فروش پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا چرا یاد گرفتیم هر کی پولدار میشه انگ دزد و چپاولگر و.....و .... بش بزنیم
کسی منکر فقر و طبعاتش تو جامعه نیست
ولی شما فکر کن کسی که این خونه رو میخره به جای این کار بیاد تمام پولشو صرف کار خیر کنه .خوب چی میشه؟ایا این گره ای باز میکنه؟نه.چون سیاست های نادرست دولت مردمو به این روز انداخته و به دست من و شما هم حل نمیشه
تازه از کجا میدونی این ادم ادم خییری نیست؟حتما باید داد بزنه؟
واقعا فکر کردین خدا میاد اون دنیا ازت بپرسه تو چه ماشینی سوار میشدی؟نه.میپرسه به ماشین دار شدن چند نفر کمک کردی.میپرسه خونت چند متر بود؟ واگه متراژش زیاد باشه توبیخت میکنه؟نه .میپرسه چند نفرو خونه دار کردی
یه توجه بکنین خدا وایه خمس دادن نگفته چقد خمس بده .چون شان هر کسیو خودش میدونه
ممکنه شان یکی ماشین 500 میلیونی و خونه 5 میلیاردی باشه و شان یکی ماشین 5 میلیونی و خونه 50 میلیونی .و خدا هم به همون نسبت ازت خمس خاسته
چرا توقع دارید کسی که با زحمت و تلاش به جایی رسیده والان داره نون تفکرش رو میخوره دزد جلوه بدید.من میشناسم کسیو که یه طرح واسه یکی زد و90 میلیون دستمزد گرفت.حلال حلال.اقا پول مغزشو خورده.یه همچین ادمی که درامد میلیاردی داره میلیاردی هم خرج میکنه.

WOMIS

عضو جدید
این نمیتونه جواب من باشه عزیزم. فکر کنم دیدگاه من معلومه. من با عقلم تصمیم میگیرم چی‌ خوبه چی‌ بده... بحث می‌کنم اگه دیدگاه طرفم به نظرم بهتر بود قبول می‌کنم اگه نه که ....هیچی‌.

امام علی‌ انسان بزرگیه...و شاید نوعی انسان کامل در زمان خودش ... اخلاق و رفتارش انسان دوستانه بوده... ولی‌... ولی‌ ... منم یه انسانم می‌تونم فکر کنم... اینکه صرفاً چون امام علی‌ چیزیو فرمودن نمیتونم سر ضرب بگم اوکی عزیزم حجت بر من تموم شد شما درست میگی‌... !!! :redface:من وقتی‌ با فکرم حرف میزنم جواب من باید توش دلیل باشه نه اینکه چون امام علی‌ فرمودن قبول کن.
من بااین چیزها کاری ندارم تاحالاهم همچین سخنی نشنیده بودم ایشون باثروتمندی دیگران کاری نداشتن فقط به خودشون سخت میگرفتن چون میگفتن که حاکم نباید بیشترازمردمش ثروت داشته باشه اگه همچین نظری داشتن پس چرا پیامبربا ثروت حضرت خدیجه این مشکلو نداشتن!
ولی سطر سومت یه توهین بود به خودت که مسلمونی !