سلام داداش .بابا روانشناس 100 امتیاز
خوشم اومدحالا چندومی هستی
شما هم چهارمی هم ارشد؟؟؟؟بنده از اونجایی که فرزند چهارم و ارشد خانواده هستم باید بگم که خیلی خیلی تست روانشناسی مفیدی بود. دقیقا درست بود. البته من همه ی نکات مثبت رو دارم و هیچ کدوم از نکات منفی رو ندارم.
آره خوب. اگه تونستی کشف کنی که چجوری شده ؟؟؟!؟!؟! هااا؟ ؟؟شما هم چهارمی هم ارشد؟؟؟؟
اونوقت نکات مثبتش فقط درست بوده،اما نظر سنجی کاملا درسته؟؟؟؟
شه جاللللللللللللب.....![]()
من بچه آخرم!!!
یعنی همه رابطه هارو به فنا دادم!!!!!!!!!!!!![]()
شما خوش به حاتونه دیگه. برادر خواهر های بزرگتر همش دوستون دارند و بهتون کمک می کنند و خلاصه مسئولیت ندارید. ما که ارشدیم چی بگیم ؟؟؟منم بچه آخرم.یعنی آخروعاقبت ما چی میشه؟؟![]()
قبول دارم به شدت.من بچه ی وسطم
اینو بگم
بچه بزرگه مامانیه
بچه کوچیکه باباییه
منم هر دوتاییم
البته این تو خانواده ماست بابقیه کاری ندارم
فرزندان وسط خانواده نقاط مثبت: فرزندان وسطی، افرادی خانواده دوست هستند که دیگران از بودن با آنها لذت می برند. مهمترین نیاز آنها، آرام نگاه داشتن اقیانوس پرتلاطم زندگی است و شعار آنها “آرامش به هر قیمتی” است. اینها افرادی بسیار آرام و بی سر و صدا، شیرین و دوست داشتنی هستند و شنوندگان خوبی به شمار می روند. مهارت زیادی در حل مشکلات دارند چون همیشه هر دو جنبه ی یک مشکل را بررسی می کنند و دوست دارند همه را خوشحال کنند. همین مسئله باعث می شود که مشاوران و میانجیگران خوبی باشند. نقاط منفی: نسبت به فرزندان اول خانواده، احساس سلطه گری کمتری دارند، اما دوست دارند همه آنها را ستایش کرده و دوست بدارند—یا حداقل با آنها احساس شادی و خوشبختی کنند. از آنجا که سعی در راضی نگاه داشتن همه دارند، ممکن است به افرادی وابسته تبدیل شوند. نمی توانند خوب تصمیم بگیرند تا جایی که باعث رنجاندن دیگران می شود. همچنین برای شکست و اشتباهات دیگران، خود را سرزنش می کنند.
ارشد از آخر هستی.....آره خوب. اگه تونستی کشف کنی که چجوری شده ؟؟؟!؟!؟! هااا؟ ؟؟
دومی رو سوتی دادم. تست نیمه درست بود.![]()
اه اه چرت و پرت میگه اومد دانشگاه ما سخنرانیمن بچه آخرم تا یه حدی همه چیزاش درست بود ولی نه همه اش
ممنون دوست عزیز
فکر کنم این بحث دکتر انوشه (روانشناس) مطرح کرده بودن که
حرفای خیلی جالبی در مورد ازدواج دارن
دوست داشتید cd حتما بگیرید نگاه کنید
man tah taghariyam taghriban dorost bod vali man ofogh tavajoham kotah nist!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرزند چندم هستید؟؟ | گفتگوی آزاد | 23 | |
![]() |
فرزند چندم خانواده هستید؟(شخصیت شناسی) | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
فرزند چندم خانواده هستيد ؟! | گفتگوی آزاد | 44 | |
3 | قتل فرزند بخاطر یک مشت لایک! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
"من فرزند دو نفر هستم نه فرزند یک نفر!" | گفتگوی آزاد | 1 |