سلا محمد جان یه جواب کلی می دم به این پست آخریت چون یه قسمت هاییش مربوط به من بوده و فکر می کنم در شناخت من اشتباه کردی به طور کلی به همه ی قسمت ها جواب میدم:
این باشگاه واقعا یکی از مفید ترین سایتهایی بوده که من حضور داشتم
من خودم در حال حاضر توی 6 فروم عضوم ولی هیچ کدموشون خداییش مثل اینجا برام مفید نبوده شای دلیلش اینه بوده که هر کی میاد اینجا اهل درس و علم هست و توی هیچ کدوم ازین فروم ها به اندازه ی اینجا فعالیت نداشتم
ومن یکی مطمعن هستم تا باشگاه هست و من عمر دارم اینجا میام .
منم خودم یه جورایی به این فروم مدیونم چون خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم و فعالیتم هم تا موقعی که برام مشکلی پیش نیومده فکر نمی کنم اینجا قطع شه
ولی دوستامون و هم دانشگاهیمون هر جا که فعال باشن و موفق بشن روی بقیه هم موثرند چه با حس رقابت و چه با ... .
من دوست داشتم اونجا هم سر بزنم و حتی برای حمایت از فروم عضو شدم
خود من از موقعی که توی تالار نیما عضو شدم 96 تا پست داشتم که اون موقع 45% پست های کل سایت بود و داشتم تالار IT اونجا رو مثل اینجا می ساختم که ... این در حالی بود که فعالیتم اینجا همچنان کامل بر قرار بود.
حس میکنم کسایی که مدیریت رو دوست دارن اگه یه جایی مدیر نباشن زیاد راحت نیستن
می دونم که مخاطب این جملت من هستن.حتما به این خاطر گفتی که توی اون فروم مدیر IT بودم؟؟؟...
ولی خدا وکیلی همه ی هدف من حمایت از نیما بود و می خواستم تالار IT رو به بهترین شکل بسازم
در ضمن صحبت های من با Benefic.H کاملا دوستانه بوده و همش یه حس میانجی گری داشتم
ولی نمی دونم دلیل این فکرتون راجب من چی بوده محمد جان
من نمیدونم سر فروم چی اومده ولی اگه اتفاق بدیه و این اتفاق یک سال بعد میافتاد چی میشد ؟چقدر از زحمات پاک میشد
توی این قسمت که من خودم به Benefic.H هم گفتم کاملا موافقم ولی خوب اگر اینجوری باشه هیچ کست از ترس اینکه یه موقع مطالب و زحمت ها از بین نره نباید هیچ فعالیتی اونجا می کرد.درسته؟
هر چی باشه رشته ی خودم IT هست و و زمینه ی فعالیتم هم امنیت هست.من خودم وقتی توی فروم اونجا فعالیت می کردم بیشتر از هر کس دیگه ای منتظر همچین اتفاقی بودم.
من حرفم اینه که حرف حساب جواب نداره و بنفیک داره حرف حساب میزنه چیزیرو دید که خیلیا بار اول ندیدن
این قسمت هم واضح هست که مخاطبش منم چون فقط من جواب Benefic.H رو دادم
حالا می دونی چرا اصلا من خودم رو وارد ماجرا کردم؟چون دیدم هر کس از یه طرف داره نیما رو سرزنش می کنه.من خودم با 80% حرف های Benefic موافق هستم دلیلی هم که جواب دادم فقط این بود که یه حالت سرزنش توی حرف های Benefic.H عزیز بود
اصلا خدارو رو چه دیدی اومد و دوستامون اونقدر فعال شدن که اعتبار فروم جدید از باشگاه مهندسان جوان هم بیشتر شد.
هر جا هستید موفق باشید
یه فروم موقت مثل همین که نیما زد
نمی تونه با همچین فرومی هیچوقت رقابت کنه دلایلشم چنتاشو Benefic.h گفتن
به هر حال محمد جان چون فکر کردم در مقابل جوابم به Benefic.H یکم زود قضاوت کردی و یه سو ء تفاهمی پیش اومده بین همه لازم دیدم این پست رو انجام بدم.
امید وارم سو ء تفاهمی باقی نمونده باشه بینمون

هر چی باشه ما هم شهری و هم دانشگاهی هستیم وا باید حوای همدیگرو داشته باشیم.
موفق باشی