فروش پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گزارشی خواندنی درباره قیمت آپارتمان های یک برج اشرافی در کامرانیه تهران قیمت پنت هاوس این برج 23 میلیارد تومان برآورد شده است.

باورکردنی نیست اما پیگیری های خبرنگار سایت قانون نشان می دهد همه چیز حقیقت دارد. آنها آگهی منتشر شده در سایت های اینترنتی را جدی گرفته اند و با مراجعه به دفتر فروش مشخص شده، به جزئیات دقیق تری از برج شگفت انگیز واقع در منطقه کامرانیه دست پیدا کرده اند.

سالن سینمای سه بعدی با سیستم صوتی دالبی ساراند، سالن بیلیارد با میز اسنوکر، دو فضای مجزا با مساحت بالغ بر 500 متر مربع جهت استخر، سالن Gym با دستگاه ورزشی، کنترلرهای هوشمند ABB با امکان تنظیم دما، نور، صدا یا موسیقی تنها بخشی از امکانات سوپر رویایی برج هستند. در آشپزخانه ها هم از تجهیزات اجاق گاز، فر، مایکروویو، قهوه ساز و ماشین ظرفشویی استفاده شده که همگی توسط یک برند آلمانی معروف ساخته شده اند. سازندگان برج می گویند این سازه تا 8/6 درجه در مقیاس ریشتر در برابر زلزله مقاوم است!

همان طور که انتظار داشتیم قیمت های تعیین شده برای چنین ساختمانی خیره کننده است. به شکلی که برای خرید ارزان ترین واحد در طبقه اول ساختمان به چیزی حدود پنج میلیارد تومان ناقابل نیاز خواهید داشت. بهترین واحد برج یک پنت هاوس 1400 متری دوبلکس است که حدود 23 میلیارد تومان قیمت دارد. تنها پورسانت معامله این واحد 230 میلیون تومان تخمین زده می شود.

برج رویایی کجاست؟

تبلیغات آپارتمان های چندمیلیارد تومانی در تهران روز به روز بیشتر می شود. نمونه این موضوع که این روزها تبلیغات گسترده ای درخصوص آن انجام شده و در فضای اینترنتی عکس ها و مشخصات تجملی اش ارسال می شود مجتمع «ر» در محدوده کامرانیه تهران است که در زمینی به مساحت 7000 مترمربع با 47000 مترمربع زیربنا ساخته شده است.

این برج که گفته می شود توسط شرکتی خصوصی ساخته شده است شامل 32000 مترمربع مساحت مفید واحدهای مسکونی است که 1000 مترمربع واحدهای تجاری و 14000 مترمربع فضاهای تفریحی و مشاعات دارد و با قیمت میانگین دست کم 500 میلیارد تومان در بخش مسکونی اش ارزش فروش دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

قیمت پایه؛ متری 12 و نیم میلیون تومان

این مجتمع شامل 65 واحد مسکونی در 15 طبقه است که در طبقات اول تا پنجم واحدهای 350 الی 400 متری قرار گرفته اند. در تبلیغات اینترنتی این ساختمان قیمت دقیقی وجود ندارد اما شماره فردی به نام آقای «خ» و یک شماره موبایل داده شده است.

بر همین اساس پیگیری ها نشان داد که قیمت پایه این آپارتمان ها 125 میلیون ریال برایر هر مترمربع است و در هر طبقه دو درصد به این قیمت پایه افزوده می شود؛ 15 طبقه مسکونی و یک طبقه تجاری این مجتمع سه طبقه پارکینگ دارد و امکانات کامل در واحدهای مبله به نمایش درآمده است.

واحدهای تجملی و فوق گران به نمایش درآمده در تبلیغات اینترنتی این مجتمع که توسط یک شرکت مهندسی به نام «پ» ارایه شده، هم اکنون قیمت ندارد و مشتریان در صورت درخواست امکانات مشابه باید قیمت روز و نمونه ای را موردی درخواست کنند تا واحدهای درخواستی تجهیز شوند. هزینه های این بخش مازاد بر قیمت فعلی خرید خواهد بود.

براساس این گزارش، در هر طبقه شش واحد با چهار تیپ متفاوت معماری وجود دارد و دو واحد 600 متری و دو واحد 400 متری در طبقات 6 تا 13 قرار گرفته اند که واحدهای 600 متری دارای دو تیپ متفاوت و واحدهای 400 متری نیز دارای دو تیپ متفاوت نقشه معماری هستند.

--------------------------------------------------------------------------------

میانگین آپارتمان ها؛ هفت میلیارد تومان

بدین صورت و با قیمت پایه اعلامی از سوی عرضه کنندگان این ملک باید به این نکته توجه داشت که با قیمت طبقه اول 125 میلیون ریال برای هر مترمربع و درنظرگرفتن واحدهای 400 متری این مجتمع، کمترین قیمت 50 میلیارد ریال است تا صاحب یکی از آپارتمان های این ساختمان شوید!

قیمت واحدهای 600 متری در کمترین قیمت طبقات این مجتمع هم رقمی بالغ بر 75 میلیارد ریال است. پیگیری ها نشان می دهد، قیمت آپارتمان های این مجتمع با احتساب افزایش دو درصدی قیمت در هر طبقه نیز در طبقه دوم به متری 12 میلیون و 700 هزار تومان در هر مترمربع و در طبقه سوم به 13 میلیون تومان و تا طبقه پانزدهم به 16 میلیون و 250 هزار تومان افزایش می یابد.

بر این اساس در شرایطی که در طبقات 14 و 15 این برج دو واحد پنت هاوس 926 متری در هر طبقه و یک واحد پنت هاوس 1400 متری دوبلکس قرار گرفته اند. بالاترین قیمت ها در این برج برای پنت هاوس 926 متری به 150 میلیارد ریال و در دوبلکس طبقه 15 به قیمت تمام شده 226 میلیارد ریال یا حدود 23 میلیارد تومان می رسد!

نکته جالب در این برج آن است که اگر رقم جا به جا شده در تعداد واحدها را میانگین بگیریم با قیمت میانگین متری 14 میلیون تومان برای واحدهای این برج و میانگین متراژ 500 متری برای واحدهای این برج، به عدد میانگین هفت میلیارد تومانی خواهیم رسید که نشان از ارقامی نجومی در خرید و فروش های ملک در تهران دارد.

220 میلیون تومان پورسانت معاملات احتمالی

جالب تر اینکه اگر ارقام مذکور را به صورت میانگین درنظر بگیریم، املاک معامله کننده این واحدها در قانونی ترین شرایط می تواند دست کم در معامله واحدهای این برج عددی بین 35 تا 70 میلیون تومان از طرفین معامله بگیرند که اگر با یک درصد معامله حساب شود تا 140 میلیون تومان هم برای معاملات املاکی ها سودآور خواهد بود. حال آنکه اگر رقم پورسانت املاکی ها برای پنت هاوس را بخواهیم محاسبه کنیم، رقمی بین 110 تا 220 میلیون تومان خواهد بود.

امکانات رویایی

بد نیست در خصوص این برج بدانید که 65 واحد مسکونی، فضای تفریحی و مشاعات، هفت دستگاه آسانسور، سه راه پله مجزا، سالن برگزاری همایش های مرتبط با مدیریت برج و سالن اجتماعات بخشی از مشخصات جانبی است.

سالن سینمای سه بعدی با سیستم صویت دالبی ساراند، سالن بیلیارد با میز اسنوکر، دو فضای مجزا با مساحت بالغ بر 500 مترمربع جهت استخر، سالن Gym با دستگاه های ورزشی، کنترلرهای هوشمند ABB با امکان تنظیم دما، نور، صدا یا موسیقی از دیگر امکانات موجود است.

در آشپزخانه واحدهای مسکونی از تجهیزات اجاق گاز، فر، مایکروویو، قهوه ساز و ماشین ظرفشویی از برند آلمانی، یخچال و فریزر آلمانی استفاده شده و آیین نامه 2800 ایران و استاندارد ISO 9001 در طراحی و ساخت برج مسکونی کسب شده است. این سازه تا 8/6 درجه در مقیاس ریشتر در برابر زلزله مقاوم شده است.

ar.noorian

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تخفیف بده خودم میخرمش.......تخفیفی به میزان 99.9999999999999999999999٪ درصد:crying2:

• Like
واکنش ها: MRNK

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا قشنگه
من میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:confused:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك عده به نان شب خود محتاج هستند آنوقت بعضي اينطور خونه هايي دارند راستي بعضي آدمها چطور مي خواهند جواب خدا را بدهند.
یه چند وقتیه از این حرفا خوشم نمیاد دیگه...تو این مملکت تا هر کی‌ میاد یه کاری می‌کنه این جمله تو دهن بعضیاست که "بعضیا به نون شب محتاجن." والا میخواستن نباشن... بقیه هم که همه دزد نیستن دارن تلاش می‌کنن به یه جای خوب برس...ن چی‌ کار کنن برن همش کمک کنن؟
این حرفا به نظر من بیشتر ترویج تنبلی و بیسوادیه...

MRNK

عضو جدید
امام علی(ع) فرمود:هیچ ثروتمندی ثروتمند،نمی شود،مگر مال فقیر یا درمانده ای را چپاول و پایمال کند.

bahareh85

عضو جدید
یه چند وقتیه از این حرفا خوشم نمیاد دیگه...تو این مملکت تا هر کی‌ میاد یه کاری می‌کنه این جمله تو دهن بعضیاست که "بعضیا به نون شب محتاجن." والا میخواستن نباشن... بقیه هم که همه دزد نیستن دارن تلاش می‌کنن به یه جای خوب برس...ن چی‌ کار کنن برن همش کمک کنن؟
این حرفا به نظر من بیشتر ترویج تنبلی و بیسوادیه...
من با نظر کلیت موافقم انسان ها اندازه تلاش و هوش خودشون حقشونه که پول در بیارن و خرجش کنن ولی هر وقت دیدی کسی اینقدر پول داره و ایقدر هم راحت خرجش می کنه بدون پولش حلال نیست و حق دیگران توی مالشه
یعنی یا خودش دزد بوده یا باباش
اولا همچین پولهایی با زحمت بدست نمیان دوما پولی که با زحمت بدست اومده به راحتی و اینجوری خرج نمیشه، پولی هم که واسش زحمت نکشیدی یا با دلالی بدست میاد یا دزدی و خوردن حق دیگران

ar.noorian

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با نظر کلیت موافقم انسان ها اندازه تلاش و هوش خودشون حقشونه که پول در بیارن و خرجش کنن ولی هر وقت دیدی کسی اینقدر پول داره و ایقدر هم راحت خرجش می کنه بدون پولش حلال نیست و حق دیگران توی مالشه
یعنی یا خودش دزد بوده یا باباش
اولا همچین پولهایی با زحمت بدست نمیان دوما پولی که با زحمت بدست اومده به راحتی و اینجوری خرج نمیشه، پولی هم که واسش زحمت نکشیدی یا با دلالی بدست میاد یا دزدی و خوردن حق دیگران

من کاملا با نظرشما موافقم

به نظر من کسی که دنبال روزی حلال است و همیشه خوشی خود را در خدمت به هم نوع خود و خوشی هم نوع خود میبینه...هیچ گاه به دنبال این طور خانه ها در این حد تجملات ((( من منکر اینکه انسان باید طالب بهترین ها باشد نیستم اما در حد خودش ))) نیست....

من فقط نظر شخصی خودم را گفتم

Hadi-Hashemi

عضو جدید
این حرف یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم احساساتی شدید.............بهتره این مسائل وقاطی نکنید....................

نه احساساتی نشدم, اخه این چه حرفیه؟

الان مثلا بیل گیتس مال کدوم فقیر و خورده؟ اصلا فقیر اگه مال داشت که فقیر نمیشد :biggrin:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاملا با نظرشما موافقم

به نظر من کسی که دنبال روزی حلال است و همیشه خوشی خود را در خدمت به هم نوع خود و خوشی هم نوع خود میبینه...هیچ گاه به دنبال این طور خانه ها در این حد تجملات ((( من منکر اینکه انسان باید طالب بهترین ها باشد نیستم اما در حد خودش ))) نیست....

من فقط نظر شخصی خودم را گفتم
ببینید من فکر می‌کنم آدم‌ها یا باید واقعا روشن فکر باشن یا اینکه پوستهٔ روشنفکری نداشته باشن.... اینکه میگین انسانها دنبال بهترینها باشن پوستهٔ روشنفکری شماست و تجملاتی بودن بد است تلقینات صدا و سیمای کشور ما.... همه جای دنیا آدمهایی که پولدار میشن سعی‌ می‌کنن تو بهترین خونه ای که آرزشو داشتن زندگی‌ کنن هر کسی یه خونه یی رو بهترین میدونه... یکی‌ هم خونه ایه با این تیپ تجملات....مثل این می‌مونه چون شاه کروات زده ما هم نزنیم بگیم بده یا چون شاه تو این خونه‌ها زندگی‌ کرده بگیم بده... این درست نیست... هر چیزی جای خودش... این هم یه تیپ معماریه.کروات یه تیپ لباسه همهٔ اینا بر اساس نیازهای روانی‌ یا جسمی‌ بوجود اومدن. و از نظر بعضی‌‌ها این خونه خونه ای زیباست. ما در جایگاهی نیستیم که واسه سلایق مردم حد تعریف کنیم.

آخرین ویرایش:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جواب شماست الهه خانم
این نمیتونه جواب من باشه عزیزم. فکر کنم دیدگاه من معلومه. من با عقلم تصمیم میگیرم چی‌ خوبه چی‌ بده... بحث می‌کنم اگه دیدگاه طرفم به نظرم بهتر بود قبول می‌کنم اگه نه که ....هیچی‌.

امام علی‌ انسان بزرگیه...و شاید نوعی انسان کامل در زمان خودش ... اخلاق و رفتارش انسان دوستانه بوده... ولی‌... ولی‌ ... منم یه انسانم می‌تونم فکر کنم... اینکه صرفاً چون امام علی‌ چیزیو فرمودن نمیتونم سر ضرب بگم اوکی عزیزم حجت بر من تموم شد شما درست میگی‌... !!! :redface:من وقتی‌ با فکرم حرف میزنم جواب من باید توش دلیل باشه نه اینکه چون امام علی‌ فرمودن قبول کن.

آخرین ویرایش:

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب...

موندم چی بگم...

همه ما معیار خاصی برای سنجش رفتار های خودمون و دیگران داریم...برای همینم هست که دوست خوبمون الهه خانم این طوری میگن و بقیه هم...

من میگم...الهه خانم...درسته که هرکس اگر به ثروت رسید ( از راه حلال در نظر میگیرم) میتونه بهترین زندگی که به عقل جن هم نمیرسه برای خودش بسازه...آره...نون خودشه...زحمت کشیده...

اما فکر نمیکنی همین زندگی و ثروت افسانه ای...مادیات
من اصلا قصد شعار دادن ندارم
خیلی ها رو میشناسم هیچی نبودن الان با زحمت خودشون به جایی رسیدن و کسانی که واسه خودشون کسی بودن اما الان هیچی ندارن...
راست میگی...
اما در جامعه ای که بعضی از مردمش برای گذران زندگی مجبور به کلیه فروشی و خود فروشی میشن...آیا درسته که بعضی اینچنین ثروت های افسانه ای داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی به نظرت درسته؟؟؟؟بعضی از گرسنگی بمیرن...سالی به 12 ماه یه تکه گوشت نخورن اونوقت در جامعه اسلامی ما...
برای بسیاری از مردم ما شاید تصور یه خانه که مال خودت باشه...یه جورایی مثل رویا میمونه..
من که خیلی از چیزهایی که گفته شد این خونه داره رو اصلا نمیدونم چی هست...
با افتخارم میگم..آره نمی شناسم...ندیدم خوب...
دروغ چرا...

ما ایرانی هستیم و متاسفانه مثلا...فقط مثلا...مسلمونیم

پس نگو زحمت خودشه...نیست
مطمئن باش یه جایی یه حقی رو پامال کرده...چرا که الان با این اوج گرانی ها و تورم...انگار نه انگار...به فروش پنت هاوسش فکر میکنه و رویاهای دیگه..
البته خیلی از این افراد هم هستن که خیرین ما رو تشکیل میدن ها
ما میگیم...پول خودشه..دوست داره آتیش بزنتش..دوست داره بده به مردم فقیر

راه دور نریم

نیمی از ما نسبت به سالهای گذشته وضع مالیمون بهتر نشده که بدتر شده...
اما این افراد مطمئن باش بهتر شدن...چرا که تورم و برداشته شدن یارانه ها اتفاقا به نفع طبقه ثروت مند جامعه هستش

نمیدونم..واقعا نمیدونم باید چی بگم...
فقط فکر میکنم این جور ثروت ها...برای این افراد موندنی نیست

مثل بهشت شداد و...

نظر شما محترمه...اما راستش رو بخوای پذیرفتنی نیست

یجورایی پوشاندن اصل قضیه هستش
مثل کبک سر رو زیر برف کردنه

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب...

موندم چی بگم...

همه ما معیار خاصی برای سنجش رفتار های خودمون و دیگران داریم...برای همینم هست که دوست خوبمون الهه خانم این طوری میگن و بقیه هم...

من میگم...الهه خانم...درسته که هرکس اگر به ثروت رسید ( از راه حلال در نظر میگیرم) میتونه بهترین زندگی که به عقل جن هم نمیرسه برای خودش بسازه...آره...نون خودشه...زحمت کشیده...

اما فکر نمیکنی همین زندگی و ثروت افسانه ای...مادیات
من اصلا قصد شعار دادن ندارم
خیلی ها رو میشناسم هیچی نبودن الان با زحمت خودشون به جایی رسیدن و کسانی که واسه خودشون کسی بودن اما الان هیچی ندارن...
راست میگی...
اما در جامعه ای که بعضی از مردمش برای گذران زندگی مجبور به کلیه فروشی و خود فروشی میشن...آیا درسته که بعضی اینچنین ثروت های افسانه ای داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی به نظرت درسته؟؟؟؟بعضی از گرسنگی بمیرن...سالی به 12 ماه یه تکه گوشت نخورن اونوقت در جامعه اسلامی ما...
برای بسیاری از مردم ما شاید تصور یه خانه که مال خودت باشه...یه جورایی مثل رویا میمونه..
من که خیلی از چیزهایی که گفته شد این خونه داره رو اصلا نمیدونم چی هست...
با افتخارم میگم..آره نمی شناسم...ندیدم خوب...
دروغ چرا...

ما ایرانی هستیم و متاسفانه مثلا...فقط مثلا...مسلمونیم

پس نگو زحمت خودشه...نیست
مطمئن باش یه جایی یه حقی رو پامال کرده...چرا که الان با این اوج گرانی ها و تورم...انگار نه انگار...به فروش پنت هاوسش فکر میکنه و رویاهای دیگه..
البته خیلی از این افراد هم هستن که خیرین ما رو تشکیل میدن ها
ما میگیم...پول خودشه..دوست داره آتیش بزنتش..دوست داره بده به مردم فقیر

راه دور نریم

نیمی از ما نسبت به سالهای گذشته وضع مالیمون بهتر نشده که بدتر شده...
اما این افراد مطمئن باش بهتر شدن...چرا که تورم و برداشته شدن یارانه ها اتفاقا به نفع طبقه ثروت مند جامعه هستش

نمیدونم..واقعا نمیدونم باید چی بگم...
فقط فکر میکنم این جور ثروت ها...برای این افراد موندنی نیست

مثل بهشت شداد و...

نظر شما محترمه...اما راستش رو بخوای پذیرفتنی نیست

یجورایی پوشاندن اصل قضیه هستش
مثل کبک سر رو زیر برف کردنه
هر کسی‌ که مالی که به دست میاره خودش از خودش پیش وجدان خودش راضیه به نظر من مشکلی‌ نداره.اگه از دزدیه که هیچی‌... متاسفم براش اول به عنوان یه انسان دوم برای قوانین و اجرا کنندگان اون قوانین که چرا نمیتونه جلوی دزدیرو بگیره....

من مخالف گدا پروری‌ یا مظلوم نمایی پروریم.... . به نظر من آدما باید تلاش کنن تا فقیر نباشن..نه اینکه ثروتمندا وجود نداشته باشن و خرج هم نکنن به خاطره فقرا.

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ کس دوست نداره فقیر باشه
اگه یه نفر عرضه نداشته باشه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون..کسی براش افسوسی نمی خوره...

اما اگه کسی نتونه...زندگیش رو بچرخونه...عین خر کار کنه اما دخلش با خرجش نخونه....
گناهی بهش نیست
آیا اون لیاقت زندگی خوب نداره؟؟؟؟؟؟

کسی نگفت ثروتمندا به عیش و نوششون نرسن بخاطر یه مشت فقیر...پابرهنه!!!!
یا شایدم خدا فقیرشون کرده واسه اینکه ما عبرت بگیریم و کار کنیم که فقیر نشیم؟؟؟؟؟چه ساده انگارانه

منظورم انسانیت بود که بحمدالله جای خودش رو به حیوانیت داده
منظور کمک به همنوع بود که کاملا در جامعه ما نمود داره...

فقیرم میخواست فقیر نباشه...مهمه مگه
خدا هم که نگفته به فقرا کمک کنید...
هر کس اگر به اندازه وسع خودش به فقرا ( منظورم کمیته امداد و صندوق صدقات نیست همه میدونیم خرج کجا میشن و به جیب کیا میرن) کمک کنه...فکر کنم شاید فقرا هم بتونن انگیزه پیدا کنن خودشون رو از نکبتی که توش دست پا میزنن نجات بدن..

اینم توجیه خوبیه...این روزا مد شده

بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش زیک گوهرند
چو عضوی بدرد آورد روزگار
دگر عضو ها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی

منظور خاصی ندارم...

آخرین ویرایش:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ کس دوست نداره فقیر باشه
اگه یه نفر عرضه نداشته باشه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون..کسی براش افسوسی نمی خوره...

اما اگه کسی نتونه...زندگیش رو بچرخونه...عین خر کار کنه اما دخلش با خرجش نخونه....
گناهی بهش نیست
آیا اون لیاقت زندگی خوب نداره؟؟؟؟؟؟

کسی نگفت ثروتمندا به عیش و نوششون نرسن بخاطر یه مشت فقیر...پابرهنه!!!!
یا شایدم خدا فقیرشون کرده واسه اینکه ما عبرت بگیریم و کار کنیم که فقیر نشیم؟؟؟؟؟چه ساده انگارانه

منظورم انسانیت بود که بحمدالله جای خودش رو به حیوانیت داده
منظور کمک به همنوع بود که کاملا در جامعه ما نمود داره...

فقیرم میخواست فقیر نباشه...مهمه مگه
خدا هم که نگفته به فقرا کمک کنید...
هر کس اگر به اندازه وسع خودش به فقرا ( منظورم کمیته امداد و صندوق صدقات نیست همه میدونیم خرج کجا میشن و به جیب کیا میرن) کمک کنه...فکر کنم شاید فقرا هم بتونن انگیزه پیدا کنن خودشون رو از نکبتی که توش دست پا میزنن نجات بدن..

اینم توجیه خوبیه...این روزا مد شده

بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش زیک گوهرند
چو عضوی بدرد آورد روزگار
دگر عضو ها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی

منظور خاصی ندارم...
عزیزم بحث انساندوستی و کمک به افراد ناتوان یه بحثه و بحث سرکوب ثروت و دزد خوندن همهٔ ثروتمندا و دید منفی‌ به ثروت یه بحث دیگه....

آدم می‌تونه فقیر باشه و این احساسو داشته باشه می‌تونه هم پولدار باشه. ربطی‌ نداره که هر کی‌ پولداره پس به همنوعش کمک نکرده که پولدار شده...این همه آدمای ثروتمند که می‌رن بچه‌های یتیمو سرپرستی می‌کنن... اینا هم تو خونه ی اشرا فی یا کاملا مدرن و گرون زندگی‌ می‌کنن و هم کمکشونو به هم نوعشون...ولی‌ وظیفه شون نیست این فقط یک احساس انسانیه.

حالا بگم من انقد از ثروتمندا دفاع می‌کنم خودم حالا خیلیم ثروتمند نیستما ولی‌ احساس مثبتی نسبت به ثروت دارم... و دلیلیم نمی‌بینم منفی‌ باشه و هر وقت یه خونه اینجوری دیدم بگم " مردم محتاج نون شبشونن اونوقت این...."

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثروت چیز خوبیه اما ثروتی که به درد بقیه هم بخوره نه اینکه فقط جمعش کنی برا خودت...ثروتی که در گردش باشه.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتر بود منبع رو میزاشتی...
حالا قیمت پنت هاوس این برج 23 میلیارد تومانه یا کل برج؟؟؟؟

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی غیر ایرانی این تصاویر رو ببینه فک میکنه همه مرفه ن نمیدونه ک..........................................!!!!!

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این نمیتونه جواب من باشه عزیزم. فکر کنم دیدگاه من معلومه. من با عقلم تصمیم میگیرم چی‌ خوبه چی‌ بده... بحث می‌کنم اگه دیدگاه طرفم به نظرم بهتر بود قبول می‌کنم اگه نه که ....هیچی‌.

امام علی‌ انسان بزرگیه...و شاید نوعی انسان کامل در زمان خودش ... اخلاق و رفتارش انسان دوستانه بوده... ولی‌... ولی‌ ... منم یه انسانم می‌تونم فکر کنم... اینکه صرفاً چون امام علی‌ چیزیو فرمودن نمیتونم سر ضرب بگم اوکی عزیزم حجت بر من تموم شد شما درست میگی‌... !!! :redface:من وقتی‌ با فکرم حرف میزنم جواب من باید توش دلیل باشه نه اینکه چون امام علی‌ فرمودن قبول کن.
شاید حرف شما درست باشه. ولی تو این دوره زمونه و تواین مورد خاص واقعا قبولش سخته که طرف این همه پول رو از راه حلال به دست آورده باشه.