فارغ التحصیلی و عواقب بعد از آن!

بارسلون

اخراجی موقت
سلام بچه ها.

من تقریبا یه ساله که فارغ التحصیل رشته شیمی شدم ،واز همون وقت تا حالا بیکارم!!!:cry:

اون موقع که دانشجو بودیم همش استادا از این رشته تعریف میکردنو میگفتند راحت کار پیدا میشه و از این حرفا،اخه این کار بی صاحاب شده پس کجاست؟:razz:

دوستام بهم میگن واسه ارشد بخونم،اخه بابا من دنیام بخونم صدجور کلاسم برم نمیتونم شهرخودمون قبول بشم!!!باید رتبه دو رقمی بیارم(ناگفته نمونه که آزاد ارشد قبول شدم ولی ترمی یه میلیونو پونصد واقعا سرسام اوره):w00:

مامانم اینا همش بهم میگن برم یه کلاسی که به دردم بخوره،ولی من نمیدونم چرا حس هیچ کلاسی ملاسی رو دیگه ندارم،البته باشگاه میرم،اگه اونم نمی رفتم که تا حالا دیگه دق کرده بودم.

فقط اینو بگم غیر از وقت کشی کاردیگه ای نمی کنم مطمئنم اگه چند سال دیگه به این روزا برگردم کلی افسوس می خورم ولی واقعا نمیدونم چی کنم .خونه نشستم منتظرم یه معجزه ای چیزی بشه.:crying:
تموم روزام مثل همه، شما بگین من چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

منم فارغ التحصیل شدم اما خوشبختانه خدمت سربازی حدودا یه دوسالی هوامو داره:Dبعد بگین سربازی بده:razz:
چیزی که به خودم ثابت شده اینه که اگه کار رو بلد باشی همیشه واست کار هست و اونی که بیکاره شک نکن که توی رشتش هیچیزو بلد نیست...
من خیلیهارو میشناسم تو معماری که با تحصیلات دانشگاهی بیکارن اما خیلیهای دیگه بدون تحصیلات دانشگاهی سر کارن... این مشکل نظام آموزشی ماست که فقط بلده دانشجو بگیره بعد استادایی میان سر کلاس که جفت پوچن...! دانشجو هم دلش خوشه که دارم چیز یاد میگیرم...
پس اگه کارو بلدی با اعتماد به نفس بالا از شرکتهای بزرگ هم شروع کن چون دلیلی برای نخواستنت نیست اما اگه نه...

faezeh_00

عضو جدید
منم فارغ التحصیل شدم اما خوشبختانه خدمت سربازی حدودا یه دوسالی هوامو داره:Dبعد بگین سربازی بده:razz:
چیزی که به خودم ثابت شده اینه که اگه کار رو بلد باشی همیشه واست کار هست و اونی که بیکاره شک نکن که توی رشتش هیچیزو بلد نیست...
من خیلیهارو میشناسم تو معماری که با تحصیلات دانشگاهی بیکارن اما خیلیهای دیگه بدون تحصیلات دانشگاهی سر کارن... این مشکل نظام آموزشی ماست که فقط بلده دانشجو بگیره بعد استادایی میان سر کلاس که جفت پوچن...! دانشجو هم دلش خوشه که دارم چیز یاد میگیرم...
پس اگه کارو بلدی با اعتماد به نفس بالا از شرکتهای بزرگ هم شروع کن چون دلیلی برای نخواستنت نیست اما اگه نه...

دست شما درد نکنه یعنی من چون بیکارم،هیچی هم از رشتم سرم نمیشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:surprised:درسته موقع دانشجویی خر میزدیم ولی اون طوریا هم نیس که هیچی بلد نباشم.بیکارم چون این رشته رو زیاد نمیگیرن!!
چطوری برم شرکتهای بزرگ وقتی رشته شیمی نمیگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارسلون

اخراجی موقت
دست شما درد نکنه یعنی من چون بیکارم،هیچی هم از رشتم سرم نمیشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:surprised:درسته موقع دانشجویی خر میزدیم ولی اون طوریا هم نیس که هیچی بلد نباشم.بیکارم چون این رشته رو زیاد نمیگیرن!!
چطوری برم شرکتهای بزرگ وقتی رشته شیمی نمیگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم شما چیزی بلد نیستی ...کار که هیچ وقت نمیاد در خونه رو بزنه باس بری دنبالش... و اگر هم کار رو بلدی دلیلی برای بیکاری وجود نداره ...
تو هر شرکتی که وارد بشی طرف به معدلو نمره پایان نامه هو ... این چیزا اهمیت نمیده ازت تست میگیره بببینه اصلا چیزی بلدی یا نه...
و شما که کار رو بلدی پس حتما کار پیدا میکنی اما باید بری دنبالش...
مثلا من چون پایان خدمت ندارم نمیتونم استخدام شم اما یه لیست از تمام شرکتهای مشاور و مهندسی رشت رو دارم که حدودا 500 تان . بعد خدمت پیش تک تکشون میرم اگه نشد واسه خودم دفتر میزنم چون میدونم که میتونم این مهمه...

paeeizan

اخراجی موقت
فائزه خانم ..یافتن شغل نیز تکنیک هایی داره که بهت میگم...
وقتی بفرض یه آزمون دادی و جزو نفراتی هستی که دعوت میشی به یک مصاحبه ... لباس مناسب و اینا رو میدونم که خودت بلدی و چطور رفتار کنی ...
فقط این نکته رو بگم که وقتی درمورد سابقه کار ازت میپرسن .... نگو جایی کار نکردم و تازه فارغ التحصیل شدم.... تو هرکاری بودی یا کارآموزی اونو بصورت خیلی مهندسی توضیح بده ....اصلا هم نترس ...
در مورد رشته تخصصی ات وقتی می پرسن... اگه سوالی پرسیدن که بلد نبود ... هیچوقت سکوت یا نمیدونم را بکار نبر ..سعی کن یه چیزی که نزدیک به جواب استدلال کنی و تحویلشون بدی..

رو حرفی که میزنی مقاومت کن .... اصلا نباید کم بیاری... مطمئن باش قبول میشی ..چون مصاحبه گر دنبال افرادی با ثبات روحی و شخصیتی بالا و تثبت شده میگرده... نه آدم مردد و ترسو.

faezeh_00

عضو جدید
فائزه خانم ..یافتن شغل نیز تکنیک هایی داره که بهت میگم...
وقتی بفرض یه آزمون دادی و جزو نفراتی هستی که دعوت میشی به یک مصاحبه ... لباس مناسب و اینا رو میدونم که خودت بلدی و چطور رفتار کنی ...
فقط این نکته رو بگم که وقتی درمورد سابقه کار ازت میپرسن .... نگو جایی کار نکردم و تازه فارغ التحصیل شدم.... تو هرکاری بودی یا کارآموزی اونو بصورت خیلی مهندسی توضیح بده ....اصلا هم نترس ...
در مورد رشته تخصصی ات وقتی می پرسن... اگه سوالی پرسیدن که بلد نبود ... هیچوقت سکوت یا نمیدونم را بکار نبر ..سعی کن یه چیزی که نزدیک به جواب استدلال کنی و تحویلشون بدی..

رو حرفی که میزنی مقاومت کن .... اصلا نباید کم بیاری... مطمئن باش قبول میشی ..چون مصاحبه گر دنبال افرادی با ثبات روحی و شخصیتی بالا و تثبت شده میگرده... نه آدم مردد و ترسو.

ممنونم از تکنیک هات .چشم حتما عمل میکنم:gol: