که کمتر با ورزش بوده‌ام در این چند ماهه زحمت بیشتری کشیده‌ام. انشاالله که نتیجه بگیرم.

- دلیل دوری‌ات از ورزش در یکی دوسال اخیر چه بود؟

حضور در بازی‌های آسیایی و شکست در آنجا باعث شد تا از فضای ورزش دور شوم. واقعیت این است که احساس می‌کنم سال قبل هم که به مسابقات جهانی اعزام نشدم کمی مورد کم لطفی قرار گرفتم اما مربیان کمک کردند تا دوباره به کشتی برگردم. پس از آن نیز سهمیه المپیک را گرفتم. اگر دوباره برگشته‌ام با انگیزه مدال المپیک بوده است.


- اگر به گذشته برگردیم آیا بلافاصله پس از مسابقات جهانی حاضر می‌شوی در بازی‌های آسیایی هم شرکت کنی؟

به گذشته برگردم به هیچ وجه در بازی‌های آسیایی شرکت نمی‌کردم. در آن زمان شرایط ایده آل نداشتم و اگر به گوانگجو نمی‌رفتم مسابقات جهانی سال بعد را هم از دست نمی دادم.


- تا چه حد بین کشتی‌گیران و مربیان کشتی فرنگی اعتماد وجود دارد؟


فضایی که همیشه بر کشتی فرنگی حاکم بوده بسیار مثبت بوده و بین مربیان و کشتی‌گیران رابطه خوبی وجود داشته است. به شخصه خیلی از موفقیت‌های دوران گذشته‌ام را مدیون مربیان بوده‌ام که در المپیک هم با این همدلی نتیجه مثبت خواهیم گرفت.


- برای اولین بار است که تیم ملی کشتی فرنگی ایران این گونه در المپیک مدعی است.


تیمی که با این ۶ نفر تشکیل شده خیلی منسجم است. هر ۶ نفر ما مدال جهانی داریم و هیچ کس به لندن نمی‌آید تا فقط شرکت کننده باشد. به این تیم امید زیادی داریم.


- اگر به گذشته برگردی آیا باز هم ورزش کشتی را انتخاب می‌کنی؟


قطعا همی‌نطور است. تا به حال به هرچه در زندگی‌ام رسیده‌ام را مدیون کشتی بوده‌ام و چیزی که الان باعث شده سال‌ها در تیم ملی باشم و حالا با تمام وجود دوباره تمرین کنم افتخار مدال المپیک است. در خانواده ما پدرم و برادرهای بزرگم همه ورزشکار بودند و من هم به سمت کشتی آمدم. الفبای کشتی را برادرهای بزرگترم به من یاد دادند و هرچه دارم از آنها است. ضمن اینکه در کشتی بزرگترین الگوهای ورزشی کشور مانند تختی و پوریای ولی را داریم و اشخاص بزرگی از این رشته مانند دکتر دبیر و دکتر خادم به جامعه معرفی شده‌اند پس اگر به گذشته هم برگردم باز هم همین راه را می‌روم.


- به نظر می‌رسد انتظارات از کشتی زیاد است.

اگر انتظاری هم وجود دارد به حق است. مردم نسبت به رشته‌هایی که قهرمانان بزرگی دارند حساس هستند. ۸۰ درصد هر دو تیم فرنگی و آزاد عنوان دار جهانی هستند و محمد بنا به همراه رسول خادم که هدایت این تیم‌ها را بر عهده دارند افراد بزرگی هستند و کارنامه مشخصی دارند.


- به نظر می‌رسد در المپیک پکن فشار زیادی از لحاظ مدال آوری روی تو وجود داشت و انتظار از کاروان بر دوش تو و یکی دو ورزشکار دیگر افتاده بود. اما حالا آن فشار روحی کمتر به نظر می‌رسد.

همه چیز مربوط به این موضوع نبوده است. بار روحی–روانی و آمادگی جسمانی متصل به هم هستند. اگر ورزشکار از نظر جسمی آماده باشد شرایط روحی او هم خوب می‌شود. در المپیک قبلی اگر از وضعیت جسمانی بسیار خوبی برخوردار می‌شدم از لحاظ روحی هم وضعیتم بهتر می‌شد اما در پکن چندان آماده نبودم. الان هم تمرکز مربیان روی این است که بچه‌ها را در شرایط ایده آلی قرار دهند.


- حرف پایانی


وضعیت کشتی امیدوار کننده است. با زحمت‌هایی که کشیده می‌شود و با دعای خیر مردم احساس می‌کنم که در لندن موفق خواهیم شد.








 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
لیست نهایی کاروان اعزامی ایران به لندن اعلام شد



از سوی دبیر کل کمیته ملی المپیک
لیست نهایی کاروان اعزامی ایران به لندن اعلام شد

دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورمان در آستانه آغاز بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن، لیست کاروان اعزامی ایران لندن را اعلام کرد.

پس از گمانه زنی‌های مختلف و انتشار لیست‌های متعدد از سوی برخی رسانه‌ها، دبیر کل کمیته ملی المپیک لیست قطعی و نهایی کاروان اعزامی ایران به سی امین دوره بازی‌های المپیک را اعلام کرد.

افشارزاده در این خصوص گفت: «ما باید تا آخرین زمان ممکن نسبت به دغدغه فدراسیون‌های اعزامی و کادر فنی تیم‌های ملی حساسیت نشان می دادیم تا ترکیب نهایی و مورد وثوق آنان انتخاب و اعلام شود همین موضوع باعث شد تا پایان زمان اداری روز پنج‌شنبه لیست نهایی کاروان اعزامی را جمع بندی کرده و در اختیار عموم قرار دهیم.»

وی یادآور شد: «خوشبختانه با تعامل بسیار خوبی که بین کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و کادر فنی تیم‌های ملی بود ترکیب تیم ها طبق نظر سیستم فنی فدراسیون ها انتخاب و قطعی شد تا به ستاد برگزاری بازی‌های المپیک و کمیته بین المللی المپیک معرفی شود.»

دبیر کل کمیته ملی المپیک در پایان گفت: «هیچ کدام از لیست‌های منتشر شده توسط رسانه‌ها مورد تایید کمیته ملی المپیک نیست و لیست منتشر شده از سوی روابط عمومی کمیته ملی المپیک، لیست نهایی ما است.»

اسامی کاروان اعزامی به شرح زیر است:


رشته وزنه برداری


۱ حسین رضازاده - رئیس

۲ داراب ریاحی - مدیر تیم

۳ جورج زالای - مربی

۴ کوروش باقری - مربی

۵ سهراب مرادی - ورزشکار

۶ کیانوش رستمی - ورزشکار

۷ سعید محمدپور کرکرق - ورزشکار

۸ نواب نصیر شلال - ورزشکار

۹ بهداد سلیمی کردآسیابی - ورزشکار

۱۰ سجاد انوشیروانی حمل آباد - ورزشکار

رشته روئینگ

۱ شخرت گانیو - مربی

۲ افشین فرزام - مربی

۳ محسن شادی نقده - ورزشکار

۴ سولماز عباسی - ورزشکار

رشته قایقرانی

۱ ایرج اقلیمی اصیل - مربی

۲ ویوچسلاو یولداشف - مربی

۳ احمدرضا طالبیان - ورزشکار

۴ آرزو حکیمی مقدم - ورزشکار

۵ سیدمحمدشروین اسبقیان - سرپرست

رشته تیراندازی با کمان

۱ محمدعلی شجاعی - رئیس

۲ نادر منوچهری مقدم - ورزشکار

۳ ساره اسدی - ورزشکار

۴ ذوبیداله سلیمف - مربی

رشته جودو

۱ محمدعلی رستگار سرخه - رئیس

۲ آرش میراسماعیلی - همراه

۳ جواد مهجوب - ورزشکار

۴ محمدرضا رودکی - ورزشکار

مرتضی بهرامی نژاد - پزشک

رشته دوچرخه سواری

۱ امیر زرگری - ورزشکار

۲ علیرضا حقی - ورزشکار

۳ مهرداد صفرزاده - سرمربی

۴ مهدی سهرابی - ورزشکار

۵ خسرو قمری - سرپرست

رشته شمشیربازی

۱ فضل اله باقرزاده - رئیس

۲ پیمان فخری - دبیر

۳ مجتبی عابدینی شورمستی - ورزشکار

رشته تنیس روی میز

۱ محمد زارع پور اشکذری - رئیس

۲ مهرداد بابادی وند - همراه

۳ نوشاد عالمیان درون کلائی - ورزشکار

۴ ندا شهسواری - ورزشکار

رشته بوکس

۱ احمد ناطق نوری - رئیس

۲ منوچهر مقصودی - نایب رییس

۳ حسینقلی نهرودی - سرمربی

۴ علی مظاهری - ورزشکار

۵ مهدی طلوتی بندپی - ورزشکار

۶ امین قاسمی پور - ورزشکار

۷ احسان روزبهانی - ورزشکار

رشته شنا

۱ سرپرست نا مشخص است.

۲ محمد بیداریان - ورزشکار


رشته دو و میدانی

۱ افشین داوری - رئیس

۲ کیم بوخانسف - مربی

۳ تیمور غیاثی - کادرفنی

۴ سجاد هاشمی آهنگرانی - ورزشکار

۵ امین ابراهیم پال نیک فر - ورزشکار

۶ احسان حدادی - ورزشکار

۷ کاوه موسوی - ورزشکار

۸ سجاد مرادی - ورزشکار

۹ لیلا رجبی - ورزشکار

۱۰ ابراهیم رحیمیان خانقاه - ورزشکار

۱۱ رضا قاسمی - ورزشکار

۱۲ روح اله عسگری گندمانی - ورزشکار

۱۳ محمد ارزنده - ورزشکار

۱۴ احمد گودرزی - مربی

۱۵ جواد خسروشیری - کادرفنی

۱۶ بیژن شادمهر - کادرفنی

رشته کشتی آزاد

۱ حجت اله خطیب - رئیس

۲ رسول خادم - مربی

۳ محمد طلایی - مربی

۴ کیانوش اعتماد مقدم - مربی

۵ علیرضا رضایی - مربی

۶ رضا لایق - مربی

۸ کمیل قاسمی - ورزشکار

۹ رضا یزدانی - ورزشکار

۱۰ احسان لشگری - ورزشکار

۱۱ صادق گودرزی - ورزشکار

۱۲ مهدی تقوی کرمانی - ورزشکار

۱۳ مسعود اسمعیل پور جویباری - ورزشکار

۱۴ حسن رحیمی- سبزعلی - ورزشکار

رشته کشتی فرنگی

۱ محمد بناء - مربی

۲ جمشید خیرآبادی - مربی

۳ ایرج اسفندیاری - مربی

۴ رسول جزینی درچه - مربی

۵ حمید سوریان - ورزشکار

۶ امید نوروزی - ورزشکار

۷ سعید عبدولی - ورزشکار

۸ حبیب اله اخلاقی - ورزشکار

۹ بشیر باباجان زاده درزی - ورزشکار

۱۰ قاسم رضایی - ورزشکار

رشته تکواندو

۱ سید محمد پولادگر -رئیس

۲ فریبرز عسگری - سرمربی

۳ جانگ جونگ یون - سرمربی

۴ یوسف کرمی - ورزشکار

۵ محمدباقری معتمد - ورزشکار

۶ سوسن حاجی پور - ورزشکار

۷ هادی ساعی - شرکت کننده در انتخابات کمیسیون ورزشکاران

رشته تیراندازی

۱ سیدمهدی هاشمی - رئیس

۲ لازلوفرنس سوچک - مربی

۳ چابا ارنو گیوریک - مربی

۴ الهام هاشمی معصومی - مربی

۵ ابراهیم برخورداری - ورزشکار

۶ مهلقا جام بزرگ - ورزشکار

۷ الهه احمدی - ورزشکار

اسامی کادر پزشکی اعزامی به بازی های المپیک لندن ۲۰۱۲

۱ لطفعلی پورکاظمی - پزشک

۲ محمد رازی پزشک

۳ رامین احمدی طباطبایی - پزشک

۴ امین نوروزی فشخامی - فیزیوتراپ

۵ فرشاد غزالیان - فیزیوتراپ

۶ سارا جمهوری - فیزیوتراپ

۷ کسری کاظمی - فیزیوتراپ

۸ ریف بهادینف رفتوف - بدنساز و ماساژور

۹رامین امیرساسان - مربی


 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
مصاحبه با محمد بنا



محمد بنا: هر شش ملی‌پوش المپیکی ما مدعی مدال هستند


محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در فاصله ۱۴ روز تا افتتاح بازی‌های المپیک به بررسی آخرین وضعیت تیمش پرداخت.

با اینکه تیم ملی کشتی فرنگی نتوانست با ۷ سهمیه کامل راهی لندن شود اما هر ۶ ملی پوش حال حاضر این تیم از مدعیان وزن‌های خود برای تصاحب مدال المپیک به حساب می‌آیند و دیگر دوران زنگ تفریح بودن کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک به سر آمده است. در ادامه گفت و گوی خبرنگار ایسنا با محمد بنا را می‌خوانید.


- روزگاری کشتی فرنگی ایران زنگ تفریح به حساب می‌آمد و تمام توجهات به کشتی آزاد در ایران بود اما حالا وضعیت کاملا متفاوت است و حتی برخی‌ها شانس بیشتری برای فرنگی قائل هستند.

این باعث خوشحالی است، اما هرگز نمی‌شود از افتخارات کشتی آزاد چشم پوشید. ما همیشه برادر کوچک کشتی آزاد بوده‌ایم. در این چندساله همه در کشتی فرنگی تلاش کرده‌اند و در جامعه از کشتی فرنگی به عنوان یک رشته قوی صحبت می‌شود که هیچ موقع در گذشته این‌طور نبوده است.


- اما این موضوع توقعاتی را هم ایجاد می‌کند.

بی‌توقع کار کردن راحت‌تر است و توقع استرس ایجاد می‌کند. ۴۰ سال است در المپیک‌ها مدال نگرفته‌ایم و اگر معقولانه و معمولی بخواهیم فکر کنیم با یک مدال هم برنده‌ایم اما با این تیم بزرگ و با این زحمات زیادی که کشیده شده است حیف است که فکر کنیم باید یک مدال بگیریم. اگر حمید سوریان با آن همه افتخارات را شانس مدال بدانیم پس امید نوروزی و سعید عبدولی که قهرمان جهان هستند چه؟ مگر اخلاقی، رضایی و باباجانزاده نیز پرامید نیستند؟ هیچ کدام از اینها را نمی‌توانیم کنار بگذاریم هر ۶ ملی پوش ما سابقه مدال گرفتن در جهان را دارند و حالتی به‌وجود آمده که در هر ۶ وزن این توقع می‌رود که بتوانند در المپیک مدعی باشند.


- اما کشتی‌گیران ما همیشه کارسخت‌تری نسبت به رقبا برای مدال گرفتن داشته‌اند

ما در کشتی فرنگی دنیا یک غریبه هستیم و برای جهان سخت است که مدال‌ها را ما بگیریم. هیچ زمانی مدال را به ما نداده‌اند بلکه با قدرت و شجاعت کشتی‌گیران بوده که مدال گرفته‌ایم به آذربایجان و کره و ترکیه و روسیه مدال داده‌اند اما به بچه‌های ما نه. کشتی‌گیران ما کسی را نداشته‌اند و به تنهایی و با جسارت و جنگندگی‌شان بوده که روی سکوهای جهانی رفته‌اند. اگر کشوری مثل آذربایجان کشتی‌گیران ما را داشت خیلی راحت‌تر مدال می‌گرفت. مگر دنبال قاسم رضایی و بشیر باباجانزاده نیامدند تا آنها را به عضویت تیم ملی کشور خود درآورند و یا مگر سامان طهماسبی را نبردند؟


- در کشتی فرنگی دست داوران برای حق کشی بازتر است تا در کشتی آزاد. برای اینکه کمتر اجازه حق‌کشی بدهیم چه راهکاری در نظر گرفته‌اید؟

ما این مشکل را داریم. به همین خاطر تاکید ما همیشه بیشتر روی امتیاز گرفتن در سرپا بوده است تا اجازه ندهیم کشتی به کلینچ بکشد و داور اعمال نفوذ کند. البته در المپیک نگاه‌های بیشتری به مسابقات وجود دارد و حق کشی‌ها با درصد کمتری نسبت به مسابقات جهانی صورت می‌گیرد اما این‌طور نیست که اعمال نفوذ وجود نداشته باشد. به همین دلیل مهمترین اصل در کشتی‌هایمان را روی امتیاز گرفتن در سرپا گذاشته‌ایم و تنها روی قابلیت‌های ذهنی، فنی و جسمی ملی پوشانمان بیشتر کار کردیم. بعضی مواقع حتی وسط تشک هم داور مسابقه بی‌طرف نیست و در مقابل ما قرار دارد. همین داور مجاری که برای کلاس داوری به تهران آمده کشتی بین اخلاقی و آولوجا از ترکیه را ۲۸ دقیقه طول داد تا حریف اخلاقی نفس بگیرد و در نهایت او را برنده کردند.


- از المپیک لندن چه انتظاری دارید؟

یا مرگ یا پیروزی! در این شرایط نمی‌گویم کدام کشتی‌گیر باید چه مدالی بگیرد و یا چه مدالی را برای کدام کشتی‌گیر کنار گذاشته‌اند. باید ۵ دوره کشتی بگیری تا مدال را به گردنت بیاندازند. هیچ کس در دنیا نمی‌تواند کشتی‌گیران ما را ببرد مگر اینکه خودمان ببازیم و یا اتفاقات غیرطبیعی مانند داوری رخ دهد. تنها می‌توانم بگویم که به هیچ وجه از کشتی‌گیران ما کم فروشی نخواهید دید.


- به نظر می‌رسد کشتی گیران سبک وزن ما وزن زیادی باید کم کنند

یک موضوعی که مهم است اینکه باید پس از وزن کشی کشتی‌گیران به خوبی به شرایط مسابقه برگردند البته وزن کم کردن در بین تمام سبک‌وزن‌های دنیا طبیعی است. در مسابقات جهانی ۲۰۰۵ کوئینتانای کوبایی را از سونا با برانکارد روی باسکول بردند و از روی باسکول هم او را با برانکارد به هتل منتقل کردند. وزن کم کردن برای سبک وزن‌ها طبیعی است، اما تدابیر ویژه‌ای برای کشتی‌گیران در نظر گرفته‌ایم تا همه حساب شده سر وزن برسند.


- به انتخاب مربیان المپیکی برسیم. چه شد که اسماعیل‌نژاد و نوربخش به المپیک نمی‌روند؟

ما همین‌طوری تصمیم‌گیری نکرده‌ایم بلکه از ماه‌ها قبل مسئله انتخاب مربی را زیر نظر داشتم و از قبل هم می‌دانستم باید چه مربیانی را باید به لندن برد. المپیک بر اساس سهمیه است و همه را نمی‌توانیم ببریم اما انتخاب مربیان برای لندن حساب و کتاب داشته و رفاقتی نبوده است. خیرآبادی مربی اول تیم ملی است. قلاوند نیز از همه قدیمی‌تر بوده و از ابتدا کارمان را با هم در تیم ملی شروع کردیم. ضمن اینکه او دو شاگرد در این تیم دارد. رسول جزینی نیز مربی سنگین وزن‌ها است بنابراین انتخاب ما بر اساس اولویت بوده است. بر همین اساس، من اسماعیل‌نژاد را به مسابقات گزینشی لندن اعزام کردم چون می‌دانستم شاید او جزء مربیان المپیک نباشد.

البته هرکدام از این مربیان اگر ادعایی داشته باشند که چرا مرا نمی‌برید با جرات می‌گویم که بی‌جا است. من آن‌قدر آنها را دوست دارم که حاضر بودم من نروم اما نوربخش و اسماعیل‌نژاد راهی المپیک شوند اما شرایط اجازه نمی‌دهد. از طرف دیگر سفر رفتن مهم نیست. اگر قرار باشد یک مربی برای مسافرت بیاید، صدسال دیگر هم نیاید بهتر است. در حال حاضر نیز هیچ مشکلی نداریم و نوربخش به همراه اسماعیل‌نژاد با جان و دل برای موفقیت تیم تلاش می‌کنند.




 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
نظر خسروی نژاد درباره محجوب



جودوکار ایران در المپیک ۲۰۰۴ آتن:
محجوب می‌تواند دوره بعد مدال بگیرد


جودوکار ایران در وزن ۱۰۰– کیلوگرم در بازی‌های المپیک ۲۰۰۴ آتن معتقد است که جواد محجوب نماینده ایران در همین وزن در بازی‌های ۲۰۱۲ لندن بسیار جوان است، اما در دوره‌های بعد می‌تواند برای کاروان ایران مدال‌آور باشد.

مسعود خسروی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: «چند روز پیش که محجوب را دیدم و از شرایطش جویا شدم، خیلی رضایت داشت و من هم حس کردم که او شرایط روحی بسیار خوبی دارد. سال گذشته در چندین مرحله اردو با او تمرین کردم و می‌دانم که اکنون شرایطش بسیار خوب است.»

وی افزود: «محجوب جودوکاری جوان، بااخلاق و خوش استیل است که علیرغم این جوانی روحیه جنگندگی و تجربه خوبی دارد و مطمئنم که او می‌تواند در مسابقات جهانی و یا المپیک‌های بعدی برای ایران مدال آوری کند.»

جودوکار ایران در وزن ۱۰۰– کیلوگرم در بازی‌های ۲۰۰۴ آتن در مقایسه شرایط آماده سازی جودوکاران برای این دوره از بازی‌های المپیک، گفت: «نمی‌توانم چیزی بگویم، تنها این را می‌گویم که برخی چیزهایی که اکنون برای جودوکار المپیکی ایران در نظر می‌گیرند، در زمان ما آرزو بود. آن زمان به ورزشکاران المپیکی این همه نمی‌رسیدند.»

وی ادامه داد: «مثلا در زمان ما داشتن یک مربی تغذیه اختصاصی آرزوی بزرگ بود که به ما بگوید چه بخوریم و چه نخوریم‌‌ دوست داشتیم که در کنار ما باشد، اما نشد.»

خسروی‌نژاد یادآور شد: «یکی از بزرگ‌ترین شانس‌های جواد محجوب این است که آرش میراسماعیلی در کنار تیم است. او که مدت زیادی برای ایران مدال‌آوری کرده بسیار خوب شرایط ورزشکاران را درک می‌کند و به همین خاطر به جودوکاران خوب می‌رسد و شرایط را برای آنها فراهم می‌کند.»

وی ادامه داد: «محجوب مسابقات خارجی خوبی را رفته و از این لحاظ هم به خوبی تدارک دیده شده است. همین حضور در مسابقات خارجی و تمرین با جودوکاران خوب کمک زیادی به او می‌کند که در آن زمان ما وجود نداشت.»

جودوکار ایران در وزن ۱۰۰– کیلوگرم در بازی‌های ۲۰۰۴ آتن در مورد این که او تجربه یک بار حضور در المپیک را دارد و چه پیشنهادی می‌تواند به المپیکی جدید ایران بکند، گفت: «تنها چیزی که به محجوب می‌توانم بگویم این است که خوب تمرین کند و روی تمرینش تمرکز داشته باشد تا آسیب نبیند، چون آسیب دیدگی‌ در این شرایط برایش بسیار سنگین تمام خواهد شد. البته مطمئنم خودش و کادر فنی این مساله را کاملا می‌دانند.»

خسروی‌نژاد ادامه داد: «شرایط ما برای آماده‌سازی در آتن بسیار سخت بود به طوری که تا آن زمان شرایط خروج از خوابگاه‌مان هم مصیبتی بود. من آن سال که سهمیه المپیک را گرفتم ۹۰ کیلوگرم بودم، ولی در وزن ۱۰۰ کیلوگرم مبارزه می‌کردم که خوشبختانه سهمیه آن را هم کسب کردم و در المپیک هم مبارزات خوبی را به نمایش گذاشتم.»






 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
توصیه بوکسور المپیکی سیدنی، به المپیکی‌های لندن



توصیه بوکسور ایران در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، به المپیکی‌های لندن:
خودتان را باور داشته باشید، موفق می‌شوید


بوکسور وزن ۹۱– کیلوگرم ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی معتقد است که بوکسورهای ایران اگر به مرز خودباوری برسند می‌توانند در بازی‌های المپیک لندن طلسم‌شکنی کرده و مدال‌آور باشند.

روح الله حسینی اظهار کرد: «آن زمان که ما خودمان را برای حضور در بازی‌های المپیک سیدنی آماده می‌کردیم شرایط و امکانات خیلی ضعیف‌تر از الان بود اما اکنون شرایط خیلی بهتر است. اکنون ملی‌پوشان در جایی که تمرین می‌کنند بهترین امکانات را دارند، درست است که شرایط بوکسورها شاید نسبت به دیگر تیم‌ها بهتر نباشد اما نسبت به آن زمان که ما خودمان را آماده می‌کردیم خیلی بهتر است.»

وی تدارکات بوکسورهای ایران برای حضور در المپیک لندن را بسیار خوب دانست و افزود: «روسیه و ایتالیا مسابقاتی بود که کادر فنی برای ملی‌پوشان در نظر گرفته بود ولی آن زمان برای رفتن به المپیک سیدنی من تنها یک مسابقه رفتم و آن هم مسابقه‌ای بود که رفتم و سهمیه گرفتم.»

بوکسور وزن ۹۱– کیلوگرم ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی به بوکسورهای ایران در بازی‌های لندن ۲۰۱۲ توصیه کرد که خودشان را باور داشته باشند و گفت: «اگر بوکسورهای ما خودشان را باور داشته باشند نه اینکه مغرور شوند اما بدانند که می‌توانند بوکسورهای خارجی را شکست دهند و چیزی از آنها کمتر ندارند می‌توانند مدال بگیرند و طلسم شکن باشند.»

وی ادامه داد: «در المپیک پکن وقتی سپهوند تا ۸ نفر پایانی رفت کسی انتظارش را نداشت اما او نشان داد که توانش را دارد این یعنی بوکسورهای ما توان زیادی دارند و می‌توانند باز هم این کار را بکنند.»

حسینی یادآور شد: «بوکسورهای ما با تمرکز بیشتر روی تمرینات و انجام کارهای روحی و روانی می‌توانند برای حضور در المپیک آماده‌تر شوند. حضور نهرودی سرمربی کاربلد و بسیار آرام تیم ملی که حضورش در کنار تیم آرام‌بخش است کمک زیادی به بوکسورها می‌کند.»

بوکسور وزن ۹۱– کیلوگرم ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی در مورد اینکه چه پیش‌بینی‌ای از نتایج احتمالی بوکسورها در لندن دارد، گفت: «چیزی در این‌باره نمی‌شود گفت اما امیدوارم ملی‌پوشان با قرعه خوبی برخورد کنند و نتیجه بگیرند تا نتایج سال‌های گذشته را ارتقا دهند و برای اولین بار مدال بگیرند.»

وی ادامه داد: «اگر بوکسورهای ما با قرعه خوبی روبه‌رو شوند امید زیادی به کسب مدال داریم البته شانس ما در اوزان سنگین مثل ۸۱– و ۹۱– بیشتر از دو وزن دیگر است.»

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
وضعیت روانی وزنه‌برداران المپیکی مطلوب است



دکتر بهرامی: وضعیت روانی وزنه‌برداران المپیکی مطلوب است

روانشناس تیم ملی وزنه‌برداری وضعیت روانی و ذهنی پولادمردان ایران را در آستانه‌ی رقابت‌های المپیبک مطلوب ارزیابی می‌کند و در عین حال معتقد است حضور یک روان‌شناس در لندن می‌توانست کمک بیشتری کند.

دکتر علیرضا بهرامی متخصص روانشناسی ورزش با تاکید بر این نکته که هیچ اعتراضی نسبت به اعزام روانشناس همراه تیم وزنه‌برداری ندارم، تصریح کرد: «زمانی که با کوروش باقری سرمربی تیم وزنه‌برداری اسفند ماه سال ۹۰ برای همکاری با این تیم وارد مذاکره شدم، با توجه به زمان عقد قراردادم در جریان بودم که قرار نیست همراه تیم راهی المپیک شوم. البته این مساله به فدراسیون وزنه‌برداری ارتباطی ندارد، بلکه کمیته ملی المپیک تصمیم گیرنده نهایی است که بر حسب سهمیه چه کسانی را عازم المپیک کند.»

وی یادآور شد: «البته هنوز با تیم وزنه‌برداری همکاری دارم و هفته‌ای دو جلسه با حضور در اردوی آماده سازی این تیم روی مهارت‌های روانی و تمرکز وزنه‌برداران در حین تمرینات کار می‌کنم، تصور می‌کنم وضعیت بعد روانی این تیم نسبت به گذشته میانگین مطلوبی دارد و امیدوارم این شرایط تا زمان اعزام به بازی‌های المپیک به وضعیت ایده‌آل برسد.»

بهرامی حضور روانشناس در کنار تیم وزنه‌برداری در جریان مسابقات المپیک را بسیار ارزشمند و مهم عنوان کرد و گفت: «قبل از شرکت در مسابقات المپیک هر چقدر آمادگی جسمانی دارای اولویت باشد در روز مسابقات آمادگی روانی ورزشکار برای موفقیت و کسب مدال حرف اول را می‌زند و نقش مهمی را برای کسب سکو ایفا می‌کند. بنابراین با توجه به فشارهای روانی حاکم در جو مسابقات حضور یک روانشناس کنار تیم کار رقابت را بهتر و راحت‌تر می‌کند و در کاهش استرس و فشار بسیار موثر است.»

این استاد دانشگاه در ارتباط با وضعیت تیم ملی وزنه‌برداری از لحاظ بعد روانی برای شرکت در بازی‌های ۲۰۱۲ المپیک لندن، اظهار کرد: «زمانی که کار را با این تیم شروع کردم با ابزارهای علمی که مهارت‌های روانی این تیم را سنجش و ارزیابی کردیم. وضعیت خوبی نداشتند، اما به مرور زمان با تکنیک‌هایی که به این تیم آموزش دادم همزمان با افزایش آمادگی جسمانی از نظر اجرای مهارت‌های روانی نیز عملکرد آنها بهتر و مطلوب‌تر شده است.»

بهرامی با اشاره به همکاری خوب سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری با وی، تصریح کرد: «وزنه‌برداری با داشتن مربی کارآمد و تحصیلکرده‌ای همچون کوروش باقری و با اعتقاد و اعتمادی که نسبت به مربی روانشناس دارد، روند کار را برای من راحت‌تر و کارایی تیم را در همین مدت کوتاه از لحاظ اجرای مهارت‌های روانی بهبود بخشیده بود، در حقیقت نگاه علمی و عملی که باقری نسبت به روانشناسی دارد، سبب شده بود تا در اجرای ابزارها و آیتم‌هایی که برای موقعیت تیم از لحاظ بعد روانی در تمرینات پیاده می‌کردیم زودتر به نتیجه‌ برسیم.»

این متخصص روانشناس ورزشی در پایان تاکید کرد: «رشته وزنه‌برداری از جمله رشته‌هایی است که حریف رقابتی ندارد و تنها در برابر یک آهن رقابت سختی را پشت سر می‌گذارد. بنابراین آمادگی جسمانی و مهارت روانی به خود فرد ارتباط دارد، حال اگر در کنار ورزشکار یک مربی روانشناس نیز حضور داشته باشد، در حقیقت تکمیل کننده کار مربی است و سبب می‌شود تا ورزشکار در اجرا با اعتماد به نفس بالاتری ظاهر شود و اسیر فشارهای روانی جو مسابقات نشود.»






 

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چطوری باشگاه؟؟
تو که نمیخوای با ما دوست بشی عیبی نداره
پیامامو هم که جواب نمیدی عیبی نداره
اما چرا خبر تکراری میذاری عزیز
ایول نبودی حالم گرفته شده بود
 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : دوشنبه 1391/04/26 12:27


[h=1]کره جنوبي در صدد دستيابي به اولين نشان المپيک[/h]
[h=2]تيم فوتبال زير 23 سال کره جنوبي درصدد دستيابي به اولين نشان المپيک در بازي هاي 2012 لندن است.[/h]


به گزارش روز دوشنبه رسانه هاي گروهي کره جنوبي ، '' هونگ ميونگ بو '' سرمربي اين تيم در مصاحبه اي قبل از عزيمت به لندن گفت: ما تلاش کرده ايم تا بهترين ها را در اين تيم جمع کنيم.

وي در خصوص '' پارک چو يونگ '' بازيکن کره اي آرسنال که ديروز در پيروزي دو بر يک تيم کره بر نيوزيلند نقش موثري داشت، گفت: ما بايد مطمئن شويم که او به بالاترين توان و قابليت رسيده است تا در باره جذب او در تيم تصميم بگيريم.

با اين حال سرمربي کره اي تصريح کرد که قلب دفاعي تيم المپيک کره جنوبي کاملا آماده نيست و ضعف هايي دارد که نگران کننده است.

وي افزود که دفاع مرکزي ما در مقابل نيوزيلند از اطمينان کافي برخوردار نبود و وظيفه ما اين است که به آنها اعتماد به نفس بيشتري بدهيم .

کره جنوبي پيش از اين هرگز موفق به کسب نشان در رقابت هاي فوتبال المپيک نشده است.


 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : دوشنبه 1391/04/26 13:25


[h=1]احتمال غيبت پاتو در المپيک لندن[/h]
[h=2]الکساندر پاتو، ستاره جوان و برزيلي باشگاه ميلان ،روز گذشته و درجلسه تمريني تيم المپيک برزيل، از ناحيه قوزک پاي راست مصدوم شد.[/h]


اين مصدوميت در پي برخورد ميان پاتو و ژوان، مدافع برزيلي اينتر به وجود آمد و به مصدوميت پاتو منجر شد. اين مهاجم برزيلي براي درمان مصدوميت بايد جلسات متعدد فيزيوتراپي را پشت سربگذارد و البته مسئولان تيم پزشکي المپيک برزيل اميدوارند تا او بتواند در بخشي از رقابتهاي فوتبال المپيک لندن حضور يابد.

اولين بازي تيم ملي فوتبال برزيل در رقابتهاي المپيک لندن روز 26 جولاي مقابل مصر برگزار خواهد شد. اين بازيکن 22 ساله در سالهاي اخير بارها دچار مصدوميت هاي متعدد شده و همين مصدوميت ها باعث شد تا در طول فصل 2-2011، تنها در 17 بازي براي تيمش به ميدان برود. ماه گذشته بود که پاتو اعلام کرد که مصدوميت ها را پشت سرگذاشته و درجريان ديدار دوستانه تيم ملي کشورش مقابل آمريکا گلزني کرد.

انتظار مي رود تا مانو منزس در بازيهاي المپيک، از اين ترکيب بهره ببرد: رافائل کابرال، رافائل، ژوان، تياگو سيلوا، مارسلو، ساندرو، اسکار، رومولوس، نيمار، هالک، لئاندرو داميائو

آخرين بازي تدارکاتي تيم المپيک برزيل قبل از آغاز رقابتهاي المپيک لندن روز 20 جولاي مقابل تيم المپيک انگليس خواهد بود.
 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
زمان ارسال : سه شنبه 1391/04/27 23:31

با حضور رئيس جمهور، وزير ورزش و رئيس کميته ملي المپيک
[h=1]مراسم بدرقه المپيکي‌ها برگزار شد[/h]
[h=2]مراسم بدرقه ورزشکاران المپيکي امشب با حضور رئيس جمهور برگزار شد.[/h]


مراسم بدرقه کاروان اعزامي به المپيک لندن امشب با حضور محمود احمدي نژاد رئيس جمهور، محمد عباسي وزير ورزش و جوانان، محمد علي‌آبادي و بهرام افشارزاده، رئيس و دبير کل کميته ملي المپيک، ورزشکاران، مربيان، روساي فدراسيون‌ها برگزار شد.

اين مراسم در فاصله 9 روز مانده به المپيک لندن برگزار شد تا ورزشکاران در اين فاصله گرد هم جمع شوند.

احمدي‌نژاد رئيس در اين مراسم اعلام کرد، هديه‌اي که قرار است قبل از سفر ورزشکاران به المپيک لندن داده شود دو برابر مي‌شود تا بتوانند براي خانواده‌هايشان سوغاتي بخرند.

احمدي‌نژاد به طور سرزده در اين مراسم حضور يافت.

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
جای خالی کمان‌داران المپیکی ایران



در حالی تنها ۱۱ روز تا رقابت‌های المپیک باقی مانده که هنوز مشخص نیست گزینه‌های موردنظر فدراسیون جدید به جای میلاد وزیری و زهرا دهقان به المپیک اعزام می‌شوند یا خیر؟
چندی پیش بود که به خاطر حواشی به وجود آمده در تیر و کمان سرانجام فدراسیون تصمیم گرفت، ساره اسدی و نادر منوچهری را جایگزین میلاد وزیری و زهرا دهقان کند که توانسته بودند سهمیه انفرادی تیر و کمان را به دست بیاورند، اما این پایان ماجرا نبود.
پس از آن که کمیته ملی المپیک ساره اسدی و نادر منوچهری را به عنوان کمانداران ایران در المپیک معرفی کرد، فدراسیون جهانی در نامه دوم خود عنوان کرد که کریم صفایی را به عنوان رییس فدراسیون تیر و کمان ایران می‌شناسد و ایران تنها سه ماه مهلت دارد تا انتخابات فدراسیون خود را تشکیل دهد در غیر این صورت به حالت تعلیق درخواهد آمد.
در این میان صفایی هم عنوان کرد که تا روز دوشنبه میلاد وزیری و زهرا دهقان را به فدراسیون جهانی معرفی می‌کند.
حالا در شرایطی که تنها ۱۱ روز تا آغاز المپیک باقی مانده است و مسابقات تیراندازی و تیر و کمان در روز اول المپیک برگزار می‌شود و استارت بازی‌های نمایندگان ایران نیز با تیر بانوی کماندار ایران خواهد بود، هنوز مشخص نیست نماینده ما ساره اسدی است و یا زهرا دهقان! در سایت جهانی فدراسیون تیر و کمان هم در حالی که نمایندگان تمام کشورها در المپیک مشخص است، جلوی پرچم ایران نام نمایندگان تیر و کمان خالی است!

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
باقری معتمد تا فینال به تزه‌گل برخورد نمی‌کند



بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تکواندو (WTF) و طبق رتبه‌بندی تکواندوکاران در هر وزن که فدراسیون جهانی هر ماه اعلام می‌کند سید بندی مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن اعلام شد که بر این اساس هشت نفر اول هر وزن که در این سید بندی حضور دارند سر گروه تعیین شده و هشت نفر بعد هم به شکل تصادفی در جدول مسابقات قرار می‌گیرند.
مسابقات تکواندوی بازی‌های المپیک در چهار وزن بخش زنان و چهار وزن بخش مردان برگزار خواهد شد که هر کشور تنها در دو وزن مردان و دو وزن زنان می‌تواند نماینده داشته باشد. ایران دو سهمیه در بخش مردان توسط یوسف کرمی و محمد باقری معتمد و یک سهمیه در بخش زنان توسط سوسن حاجی پور کسب کرده است. سیدبندی رقابت‌ها به گونه‌ای است که باقری معتمد کار چندان دشواری ندارد، اما وضعیت یوسف کرمی به هیچ وجه مشخص نیست و باید منتظر قرعه او ماند.
سید بندی هشت نفر اول این بازی‌ها که در جدول پخش می‌شوند تا در دور اول به یکدیگر برخورد نکنند و به جذابیت مسابقات بیفزایند به شرح زیر است:
** وزن ۶۸ ـ کیلوگرم مردان

۱ـ سروت تزه گل ازترکیه(نفر اول رده بندی جهانی)
۲ـ محمد باقری معتمد از ایران (نفر دوم رده بندی جهانی)
۳ـ محمد ابولبیده از اردن ( نفر سوم لیگ جهانی)
۴ـ استامپر مارتین از انگلیس (رنکینگ این انگلیسی در جهان ۱۰ است، اما بر اساس توافق نمایندگان کشور میزبان در تمام سیدها چهار در نظر گرفته شده است).
۵ـ پترلوپز از پرو (نفر ششم رده بندی جهانی)
۶ـ دیگو سیلوا از برزیلی (نفر هفتم رده بندی جهانی)
۷ـ روح الله نیکپای از افغانستان (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)
۸ـ لوگان کمبل از نیوزلند (نفر شانزدهم رده بندی جهانی)

هشت نفر بعدی که در این وزن سهمیه گرفته‌اند و قرار است به صورت تصادفی در جدول پخش شوند از کشورهای آفریقای مرکزی، مکزیک، نیجریه، لهستان، صربستان، اوکراین، آمریکا و ازبکستان هستند.
طبق این سید بندی و قرار گرفتن سروت و باقری معتمد در بالا و پایین جدول، محمد باقری معتمد چنانچه در دور اول حریف خود را شکست دهد، در دوره‌های دوم و سوم احتمالا با نمایندگان افغانستان و اردن دارد که بین هشت نفر اول هستند، روبرو می‌شود. به این ترتیب نماینده‌ی ایران در این وزن تا فینال رقابت‌ها با تزه‌گل که جدی‌ترین رقیب باقری معتمد به شمار می‌رود روبرو نخواهد شد.
در وزن ۸۰ ـ کیلوگرم مردان که نماینده ایران یوسف کرمی است.


** سید بندی هشت نفر اول به شرح زیر است:

۱ـ رامین عزیز اف از آذربایجان (نفر دوم رده بندی جهانی)
۲ـ ایسام چرنوبی از مراکش (نفر سوم رده بندی جهانی)
۳ـ احمد عبدالرحمان از مصر (نفر هفتم رده بندی جهانی)
۴ـ لوتالو محمد از انگلیس (طبق توافق، نماینده میزبان چهارم در نظر گرفته می‌شود)
۵ـ نیکلاس بارسیا از اسپانیا (نفر هشتم رده بندی جهانی)
۶ـ سباستین میچاد از کانادا (نفر دهم رده بندی جهانی)
۷ـ سباسیتین کرسیماینچ از آرژانتین (نفر یازدهم رده بندی جهانی)
۸ـ مائورو سارمنیتو از ایتالیا (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)

یوسف کرمی از ایران به همراه نمایندگان افغانستان، ارمنستان، قرقیزستان، هلند، نیوزلند، تاجیکستان و آمریکا در سید بندی اولیه گروه نیستند و به صورت تصادفی باید با هشت نفر بالا مبارزه کنند. نکته جالب هشت نفر دوم این وزن این است که یوسف کرمی دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ آتن، استیون لوپز آمریکایی دارنده مدال طلای المپیک سیدنی ۲۰۰۰ و برنز المپیک آتن، احمد نثار بهاوی از افغانستان دارنده مدال برنز المپیک پکن هم دیده می‌شود. دلیل این مساله حضور این تکواندوکاران در وزن غیر اصلی است.
در بین هشت نفر اول نماینده ایتالیا دارنده مدال نقره المپیک پکن و نماینده آرژانتین نفر اول قاره آمریکا حضور دارند. با توجه به حضور کرمی در بین ورزشکارانی که به شکل تصادفی در جدول قرار می‌گیرند، احتمال هرگونه قرعه سخت و آسانی برای او وجود دارد. تنها موضوع قطعی این است که کرمی در دور نخست با استیون لوپز آمریکایی که پرافتخارترین تکواندو کار تاریخ جهان است روبرو نخواهد شد، اما این که کرمی تا رسیدن به مدال چه حریفانی پیش‌رو دارد به هیچ وجه مشخص نیست و همه چیز کاملا به قرعه اول بستگی دارد.
در وزن ۶۷ کیلوگرم زنان سوسن حاجی پور نماینده ایران است.
** سید بندی به این شرح است:

۱ـ اسهاوی تز مصر (نفر اول رده بندی جهانی)
۲ـ کارین سرجیره از کانادا (نفر دوم رده بندی جهانی)
۳ـ وانگ کاینگسونگ از کره جنوبی (نفر سوم رده بندی جهانی)
۴ـ سارا استیونسون از انگلیس (طبق توافق در سید چهارم قرار گرفته است)
۵ـ نور تاتار از ترکیه (نفر چهارم رده بندی جهانی)
۶ـ هلنا فرام از آلمان (نفر ششم رده بندی جهانی)
۷ـ گولانافیس از قزاقستان (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)
۸ـ کارمن مارتن از استرالیا (نفر چهاردهم رده بندی جهانی)
نمایندگان آذربایجان، گرانادا، اسلوونی ، سوئد، آمریکا، ویتنام ، ایران و ساحل عاج حضور دارند.
هشت نفر دوم سید بندی به صورت رندوم در جدول قرار می‌گیرند.

قرعه کشی و وزن کشی نهایی مسابقات تکواندو المپیک لندن قرار است ششم آگوست (۱۵ مرداد) برگزار خواهد شد.



 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
ماموران وادا هر لحظه ممکن است تست دوپینگ بگیرند



رئیس فدراسیون پزشکی- ورزشی با اعلام خبر سلامتی دو وزنه‌بردار المپیکی کشور در اوزان ۹۴ کیلوگرم و فوق سنگین از لحاظ معافیت و تست پزشکی برای شرکت در بازی‌های المپیک لندن گفت: «امیدوارم شاهد درخشش این دو وزنه بردار المپیک باشیم.»
دکتر لطفعلی پورکاظمی تصریح کرد: «نواب نصیرشلال وزنه‌بردار وزن ۹۴ کیلوگرم و سجاد امیرشیروانی وزنه بردار وزن ۱۰۵+ کیلوگرم دو وزنه‌بردار المپیکی کشور هستند که با حضور در فدراسیون پزشکی ورزشی و با انجام یک‌سری معاینات پزشکی از لحاظ آمادگی جسمانی، میزان درصد چربی، شاخص سلامت و از نظر تست دوپینگ و مکمل ها، شرایط بسیار خوب و ایده آلی داشتند و خوشبختانه هیچ مورد مشکوکی در این دو وزنه‌بردار گزارش نشد.»
وی افزود: «از این دو وزنه‌بردار هم‌چنین یک‌سری معاینات قلبی، عروقی، معاینات داخلی و قدرت عضلانی به‌عمل آمد که در این زمینه ها نیز عملکرد آنها مثبت و نرمال بود. امیدوارم المپیک امسال، المپیک پرمدالی برای تیم وزنه‌برداری کشور باشد.»
سخنگوی دوپینگ در بازی‌های ۲۰۱۲ المپیک لندن هم‌چنین پیرامون وضعیت ورزشکاران از لحاظ دوپینگ در بازی‌های المپیک گفت: «از بین ۵ هزار ورزشکاری که در المپیک حضور خواهند داشت از ۴ هزار نفر آزمایش ادرار و هزار نفر آزمایش خون گرفته خواهد شد، هم چنین از میان هزار مکمل موجود در بازار کشور ۳۷ مکمل که از گروه پروتئین ها، کربوهیدرات ها و ویتامین ها انتخاب شدند علاوه بر تائید وزارت بهداشت در آزمایشگاه تست دوپینگ نیز مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته اند و تمام ۲۷ مکمل برای مصرف ملی پوشان المپیکی مجاز هستند. پورکاظمی خاطرنشان کرد به ورزشکاران اعلام کردیم حتی در صورت مصرف داروی مسکن با پزشک تیم مشورت و سپس نسبت به مصرف آن اقدام کنند. ضمن اینکه در این مورد آموزش‌هایی نیز در سطح مربیان و ورزشکاران گذاشتیم که روند کار موفقیت آمیز بود.»
دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ خاطرنشان کرد: «تاکنون ۲۱۲ نمونه تست دوپینگ طی ۵ ماهه گذشته از المپیکی ها، ورزشکاران ذخیره و مسابقات انتخابی انجام شده که تمام نمونه ها منفی و مورد مشکوکی دیده نشده است.»
وی درخصوص این سوال که در المپیک روند انجام تست دوپینگ به چه شکلی خواهد بود، یادآور شد: «در المپیک از نفرات اول تا سوم و کسانی‌که رفتار مشکوک داشته باشند توسط افسران ناظر دوپینگ تست دوپینگ به‌عمل خواهد آمد هم چنین ورزشکارانی که در جریان بازی‌های المپیک از لحاظ اخلاقی و رفتاری مشکل داشته باشند یا دارای انرژی مضاعف باشند از آنها نیز تست گرفته خواهد شد.»
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی بهترین راهکار برای جلوگیری از گرایش ورزشکاران به دوپینگ گفت: «فرهنگ سازی و آموزش بهترین راهکار است تا ورزشکار دچار اشتباه نشود و باید به این باور برسید که به جز نظرخواهی و مشورت با سرمربی و پزشک با هیچ متخصص یا فرد دیگری اقدام به مصرف دارو یا مکمل نکند.»
وی تاکید کرد: «ورزشکاران باید بدانند افسران وادا هر لحظه امکان دارد از آنها تست دوپینگ بگیرند. لذا باید خود را برای هر شرایطی آماده کنند و بی دلیل به خاطر یک لحظه غفلت المپیک را از دست ندهند.»
پورکاظمی در پایان میزان محرومیت ورزشکاران را در صورت مثبت بودن تست دوپینگ آنها در جریان مسابقات المپیک را به جز رشته وزنه برداری، اگر بار اول تست آنها مثبت اعلام شود ۲ سال محرومیت، بار دوم ۸ سال و بار سوم مادام العمر محروم خواهند شد اما در ارتباط با وزنه برداری این محرومیت بار اول ۴ سال و بار دوم مادام العمر خواهد بود.

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
فشارزاده از پاداش المپیکی‌ها می‌گوید



دبیرکمیته ملی المپیک گفت: «عباسی قول داد یک و نیم برابر المپیک قبلی به مدال آوران در لندن جایزه دهد.»

بهرام افشارزاده دبیرکل بین‌المللی المپیک در حاشیه سی و نهمین مجمع کمیته ملی المپیک درباره شرایط المپیکی‌ها گفت: «۵۴ سهمیه کسب کرده‌ایم که تمامی آنها انفرادی است. متأسفانه والیبال و بسکتبال نتوانستند سهمیه بگیرند. امیدواریم با هماهنگی وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ها حادثه خاصی پیش نیاید و شاهد موفقیت کاروان ایران در المپیک باشیم. ورزشکاران باید از تمام توان خود برای کسب بهترین نتیجه استفاده کنند.»

وی درباره بودجه کمیته ملی المپیک اظهار داشت: «از ۳۰ میلیارد بودجه ۱۸ میلیارد را گرفته‌ایم که مقداری از آن بین فدراسیون‌ها تقسیم شده است. در حال حاضر مشکل مالی نداریم.»
دبیرکل ملی المپیک در پاسخ به این سؤال که کدام رشته‌ها می‌توانند در لندن مدال آور باشند تصریح کرد: «در کشتی آزاد و فرنگی، دوومیدانی، وزنه‌برداری، تکواندو و پرتاب وزنه و همچنین تیراندازی بانوان امید داریم مدال کسب کنیم اما قرعه نیز بسیار مهم است.»
افشارزاده درباره پاداش المپیکی‌ها نیز عنوان کرد: «عباسی قول داد یک و نیم برابر دوره قبل به مدال آوران جایزه دهد. تعدادی اسپانسر نیز علاقه مند هستند در فرودگاه امام خمینی پس از بازگشت المپیکی‌ها جوایز ویژه به آنها بدهند. حتی بعضی از آنها تمایل دارند به لندن بیایند. صندوق حمایت از ورزشکاران نیز برنامه ریزی می‌کند و بودجه ویژه‌ای برای آنها در نظر می‌گیرد.»
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه اسامی تیراندازان با کمان هنوز در سایت جهانی اعلام نشده و تصمیم کمیته ملی المپیک در این باره چیست تصریح کرد: «با درایت عباسی و اعلام نظر وی در طول امروز و فردا این مسئله حل خواهد شد. جمعه نیز در لندن ثبت نام نهایی را انجام خواهیم داد.»

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
وعده‌ها مشمول مرور زمان می‌شود



وزنه‌بردار دسته ۸۵ کیلویی ایران با انتقاد از مسئولان گفت: «خبر ندارند ورزشکار کجا هست و چه کاری انجام می‌دهد و فقط توقع مدال المپیک دارند.»
سهراب مرادی در خصوص شرایط اردوی تیم ملی وزنه‌برداری در آستانه رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن گفت: «تمرینات اردوی بجنورد تفاوت می‌کرد و در آمادگی وزنه‌برداران تأثیر زیادی داشت. من هم می‌توانستم شرایط بهتری داشته باشم و حتی از رکوردهایی که در گذشته زده بودم نیز رکوردهای بیشتری به ثبت برسانم اما با بدشانسی مواجه شدم و از این امر بازماندم. با این حال در رکوردگیری وزنه‌های خوبی را بالای سر بردم.»
وی تاکید کرد: «مصدومیتم رو به بهبودی است و امیدوارم در زمان باقی مانده تا المپیک بتوانم به آمادگی صددرصد برسم. انگشت دستم در اردوی بجنورد عفونت کرده بود و ۳ روز بستری بودم. برای بهبودی حدود ۳۰ آمپول آنتی‌بیوتیک هم تزریق کردم اما به ناچار باید تمرین می‌کردم. خدا را شکر دستم خوب شده اما مصدومیت کشاله رانم همچنان وجود دارد و کمی آزارم می‌دهد.»
وزنه‌بردار دسته ۸۵ کیلویی ایران با انتقاد از مسئولان اصفهانی عنوان کرد : «یکی از رسانه‌ها از قول من نوشته بود مسئولان از مدال من سوءاستفاده می‌کنند. من این حرف را نزدم چرا که هنوز مدالی نگرفته‌ام که کسی بخواهد سوءاستفاده کند. مسئولانی که مدام می‌گوید قهرمان المپیکی می‌خواهیم و مدام وعده و وعید مدال المپیک را می‌دهند، حداقل باید شرایط ورزشکار را هم ببیند و دردش را بفهمند و بدانند دغدغه‌اش چیست.»
مرادی ادامه داد: «نباید این طور باشد که وعده و وعید و قول بی‌جهت بدهند. قول خود را ابتدا به بعد از المپیک و سپس به یک سال دیگر موکول می‌کنند و در نهایت این قول مشمول مرور زمان می‌شود. این موضوع مرا آزار می‌دهد در غیر این صورت بدم نمی‌آید که اصفهان هم در مدال آوران المپیک نقش داشته باشد.»
وی در خصوص انتظارش از مسئولان گفت: «می‌خواهم ببینند درد ورزشکار چیست، نه اینکه خبر نداشته باشند ورزشکارشان کجاست و چه کاری انجام می‌دهد و توقع مدال المپیک هم داشته باشند.»
مرادی یادآور شد: «دغدغه بزرگ ما مسائل مالی است اما حرف می‌زنیم می‌گویند دچار حاشیه شده‌ایم و اصلاً اجازه حرف زدن نمی‌دهند. طوری صحبت می‌کنند که انگار ورزش برای خودشان است و ورزشکار هیچ‌کاره است. امیدوارم رئیس جدید ورزش و جوانان اصفهان این مسائل را درک کند. اگر مدال المپیکی می‌خواهند امیدوارم نگاهشان هم المپیکی باشد.»
مرادی در پاسخ به این سؤال که طلای المپیک باعث ایجاد حسادت بین او و کیانوش رستمی نشده،‌ گفت: «این طور نیست. در این بین یک چیز مشخص است و آن هم اینکه هرکسی بیشتر تلاش کند به مدال المپیک می‌رسد.»
وی در پاسخ به این سؤال که فرقی بین و رستمی قائل نمی شوند، تصریح کرد: «در وزنه برداری از این خبرها نیست که بین کسی فرق قائل شوند. ۶ نفر هستیم که همه با هم کار را آغاز کردیم و از این مسائل بین ما وجود ندارد. باید تا المپیک به اوج برسم. دیگر انگیزه بالاتر از مدال المپیک وجود ندارد. البته هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید چه کسی به مدال طلا می‌رسد.»

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
محمد بنا رمز موفقیت کشتی فرنگی در المپیک است



سرپرست هیئت کشتی خوزستان گفت: «حضور محمد بنا در رأس کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی رمز موفقیت ایران در المپیک لندن خواهد بود.»

عبدالرسول ممتازان درباره حضور خوزستانی‌ها در المپیک لندن گفت: «۲ کشتی‌گیر و یک مربی در رشته فرنگی و یک داور به عنوان نماینده استان خوزستان در لندن حاضر خواهند بود.»
وی ادامه داد: «کادر فنی بسیار خوبی، هم در کشتی آزاد و هم در کشتی فرنگی داریم. با توجه به حضور کشتی‌گیران خوزستانی در کشتی فرنگی ارتباط تنگاتنگی با محمد بنا داریم و حضور وی در رأس کادر فنی فرنگی رمز موفقیت ایران در المپیک لندن خواهد بود.»

سرپرست هیئت کشتی خوزستان تصریح کرد: «امیدوارم بعد از سال‌ها ناکامی کشتی فرنگی در المپیک‌ها در این دوره علاوه بر طلسم‌شکنی رکوردی تاریخی را هم ثبت کنیم. درخشش در المپیک حق ما است و باید به حقمان بعد از سال‌ها دوری از مدال المپیک در لندن برسیم.»
ممتازان با اشاره به شرایط مطلوب فرنگی‌کاران خوزستانی در اردوهای تیم ملی فرنگی گفت: «سعید عبدولی با عملکرد فوق‌العاده‌ای که در مسابقات قهرمانی جهان داشت از شانس بالایی برای کسب مدال، آن هم از مرغوب‌ترین نوعش در لندن برخوردار است؛ حبیب‌الله اخلاقی هم شانس زیادی برای رفتن روی سکوی المپیک دارد.»
وی خاطرنشان کرد: «عبدولی بسیار باانگیزه است و اخلاقی با جنگندگی خودش می‌تواند در المپیک موفق باشد. اخلاقی لیاقت رفتن روی سکوی المپیک را دارد و چیزی از بقیه رقیبان کم ندارند. با هماهنگی استاندار خوزستان و گرشاسبی، مدیرکل ورزش جوانان استان، جوایز خوبی را پیش از المپیک برای این نفرات در نظر گرفته‌ایم.»

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
نماینده شنای ایران: رکورد ملی را در المپیک می‌زنم



محمد بیداریان گفت: «با هدف بهبود رکورد ملی به المپیک می‌روم و امیدوارم کارنامه موفقی داشته باشم.»
محمد بیداریان اظهار کرد: «تمریناتم را برای شرکت در المپیک ۲۰۱۲ لندن از مهر ماه سال ۹۰ آغاز کردم. بعد از تغییراتی که خدا را شکر در مدیریت فدراسیون روی داد به طور مستمر کار را زیر نظر خشایار حضرتی آغاز کردم. خوشبختانه شرایط خوبی داشتم و هر روز صبح و عصر روی برنامه تمرینی مشخص کار می‌کردم. در مسابقات جایزه بزرگ دبی نشان دادم که پیشرفت خوبی داشته‌ام و مدال طلا گرفتم.»
وی با اشاره به مصدومیت خود از ناحیه زانو در آستانه سال ۹۱ خاطر نشان کرد: «متاسفانه در حالی که در کوران تمرینات خود قرار داشتم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدم و به همین دلیل چند هفته‌ از تمرینات دور ماندم. همین موضوع موجب شد که در مسابقات مالزی و ترکیه نتوانم خیلی خوب ظاهر شوم و آن انتظاری را که از خود داشتم برآورده کنم.»
بیداریان در مورد حضورش در المپیک گفت:‌ »بدون تردید المپیک مهمترین رویداد ورزشی است که یک ورزشکار می‌تواند در آن شرکت کند. متاسفانه در دوره‌های گذشته نمایندگان شنای ایران در المپیک نتوانستند رکورد ملی خود را بهبود دهند. من می‌خواهم حضور موفقی در المپیک داشته باشم و رکورد خود را ارتقا دهم. من یکسال است که به صورت فشرده برای موفقیت در المپیک تلاش کرده‌ام و تمرینات سختی را پشت سر گذاشته‌ام. امیدوارم پس از بازی‌های المپیک وارد رده‌بندی شناگران ۱۰۰ متر آزاد شوم. من برای موفقیت نیاز به آمادگی روحی دارم و سعی می‌کنم با روحیه بالا و بدون استرس به لندن بروم.»
قهرمان شنای ایران در پاسخ به سوالی درباره کار با یورگ خاطر نشان کرد: «یورگ مربی بزرگی است که بارها از تمرینات من بازدید کرد و نکات خیلی مهمی را به من آموخت با این حال او مسئول تیم‌های پایه شنا است و من بیشتر تمرینات خود را زیر نظر آقای حضرتی دنبال کردم و به طور ویژه از همان سال ۹۰ زیر نظر وی کار کردم.

بیداریان با اشاره به مشکلات پیش روی قهرمانان شنا، گفت: من ۲۳ سال دارم و همه وقت و توان خود را به ورزش شنا معطوف کرده‌ام، اما متاسفانه از نظر مالی شرایط یک ورزشکار شنا اصلا مطلوب نیست. البته فدراسیون تلاش زیادی برای تامین نظر ما انجام داده است. زمانی که جعفری سرپرست فدراسیون بود هزینه‌های ایاب و ذهاب ما را یکجا پرداخت کرد و این مبلغ تا حدودی به من کمک کرد. در زمان آقای نیک بین هم مقرر شد تا همین هزینه ایاب و ذهاب بار دیگر پرداخت شود. به هر حال من امسال در تیم مقاومت بسیج به عنوان سرباز مشغول بودم و هیچ حقوقی نگرفتم. امیدوارم در آینده شاهد پویایی بیشتر ورزش شنا و رونق این ورزش باشیم.»

 

*K*A*Z*E*M*

عضو جدید
چرا اسامی کمانداران ایران در سایت تیر و کمان نیست



چرا اسامی کمانداران المپیکی ایران در سایت جهانی تیر و کمان نیست ؟
به دنبال درج نشدن نام کمانداران ایران در بین المپیکی‌ها

شجاعی: شاید سهمیه ایران از دست برود

سرپرست فدراسیون تیراندازی با کمان با بیان این که مکاتبات لازم از سوی کمیته ملی المپیک با فدراسیون جهانی صورت گرفته است، اظهار کرد که به خاطر حواشی به وجود آمده هنوز فدراسیون جهانی اسامی اعلام شده از سوی کمیته ملی المپیک را در سایت قرار نداده است.

محمدعلی شجاعی درباره علت نبودن اسامی کمانداران ایران در المپیک در سایت جهانی تیر و کمان، اظهار کرد: «مکاتبات صورت گرفته از سوی فدراسیون جهانی با کمیته ملی المپیک بوده است و آنها هم پاسخ این مکاتبات را داده‌اند و علت این که اسامی کمانداران ایران در المپیک در سایت جهانی دیده نمی‌شود، مربوط به حواشی به وجود آمده و ارتباطات آقای صفایی با فدراسیون جهانی است.»

شجاعی اضافه کرد: «کمیته ملی المپیک اسامی ساره اسدی و نادر منوچهری را به عنوان نمایندگان ایران در المپیک به فدراسیون جهانی فرستاده، اما هنوز این موضوع اعمال نشده است.»
وی با بیان این که در تاریخ ورزش کشور بی سابقه بوده است که کسی خارج از سیستم‌ کمیته ملی المپیک و دستگاه‌های ذیربط ورزشکاران را برای حضور در این رقابت‌ها معرفی کند، افزود: «تکلیف المپیکی‌های تیر و کمان تا دو، سه روز آینده مشخص خواهد شد.»
وی در پاسخ به این سوال که انتخابات فدراسیون چه زمانی برگزار می‌شود و آیا برای ریاست فدراسیون ثبت‌نام خواهد کرد هم گفت: «پیش از این صحبت‌هایی درباره برگزاری انتخابات فدراسیون با مسئولان وزارت ورزش انجام شد، اما قرار بر این بود که فدراسیون‌هایی که المپیکی هستند، برگزاری انتخاباتشان به بعد از المپیک موکول شود.»
شجاعی خاطر نشان کرد: «هنوز برای حضور در انتخابات فدراسیون تصمیمی نگرفته‌ام.»

 
بالا