فارسی 1 چه می گوید؟

devil may cry

عضو جدید
در مثالهایی که میزنید کارکردهای مثبت وجود دارد.
یعنی هدف کتاب تنظیم خانواده یا موتور سیکلت و...خدمت به مردم بوده اما این شبکه فارسی وان نشون داده که هدف شومی رو داره دنبال میکنه.

هدف شبکه فارسی 1 سرگرمی برای افراد بالای 18 سال هست مثل بازیهای مختص افراد بالای 18 سال و ...مثل برنامه ها خانواده که تلویزیون ایران نشون میده و در مورد بارداری و ... هست مثل مشاوره هایی که تلویزیون ایران برای ازدواج و ... نشون میده و حتی مثل سریالها و .... تلویزیون و سینمای ما نشون میده و کودکان و نوجوانان نباید ببینند ولی به جای برنامه کودک کنار والدینشون میشینند و میبینند:smile:;هدف کتاب تنظیم خانواده و خودرو و .... کمک به افراد بالای 18 سال هست ولی اگر یک فردی زیر 18 سال از این محصولات استفاده کنه تاثیرات خیلی منفی روی جامعه میزاره خوب بودن و بد بودن این محصولات رو سن کاربر مشخص میکنه نه خود محصول:smile:فکر میکنید اگر شبکه فارسی 1 یا ... نباشه هیچ کسی زیر 18 سال اغفال نمیشه؟اون فردی که زیر 18 سال هست میشینه فارسی 1 و کتاب تنظیم خانواده و ... میبینه و میخونه همون فردی هست که از طریق اینترنت و سی دی و مجلات و .... از محصولات مختص افراد بالای 18 سال استفاده میکنه یکی از مشکلات گروه سنی کودک و نوجوان در ایران این هست که مثل ما بقی کشورها در هر سنی اطلاعات جنسی و.... به صورت علمی در اختیارشون قرار نمیگیره و به سمت استفاده از محصولات مختص افراد بالای 18 سال میرند یا از طریق راه های نادرست و دوستان و .... اطلاعات غلطی رو در زمینه مسال جنسی به دست میارند که در خیلی از موارد برای خودشون و خانوادشون مشکل ساز میشه

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط یه سوال دارم :
اگه بده چرا خودتون با دقت میشین تک تک فیلما شو نگاه میکنید سکانس به سکانس بعد میاد به ما میگید "اخه ، جیزه ، اوفه ، اه اه شما نگاه نکیند . "آخه چرا؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط یه سوال دارم :
اگه بده چرا خودتون با دقت میشین تک تک فیلما شو نگاه میکنید سکانس به سکانس بعد میاد به ما میگید "اخه ، جیزه ، اوفه ، اه اه شما نگاه نکیند . "آخه چرا؟

من که تا بحال نگاه نکردم.
اما گفتم دوستم مشاوره و مشکلات بچه ها را با برنامه های این شبکه برام تعریف کرده.
انها میگن که از جاییکه صحنه سانسور شده را با تخیلشان میسازند و تامدتها صحنه در ذهنشان تکرار میشود.
میگویند اگر صحنه را کامل میدیدند کمتر از این ضرر داشت.
خوب اینا بچه های راهنمایی هستند.
الان شما نمیتوانی ازشون انتظار داشته باشی جلوی کنجکاویشون رو بگیرند.
بزرگترها باید عاقل باشند که نیستند.

در ضمن از دوستان متاهلم هم شنیدم که از اثر این شبکه روی همسرانشان خیلی ناراحتند.
جالبه که خودشون خیلی ادمای مقیدی نیودند اما الان مخالف صد در صد نگاه کردن به این کانالند چون اثرات منفیش رو دارند لمس میکنند.

متاسفم که ما اینده بچه هامون رو فدای دیدن فیلمهای درپیت میکنیم و از عملکرد این جور کانالها دفاع هم میکنیم.

devil may cry

عضو جدید
اما گفتم دوستم مشاوره و مشکلات بچه ها را با برنامه های این شبکه برام تعریف کرده.
انها میگن که از جاییکه صحنه سانسور شده را با تخیلشان میسازند و تامدتها صحنه در ذهنشان تکرار میشود.

در ضمن از دوستان متاهلم هم شنیدم که از اثر این شبکه روی همسرانشان خیلی ناراحتند.
جالبه که خودشون خیلی ادمای مقیدی نیودند اما الان مخالف صد در صد نگاه کردن به این کانالند چون اثرات منفیش رو دارند لمس میکنند.

متاسفم که ما اینده بچه هامون رو فدای دیدن فیلمهای درپیت میکنیم و از عملکرد این جور کانالها دفاع هم میکنیم.

هر وسیله ای شرایطه استفاده ای داره و قرار نیست به جای نظارت روی فرزندان و اینکه ممکن هست که فرزاندمون از یک وسیله یا .. به شکل صحیحی استفاده نکنند کلا از هیچ وسیله ای استفاده نکنیم و هیچ کانالی رو نبینیم و ..... یک کودک ممکن هست با چاقو دستش رو ببره یا دستش رو ببره داخل چرخ گوشت یا سوار ماشین بشه و با ماشین رانندگی کنه یا .... قرار نیست به این خاطر که یک چرخ گوشت یا ... برای فرزندانمون خطر داره از هیچ وسیله ای استفاده نکنیم و قرار نیست به این خاطر که یک کودک به خاطر بی توجهی والدینش ممکن هست بیوفته جلوی قطار و کشته بشه کل شبکه ریلی رو تعطیل کنیم;مشکل خانواده های ایرانی این هست که میتونند قبول کنند چرخ گوشت وسیله خوبیه تا زمانی که بچه ها سمتش نرند و ازش استفاده نکنه ولی نمیتونند قبول کنند زمانی که یک سریال یا فیلم یا کتاب یا .... که برای سنین بالای 18 سال هست و توسط یک بچه یا یک نوجوان استفاده بشه خطرناک هست و تاثیرات منفی داره

Mkvisual

عضو جدید
هدف شبکه فارسی 1 سرگرمی برای افراد بالای 18 سال هست مثل بازیهای مختص افراد بالای 18 سال و ...مثل برنامه ها خانواده که تلویزیون ایران نشون میده و در مورد بارداری و ... هست مثل مشاوره هایی که تلویزیون ایران برای ازدواج و ... نشون میده و حتی مثل سریالها و .... تلویزیون و سینمای ما نشون میده و کودکان و نوجوانان نباید ببینند ولی به جای برنامه کودک کنار والدینشون میشینند و میبینند:smile:;هدف کتاب تنظیم خانواده و خودرو و .... کمک به افراد بالای 18 سال هست ولی اگر یک فردی زیر 18 سال از این محصولات استفاده کنه تاثیرات خیلی منفی روی جامعه میزاره خوب بودن و بد بودن این محصولات رو سن کاربر مشخص میکنه نه خود محصول:smile:فکر میکنید اگر شبکه فارسی 1 یا ... نباشه هیچ کسی زیر 18 سال اغفال نمیشه؟اون فردی که زیر 18 سال هست میشینه فارسی 1 و کتاب تنظیم خانواده و ... میبینه و میخونه همون فردی هست که از طریق اینترنت و سی دی و مجلات و .... از محصولات مختص افراد بالای 18 سال استفاده میکنه یکی از مشکلات گروه سنی کودک و نوجوان در ایران این هست که مثل ما بقی کشورها در هر سنی اطلاعات جنسی و.... به صورت علمی در اختیارشون قرار نمیگیره و به سمت استفاده از محصولات مختص افراد بالای 18 سال میرند یا از طریق راه های نادرست و دوستان و .... اطلاعات غلطی رو در زمینه مسال جنسی به دست میارند که در خیلی از موارد برای خودشون و خانوادشون مشکل ساز میشه

یعنی بالای 18 که شدی هر ... خواستی میتونی بکنی ؟؟!!!
عجیبه ...

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر همین شبکه های ماهواره ای هم نبود که در این مملکت ماتم زده و غمزده پاک افسردگی می گرفتیم . :surprised:

devil may cry

عضو جدید
یعنی بالای 18 که شدی هر ... خواستی میتونی بکنی ؟؟!!!
عجیبه ...

نه بالای 18 سال که رسیدید باید بشینید برنامه کودک ببینید و کتاب خردسال بخونید و تمام شبکه ها و نوسینده ها ی فیلم و سریال کتاب باید یک فیلم و سریال و کتابی بنویسند که در حد بچه های 5 ساله باشه;داخل دانشگاه هم به جای تنظیم خانواده باید حسنی نگو یک دسته گل اموزش بدند که یک موقع بچه های 3 ساله دستشون به کتاب تنظیم خانواده نرسه داخل تلویزیون ایران و برنامه خانواده هم باید کارتون تام و جری نشون بدند که اگر فرزند یک فردی کنارش نشسته بود و داشت به جای برنامه خردسال نگاه میکرد از راه بدر نشه;چرخ گوشت و خودرو و قطار و .... نباید تولید بشه به این خاطر که ممکن هست یک کودکی دستش رو ببره داخل چرخ گوشت یا بپره جلوی قطار مردم هم باید با اسب و .... مسافرت کنند;سن 18 سال در تمام دنیا به عنوان سن قانونی برای مسولیت پذیری و شرایط عقل کامل در نظر گرفته میشه و در این سن هست که شما میتونید گواهینامه بگیرید و .... و مسولیت های حقوقی و ... در مقابل کارهایی که انجام میدید داردید;داخل دین اسلام یک دختر بچه در 9 سالگی به بلوغ میرسه و یک پسر در 15 سالگی چطوری که دختر و پسرها به بلوغ میرسند که نماز و روزه بگیرند و ازدواج کنند(مثل عایشه) ولی عقلشون به اینکه چه برنامه ای ببینند و .... نمیرسه

آخرین ویرایش:

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود
اولا اصلا ماهواره ندارم به خوام اینجور چیزا رو نگاه کنم در ضمن اونایی که ماهواره دارن به سمت دیدن اینجور شبکه ها کشیده میشن قطعاً عوامل مختلفی درش دخیله از بیکاری و نداشتن شبکه های خوب تلوزیونی و چه و چه و چه...
درضمن من از عملکردشون دفاع نکردم و نمی کنم

sonichka

عضو جدید
همه شما هم که فارسی 1 می بینید..............................
البته می دونم که برای کارشناسی برنامه ها فارسی 1 تماشا می کنید.................
با تشکر از دوست خوبم ه نکته خیلی خوبی اشاره کردی
منم آدمم شما هم آدمید همه ما آدمیم دیگه در این که شکی نیست
من اولش نگاه میکردم دیدم واقعا در سطح من نیست که بخوام بشینم سریال های چرت و پرت این شبکه رو نگاه کنم
الان خیلی وقته که یادم رفته بود چنین شبکه ای هم وجود داره
من چطور میتونم جلوی خودمو بگیرم نرم سمت این شبکه های چرت شما نمیتونید؟؟
اگه به سن هم باشه من از همه شما کوچیک ترم پس زود تر باید اخفال بشم دیگه نه
این چیزا نه به بیکاری ما بستگی داره که بیکار بشی بریم بشینیم پای این شبکه
نه به تربیت خوانواده بستگی داره که خوانواده ای که مذهبی هستن نرن سمت این شبکه خوانواده ای که مذهبی نیستن برن (من تا اینجا بیشتر با عکس این حرف روبرو بودم تو زندگیم)
در کل بگم همش به اراده ما آدما بستگی داره
اگه شما اراده نداری همش میری میشینی پای این شبکه
نه مشکل برنامه های ون شبکس نه مشکل از اینه که ماهواره بده نه مشکل از اینه کهبرنامه های تلویزیون داخلی ما بی محتواس (البته در همه این که شکی نیست)
دوستان اراده خودشونو تقویت کنن جای اینکه دنبال بهانه بگردن تا جایی رو یا سازمانیو محاکمه کنن
ببخشید اگه حرفام باعث رنجش کسی شد

sonichka

عضو جدید
من فقط یه سوال دارم :
دوستان خودشونو سپر بالای ما کردن دیگه
اگه بده خودت نگاه نکن اگه نگاه میکنی دیگه نیا اینجا بگو بده بده بده بده بده
خودتو ضایع میکنی با این کار
مثل این میمونه که بری بالای یه ساختمون 20 طبقه بگی من اگه از اینجا بپرم میمیرم با این که از عاقبت کار آگاهی بازم انجام میدیش؟؟؟؟

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وسیله ای شرایطه استفاده ای داره و قرار نیست .....

با این جمله موافقم.
ما (فرد ، جامعه ،.....) اگه شرایط استفاده از وسیله ای رو پیدا کنیم (به نظرم هیچ وسیله ای نیست که فقط جنبه خوب داشته باشه و هرچند کم اما چیزای بدم خواهد داشت.) دیگه بیشتر از اون کنه جنبه منفی شو استفاده کنیم جنبه مثبتش رو بکار خواهیم برد.
(شاید مثال مناسبی نباشه) یادم میاد بعد انقلاب تا مدت ها ویدئو یه چیز منفور و غیر قانونی بود که هرکی داشتش تو صدتا سوراخ پنهونش میکرد که مبادا.... بگیرینش و همچنین موقع حمل و نقلش احتیاط کامل میکرد ولی الان چی کمترخونه ای پیدا میشه که توش ویدئو پیدا نشه.
چرا؟
چون اون اوایل فقط نوارهای شوهای خوانندگان و فیلم های مبتذل پیدا میشد برا دیدن اما الان از سی دی های نوحه و قرآن بگیر تا کارتون و فیلم.
چون اوایل موسسه های مختلف ویدئویی که آثار مناسب تولید و پخش کنن نبود .
حالا همون جامعه که با ویدئو اونطور برخورد می کرد فهمیده میتون بجای اینکه به اون به عنوان یه تهدید نگاه کنه میتونه به عنوان یه وسیله مفید برای تبلیغ خودش استفاده کنه.
(ببخشید اگه بد نوشتم من انشام خوب نیست)

sonichka

عضو جدید
با این جمله موافقم.
ما (فرد ، جامعه ،.....) اگه شرایط استفاده از وسیله ای رو پیدا کنیم (به نظرم هیچ وسیله ای نیست که فقط جنبه خوب داشته باشه و هرچند کم اما چیزای بدم خواهد داشت.) دیگه بیشتر از اون کنه جنبه منفی شو استفاده کنیم جنبه مثبتش رو بکار خواهیم برد.
(شاید مثال مناسبی نباشه) یادم میاد بعد انقلاب تا مدت ها ویدئو یه چیز منفور و غیر قانونی بود که هرکی داشتش تو صدتا سوراخ پنهونش میکرد که مبادا.... بگیرینش و همچنین موقع حمل و نقلش احتیاط کامل میکرد ولی الان چی کمترخونه ای پیدا میشه که توش ویدئو پیدا نشه.
چرا؟
چون اون اوایل فقط نوارهای شوهای خوانندگان و فیلم های مبتذل پیدا میشد برا دیدن اما الان از سی دی های نوحه و قرآن بگیر تا کارتون و فیلم.
چون اوایل موسسه های مختلف ویدئویی که آثار مناسب تولید و پخش کنن نبود .
حالا همون جامعه که با ویدئو اونطور برخورد می کرد فهمیده میتون بجای اینکه به اون به عنوان یه تهدید نگاه کنه میتونه به عنوان یه وسیله مفید برای تبلیغ خودش استفاده کنه.
(ببخشید اگه بد نوشتم من انشام خوب نیست)
با تشکر از دوستمون
من کلا با ممنوع کردن یه چیزی مخالفم اگه ویدیو بد بود خود مردم نباید نگاه میکردن مردم ما عقل دارم نباید اجازه بدیم کسی برای ما تصمیم بگیره

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
آقا شرمنده من تا صفحه ی ۲ رو بیشتر نخوندم ...
ولی به نظرم ...بعضی اوقات مسولان ما رویه بعضی از چیزهای مانور میدن که نباید بدن و رویه یعضی از چیزها مانور نمیدن در صورتی که باید بهش واکنش نشون بدن...
مثلا همین فیلم آواتار...همه ی کارشناس های داخلی گفتند فیلم اسراییلی هستش...ولی من خودم به شخصه تویه جلوه های ویژه اش کف کرده بودم...
ولی مثلا همین سریال ها رو نمیگن..که مثلا میگن سریال باید محتوا داشته باشه ..ولی سریال های خودشون اصلا محتوا نداره.....
مثلا میگن سینمای کودک.... خدا بیامرزه کلاه قرمزی رو...اگه همین عید هم نبود که دیگه تلویزیون چیزی برای پخش کردن نداشت.... در ضورتی که بعد از عید همه ی روزنامه ها بر علیهش نوشتند...یه نمونه اش همین روزنامه ی ایران....
من نمیگم که ماهواره نباید باشه... همه چیز باید باشه ولی به اعتدال....این رو هم باید بدونیم که دولت نمیتونه که همه جا باشه که مثلا بگه فلان کانال رو نین یا مثلا اون یکی رو ببین...
مثلا ما خودمون کانال بی بی سی فارسی رو داریم...ولی من فقط از همه ی بخشهاش اون تخته گاز رو گوش می کنم...انصافا هم باحال هستش...
دس هرکس از چیزی که داره به صورتی که خودش بخواد استفاده می کنه....
یا همین اینترنت ...... مهندس میره دنبال فایل های مهندسی خودش...دکتر هم با چیز شکن میره تویه سایت های پزشکی (چون بیشترشون بیب شدند)....
ولی آدم های بیکار میرن تویه سایت های فسق و فجور...
پس در کل..هرکس از اون چیزی که داره به روش خودش استفاده می کنه...
با تشکر...

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
:evil:اگه دوست ندارین نبینین.چه کارباشبکه مردم دارین؟:evil:

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز

با آغاز به کار شبکه فارسی زبانِ فارسی 1 (Farsi1) در مرداد 1388 موج جدیدی از تهاجم فرهنگی ایران را فرا گرفت که به راحتی می توانست افراد خانواده را از کا روزمره باز داشته و یا حتی مرد خانه را به بهانه ی تماشای سریال "ویکتوریا" زودتر به خانه بکشاند.
با کنار گذاشتن صاحب این شبکه و دیدگاه هایش و هدفش از راه اندازی این شبکه ، آنچه حائز اهمیت است محتوای سریالهای این شبکه می باشد.
آنچه که آشکارا در تمامی فیلمهای این شبکه مشهود می باشد ، روابط نامشروع و بی بند و باری و خشونت است و در تمامی فیلمهایی که تا کنون پخش شده (و پس از این پخش خواهد شد) بر رابطه زن و مرد متاهل با زن و مرد دیگری ، اشکال وارد نیست و این مسئله جزیی از عرف جامعه آنها محسوب می شود.
اساس (Base) سریالهای این شبکه که عمده ی آنها کره ای ، کلمبیایی و آمریکایی هستند، بر بی دینی، روابط آزاد جنسی، خیانت، شرابخواری و سقط جنین استوار است.
این شبکه عملأ با هدف نابود سازی بنیان خانواده راه اندازی شده و در این راستا از هیچ ابزاری فروگذار نمی کند.
هرچند بیان می شود که فیلم ها سانسور شده است و به پشتوانه ی همین حرف ،اعضای خانواده درکنار هم و در هر سنی بیننده ی آن هستند اما جدا از نحوه ی پوشش ، مضمون حرف ها و نوع حرکات و نشان دادن ارتباط تا مرحله ای خاص ، باعث می شود ،مخاطبین و بخصوص کودکان و نوجوانان گرفتار خیال پردازی ذهنی جنسی شوند که آثار بسیار مخربی دارد.
در چنین حالتی فرد عملأ با نامحرم ارتباط ندارداما انرژی وی پیش از هیجان تخلیه شده و دُز بالاتری از هیجان شکل می گیرد و بتدریج انرژی تخلیه و هیجان افزایش می یابد تا در نهایت غیر قابل کنترل شده و طغیان می کند.
و در اینجاست که عشق جای خود را به خیانت، بنیان خانواده جای خود را به روابط آزاد جنسی و دین مداری جای خود را به بی دینی و بی بند و باری می دهد.
اکنون به دو سریال اخیر فارسی 1 می پردازیم:
الف- در جستجوی پدرسریالی کلمبیایی است که اوج روابط نامشروع را به نمایش گذاشته است، اما چنان مخاطب را سرگرم یافتن پاسخی به این سوال که پدر من کیست؟ کرده که از مخاطرات آن غافل مانده اند. تمامی خانواده های این فیلم از روابط نامشروع بوجود آمده اند و این خود بزرگترین پارادوکس داستان است.

خانواده! ، روابط آزاد جنسی! اگر خانواده اند، روابط نامشروع چرا؟! و اگر روابط آزاد جنسی دارند پس تشکیل خانواده چرا؟!
نکته همین جاست زیرا این فیلم به بیننده القا می کند که اصلأ نگران روابط آزاد جنسی نباشد و لزومی ندارد خود را در قید و بند خانواده محصور کند. در ضمن اگر در این میان به بارداری برخوردید دو راه حل پیش روی شماست، اول: سقط جنین و دوم: تشکیل خانواده(صوری) و باز روابط آزاد و باز ... .
جالبترین بخش این سریال آن است که احدی از ارتباط جنسی با دیگری اِبایی ندارد و پیامی را به مخاطب القا می کنند مانند این که حتما باید پیش از ازدواج رابطه جنسی را تجربه کرده باشید در غیر این صورت با مشکلی اساسی مواجه خواهید شد. پیام هایی در تضاد با فرهنگ دینی و ایرانی ما.
در جایی از فیلم دختری پانزده ساله که توسط دوست پسرش مورد تجاوز قرار گرفته، که با مادرش زندگی می کند و آرزو دارد پدرش زنده بود و از وی حمایت می کرد، ناگهان مادر واقعی اش پیدا شده و فاش می کند که مردی که مرده پدر واقعی او نبوده و وی حاصل رابطه نامشروع با مرد دیگری است و از سوی دیگر حکایت زندگی صاحب کافه ای را حکایت می کند که در گذشته ثروتمند بوده و زن و سه فرزند داشته و در دوران جوانی با دختری هجده ساله رابطه برقرار کرده و زمانی که این جریان فاش می شود از سوی خانواده اش طرد شده و به مشروبات الکلی رو می برد و سپس با زنی که یک پسر دارد رابطه برقرار می کند و ...
در واقع این فیلم سراسر فحشا و خیانت است که پیکانهایی شده و به کانون خانواده های ایرانی اصابت می کنند تا آن را مُثلِه کنند.
ب - سفری دیگر
این فیلم که در واقع "فرصتی دیگر" نام دارد، محصول آمریکا می باشد. البته بهتر بود اسم آن را "یک مرد و هزار زن" می گذاشتند، زیرا در پس خیانتهایی که در این فیلم زنها به مردهایشان می کنند ، همگی با یک مرد (نقش اول داستان، سالوادور"Salvador") ارتباط و رابطه ی جنسی دارند.
از دختر 21 ساله تا پیر زنی 68 ساله، همگی مجذوب این مرد هستند و ایجاد رابطه جنسی با وی را نوعی بُرد می دانند تا جایی که یکی از این زنها که با همدستی یک مرد همسر مُسن و ثروتمند خود را به قتل رسانده و با هم ازدواج کرده بودند اینک قصد دارد به خاطر "سالوادور" همسر دومش را نیز به قتل برساند.
در این فیلم به روح و آخرت اعتقادی ندارند و رویت بدن عریان زن برای پسران نوجوان نوعی آگاهی و آشنایی و مفید محسوب می شود و پدر روحانی داستان به کتاب آسمانی اعتقادی ندارد و از طریق قتل با داروهای تدریجی به راحتی می توان از شر همسر اول خلاص شده و به سراغ مرد دیگری رفت.
مشاهده می کنید که باز هم خیانت و روابط نامشروع ، سر تا سر این سریال را نیز در بر گرفته است.

نتیجه:

اینها فقط دو نمونه از سریالهای این شبکه است در حالی که فیلمهای دیگری مانند: "ویکتوریا" ، "خواهر دوست داشتنی من" ، "همسایه ها" ، "همسر من بی نظیر است" و ... که از این شبکه پخش شده اند، همگی در روابط آزاد جنسی و ریشه کن کردن بنیان خانواده و سقط جنین خشونت مشترکند و افکار بینندگان همچون کیسه بوکسی مورد هجوم مشتهای پیامهای منفی پی در پی این فیلمها قرار گرفته است.
در سالهای اخیر، این شگرد رژیم صهیونیستی بوده که در برابر مسلمانان و به خصوص ایران اسلامی قبل از شروع جنگ نظامی و یا در عدم توانایی اجرای جنگ سخت (Hard War)، از طریق جنگ نرم (Soft War) که عمده فعالیت آن در رسانه و تحریف در امور فرهنگی و اعتقادی است، اقدام می کند و این جریان از ریختن هزاران بمب بر سر مردم، مهلکتر است.
به فرموده مقام معظم رهبری: "اینگونه شبکه ها و برنامه هایشان ریشه ی خانواده های ایرانی را هدف گرفته اند" و بهترین راه مقابله با این شبکه ها ، تغییر نگرش های برنامه سازی رسانه ملی است، باید شبکه های متنوع فیلم و سریال راه اندازی شده و آرشیو و محتوای برنامه های صدا و سیما غنی سازی شوند تا بینندگان ایرانی اوقات فراغت خود را با شبکه های داخلی سپری کرده و پاسخ مناسبی نسبت به نیازهای خود دریافت کنند و این روند صورت پذیر نیست جز با همت و برنامه ریزی دقیق مسئولین زیربط.
فارسي 1 هم اگه از لحاظ خوب در نظرش بگير چرت ميگه
اگه بد در نظرش بگيري ** شئر ميگه