فروم رسمی دانشگاه علوم و تحقیقات فارس ( جدید)

NimaSalary

اخراجی موقت
با سلام خدمت هم دانشگاهیان عزیز!

بچه ها فروم رسمی دانشگاه علوم و تحقیقات فارس ( جدید) را افتاد بیاد و مطالبتون اینجا بنویسید و عضو بشید!;)

سلام دوست عزیز
طاعات وعبادات قبول؛
خیلی خوشحالم از اینکه حضور بچه های دانشگاه روز به روز تو فضای اینترنت بیشتر میشه.
خیلی کار خوب ومکان جالبیه برای دور هم جمع شدن وان شاءالله پیشرفت خودمون ودانشگاه رو سبب بشه.
من به عنوان یکی از دانشجویان دانشگاه چندتا سوال دارم اگه براتون ممکنه جواب بدید.
1-به نظرتون بهتر نیست به جای اینکه مکان ها وسایت های مربوط به دانشگاه رو زیاد کنیم بیام یک جا باهم جمع بشیم و واقعا تو همون یه جا کار کنیم؟
2-اگه براتون ممکنه از اهدافی که از تاسیس این فروم رسمی دارید بگید؟
3-خوشجال میشم بیشتر باهاتون آشنا بشم؟
یاعلی

soltanimehr66

عضو جدید
یه رقابت جالب

یه رقابت جالب

با سلام
ازش دیدن کردم! واسه سرگرم کردن جالبه!!!!!!!!!!!!
بیاید یه رقابت جالب داشته باشیم.:biggrin:
ببینیم بخش برق شما فعال تره یا وبلاگ ما:cool:
البته به شرطی که مطالب مارو دانلود نکنید و بزارید اونجا:surprised:
اینجوری بخش برقتون میتونه رشد کنه;)
www.elec-fsr.blogfa.com
موفق باشید:D

NimaSalary

اخراجی موقت
چرت نگو بچه!
اینجا هم می خوای من من کنی....
یک دست صدا نداره وبلاگ با فروم مقیاسه نکن!

NimaSalary

اخراجی موقت
امید جان واسه یکی شدن باید یک مکان پیدا کرد که بهتر باشه!
ما نمی خوایم زیر مجموعه بقیه سایتا باشیم!
بعدم پسر خوب می دونی من جزو نفرات اولی بودم که اسم دانشگاه تو نت آوردم!
تو هم بیا به ما بپیوند مدیر فروم دلخواهت کنم!

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم راه اندازی این فروم ها، وبلاگ ها، سایتها همگی در جهت پیشرفت علمی بچه ها باشه نه از روی چشم رو هم چشمی و اهداف دیگه، مطمئن باشین اگه در این مسیر قدم بردارین حتماً موفق می شین ولی اگه اهدافی غیر از این وجود داشته باشه باعث بی اعتباری خودمان و اعتبار دانشگاهمان می شیم. پس سعی کنیم با مشورت و همفکری هم یک کار مهم و اساسی انجام دهیم.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فروم خوبی می تونه باشه نیما خان فقط یه مشکل دارم:

تا می خوام یه پستی انجام بدم user , password می خواد وارد که میکنم دوباره...

با سلام
ازش دیدن کردم! واسه سرگرم کردن جالبه!!!!!!!!!!!!
بیاید یه رقابت جالب داشته باشیم.:biggrin:
ببینیم بخش برق شما فعال تره یا وبلاگ ما:cool:
البته به شرطی که مطالب مارو دانلود نکنید و بزارید اونجا:surprised:
اینجوری بخش برقتون میتونه رشد کنه;)
www.elec-fsr.blogfa.com
موفق باشید:D
سلام
قبول باشه!
ببین دوست عزیز ما هیچ وقت حق جسارت وبی احترامی به هم نداریم.شما از فرومی که تازه افتتاح شده چه توقعی دارید؟دوست دارم بدون هیچ قصد ونیت خاص به حرفام نگاه کنید.به نظرم این حرفتون که گفتید جای خوبی برا سرگرمیه یه جور بی احترامی هست به همه
بچه هایی که دارن تو اون فروم فعالیت می کنن.
خوبه اگه واقعا می خوایم با هم رقابت کنیم، این رقابت سالم و واقعا برا پیشرفت باشه واین خط ونشون های بچ.... رو برا هم نکشیم.
یادمه اون روزهای اول که می خواستیم یه جورایی تو این باشگاه بچه های دانشگاه رو جمع کنیم با محمد فرزانه وحاج ابوذر یکی از حرفای اصلی ویه جورایی قرارمون این بود که تمام سعی وتلاشمون این باشه که واقعا از نظر علمی پیشرفت کنیم.ولی اینو مطمئنم که اگه بخوایم اینجوری با هم رفتار کنیم ،به جایی نمی رسیم.
پس بیام با هم مهربون تر باشیم و واقعا با هم رقابت کنیم وبه قول حاج ابوذر چشم و
هم چشمی و رو کم کنی،نداشته باشیم.لطفا!
دوست عزیز ببخشید من اینجوری صحبت کردم .گفتم که همه بدونن وحواسشون جمع باشه.
یاعلی

امید جان واسه یکی شدن باید یک مکان پیدا کرد که بهتر باشه!
ما نمی خوایم زیر مجموعه بقیه سایتا باشیم!
بعدم پسر خوب می دونی من جزو نفرات اولی بودم که اسم دانشگاه تو نت آوردم!
تو هم بیا به ما بپیوند مدیر فروم دلخواهت کنم!
سلام نیما جان
طاعات وعبادات قبول؛
خوب اتفاقا نظر خوبیه که بشه همه بچه ها رو یک جا جمع کرد وهمه کارهایی که قراره به صورت موازی کاری وجاهای مختلف انجام بشه متمرکز ویک جا باشه.
اینم باید بهت بگم که این کار مشکلات وسختی های خاص خودشو داره.اولا این که نیاز به یه برنامه ریزی قوی ومنسجم داره واین برنامه ریزی واهدافت باید اینقدر انعطاف پذیر باشه که بتونی هر کسی با هر سلیقه وعقیده ای رو نگه داری و هدف فقط بحث علمی باشه ونه خیلی از مسخره بازی ها وبچه بازی هایی که متاسفانه آدم تو خیلی از سایت های به اصطلاح علمی میبینیم.
ببین دوست عزیز یه جوری برنامه ریزی کن که امکان سوءاستفاده از این جو علمی به حداقل برسه وهر کس که میاد تو فروم واقعا برا کار علمی ودرسی میاد نه چیز دیگه!!!!
شما به خدا توکل کن و ازت خواهش می کنم که هدفت کارعلمی و کمک به بچه ها باشه خدا خودش تو این مسیر بهت کمک میکنه وبه امید خدا تاچند وقت دیگه یه محیط قوی ایجاد میشه.
خیلی حرف زدم ببخشید.ولی اینا چیزاییه که چند ساله تو دلم مونده.
راستی قبل از اینکه تو این پیشنهاد رشوه :biggrin:رو به من بدی من عضو فروم شده بودم.obarghebani.
موفق باشی عزیز.
یاعلی

soltanimehr66

عضو جدید
sorry for typing english

sorry for typing english

bebakhshid ke englisi minevisam.
bebin nima jan man manzore badi nadashtam, man va to ba ham dostim va in harfa faghat tohin be kasani hast ke inja mian o aberoye daneshgah ro mibare.
man bayad be ham komak konim na inke dava konim, agar ghasde dige ie dashtam mesle hame mitonestam kheili chiza to blog benvisam na inke faghat matalebe darsi, as hamon moghe ham entezar nadashtim bazdidemon ziad bashe makhsosan ba alaghe bachehaye inja be dars
hala ham har komaki bakhshe bargheton bekhad mikonim
ma hazine kardim va 6 dvd jozve va ketab ro az ye daneshjoye sharif kharidim va majani dar ekhtiare hame mizarim vali age barkhorde haame bamon injori bashe
veblog ro tatil mikonim

bebakhshid ke englisi minevisam.
bebin nima jan man manzore badi nadashtam, man va to ba ham dostim va in harfa faghat tohin be kasani hast ke inja mian o aberoye daneshgah ro mibare.
man bayad be ham komak konim na inke dava konim, agar ghasde dige ie dashtam mesle hame mitonestam kheili chiza to blog benvisam na inke faghat matalebe darsi, as hamon moghe ham entezar nadashtim bazdidemon ziad bashe makhsosan ba alaghe bachehaye inja be dars
hala ham har komaki bakhshe bargheton bekhad mikonim
ma hazine kardim va 6 dvd jozve va ketab ro az ye daneshjoye sharif kharidim va majani dar ekhtiare hame mizarim vali age barkhorde haame bamon injori bashe
veblog ro tatil mikonim

اوه اوه اوه...این پسره (دختره)چقدر آتیشش تنده.نمیشه بهش بگی بالا چشت ابرو.
دوست عزیز اول بگو منظورت از اونایی که میگید میان و آبروی دانشگاه رو میبرن کیا هستن تا ما هم بشناسیمشون و یه حالی ازشون بگیریم؟!!!
خدا رو شکر که حداقل تاثیر حرفام این بود که شما با آقا نیما دوست شدید وقول دادید که با فروم همکاری کنید!;)
ولی ازتون میخام که برای کارهای علمی ورفاقتی یه ذره نرمتر باشید وعوض جسارت وتوهین همگانی،نظر وحرف خودتون رو بزنید جناب مهندس!!!
یاعلی

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست

چیزیکه من نگران اون هستم، کار هول هولی و بدون برنامه ریزی هستش. چراکه من وقتی می بینم Domain Name این فرم tk هستش و احتمالاً Host اونم یه هاست محدود و رایگان بدون پشتیبانی هستش این نگرانی پیش می یاد که در مدت زمانی کوتاه این فروم با مشکلات تکنیکال فراوانی در گیر بشه و خیلی زود Down باشه و یا اطلاعات موجود بر اثر عدم ساپورت شرکت ارائه کننده هاست از بین بره!

من این دوستمون رو که این فروم راه انداخته نمی شناسم ولی دوست داشتم به جای عجله در اینکه اولین فروم رو به نام خودش کنه به این مسائل هم بیشتر دقت می کردد.

البته باز این حرفهای من بیشترش حدس و گمان هست و خیلی خوشجال می شم دوستمون بیاد و در مورد مسائل تکنیکال فروم و مخصوصاً امنیت اون اینجاتوضیح بده چرا که در دانشگاهی که رشته مهندسی کامپیوتر داره عدم وجود امنیت کافی با یک درگیری کوچیک فاتحه سایت و اطلاعات خونده میشه و زحمات دوستان از دست میره!

پس حالا که فروم به نام شما ثبت شد بیان برنامه خودتون رو هم اعلام کنید و مسائل تکنیکال و امنیتی رو هم شرح دهید تا ناکامی گذشتگان اینجا تکرار نشود.

soltanimehr66

عضو جدید
keshesh nade

keshesh nade

mr barghbani man 2terme ba nima dostam
esme manam alireza hast
tohine hameganiam alan hichi nemigam vali edame dadi javabeto midam vali keshesh nemidam chon dar shakhsiate man nist in kara
ma kare khodemono mikonim onam kare khodeshon

mr barghbani man 2terme ba nima dostam
esme manam alireza hast
tohine hameganiam alan hichi nemigam vali edame dadi javabeto midam vali keshesh nemidam chon dar shakhsiate man nist in kara
ma kare khodemono mikonim onam kare khodeshon
آفرین به این تواضعتون آقا علیرضا!!!
من قضاوت در مورد حرفاتونو میزارم به عهده بچه ها.
موفق باشید آقا پسر.
یاعلی

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

مشکلاتی رو که خدمتتون عرض کردم در همین مدت کوتاه به وقوع پیوست، و فروم Down شده!!!

الان باید مدیران فروم یک فکر اساسی برای یک کار اساسی کنند نه دوباره و بدون دقت اقدام به راه اندازی فروم نمایند.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان

مشکلاتی رو که خدمتتون عرض کردم در همین مدت کوتاه به وقوع پیوست، و فروم Down شده!!!

الان باید مدیران فروم یک فکر اساسی برای یک کار اساسی کنند نه دوباره و بدون دقت اقدام به راه اندازی فروم نمایند.

بهتر نیست به جای این همه گیر دادن و سرزنش کردن و ایراد گرفتن دنبال این باشیم که برای بهتر شدن کارا باید چه کنیم؟

با حرفی که زدین و گفتین Host رایگان مشکلات امنیتی داره کاملا موافقم

ولی بد نبود اگر نیما رو تشویق می کردین به ادامه کار و نهایتا رسیدن به یک Host شخصی؟

بعدشم شما یه جوری مسئله فروم ساختن رو بزرگش کردین که انگار حالا که نیما فروم رو به اسم خودش ساخته کلی همه بهش جایزه می دن...

اگه شما خودت می تونی یه فروم اختصصاصی واسه علوم تحقیقات بسازی یا علی مطمئن باش اولین کسی هم میاد کمکت خودم هستم همونطور که از کار نیما حمایت کردم

من از هیچ شخص خاصی حمایت نمی کنم یه موقع فکر نکنید دارم از کسی طرف داری می کنم

موفق باشید;)

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام
این باشگاه واقعا یکی از مفید ترین سایتهایی بوده که من حضور داشتم و میانبرهای منتخبی که گذاشته شده یک هزارم باشگاه هم نیست و یه جورایی من و امید خان و Benefic.H و... نمک گیرش شدیم . ومن یکی مطمعن هستم تا باشگاه هست و من عمر دارم اینجا میام . ولی دوستامون و هم دانشگاهیمون هر جا که فعال باشن و موفق بشن روی بقیه هم موثرند چه با حس رقابت و چه با ... .
من دوست داشتم اونجا هم سر بزنم و حتی برای حمایت از فروم عضو شدم
حس میکنم کسایی که مدیریت رو دوست دارن اگه یه جایی مدیر نباشن زیاد راحت نیستن
من نمیدونم سر فروم چی اومده ولی اگه اتفاق بدیه و این اتفاق یک سال بعد میافتاد چی میشد ؟چقدر از زحمات پاک میشد
من حرفم اینه که حرف حساب جواب نداره و بنفیک داره حرف حساب میزنه چیزیرو دید که خیلیا بار اول ندیدن
ما هم منتظریم فروم مطمعن و با کیفیتی رو ببینیم
اصلا خدارو رو چه دیدی اومد و دوستامون اونقدر فعال شدن که اعتبار فروم جدید از باشگاه مهندسان جوان هم بیشتر شد.
هر جا هستید موفق باشید

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
dostan bazam migam harki az daste man narahate azash mazerat khahi mikonam

اگر همون اول فکر می کردی بعد حرف می زدی اول نمی خواست معذرت خواهی کنی دوم کسی نمیومد ... دیگه خودت می دونی

به هر حال دیگه بهتره این بحث تموم بشه

موفق باشید

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلا محمد جان یه جواب کلی می دم به این پست آخریت چون یه قسمت هاییش مربوط به من بوده و فکر می کنم در شناخت من اشتباه کردی به طور کلی به همه ی قسمت ها جواب میدم:

این باشگاه واقعا یکی از مفید ترین سایتهایی بوده که من حضور داشتم

من خودم در حال حاضر توی 6 فروم عضوم ولی هیچ کدموشون خداییش مثل اینجا برام مفید نبوده شای دلیلش اینه بوده که هر کی میاد اینجا اهل درس و علم هست و توی هیچ کدوم ازین فروم ها به اندازه ی اینجا فعالیت نداشتم

ومن یکی مطمعن هستم تا باشگاه هست و من عمر دارم اینجا میام .

منم خودم یه جورایی به این فروم مدیونم چون خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم و فعالیتم هم تا موقعی که برام مشکلی پیش نیومده فکر نمی کنم اینجا قطع شه

ولی دوستامون و هم دانشگاهیمون هر جا که فعال باشن و موفق بشن روی بقیه هم موثرند چه با حس رقابت و چه با ... .
من دوست داشتم اونجا هم سر بزنم و حتی برای حمایت از فروم عضو شدم

خود من از موقعی که توی تالار نیما عضو شدم 96 تا پست داشتم که اون موقع 45% پست های کل سایت بود و داشتم تالار IT اونجا رو مثل اینجا می ساختم که ... این در حالی بود که فعالیتم اینجا همچنان کامل بر قرار بود.

حس میکنم کسایی که مدیریت رو دوست دارن اگه یه جایی مدیر نباشن زیاد راحت نیستن

می دونم که مخاطب این جملت من هستن.حتما به این خاطر گفتی که توی اون فروم مدیر IT بودم؟؟؟...

ولی خدا وکیلی همه ی هدف من حمایت از نیما بود و می خواستم تالار IT رو به بهترین شکل بسازم

در ضمن صحبت های من با Benefic.H کاملا دوستانه بوده و همش یه حس میانجی گری داشتم
ولی نمی دونم دلیل این فکرتون راجب من چی بوده محمد جان

من نمیدونم سر فروم چی اومده ولی اگه اتفاق بدیه و این اتفاق یک سال بعد میافتاد چی میشد ؟چقدر از زحمات پاک میشد
توی این قسمت که من خودم به Benefic.H هم گفتم کاملا موافقم ولی خوب اگر اینجوری باشه هیچ کست از ترس اینکه یه موقع مطالب و زحمت ها از بین نره نباید هیچ فعالیتی اونجا می کرد.درسته؟

هر چی باشه رشته ی خودم IT هست و و زمینه ی فعالیتم هم امنیت هست.من خودم وقتی توی فروم اونجا فعالیت می کردم بیشتر از هر کس دیگه ای منتظر همچین اتفاقی بودم.

من حرفم اینه که حرف حساب جواب نداره و بنفیک داره حرف حساب میزنه چیزیرو دید که خیلیا بار اول ندیدن

این قسمت هم واضح هست که مخاطبش منم چون فقط من جواب Benefic.H رو دادم

حالا می دونی چرا اصلا من خودم رو وارد ماجرا کردم؟چون دیدم هر کس از یه طرف داره نیما رو سرزنش می کنه.من خودم با 80% حرف های Benefic موافق هستم دلیلی هم که جواب دادم فقط این بود که یه حالت سرزنش توی حرف های Benefic.H عزیز بود

اصلا خدارو رو چه دیدی اومد و دوستامون اونقدر فعال شدن که اعتبار فروم جدید از باشگاه مهندسان جوان هم بیشتر شد.
هر جا هستید موفق باشید

یه فروم موقت مثل همین که نیما زد نمی تونه با همچین فرومی هیچوقت رقابت کنه دلایلشم چنتاشو Benefic.h گفتن

به هر حال محمد جان چون فکر کردم در مقابل جوابم به Benefic.H یکم زود قضاوت کردی و یه سو ء تفاهمی پیش اومده بین همه لازم دیدم این پست رو انجام بدم.

امید وارم سو ء تفاهمی باقی نمونده باشه بینمون;) هر چی باشه ما هم شهری و هم دانشگاهی هستیم وا باید حوای همدیگرو داشته باشیم.

موفق باشی;)

محمد فرزانه

عضو جدید
چه سوء تفاهم قشنگی
دوست من ، من اگه حرفمو رک هم بزنم تمام تلاشمو میکنم آزار دهنده و کنایی نباشه
من متاسفانه عادت دارم کل تاپیکو بخونم بعد کلی جواب بدم
تنها قسمتی که جوابتو خوندم و نوشتمش فقط فقط نقل قول 6 ! بود اونم 50 درصدش 50درصد یاداوری و تاکید بر حرف دوستمون بود
باور کن بقیشو همشو قبل پست تو نوشته بودم
راستی مگه داری نهج البلاغه تفسیر میکنی چه بلایی سر جملات من آوردی ،من دیگه میترسم حرف بزنما!!!:smile:
من نه تنها به همه هم دانشگاهیای حاضر در نت که فعالند و مثل خیلیا سرد و بی روح نیستن ،بلکه به دوست و همشهریم افتخار میکنم . دوستی که توی کمتر از یک ماه 617 تا پست میزنه و با اینکه من it نیستم پستاشو میخونم و ترفنداشو اجرا میکنم
موفق باشی

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خدا خدا می کرم که همه چی رو با پستم حل کرده باشم محمد جان

واقعا از پست آخریت خوشحال شدم.

بازم مرسی

موفق باشی;)

سلام
آقا تور و خدا دیگه بی خیال.جون امید.
اگه اینجوری پیش بره به جایی نمیرسیمااااااااااا....
این نیما معلوم نیست کجاست.بیاااااا.
خوب پس یه صلوات بفرستیدو همه چیو تموم کنید.باشه؟
یاعلی

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
امید جون مشکلی دیگه نیست خوشبختانه
من و محمد هم که دوست دوستیم:D

الله هم صل علی محمد و آل محمد

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

من اصلاً حرفهام رو به قصد کنایه و یا مشکل و این حرفها نزدم، فقط تجربه ای بود که بارها تو فروم های مختلف با اون مواجه بودم رو گفتم! من فقط اینو می خواستم بگم که میشد به جای کار عجله ای یه کار قوی انجام داد و اونم با کمک همدیگه، وگرنه کسیکه کارش اینترنت باشه می دونه ساختن فروم، وبلاگ و سایت کار اصلاً مشکلی نیست! ولی اینکه یه کار با برنامه جلو بره و مدیریت قوی داشته باشه یک چیز دیگه است!
من همون موقع هم گفتم آقا نیما بیاد اینجا صحبت کنیم و ما هم با اونا همکاری کنیم نه که بخوای بر ضدشون چیزی بگیم!
اینکه آدم بیاد اشتباه گذشتگان رو تکرار کنه درحال حاضر اصلاً کار عقلانی نیست!
تاکید بر اولین فروم رو من با توجه به صحبت هاب نیما گفتم نه چیز دیگه ای!

و بدونین اینا اصلاً مهم نیست ما اگه هزارمین فرومی باشیم که در این زمینه فعالیت کنیم ولی با فکر و برنامه ریزی عمل کنیم مطمئن باشین موفق می شیم!

در ضمن من به هیچ وجه از صحبت دوستان ناراحت نمی شم ما اینجا هستیم که در مورد مشکلات صحبت کنیم و هر کس نظرش رو میگه ما هم گوش میدیم اگه درست باشه ما هم بر روی چشم میزاریم و اونو انجام میدیم!

باز هم میگم خوشحال میشیم دوستان بیان با همفکری هم یه کار قوی رو انجام بدیم!

arsam313

عضو جدید
سلام دوستان
می خواستم بگم فعلا که سایت نیما جان از دست رفته و اگر درست شد ممکنه دوباره هم این مشکل پیش بیاد پس بیاین به فکر باشیم و یه فروم قوی بسازیم , ان شا الله دانشگاه هم شنبه باز می شه اگه موافق بودین یه قرار می ذاریم تا با همدیگه صحبت کنیم.فعلا خدا حافظ

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم از اول همین رو می گیم که باید با صبر و حوصله کار رو شروع کنه که بتونه حتماً موفق بشه!!!

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مهندسای گل علوم تحقیقات منم هستم

اگه به فکر ساخت یه فروم رسمی و اختصاصی هستین منم هستم

تا حالا 3 نفر شدیم. هر کس دیگه ای هم هست بگه تا قرارمون رو بذاریم.

اصلا یه تاپیک جدا واسه این بحث باز می کنم

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه توی این مدت که نبودم خبرایی شده

از دوستانی که از خودشون مقاله یا ترجمه دارن دعوت می کنم مقاله هاشون رو برای ما ارسال کنن و با نام خودشون در http://elec-fsr.blogfa.com/ قرار بدیم

یه خورده چیز از بچه ها ببینیم تا ثابت بشه که کسایی که اینجا هستن فقط اهل حرف نیستن و هم سایر بچه هایی که اینجا عضو نیستن ببینن چند نفر دارن توی این دانشگاه کار می کنن

من با گذاشتن دومین ترجمه خودم این بحث رو شروع میکنم

بالا