تا وقتی که به دستورات خدا برنگردیم مطمئنا وضع همینه و بدتر هم خواهد شد![]()

واقعا همین طوره
این قوانین باید اجرایی بشن نه اینکه شعارش داده بشه.
وگرنه شما بهترین نسخه را داشته باشی اما ان را توی جیبت بگذاری و مصرفش نکنی بیماریت خوب نمیشه.
منبع؟؟؟
بازم منبع؟؟؟البته برای ایرانش چون تو غرب دو حالت بیشتر نداره البته اکثریت رو عرض میکنم وگرنه عده ای هنوز به بنیان خانواده پایبندند
1-اگه آمریکا رو بگین شاید درسته باشه که اونجا خیانت کمه البته نسبت به اروپا اما اینم یادتون باشه که خانواده در آمریکا مثله ایران تعریف نمیشه یعنی کسایی که تا آخر عمر با یه نفر باشند خیلی کمه
2-اگه اروپا رو بگین که وضعیت فرق میکنه چون بسیاری از جاها مثل اون آمریکاییه که در یک زمان با یه نفره هم نیستند مثله ایتالیا و استرالیا و کل اروپای شرقی و...!!
متاسفانه ما داریم چند شهر بزرگ رو به کل ایران تعمیم میدیم که این همیشه اشتباه بوده
منظور من تو این تاپیک از اینکه میگم فرهنگ غلط غرب فقط روابط آزادشونه خواه ج.نسی خواه غیر ج.نسی و متاسفانه همیشه هم بعضیا میخواند اینطور وانمود کنند که همین فرهنگشون باعث پیشرفتشون شده اما نمیدونند که اونا بعضی دستورای اسلام ما رو بهتر از خود ما عمل میکنند مثلا دروغ گفتن مذمومه که حتی گاهی کابینه ای به این خاطر استعفا میده!!!مثلا آمریکاییها یه ضرب المثل دارند که میگند کسی رو نباید به خاطر چیزی که خدا بهش داده مسخره کرد در حالی که جامعه ما کاملا برعکسه!!!یا مهمترینش وحدت بوده که بعد از صفویه شاید فقط اول انقلاب همچین چیزیو دیده باشیم!!!
بزرگوار یه کم داری تند میریا اتفاقا تو ایران از روی عشقه چون تا آخر عمر معمولا با همون یکیند مگه اون آماری که تو این سالها بالا رفته اونم اغلب تو شهرای بزرگ و اگه مقایسه بکنیم میبینیم جامعه ما فرقش با اون زمان اینه که الان فرهنگ غرب از همه طرف وارد ایران میشه ضمن اینکه تو غرب به اینکه هر از وقتی با یه نفر باشیو بعد با یکی دیگه نمیگند عشق میگند تنوع طلبی و ارمغان فرهنگ اشتباه غرب همین تنوع طلبیه که به بار میاداگثرن به بنیان خانواده پایبند هستند همانطور که گفتین در غرب چون ارادی هست پس کسی از روی نیاز "شبش" عکس ایران زن نمیگیره و وقتی که واقعا عاشق و یا بخوان خانواده تشکیل بدن با هم زندگی و یا ازدواج میکنن.............
اتفاقا دلیل افزایش نرخ طلاق هم همینه اما علتش چیه؟؟همون چیزی که از غرب برامون رسیده مصرف زدگی و تنوع طلبی!!!1- در اروپا و امریکای شمالی جفتشون خانواده ها استحکام دارن و مخصوصا انگلیس! واقعا خیلی سرسخت هستند! هم در تربیت و هم در با هم بودن............. نه همیشه ولی برعکس ایران وقتی سازش نباشه دو طرف مجبور نیستند با هم به خاطر پشتوانه ی مالی و یا اجتماعی و خانوادگی به هم زندگی کنن............. همین اصل اجبار نبودنه که زندگی رو راحت تر میکنه.......... فکر کنین در ایران بسیار زیاد هستند زنان و مردانی که از زندگیشون راضی نیستند ولی نمیتوانند کاری هم در موردش انجام بدن مخصوصا زنها! که از نظر طرف تفکر خانواده و جامعه که روی زنان مطلقه داره..............
چه حساب کاری؟؟؟طرف خیانت میکنه زنشم خیانت میکنه بعد یه مدت هم میگه دیگه درکت نمیکنم نصف نصف والسلام!!!2- حیانتکار همیشه در هر جامعه ای هست ولی در غرب کمتر برای اینکه ازادی هست.............. همانطور که اشاره کردم و دلیل ازدواجشون رو گفتم بنیان خانواده ها مستحکم تره و چون عرصه ص خیانت برای زن ها و مردها برابره و فقط مثل ایران نیست که مرد مجاز به خیانت باشه هرکس به قولی حساب کار دستش هست و میدونن یک سری از مرزهارو نباید ازش رد شد.............
اول اینکه اکثر مردم ایران تو شهرهای بزرگ نیستن دوم اینکه تو شهرهای بزرگ فرهنگ غربی به شدت بیشتر از باقی جاها رخنه کردهمشکل چند شهر بزرگ نیست............ ولی در شهرهای بزرگ تر که جمعیت بیشتری هم داره این موضوع بسط بیشتری داره به علت همون زیادی جمعیت و بودن ادمهایی از هر طبقه و قشر.............
اشتباه نشه دلیلش اون مصداقای خوب از فرهنگشونه که چندتاشو اشاره کردمدقیقا یکی از دلایلشون همین فرهنگشونه ببینین شاید در اصل فرهنگ اقتصاد اجتماع و همه با هم در پایین سوا باشند ولی در مراحل بالا و کشوری همه اینها دست به دست هم میدن که باعث پیشرفت خوبی و بدی یک کشور میشن...........
دورغ یک رذیله اخلاقیست قبل از اینکه منکر ادیان باشه ضمن اینکه چیزی به عنوان مسیحیت عملا وجود ندارهدستورات مختص به اسلام نیست خدا با همه ی پیامبراش این اصل رو اورده و در کشورهای مسیحی دروغ هم جزو گناهان حساب میشه..............
انسان که همون انسانه 1000 سال پیشه نیازاش هم که هموناست پس علت این مشغولیت ذهن جوونای ما البته نه اکثرشون چیه؟؟؟الان مشغولیت ذهن پسرهای ما و مردامون اگثریت چیه؟! همین که این موضوع تاپیک بهش اشاره میکنه وقتی مغز و خیال از این مورد راحت باشه برای بقیه چیزها جا باز میکنه.......... در روانشناسی هم این رو میگن و بسیار تاکید میکنن که مسائل جنسی نباید سرکوب بشه و عقده های جنسی اذیت جنسی چیزهایی هستند که در ادم تاثیر زیادی میگذارند..............
یه وقتایی لازمه حال طرفو طوری بگیری که دیگه غلط بکنه رفتار زشتشو تکرار بکنه.
سکوت همیشه راه حل مناسبی نیست.
زن بودن مهم نیست
شیرزن بودن هنر است!
من یک زنم
نگاه به چهره ی ظریفم نکن
اگه اراده کنم هویت مردانه ات را به آتش خواهم کشید!
بابا کل کل نکنین!!!!!!!!
نظر بدین.
jigsaw ممنون.
منم موافقم قبلا هم گفتم اون زن شوهری که بهم خیانت میکنن حتما دارن کفاره دنیوی گناهاشون رو میدن.
من قبلا از بعضیا در مورد حجابشون پرسیدم ولی جواب خاص و منطقی پیدا نکردم!!!!!!!!
سه تا پست گذاشتم موشکافی کردم نظر پنهان دادم دوباره باز نظر میخواین؟!!!خب نظر خود شما چیه؟!!!
ما قشر فرهیخته مملکت باید تحقیق کنیم و آموزش بدیم.همه ی دنیا به فرهنگ خودشون احترام میزارن و دوستش دارن
اما خیلی از مردم ایران از جمله خودم از فرهنگ اصیل ایرانی چیز زیادی نمیدونیم
این خوب نیست ...!
به نظر من نه تقلید از فرهنگ غرب که همش دارن میگن بده, خوبه و نه تقلید از بی فرهنگی عرب!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بی فرهنگ کسیه که.... | گفتگوی آزاد | 100 | |
![]() |
چرا هفته مقام معلم را کسی گرامی نمیدارد؟ فرهنگ وعلم و ادب اینقدر بی ارزش شده؟ | گفتگوی آزاد | 43 | |
![]() |
ادعا بر فرهنگ نکنیم وقتی خود از آن بی بهره ایم ! | گفتگوی آزاد | 71 | |
![]() |
ما بی فرهنگ هستیم چون ... | گفتگوی آزاد | 17 | |
A | فرهنگ و شگرد های خاص بازار کار و تولید | گفتگوی آزاد | 29 |